Lediga jobb som Hantverksyrken i Katrineholm

Se lediga jobb som Hantverksyrken i Katrineholm. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Katrineholm som finns hos arbetsgivaren.

Kyltekniker sökes till Vesam i Katrineholm

Vi söker kyltekniker för sevice av kyltekniska installationer med placering i Katrineholm. I rollen som kyltekniker jobbar du med, service- och underhåll samt mindre ombyggnationer av kyltekniska installationer samt regelbundna serviceinsatser med ett ett proaktivt förhållningsätt som gör att komponenterna upprätthåller rätt funktion och att driften i kundens anläggning optimeras. Allmänt för rollen är att du kommer vara ansiktet utåt och ha kontakt med k... Visa mer
Vi söker kyltekniker för sevice av kyltekniska installationer med placering i Katrineholm.
I rollen som kyltekniker jobbar du med, service- och underhåll samt mindre ombyggnationer av kyltekniska installationer samt regelbundna serviceinsatser med ett ett proaktivt förhållningsätt som gör att komponenterna upprätthåller rätt funktion och att driften i kundens anläggning optimeras. Allmänt för rollen är att du kommer vara ansiktet utåt och ha kontakt med kunder och leverantörer. Därför lägger vi stor vikt vid din personlighet och ha ett genuint teknikintresse.


Om arbetsgivaren
Vesam i Katrineholm är ett växande bolag inom ventilation, kyla och automation. Genom ett nätverk av professionella installatörer samt våra systerföretag inom Vesamgroup kan vi leverera helt kompletta system inom inneklimat i mellersta Sverige.Våra kunder finns inom industri, kommersiella, privata samt offentliga sektorn. Vi jobbar som det lilla företaget med hög kompetens, korta beslutsvägar och nära våra kunder. Samtidigt har vi som grupp det stora företagets möjligheter att erbjuda utvecklingsmöjligheter och trygghet till våra medarbetare.


Kontaktperson
Jörgen Persson
Telefon
0150-48 73 00
Område
Katrineholm
Yrkesroll
Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning
Heltid, Tillsvidareanställd Visa mindre

Tecnical Intern

About Sveaverken With us, farming will be easier! Sveaverken was founded in 1911 and is headquartered in Katrineholm, as well as sales offices in Lidköping and Porvoo (Finland). It is important for us to play an active role in the development of a good barn and stable environment for our animals. A good environment with animal-friendly products gives happy and harmonious animals, which in the long run gives the farmer better results. In the coming years, S... Visa mer
About Sveaverken
With us, farming will be easier!
Sveaverken was founded in 1911 and is headquartered in Katrineholm, as well as sales offices in Lidköping and Porvoo (Finland).
It is important for us to play an active role in the development of a good barn and stable environment for our animals. A good environment with animal-friendly products gives happy and harmonious animals, which in the long run gives the farmer better results.
In the coming years, Sveaverken will become a global company dedicated to developing products for more automated farming. Sveaverken will develop, market and sell smart, efficient, sustainable and cost-effective solutions for various agricultural operations and industrial automation
We focus on intelligent agricultural solutions to make animal husbandry easier and more efficient. By simplifying the process, reduce the workload, improve efficiency, and create better conditions for this industry
Vision
Focus on smart farming solutions
we make husbandry work easier and efficient.
Mission
Simplify process, reduce workload and make
the condition better for husbandry industry
Value
We make our customers to accomplish business
success and improve working environment
Website: http://www.sveaverken.com/zh

What will you do?
1. Participate in the design and production of pasture robot
2. Participate in the configuration and commissioning of farm robots and peripheral equipment
What do we expect of you?
1. Electronics, computer and other related majors, and are interested in exploring and pursuing in the field of robotics
2. Excellent learning ability and good communication skills
3. Serious and responsible for work, full of team spirit
Workplace: Katrineholms
Apply
Email: [email protected]
Wechat:13798228693
Phone number:+86 17558864790


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Hantverkare

Ansök    Mar 21    Nordiska Museet    Reparationssnickare
Om oss Stiftelsen Nordiska museet är, med sina 416 byggnader och 2400 hektar mark, Sveriges största kulturhistoriska museum. Majoriteten av byggnaderna står på Julita gård, men även museibyggnaden i Stockholm, Tyresö slott, Svindersvik och Härkeberga kaplansgård tillhör stiftelsen. Sektion Fastighet tillhör Avdelning Bevarande & säkerhet och svarar för drift, underhåll och bevarande av samtliga byggnader och installationer. Nu söker vi en hantverkare med ... Visa mer
Om oss
Stiftelsen Nordiska museet är, med sina 416 byggnader och 2400 hektar mark, Sveriges största kulturhistoriska museum. Majoriteten av byggnaderna står på Julita gård, men även museibyggnaden i Stockholm, Tyresö slott, Svindersvik och Härkeberga kaplansgård tillhör stiftelsen.

