Lediga jobb som Administrativ assistent i Katrineholm

Se lediga jobb som Administrativ assistent i Katrineholm. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Katrineholm som finns hos arbetsgivaren.

Kvalificerad administratör

Är du vår nya myndighetssamordnande administratör? Vill du ha ett meningsfullt arbete som bidrar till en väl fungerande arbetsmarknad? På Inspektionen för arbetslöshetsförsäkringen är du med och bidrar till att Sveriges trygghetssystem som arbetslöshetsförsäkringen, aktivitetsstödet, utvecklingsersättningen och etableringsersättningen är rättssäkra och effektiva. Vi arbetar med tillsyn över arbetslöshetskassorna och över de uppdrag som Arbetsförmedlingen ... Visa mer
Är du vår nya myndighetssamordnande administratör?

Vill du ha ett meningsfullt arbete som bidrar till en väl fungerande arbetsmarknad? På Inspektionen för arbetslöshetsförsäkringen är du med och bidrar till att Sveriges trygghetssystem som arbetslöshetsförsäkringen, aktivitetsstödet, utvecklingsersättningen och etableringsersättningen är rättssäkra och effektiva. Vi arbetar med tillsyn över arbetslöshetskassorna och över de uppdrag som Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan har i trygghetssystemen.

Vi erbjuder dig en utvecklande roll i en kunskapsorganisation där din kompetens bidrar till vårt resultat. Vi erbjuder effektiva arbetssätt med tvärprofessionella arbetsgrupper och digitala lösningar som underlättar arbetet. Vi uppmuntrar till kompetensutveckling och arbetar ständigt med att utveckla våra arbetssätt och metoder.

I rollen som kvalificerad administratör är du en del av hjärtat på vår arbetsplats. Du är en serviceinriktad person som finns tillgänglig för chefer och kollegor, och gillar att ha många bollar i luften. Du, tillsammans med några kollegor, är en av våra superanvändare av administrativa system. Du tycker det är roligt att hjälpa och visa andra hur systemen fungerar.

Arbetsuppgifterna kommer att variera över tid, och omfattar bl a traditionella uppgifter som administrativt stöd till generaldirektören och ledningsgruppen, såsom mötesplanering och inbjudningar. Du erbjuder chefer och kollegor hjälp att boka och planera möten, resor, kurser och konferenser, till exempel konferenser och utbildningsdagar. Du tar emot leveranser, leveranskontrollerar och gör enklare inköp. Du samarbetar med vår registrator och kan hantera post och e-post, diarieför och arkiverar samt bevakar och följer upp ärenden. I enklare ärenden tar du fram brevsvar och ansvarar för viss korrespondens. Du samarbetar med våra handläggare och ger stöd i upprättande av olika intyg, t ex U2 intyg, arbetsgivarintyg och liknande. Arbetet innebär också ett samarbete med vår HR-funktion där du kommer att göra en del löneadministrativa uppgifter som introduktion av nyanställda, hantering av utlägg och ersättningar, sammanställningar underlag, kontakter med Statens Servicecenter och NOR-utmärkelsen. Vid rekrytering hjälper du till att boka intervjuer med kandidater.

Ditt ansvar och dina arbetsuppgifter ryms inom de båda enheterna Verksamhetsstöd och Utveckling och strategi, någon av enhetscheferna blir din närmaste chef. Myndigheten är just nu inne i ett utvecklingsarbete och din enhetstillhörighet kan komma att justeras utifrån arbetsuppgifter och de du närmast samarbetar med.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har


• Lägst gymnasieutbildning
• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska.
• Flerårig vana vid att arbeta med programvaror och systemstöd från t ex Microsoft Office, Platina och personaladministrativa system som t ex Primula, Reach me mfl
• Erfarenhet av administrativa uppdrag

Meriterande är


• någon form av påbyggnadsutbildning inom administration, registratur eller hr-administration
• Arbete i statlig myndighet
• Kunskap eller erfarenhet från området säkerhet och beredskap

Vem är du

Du är en person som arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Du tycker om att ha ordning och reda och planerar ditt arbete i förväg. Du organiserar och prioriterar aktiviteter på ett effektivt sätt, och stämmer av med kollegor och chefer när du sätter upp mål. Du är angelägen om att hålla deadlines och förstår att ditt arbete bidrar till att vi når våra gemensamma mål.