Sektion Fastighet tillhör Avdelning Bevarande & säkerhet och svarar för drift, underhåll och bevarande av samtliga byggnader och installationer. Nu söker vi en hantverkare med snickeriinriktning till ett föräldravikariat på Julita gård.

Uppgiften
I denna roll deltar du i allmänna byggnadsarbeten på Julita gård. Det innefattar takarbeten, renoveringar och allmänna reparationsarbeten. Därutöver stöttar du den publika verksamheten vid evenemang.

Vem är du?
Egenskaper som vi tror kännetecknar dig är engagemang, flexibilitet och initiativförmåga. Vi tror även att du är ansvarsfull, att du har en positiv attityd samt att du är serviceinriktad.

Eftersom arbetet bedrivs både enskilt och i samarbete med kollegor är självständighet och god samarbetsförmåga en förutsättning för att lyckas i rollen.

Vad har du för bakgrund?
Vi söker dig som har yrkesbevis och flerårig yrkeserfarenhet som snickare. Har du dessutom utbildning inom kulturvård och/ eller erfarenhet av arbete med kulturhistoriska miljöer är det meriterande.

Intresserad?
Tjänsten är ett vikariat på heltid mellan maj och augusti 2022 med placering på Julita gård. Tillträde sker den 2 maj eller enligt överenskommelse.

Då urval och intervjuer sker löpande är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 3 april. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gustaf von Mecklenburg, Sektionschef Fastighet Julita, via e-post [email protected] alternativt på 08-51954542. Fackliga frågor besvaras av Thomas Adolfsson (SACO) eller Hans Lindestrand (OFR) på tel. 08-519 546 00 (vxl) Visa mindre

Vapentekniker till Lokalpolisområde Katrineholm, PO Södermanland

Ansök    Feb 11    Polismyndigheten    Vapentekniker
Är du redo för en större uppgift? Vi söker nu en vapentekniker till vårt team som är analytisk, noggrann och serviceinriktad. Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige. Om arbetsplatsen Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med ca 34 000 medarbetare och är organiserad i sju polisregioner, et... Visa mer
Är du redo för en större uppgift? Vi söker nu en vapentekniker till vårt team som är analytisk, noggrann och serviceinriktad. Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige.
Om arbetsplatsen
Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med ca 34 000 medarbetare och är organiserad i sju polisregioner, ett antal nationella avdelningar samt ett kansli.
Polisregion Öst omfattar Södermanland, Östergötland och Jönköpings län. Polisområde Södermanland är i sin tur indelat i tre lokalpolisområden; Eskilstuna, Katrineholm och Nyköping samt en utredningssektion och ett kansli. Tjänsten som vapentekniker är placerad i gruppen intern service.
Vi söker nu en vapentekniker till PO Södermanland med ordinarie placeringsort Katrineholm. Arbete och resor utanför placeringsorten kan förekomma.
Arbetsuppgifter
Som vapentekniker är det din huvuduppgift att serva, reparera och administrera Polisens tjänstevapen. Du får en möjlighet att vara en viktig del i Polismyndighetens arbete där du säkerställer att de vapen som finns är välfungerande och säkra.
Huvudsakliga arbetsuppgifter är:
• Besiktnings- och reparationsarbete även uppdatering av vapen
• Administrations- och dokumentationsarbete
• Hantera vapen, ammunition, batonger och OC-spray
• Reservdelshantering
• Övrigt utrustnings-, verkstadsarbete
• Ammunitionsföreståndare
Löpande utbildningar kommer att ske inom myndigheten.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
• Utbildning och/eller erfarenhet av verkstadsarbete med finmekanisk inriktning
• Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
• God datorvana med kunskap inom Microsoft Office, speciellt Word och Excel
• Du ska själv kunna använda vapnen då det krävs vid provskjutning och felsökning. Det är även viktigt att du har förståelse för säker vapenhantering och kan tillämpa det i praktiken
• Körkort B (manuell växel)
Det är även meriterande om du har:
• Vapenteknisk utbildning
• Utbildning inom vapen typ Sig Sauer och/eller AK-vapen
• Erfarenhet av reparation och service av vapen
• Kunskaper inom sprängmedel
Personliga egenskaper
Arbetet vid vapenverkstaden ställer krav på att du är analytisk och kan arbeta systematiskt på ett säkerhetsmedvetet sätt. Arbetsuppgifterna kräver även att du trivs med att arbeta med finmekaniska delar på ett mycket noggrant vis. Du behöver vara servicefokuserad, ta beslut individuellt samt ha lätt för att samarbeta inom gruppen. Du är ansvarsfull, noggrann och pålitlig med god flexibilitet.
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Övrig information:
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om sex månader
Arbetsort: Katrineholm
Arbetstid: Dagtid, flex
Tillträde: Enligt överenskommelse
Funktion: Vapentekniker, Region Öst, PO Södermanland, LPO Katrineholm, Kansli, Internservice
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev via e-post till [email protected] senast den 25/2-2022. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via den mailadress som anges i annonsen. I ditt personliga brev och CV vill vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav och meriter. Märk din ansökan med ref.nr. A080.460/2022 i mailets ärendemening.
Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du skickar din ansökan uppmärkt med annonsens referensnummer ref.nr A080.460/2022 via papperspost till adressen: Polismyndigheten, Registratorskontoret, 106 75 STOCKHOLM, eller kontakta ansvarig HR-konsult.
Polismyndigheten kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med reglerna i EU:s dataskyddsförordning (2016/679) och annan tillämplig dataskyddsreglering. Du kan läsa mer om vår hantering av personuppgifter på www.polisen.se/personuppgifter/rekrytering
Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Konditoriansvarig