Som person är du flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du kan snabbt förändra ditt synsätt och tillvägagångssätt och tar ansvar för dina uppgifter.

 

 

Anställningsform

Heltid. Provanställning om 6 månader kan komma att tillämpas.

Placeringsort

Katrineholm.

Kontakt

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Markus Hallström (telefon 070 508 29 54) eller enhetschef Mikaela Glod (telefon 070 214 15 09)

Din ansökan vill vi ha senast den 14 augusti 2023

Fackliga företrädare

Anna Berg SACO 0150-487093

Sofia Lindberg ST 0150-487014 Visa mindre

Planerare till hemtjänsten

Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att människor med särskilda behov och deras anhöriga ska kunna vara trygga och ha förutsättningar att leva som aktiva och självständiga medborgare. ARBETSUPPGIFTER Som planerare inom hemtjänsten har du en central och viktig roll i verksamheten. Du planerar SoL- och HSL-insatser i planeringssystemet TES men även andra arbetsuppgifter inom närliggande områden förekommer. Du ansvarar för en effektiv och väl funger... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att människor med särskilda behov och deras anhöriga ska kunna vara trygga och ha förutsättningar att leva som aktiva och självständiga medborgare.

ARBETSUPPGIFTER
Som planerare inom hemtjänsten har du en central och viktig roll i verksamheten. Du planerar SoL- och HSL-insatser i planeringssystemet TES men även andra arbetsuppgifter inom närliggande områden förekommer. Du ansvarar för en effektiv och väl fungerande bemanningsplanering.

Vidare arbetar du i journalsystemet Treserva med att dokumentera, påbörja och avsluta uppdrag samt se till att samtliga brukare har en aktuell genomförandeplan. För att kommunicera med Regionen använder du systemet Prator. Du administrerar schema i Time Care/MultiAccess. Du tar emot frånvaro och kommer dagligen att lägga in vikariebeställningar till Bemanningsenheten i systemet Time Care Pool. Vid frånvaro av annan planerare kopplar du dennes arbetsuppgifter.

Du kommer ha ett nära samarbete med enhetschef, biståndshandläggare, sjuksköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut och övriga planerare inom vård- och omsorgsförvaltningen. Du värdesätter alltid en god servicekänsla vid kommunikationen med brukare och anhöriga då detta förekommer dagligen.

Som planerare förväntas du bidra med ett kollegialt ansvar för helheten vad gäller planerarverksamheten. Du är en viktig och bidragande del i utvecklingen av verksamheten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är serviceinriktad, positiv och lyhörd samt har lätt att skapa relationer där du värdesätter respekt. Du har ett arbetssätt som kännetecknas av tillit och förtroende.
Du ska trivas med att arbeta självständigt och i grupp och hantera många arbetsuppgifter samtidigt med många snabba beslut. Vidare ska du vara vara anpassningsbar, stresstålig, strukturerad och förstå värdet av ett gott samarbete inom organisationen.

Du ska ha utbildning på minst gymnasienivå med inriktning mot ekonomi, administration/logistik, vård och omsorg eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Du bör ha erfarenhet av produktions- och tjänsteplanering och/eller logistik. Du ska ha mycket goda datakunskaper och meriterande är erfarenhet av datasystemen Prator, Treserva, TES, Time Care/Multiaccess.

Du ska ha goda kunskaper i att uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket då verksamheten har dokumentationsskyldighet enligt socialtjänstlagen. Det är av vikt att du har en väl utvecklad kommunikativ- och dokumentationsförmåga.