Vi söker en ny stjärna till vårt Bageri, och kanske är det du som brinner för arbetsrollen som Konditoriansvarig! Då är du varmt välkommen att söka till oss! Som ansvarig för konditorivarorna på vårt bageri har du det övergripande ansvaret för avdelningen. Du ansvarar för produktutveckling, inköp, rutiner, kampanjer, uppföljning av nyckeltal samt att stötta och coacha medarbetare på avdelningen. Vi söker dig som är en naturlig ledare med flerårig erfaren... Visa mer
Vi söker en ny stjärna till vårt Bageri, och kanske är det du som brinner för arbetsrollen som Konditoriansvarig! Då är du varmt välkommen att söka till oss!
Som ansvarig för konditorivarorna på vårt bageri har du det övergripande ansvaret för avdelningen. Du ansvarar för produktutveckling, inköp, rutiner, kampanjer, uppföljning av nyckeltal samt att stötta och coacha medarbetare på avdelningen.
Vi söker dig som är en naturlig ledare med flerårig erfarenhet som konditor och att du arbetat i en ledande roll är meriterande. Du tycker att ordning och reda är en självklarhet och gillar utmaningar och att ständigt förbättra och utveckla. Du har ett utmärkt kundbemötande och gör alltid det lilla extra för kunden. Du anser att du har lyckats när dina medarbetare växer.
Tjänsten är en heltid/tillsvidareanställning med varierande arbetstider enligt schema, där både kväll och helgarbete ingår.
Mejla din ansökan senast den 22/11 till [email protected] Märk din ansökan Konditoriansvarig. Vi tar emot ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.
Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta
Mikael Valfridsson, via mejl till [email protected]
Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt gäng! Visa mindre

Uniflex söker erfarna gjutare

Ansök    Mar 8    Uniflex Sverige AB    Gjutare, keramik
Jobbeskrivning Arbetsuppgifterna på handformningen består av samtliga steg i gjutprocessen, såsom formtillverkning, kärntillverkning, avgjutning, efterbehandling och kontroll. Detta kräver att du som person är flexibel och har en god social kompetens eftersom arbetsmomenten kräver lagarbete. Du som söker denna tjänst bör gärna ha: Lämplig utbildningsbakgrund , 3 årig industri- eller byggutbildning på gymnasienivå eller liknande. Meriterande är om du ... Visa mer
Jobbeskrivning
Arbetsuppgifterna på handformningen består av samtliga steg i gjutprocessen, såsom formtillverkning, kärntillverkning, avgjutning, efterbehandling och kontroll.

Detta kräver att du som person är flexibel och har en god social kompetens eftersom arbetsmomenten kräver lagarbete.


Du som söker denna tjänst bör gärna ha:

Lämplig utbildningsbakgrund , 3 årig industri- eller byggutbildning på gymnasienivå eller liknande.
Meriterande är om du har kompletterat med gjuteriutbildning av något slag, alternativt att du har motsvarande erfarenheter från arbetslivet.

Krav för denna tjänst:

- Truckkort, traverskort och härdplastutbildning är meriterande
- Erfarenhet av att jobba inom industrin
- Goda kunskaper i den svenska språket
- Är driven och framåtriktad
- B-körkort är krav.


Personliga egenskaper
I denna process läggs stor vikt vid de personliga egenskaperna. Vi söker dig som är erfaren inom området, är ordningsam och som har en positiv inställning. Du är social, serviceinriktad och självgående. Du bör även vara flexibel och kunna arbeta både självständigt och i grupp.

Låter det här som ett jobb för dig? Skicka in din ansökan direkt då tjänsterna tillsätts mycket omgående och löpande.




Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

CERTEGO söker säkerhetstekniker med inriktning mekanik

Ansök    Jul 26    Certego AB    Låssmed/Låstekniker
Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar, att ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig! Arbetsuppgifter I rollen som säkerhetstekniker arbetar du med service av lås, dörrar, dörrautomatiker etc hos våra kunder. Du kommer också att arbeta i projekt med nyinstallationer. Vi ser till att du ständigt håller dig uppdaterad i den senaste ... Visa mer
Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar, att ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig!

Arbetsuppgifter

I rollen som säkerhetstekniker arbetar du med service av lås, dörrar, dörrautomatiker etc hos våra kunder. Du kommer också att arbeta i projekt med nyinstallationer. Vi ser till att du ständigt håller dig uppdaterad i den senaste tekniken på marknaden.

Hos oss få du arbeta tillsammans med härliga kollegor i ett sammansvetsat gäng där alla hjälps åt att lyckas. Du får en varierande vardag då du möter olika kunder och får avhjälpa olika typer av fel. 

Vem är du?

För att lyckas i rollen krävs att du redan på förhand har kunskap gällande de produkter vi arbetar med. Troligen arbetar du idag som säkerhetstekniker eller elektriker där du kommer i kontakt med säkerhetsinstallationer. Du är socialt lagd och gillar att möta kunder och göra dem nöjda! Du gillar problemlösning och att tänka utanför boxen.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Vårt erbjudande till dig

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare. En del i det är att vi lägger stor vikt vid din personliga utveckling och erbjuder bra anställningsvillkor. Du kan få ta del av vinstdelning, personlig servicebil där vi erbjuder miljövänliga alternativ samt friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Jourtjänstgöring kan bli aktuell.

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Varmt välkommen in med din ansökan! Visa mindre

CERTEGO söker säkerhetstekniker med inriktning mekanik

Ansök    Jun 2    Certego AB    Låssmed/Låstekniker
Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar, att ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig! Arbetsuppgifter I rollen som säkerhetstekniker arbetar du med service av lås, dörrar, dörrautomatiker etc hos våra kunder. Du kommer också att arbeta i projekt med nyinstallationer. Vi ser till att du ständigt håller dig uppdaterad i den senaste ... Visa mer
Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar, att ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig!

Arbetsuppgifter

I rollen som säkerhetstekniker arbetar du med service av lås, dörrar, dörrautomatiker etc hos våra kunder. Du kommer också att arbeta i projekt med nyinstallationer. Vi ser till att du ständigt håller dig uppdaterad i den senaste tekniken på marknaden.

Hos oss få du arbeta tillsammans med härliga kollegor i ett sammansvetsat gäng där alla hjälps åt att lyckas. Du får en varierande vardag då du möter olika kunder och får avhjälpa olika typer av fel. 

Vem är du?

För att lyckas i rollen krävs att du redan på förhand har kunskap gällande de produkter vi arbetar med. Troligen arbetar du idag som säkerhetstekniker eller elektriker där du kommer i kontakt med säkerhetsinstallationer. Du är socialt lagd och gillar att möta kunder och göra dem nöjda! Du gillar problemlösning och att tänka utanför boxen.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Vårt erbjudande till dig

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare. En del i det är att vi lägger stor vikt vid din personliga utveckling och erbjuder bra anställningsvillkor. Du kan få ta del av vinstdelning, personlig servicebil där vi erbjuder miljövänliga alternativ samt friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Jourtjänstgöring kan bli aktuell.

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Varmt välkommen in med din ansökan!
CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett leverantörsoberoende företag i ASSA ABLOY-koncernen. Visa mindre

Sommarjobb på Ryds Bilglas i Katrineholm!

Är du en positiv och noggrann person som gillar att jobba med kundbemötande? Söker du ett spännande jobb inom bilbranschen? Just nu söker Ryds Bilglas i Katrineholm en stenskottsreparatör på heltid under sommaren till deras verkstad. Som stenskottsreparatör har du en viktig roll hos Ryds Bilglas. Du kommer att alltid arbeta ihop med en kollega och kommer även att få utbildning för att kunna utföra uppgifterna. Förutom att ta emot kunder och ge service i v... Visa mer
Är du en positiv och noggrann person som gillar att jobba med kundbemötande? Söker du ett spännande jobb inom bilbranschen? Just nu söker Ryds Bilglas i Katrineholm en stenskottsreparatör på heltid under sommaren till deras verkstad.