Du ska ha minst 5 års arbetslivserfarenhet. Du behöver inte ha erfarenhet inom vård och omsorg även om det är meriterande.

Körkort (B) är ett krav.

Vid erbjudande om tjänst kommer vi att begära utdrag från belastningsregistret.

ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas.

Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Projektadministratör sökes!

Vi på Professionals Nord söker just nu för vår uppdragsgivares räkning deras nästa stjärna inom administration. En talangfull projektadministratör mitt i händelsernas centrum med uppgift att koordinera det administrativa arbetet på plats ute hos kunden. Känner du igen dig? Sök tjänsten redan idag! Information om tjänsten: Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår uppdragsgiv... Visa mer
Vi på Professionals Nord söker just nu för vår uppdragsgivares räkning deras nästa stjärna inom administration. En talangfull projektadministratör mitt i händelsernas centrum med uppgift att koordinera det administrativa arbetet på plats ute hos kunden. Känner du igen dig? Sök tjänsten redan idag!

Information om tjänsten:

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår uppdragsgivare, med goda chanser till förlängning av uppdraget. Din roll som projektadministratör är väldigt bred vilket betyder att ingen dag är den andre lik, men du kan vara säker på att du alltid har roligt på jobbet. Du kommer att koordinera det administrativa arbetet på uppdragsgivarens projektkontor. Du kommer även att ansvara för redovisning och fakturering, beställning av luncher, ordna med ID06 kort med mera.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Administrativa uppgifter
• Enklare ekonomiuppgifter
• Övriga serviceuppgifter

Vi söker dig som:

Är en vass administratör och har tidigare erfarenhet av en administrativ roll och enklare ekonomiuppgifter. Du behärskar svenska och engelska språket flytande i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i affärssystemet Agresso eller liknande. Vi tror såklart även att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Du är en flexibel person som gillar när det händer saker runt omkring dig och är således även skicklig i att hantera dessa situationer. Att ta egna initiativ och driva ditt dagliga arbete framåt faller sig naturligt för dig och du har ett öga för att se de arbetsuppgifter som behöver utföras. Du är även serviceminded och relationsskapande i din kontakt med människor i din omgivning, samtidigt som du har lite skinn på näsan.

START: I mitten av januari 
OMFATTNING: Heltid
STAD: Katrineholm 
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Mira Pedernera, mira.pedernera@pn,se 

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Orderhanterare till Presto i Katrineholm

Ansök    Maj 5    Manpower AB    Administrativ assistent
Vi på Manpower söker en orderhanterare till Presto i Katrineholm! Varmt välkommen med din ansökan redan idag till oss på Manpower! Ort: Katrineholm Start: Omgående eller enligt överenskommelse Omfattning: 100 % heltid/dagtid. Tjänsten är en visstidstjänst på ca 6 månader. Om tjänsten: Vi söker nu en orderhanterare till Presto. Tjänsten är ett konsultuppdrag hos Manpower och arbetet sker på plats hos Presto i Katrineholm. Du kommer att arbeta med order... Visa mer
Vi på Manpower söker en orderhanterare till Presto i Katrineholm! Varmt välkommen med din ansökan redan idag till oss på Manpower!

Ort: Katrineholm
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: 100 % heltid/dagtid. Tjänsten är en visstidstjänst på ca 6 månader.

Om tjänsten: Vi söker nu en orderhanterare till Presto. Tjänsten är ett konsultuppdrag hos Manpower och arbetet sker på plats hos Presto i Katrineholm. Du kommer att arbeta med orderhantering genom säkerställande av leveranser av varor till deras egna regioner samt externa kunder. Du rapporterar till Presto AB:s produktionschef.