Som stenskottsreparatör har du en viktig roll hos Ryds Bilglas. Du kommer att alltid arbeta ihop med en kollega och kommer även att få utbildning för att kunna utföra uppgifterna. Förutom att ta emot kunder och ge service i världsklass kommer arbetsdagarna att innebära:

• Stenskottsreparationer
• Assistera vid bilglasbyte
• Vara ett gott och representativt föredöme internt och externt
• Ta emot glasleveranser
• Utföra underhåll av utrustning

Ryds Bilglas är stolta över deras kompetenta och engagerade medarbetare och hoppas att just du vill vara en del av det teamet. Dom har kollektivavtal och trygga anställningsvillkor med bra förmåner men tror framförallt att du kommer uppskatta det varierande arbetet och deras härliga kollegor.

Tjänsten är ett sommarvikariat under v. 21-34 där du anställs direkt av Ryds. Ta chansen i sommar att utvecklas och samla meriterande erfarenhet för din framtid.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har ett B-körkort för manuell bil och att du kan prata och skriva obehindrat på svenska. Du behöver även vara fysisk uthållig. Det är viktigt att du är serviceinriktad, noggrann och positiv, meriterande om du har intresse för fordon och bilar. Du är Ryds Bilglas ambassadör utåt och målsättningen är att alltid se till kundens bästa och att hålla en god servicenivå. Du är en problemlösare som ser till att kunderna är glada och nöjda när de lämnar verkstaden samtidigt som du bidrar med en god stämning bland kollegorna

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

CERTEGO söker säkerhetstekniker med inriktning mekanik

Ansök    Mar 17    Certego AB    Låssmed/Låstekniker
Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar, att ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig! Arbetsuppgifter I rollen som säkerhetstekniker arbetar du med service av lås, dörrar, dörrautomatiker etc hos våra kunder. Du kommer också att arbeta i projekt med nyinstallationer. Vi ser till att du ständigt håller dig uppdaterad i den senaste ... Visa mer
Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar, att ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig!

Arbetsuppgifter

I rollen som säkerhetstekniker arbetar du med service av lås, dörrar, dörrautomatiker etc hos våra kunder. Du kommer också att arbeta i projekt med nyinstallationer. Vi ser till att du ständigt håller dig uppdaterad i den senaste tekniken på marknaden.

Hos oss få du arbeta tillsammans med härliga kollegor i ett sammansvetsat gäng där alla hjälps åt att lyckas. Du får en varierande vardag då du möter olika kunder och får avhjälpa olika typer av fel. 

Vem är du?

För att lyckas i rollen krävs att du redan på förhand har kunskap gällande de produkter vi arbetar med. Troligen arbetar du idag som säkerhetstekniker eller elektriker där du kommer i kontakt med säkerhetsinstallationer. Du är socialt lagd och gillar att möta kunder och göra dem nöjda! Du gillar problemlösning och att tänka utanför boxen.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Vårt erbjudande till dig

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare. En del i det är att vi lägger stor vikt vid din personliga utveckling och erbjuder bra anställningsvillkor. Du kan få ta del av vinstdelning, personlig servicebil där vi erbjuder miljövänliga alternativ samt friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Jourtjänstgöring kan bli aktuell.

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Varmt välkommen in med din ansökan!
CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett leverantörsoberoende företag i ASSA ABLOY-koncernen. Visa mindre

Bil Mekaniker

Ansök    Jun 18    Bröderna Dibb AB    Finmekaniker
#Jobbjustnu Bröderna Dibb AB i Katrineholm söker efter en bilmekaniker. arbetsuppgifter felsökning Motor bytte samt växellåda bytte Lön tillsätts enligt överenskommelse Visa mer
#Jobbjustnu
Bröderna Dibb AB i Katrineholm söker efter en bilmekaniker.
arbetsuppgifter
felsökning
Motor bytte samt växellåda bytte
Lön tillsätts enligt överenskommelse Visa mindre

Sommarjobb på Ryds Bilglas i Katrineholm!

Är du en positiv och noggrann person som gillar att jobba med kundbemötande? Söker du ett spännande jobb inom bilbranschen? Just nu söker Ryds Bilglas i Katrineholm en stenskottsreparatör på heltid under sommaren till deras verkstad. Som stenskottsreparatör har du en viktig roll hos Ryds Bilglas. Du kommer att alltid arbeta ihop med en kollega och kommer även att få utbildning för att kunna utföra uppgifterna. Förutom att ta emot kunder och ge service i v... Visa mer
Är du en positiv och noggrann person som gillar att jobba med kundbemötande? Söker du ett spännande jobb inom bilbranschen? Just nu söker Ryds Bilglas i Katrineholm en stenskottsreparatör på heltid under sommaren till deras verkstad.

Som stenskottsreparatör har du en viktig roll hos Ryds Bilglas. Du kommer att alltid arbeta ihop med en kollega och kommer även att få utbildning för att kunna utföra uppgifterna. Förutom att ta emot kunder och ge service i världsklass kommer arbetsdagarna att innebära:

• Stenskottsreparationer
• Assistera vid bilglasbyte
• Vara ett gott och representativt föredöme internt och externt
• Ta emot glasleveranser
• Utföra underhåll av utrustning

Ryds Bilglas är stolta över deras kompetenta och engagerade medarbetare och hoppas att just du vill vara en del av det teamet. Dom har kollektivavtal och trygga anställningsvillkor med bra förmåner men tror framförallt att du kommer uppskatta det varierande arbetet och deras härliga kollegor.

Tjänsten är ett sommarvikariat under v. 21-34 där du anställs direkt av Ryds. Ta chansen i sommar att utvecklas och samla meriterande erfarenhet för din framtid.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har ett B-körkort för manuell bil och att du kan prata och skriva obehindrat på svenska. Du behöver även vara fysisk uthållig. Det är viktigt att du är serviceinriktad, noggrann och positiv, meriterande om du har intresse för fordon och bilar. Du är Ryds Bilglas ambassadör utåt och målsättningen är att alltid se till kundens bästa och att hålla en god servicenivå. Du är en problemlösare som ser till att kunderna är glada och nöjda när de lämnar verkstaden samtidigt som du bidrar med en god stämning bland kollegorna

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Sveriges största glasmästeri söker ny kollega i Katrineholm!

Ansök    Jun 11    Ryds Glas AB    Glastekniker/Glasmästare
Ser du också glasets fantastiska möjligheter? Då är du välkommen till oss på Ryds Glas. Vi är ett entreprenörsdrivet företag som brinner för glas som material. De senaste åren har Ryds Glas, verksamma inom byggnadsglas, haft en kraftig tillväxt och är idag marknadsledande i Sverige när det gäller glasmästeritjänster. Koncernen omsätter idag 600 MSEK och är verksamma på drygt 50 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 450 anställda och behöver n... Visa mer
Ser du också glasets fantastiska möjligheter? Då är du välkommen till oss på Ryds Glas. Vi är ett entreprenörsdrivet företag som brinner för glas som material.
De senaste åren har Ryds Glas, verksamma inom byggnadsglas, haft en kraftig tillväxt och är idag marknadsledande i Sverige när det gäller glasmästeritjänster. Koncernen omsätter idag 600 MSEK och är verksamma på drygt 50 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 450 anställda och behöver nu förstärka med fler kompetenta kollegor för att fortsätta sin tillväxtresa. Ryds Glas arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökanden. Företagets övergripande mål är att skapa en trivsam och säker arbetsplats som attraherar, välkomnar, behåller och utvecklar alla duktiga människor.
Med hjälp av snabba beslutsprocesser, högt i tak och ett vasst erbjudande har vi vuxit till Sveriges ledande glasmästerikedja. Nu behöver vi bli fler. Är du en av de vi söker?
Kravprofil och arbetsuppgifter
Ryds Glas söker just nu en erfaren Glasmästare till Katrineholm (upptagningsområde Vingåker). Vi värdesätter kollegor med hög servicekänsla, bra initiativ-förmåga, noggrannhet och med en positiv inställning.
Vi kan erbjuda ett fritt arbete med mycket kundkontakt i ett gäng med mycket erfarenhet. Dina arbetsuppgifter omfattar glasarbeten som reparation av fönster och glasskador, tillskärning av glas på verkstaden, montering av glasräcken, fasader och uterum.
Du har B-körkort och du behärskar svenska i tal och skrift. Du är social, trivs att arbeta med varierande arbetsuppgifter och är noggrann i ditt arbete. Som person är du ansvarstagande, serviceinriktad och samarbetsvillig.
Intresserad? Skicka din ansökan till [email protected] snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Tomas Liss på mail eller telefon 015-016066. Visa mindre

Byggsmed till anrikt företag

Om tjänsten Vi på Best söker nu en innovativ och kvalitetsmedveten byggsmed med erfarenhet av reparationer till anrikt företag i Eskilstuna. Vi söker dig som tycker om varierande arbetsuppgifter och miljöer. Här får du möjlighet att vara med i hela flödet från tillverkning i egna lokaler till montering och reparation ute hos kunden. Du ska tycka om fysiskt arbete och har goda kunskaper inom traditionellt arbete inom smide, stålkonstruktioner eller mek... Visa mer
Om tjänsten

Vi på Best söker nu en innovativ och kvalitetsmedveten byggsmed med erfarenhet av reparationer till anrikt företag i Eskilstuna.