Arbetstiderna är vardagar 07:30-16:30

Presto Brandsäkerhet AB grundades 1959 och är Nordens ledande aktör inom brandsäkerhet. Vi är ca 800 medarbetare och finns på 74 platser i Norden. Genom helhetslösningar, utbildningar och abonnemangstjänster skapar vi brandsäkra miljöer för små och stora företag i hela Norden. Varje år besöker vi 80 000 kunder, utbildar 60 000 deltagare och återvinner 100 000 brandsläckare vid vår anläggning i Katrineholm. Det är så vi skapar ett tryggt, modernt och hållbart brandskydd.

Vi söker: Denna tjänst passar dig som gillar nya utmaningar och är flexibel i din yrkesroll! Du är en driven person som kan ta ansvar och har lätt för att samarbeta med andra. Vi ser att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom administration. Du ska ha en avslutad gymnasial utbildning samt kunna utrycka dig på både svenska och engelska. Vi ser att du har god vana i Officepaketet. Har du arbetat som orderhanterare tidigare är detta meriterande!

Erbjudande Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Om Manpower Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.Ansökan Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten kan du kontakta ansvarig konsultchef på [email protected]. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Administrativ assistent/ receptionist (vikariat)

Anestesikliniken operationsavdelningen, Kullbergska sjukhuset Katrineholm Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss! Om oss Operationsavdelningen på Kullbergska sjukhuset innefattas av operation, sterilcentral och uppvakningsavdelning. Här genomförs planerade operationer inom ortopedi, kirurgi, urologi och gynekologi. Stort fokus läggs på att arbeta fram ett effektivt, kvalitativt patientflöde både medicinskt och omvårdnadsmässigt... Visa mer
Anestesikliniken operationsavdelningen, Kullbergska sjukhuset Katrineholm

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!


Om oss
Operationsavdelningen på Kullbergska sjukhuset innefattas av operation, sterilcentral och uppvakningsavdelning. Här genomförs planerade operationer inom ortopedi, kirurgi, urologi och gynekologi. Stort fokus läggs på att arbeta fram ett effektivt, kvalitativt patientflöde både medicinskt och omvårdnadsmässigt. Personalen består av cirka 30 fast anställda sjuksköterskor och undersköterskor samt här arbetar även läkare och administrativ personal.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i receptionen på operationsavdelningen. Vi kan erbjuda dig ett omväxlande arbete med receptionsarbete i form av att ta emot patienter som kommer för operation och ansvara för registrering och betalning i vårt journalsystem NCS Cross, registrering i andra förekommande IT-system, kassaredovisning, telefonservice, skanning samt andra vanligt förekommande administrativa uppgifter i en reception.

Din kompetens
Goda kunskaper, både i skrift och tal i det svenska språket och kunskaper inom IT. Erfarenhet av receptionsarbete är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är stabil, har god samarbetsförmåga och är serviceinriktad då man som assistent/receptionist servar patienter, anhöriga samt är behjälplig inom administration till övrig personal på operationsavdelningen. Vi värdesätter även att du är strukturerad och kvalitetsmedveten.

Anställningsform
Vikariatsanställning på 75 - 100 %, 6 månader med start 14 augusti 2023.

Information om tjänsten lämnas av
Administrativ enhetschef, Carina Nilsson, 0150-561 63.
Fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.


Kom och jobba hos oss på anestesikliniken!


Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2022-05-14.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Se våra förmåner (http://regionsormland.se/jobb-och-utbildning/vara-formaner/)

Följ oss gärna på Facebook (http://facebook.com/regionsormlandJobbahososs/)


Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär regionen ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Planerare till hemtjänsten

Katrineholm är en kommun där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Våra cirka 3300 medarbetare gör stor skillnad varje dag, där vi tillsammans arbetar utifrån vår värdegrund RÖTT; respekt, öppenhet, tydlighet och tillit för att skapa de bästa förutsättningarna för våra medborgare. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ... Visa mer
Katrineholm är en kommun där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Våra cirka 3300 medarbetare gör stor skillnad varje dag, där vi tillsammans arbetar utifrån vår värdegrund RÖTT; respekt, öppenhet, tydlighet och tillit för att skapa de bästa förutsättningarna för våra medborgare. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg.

Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att människor med särskilda behov och deras anhöriga ska kunna vara trygga och ha förutsättningar att leva som aktiva och självständiga medborgare.

Inom hemtjänsten rekryterar vi nu planerare. Du kommer vara delaktig och få påverka uppbyggnaden av en ny planerarorganisation. Huvudfokus kommer vara en effektiv och väl fungerande planering och organisation där verksamhetens behov är det som styr planeringsverksamheten.

ARBETSUPPGIFTER
Som planerare inom hemtjänsten har du en central och viktig roll i verksamheten. Du planerar SoL- och HSL-insatser i planeringssystemet TES men även andra arbetsuppgifter inom närliggande områden förekommer. Du ansvarar för en effektiv och väl fungerande bemanningsplanering.

Vidare arbetar du i journalsystemet Treserva med att dokumentera, påbörja och avsluta uppdrag samt se till att samtliga brukare har en aktuell genomförandeplan. För att kommunicera med Regionen använder du systemet Prator. Du administrerar schema i Time Care/MultiAccess. Du tar emot frånvaro och kommer dagligen att lägga in vikariebeställningar till Bemanningsenheten i systemet Time Care Pool. Vid frånvaro av annan planerare kopplar du dennes arbetsuppgifter.

Du kommer ha ett nära samarbete med enhetschef, biståndshandläggare, sjuksköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut och övriga planerare inom vård- och omsorgsförvaltningen. Du värdesätter alltid en god servicekänsla vid kommunikationen med brukare och anhöriga då detta förekommer dagligen.

Som planerare förväntas du bidra med ett kollegialt ansvar för helheten vad gäller planerarverksamheten. Du är en viktig och bidragande del i utvecklingen av verksamheten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är serviceinriktad, positiv och lyhörd samt har lätt att skapa relationer där du värdesätter respekt. Du har ett arbetssätt som kännetecknas av tillit och förtroende.
Du ska trivas med att arbeta självständigt och i grupp och hantera många arbetsuppgifter samtidigt med många snabba beslut. Vidare ska du vara vara anpassningsbar, stresstålig, strukturerad och förstå värdet av ett gott samarbete inom organisationen.

Du ska ha utbildning på minst gymnasienivå med inriktning mot ekonomi, administration/logistik, vård och omsorg eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Du bör ha erfarenhet av produktions- och tjänsteplanering och/eller logistik. Du ska ha mycket goda datakunskaper och meriterande är erfarenhet av datasystemen Prator, Treserva, TES, Time Care/Multiaccess.

Du ska ha goda kunskaper i att uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket då verksamheten har dokumentationsskyldighet enligt socialtjänstlagen. Det är av vikt att du har en väl utvecklad kommunikativ- och dokumentationsförmåga.

Du ska ha minst 5 års arbetslivserfarenhet. Du behöver inte ha erfarenhet inom vård och omsorg även om det är meriterande.

Körkort (B) är ett krav.

Vid erbjudande om tjänst kommer vi att begära utdrag från belastningsregistret.

ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas.

Preliminära intervjudatum är den 2526 april.

Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Ekonomiadministratör med sinne för detaljer och ordning

I rollen som vår ekonomiadministratör kommer du jobba med löpande bokföring, granskning av fakturor, avstämningar, fakturering och diverse administrativa uppdrag som kan förekomma inom företaget. Du utgår ifrån vårt huvudkontor i Katrineholm och våra arbetstider är från klockan 07:00 till 16:00. Kvalifikationer och erfarenhet Vi ser att du har flerårig erfarenhet av arbete inom ovannämnda arbetsuppgifter. Du har en förståelse för bokföring och hur olika af... Visa mer
I rollen som vår ekonomiadministratör kommer du jobba med löpande bokföring, granskning av fakturor, avstämningar, fakturering och diverse administrativa uppdrag som kan förekomma inom företaget.
Du utgår ifrån vårt huvudkontor i Katrineholm och våra arbetstider är från klockan 07:00 till 16:00.
Kvalifikationer och erfarenhet
Vi ser att du har flerårig erfarenhet av arbete inom ovannämnda arbetsuppgifter. Du har en förståelse för bokföring och hur olika affärshändelser påverkar tillgångar och skulder. Du har mycket goda kunskaper i MS Office-paketet med fokus på excel. Det är även meriterande om du har arbetat i ekonomisystemet Visma Administration.
Dina personliga egenskaper
Du är en extrovert person som ser det som en självklar del av arbetet att skapa och vårda relationer. Du har förmågan att ta egna initiativ och arbeta självständigt. Du är analytisk och har ett öga för detaljer. Med din positiva inställning bidrar du till trivsel och god service. Du är inte rädd att växa i din roll och tillsammans med oss.
Vi satsar på våra medarbetare
Vi är en arbetsplats med kollektivavtal vilket innebär bra villkor när det gäller individuell lönesättning, anställningsform, arbetstid, semester och mycket annat. Hos oss är balans i arbetslivet, träning och god hälsa viktigt.
Som vår medarbetare får du årligen en friskvård om 3 000 kronor. Därutöver får du tillgång till vårt intranät som är fyllt med tusentals rabatter och förmåner som du och din familj kan utnyttja.
Vi vill också att du ska få en så bra pension som möjligt när det är väl dags för det, därför erbjuder vi dig tillgång till Europas första och största digitala rådgivare inom pension.
Som om det inte vore nog med det så får du också en unik möjlighet att teckna ett års gratis gruppförsäkringsskydd! Försäkringslösningen som tillhandahålls har konkurrenskraftiga priser och gynnsamma villkor. Under ditt första anställningsår erbjuder vi dig valfritt Basskydd helt gratis.
Intresserad? I denna rekrytering kommer urval att ske löpande, vi ser fram emot att ta del av din ansökan via e-post så snart som möjligt. Visa mindre

Administratör till KFAB, Katrineholm

Ansök    Mar 20    Experis AB    Administrativ assistent
Vi äger och förvaltar 75 lokaler. Vi är cirka 45 medarbetare och har vårt kontor centralt i Katrineholm. KFAB har historiskt sett haft en viktig roll i skapandet av det svenska folkhemmet. Under drygt 70 år har vi haft en aktiv roll i byggandet och förvaltandet av bostäder och lokaler i Katrineholm. Genom vårt dotterbolag erbjuder vi industri- och kontorslokaler till vårt näringsliv. Vi är en kundnära och effektiv organisation med affärsmässighet och samhä... Visa mer
Vi äger och förvaltar 75 lokaler. Vi är cirka 45 medarbetare och har vårt kontor centralt i Katrineholm. KFAB har historiskt sett haft en viktig roll i skapandet av det svenska folkhemmet. Under drygt 70 år har vi haft en aktiv roll i byggandet och förvaltandet av bostäder och lokaler i Katrineholm. Genom vårt dotterbolag erbjuder vi industri- och kontorslokaler till vårt näringsliv. Vi är en kundnära och effektiv organisation med affärsmässighet och samhällsnytta i fokus. Vårt mål är att vara en engagerad och trygg hyresvärd med ett varierat utbud av attraktiva livs- och boendemiljöer.

Katrineholms Fastighets AB bildades 1955 och ägs av Katrineholms kommun. Hos oss bor 6 000 Katrineholmare i någon av våra drygt 2 000 hyreslägenheter.