Vi söker dig som tycker om varierande arbetsuppgifter och miljöer.
Här får du möjlighet att vara med i hela flödet från tillverkning i egna lokaler till montering och reparation ute hos kunden.
Du ska tycka om fysiskt arbete och har goda kunskaper inom traditionellt arbete inom smide, stålkonstruktioner eller mekanisk verkstad.
Du har mycket goda kunskaper inom ritningsläsning och mätteknik. Du har minst ett par års erfarenhet av svetsning och gärna med pinne.

Krav för tjänsten är:

Körkort
Erfarenhet av liknande arbete

Om Best bemanning & rekrytering

- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens

Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.

Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.

Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

Vi är best på

- Administration
- Ekonomi
- Fastighetsskötsel
- Industri
- Lager och logistik
- Mark och anläggning
- Sälj och marknad
- Teknik
- Transport

Urval sker löpande. Ansök redan idag! Visa mindre

Erfaren guldsmed

Ansök    Aug 12    Alramahi Muhanad    Guldsmed
Bli en del av ett kunnigt och kreativt gäng med stor arbetsglädje!Just nu söker vi en kunnig guldsmed för vår nya avdelning i Katrineholm.ArbetsuppgifterI din roll som guldsmed kommer du sköta och ta hand om vår nya avdelning:• Restaurering • Fattning • Gravering Tjänsten är på heltid med omgående start enligt överenskommelse.Du kommer arbeta dagtid, måndag till fredag, under klassiska kontorstider.Formell kompetensFörutom att vara en samarbetsvillig, pres... Visa mer
Bli en del av ett kunnigt och kreativt gäng med stor arbetsglädje!Just nu söker vi en kunnig guldsmed för vår nya avdelning i Katrineholm.ArbetsuppgifterI din roll som guldsmed kommer du sköta och ta hand om vår nya avdelning:• Restaurering • Fattning • Gravering Tjänsten är på heltid med omgående start enligt överenskommelse.Du kommer arbeta dagtid, måndag till fredag, under klassiska kontorstider.Formell kompetensFörutom att vara en samarbetsvillig, prestigelös och kreativ person söker vi dig som:• Är utbildad guld- eller silversmed • Har stor dokumenterad vana av arbete inom området • Erfarenheter inom fattning och graveringVi kommer lägga stor vikt vid din personliga lämplighet och ser gärna att du bor i närområdet.• Du måste kunna arabiska och engelska för att de flesta av våra kunder är ifrån mellanöstern.Personliga egenskaperDu är en kreativ och lösningsfokuserad person som har känsla för färg, form och material. Du är samarbetsvillig, noggrann och kan arbeta strukturerat, ihop med att ha en positiv attityd. Du är trygg i dina kunskaper och kan snabbt sätta dig in i arbetet. Du trivs i en öppen organisation med god gemenskap, nära samarbeten och högt i tak. Du värdesätter en glädjefylld arbetsmiljö med möjligheten till egenansvar och påverkan. Passar detta in på dig? Ansök redan i dag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. TillträdeOmgående enligt överenskommelse Visa mindre

Låstekniker

Ansök    Maj 2    CERTEGO AB    Låssmed/Låstekniker
CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 90 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett företag i ASSA ABLOY-koncernen. Mer information om företaget finns på www.certego.seVill du arbeta på ett snabbväxande företag i en global koncern och jobba med det senaste inom säke... Visa mer
CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 90 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett företag i ASSA ABLOY-koncernen. Mer information om företaget finns på www.certego.seVill du arbeta på ett snabbväxande företag i en global koncern och jobba med det senaste inom säkerhetslösningar?Som Låstekniker hos CERTEGO kommer du att arbeta självständigt med installation och service av lås, låssystem, elektromekanisk låsning, dörrautomatik och relaterade produkter i dörrmiljön. Våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och i det privata näringslivet i många olika branscher. Utmaningen för dig handlar om att leverera service av högsta kvalitet och att skapa hög nivå av kundnöjdhet. Du kommer att få fortlöpande utbildning i de fabrikat vi arbetar med.CERTEGO har som målsättning att vara Sveriges främsta arbetsgivare och kan förutom en spännande utmaning med stort eget ansvar erbjuda bra anställningsvillkor och goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten avser heltid med fast månadslön och placeringsort Katrineholm. Kollektivavtal finns mellan Svemek och IF Metall.Vi söker dig som redan har visat framfötterna i en liknande tjänst tidigare. Erfarenhet av elektroniska lås och passagesystem är meriterande, likaså om du har haft beredskaps/jourtjänst tidigare. Vi utgår ifrån att du har körkort samt behärskar det svenska språket väl. Tjänsten kräver enligt svensk lag även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polismyndighetens belastningsregister då du kommer att hantera sekretessbelagd information hos en del av våra kunder. Intresserad? Du är varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringskonsult Exelect AB. Har du frågor om rekryteringen så går det bra att kontakta Anders Hanberg på 070-413 99 03. Visa mindre