Ansvar och arbetsuppgifter

Är du på jakt efter ett jobb där du kommer att vara en viktig länk i en organisation? I rollen ingår att samordna och ha kontroll på centrala uppgifter. Du ansvarar som administratör/sekreterare mot avdelnings APT samt entreprenörsmöten. Vidare ansvarar du för register för diariet och IT-frågor. Du kommer att vara placerad på bolagets stabsfunktion och rapportera till VD. KFAB har ca 2 000 lägenheter och ca 245 000 kvm lokaler främst med kommunal verksamhet. För att trivas i rollen behöver du vara noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du har god samarbetsförmåga, är strukturerad och har ett stort serviceintresse . Du kommer att hjälpa samtliga avdelningar med administrativa uppgifter som att dokumentera arbetsplatsträffar, registrera försäkringsunderlag, GDPR-register, diariet och postöppning.

Arbetsbeskrivning

* Skapa databaser i Excel samt administrera avtal, bland annat inför upphandlingar så framförhållningen är hög.
* Register hålla och beställa datorer, datorutrustning och mobiltelefoner av vår avtalspart. Samordnande roll.
* Utveckla och skapa underlag för handlingar i vårt diarieregister, Lex.
* Utveckling och hantering av digitalt respektive fysiskt arkiv.
* Tillsammans med en grupp genomföra internkontroll och internkontrollplanen
* Kontaktperson gällande försäkringar

Kvalifikationer och personlighet

Du har gymnasieutbildning inom administration. Du har god datorvana i Office 365, med goda kundskaper i Excel. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av självständigt arbete. Det är meriterande om du har jobbat med Sharepoint, då vi arbetar med att öka digital tillgänglighet som är ett viktigt utvecklingsområde.

Du kan formulera dig korrekt skriftligt såväl som muntligt. Du talar och skriver svenska och har baskunskaper i engelska. B-körkort är ett krav och en förutsättning i tjänsten.

Vi erbjuder dig

Att ingå i ett team och i ett företag som har ambitionen att tillsammans jobba för en god arbetsmiljö. Vi erbjuder våra medarbetare attraktiva arbetsvillkor och flexibilitet för att få engagerade och motiverade medarbetare.

Ett jobb på KFAB ger dig möjlighet att utvecklas personligen och att få växa i din professionella roll. Vi har högt förtroende för våra medarbetare vilket ger dig stor möjlighet till eget ansvar. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare med stor samhällspåverkan och har en god sammanhållning där vi ställer upp för varandra.

Låter detta intressant?

I denna rekrytering samarbetar Katrineholms Fastighets AB med Jefferson Wells, ManpowerGroup. För mer information och frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marie Gutke 070-377 54 27 alternativt [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Assistent till hjälpmedelsfilialen

Hjälpmedelsfilialen i Katrineholm Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss! Om oss Hjälpmedelscentralen är en länsövergripande verksamhet som erbjuder regionen och länets kommuner en komplett hjälpmedelsservice för personer med funktionsvariation. Hjälpmedelscentralen ingår i Regions Sörmlands division medicinsk service. Verksamheten är intäktsfinansierad och drivs i samverkan mellan regionen och länets kommuner. Den huvudsakliga ... Visa mer
Hjälpmedelsfilialen i Katrineholm

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Om oss
Hjälpmedelscentralen är en länsövergripande verksamhet som erbjuder regionen och länets kommuner en komplett hjälpmedelsservice för personer med funktionsvariation. Hjälpmedelscentralen ingår i Regions Sörmlands division medicinsk service. Verksamheten är intäktsfinansierad och drivs i samverkan mellan regionen och länets kommuner. Den huvudsakliga verksamheten ligger i Eskilstuna med filialer i Katrineholm och Nyköping.

Vi är organiserade i fyra sektioner (hjälpmedelskonsulenter, hjälpmedelstekniker, lager och logistik samt administration) och är ungefär 80 medarbetare tillsammans. Alla har ett stort engagemang för vårt uppdrag att tillhandahålla en effektiv och lättillgänglig hjälpmedelsförsörjning av bästa kvalitet för länets invånare.