Pajbagare

På pajbagariet NZ Craft Pies bakar vi nyazeeländska matpajer som säljs på restauranger, cafeér och livsmedelsbutiker runtom i Sverige. Vi exporterar i dagsläget till Frankrike, Tyskland och Finland. Vi är ett familjföretag och håller till på Lövåsen i Katrineholm.Vi söker en praktisk och entuasiastisk medarbetare till vår växande pajproduktion!Den vi söker älskar att göra ett bra jobb och gillar högt tempo. Som en del av teamet är du inblandad i alla produ... Visa mer
På pajbagariet NZ Craft Pies bakar vi nyazeeländska matpajer som säljs på restauranger, cafeér och livsmedelsbutiker runtom i Sverige. Vi exporterar i dagsläget till Frankrike, Tyskland och Finland. Vi är ett familjföretag och håller till på Lövåsen i Katrineholm.Vi söker en praktisk och entuasiastisk medarbetare till vår växande pajproduktion!Den vi söker älskar att göra ett bra jobb och gillar högt tempo. Som en del av teamet är du inblandad i alla produktionsmoment:Produktion av pajdegar & fyllningarProduktion av pajerBakning, infrysning & packningRengöringBland annat!Vi söker dig som skulle vara stolt över att jobba som pajbagare och värdesätter att få saker utförda.Goda kunskaper i svenska eller engelska är ett krav.We are a young company with our sights set high. As a part of our growing team you will have the opportunity to make a positive influence and help us continue to build a fantastic organisational culture.If you are hungry to join our team and The Pie Revolution then do not hesitate to apply. You are welcome to come and present your CV to us at our café during our opening hours:NZ Craft PiesMovägen 1164149 KatrineholmMonday - Friday 11-17Saturday 11-14 Visa mindre

Låstekniker

Ansök    Jun 28    CERTEGO AB    Låssmed/Låstekniker
CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 90 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett företag i ASSA ABLOY-koncernen. Mer information om företaget finns på www.certego.seVill du arbeta på ett snabbväxande företag i en global koncern och jobba med det senaste inom säke... Visa mer
CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 90 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett företag i ASSA ABLOY-koncernen. Mer information om företaget finns på www.certego.seVill du arbeta på ett snabbväxande företag i en global koncern och jobba med det senaste inom säkerhetslösningar?Som Låstekniker hos CERTEGO kommer du att arbeta självständigt med installation och service av lås, låssystem, elektromekanisk låsning, dörrautomatik och relaterade produkter i dörrmiljön. Våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och i det privata näringslivet i många olika branscher. Utmaningen för dig handlar om att leverera service av högsta kvalitet och att skapa hög nivå av kundnöjdhet. Du kommer att få fortlöpande utbildning i de fabrikat vi arbetar med.CERTEGO har som målsättning att vara Sveriges främsta arbetsgivare och kan förutom en spännande utmaning med stort eget ansvar erbjuda bra anställningsvillkor och goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten avser heltid med fast månadslön och placeringsort Katrineholm. Kollektivavtal finns mellan Svemek och IF Metall.Vi söker dig som redan har visat framfötterna i en liknande tjänst tidigare. Erfarenhet av elektroniska lås och passagesystem är meriterande, likaså om du har haft beredskaps/jourtjänst tidigare. Vi utgår ifrån att du har körkort samt behärskar det svenska språket väl. Tjänsten kräver enligt svensk lag även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polismyndighetens belastningsregister då du kommer att hantera sekretessbelagd information hos en del av våra kunder. Intresserad? Du är varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringskonsult Exelect AB. Har du frågor om rekryteringen så går det bra att kontakta Anders Hanberg på 070-413 99 03. Visa mindre