Nu söker vi en medarbetare till administrationssektionen i Katrineholm.

Dina arbetsuppgifter

• Receptionsarbete.
• Bemanning av vår kundtjänsttelefon.
• Administrativa arbetsuppgifter.
• Lagerhantering.
• Enklare tekniska reparationer av hjälpmedel samt viss montering.


Vi söker dig som brinner för att ge den bästa service i kontakt med brukare och har en stor förståelse för deras situation. Vi ser att du gör detta genom att ha en god samarbetsförmåga och ett mycket gott bemötande. Du har ett självständigt och strukturerat arbetssätt. Du tar ansvar, är noggrann och flexibel samt bidrar till ett positivt arbetsklimat.

Din kompetens

• Erfarenhet av vårt affärssystem Sesam 2 samt LMN är meriterande.
• Goda språkkunskaper i svenska.


Krav:

• B-körkort.
• Gymnasial utbildning med för arbetet lämplig inriktning.
• Goda datakunskaper och god förmåga att sätta sig in i nya system.
• Erfarenhet från tidigare arbeten med administrativ inriktning och service.


Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform
Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Sektionschef Ann Godlund, 072-147 07 70, [email protected] ([email protected]/)
Facklig representant Vision Jan Zetterberg, 070-520 95 50 , [email protected]
Övriga fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.


Kom och jobba hos oss på hjälpmedelscentralen!


Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2023-02-14.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Se våra förmåner (http://regionsormland.se/jobb-och-utbildning/vara-formaner/)

Följ oss gärna på Facebook (http://facebook.com/regionsormlandJobbahososs/)


Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär regionen ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Behovsanställd Leveranssupport/Administratör

Feelgood är Sveriges ledande hälsoföretag för det moderna arbetslivet. Vi hjälper företag och organisationer att förbättra produktivitet och sänka kostnader genom att arbeta systematiskt och förebyggande med arbetsmiljö, hållbar hälsa, ledarskap, medarbetarskap och vid behov rehabilitering eller krishantering. Vi har idag 700 medarbetare som möter kunderna både digitalt och på ca 120 platser i Sverige. Totalt omfattar Feelgoods 8 000 kunder 800 000 medarb... Visa mer
Feelgood är Sveriges ledande hälsoföretag för det moderna arbetslivet. Vi hjälper företag och organisationer att förbättra produktivitet och sänka kostnader genom att arbeta systematiskt och förebyggande med arbetsmiljö, hållbar hälsa, ledarskap, medarbetarskap och vid behov rehabilitering eller krishantering.

Vi har idag 700 medarbetare som möter kunderna både digitalt och på ca 120 platser i Sverige. Totalt omfattar Feelgoods 8 000 kunder 800 000 medarbetare. Feelgood grundades 1995 och ägs sedan 2021 av den finska vårdkoncernen Terveystalo Healthcare OY.

Läs mer på www.feelgood.se

Behovsanställd Leveranssupport/Administratör till våra enheter i Katrineholm, Norrköping eller Linköping.

Feelgood är Sveriges ledande hälsoföretag för det moderna arbetslivet. Vi hjälper företag och organisationer att förbättra produktivitet och sänka kostnader genom att arbeta systematiskt och förebyggande med arbetsmiljö, hållbar hälsa, ledarskap, medarbetarskap och vid behov rehabilitering eller krishantering. Vi har idag 700 medarbetare som möter kunderna både digitalt och på ca 120 platser i Sverige. Totalt omfattar Feelgoods 8 000 kunder 800 000 medarbetare. Feelgood grundades 1995 och ägs sedan 2021 av den finska vårdkoncernen Terveystalo Healthcare OY.

Vår vision är Sveriges friskaste kunder.

Leveranssupport är ett gäng om sex medarbetare som sitter utspridda på våra enheter i region öst. Nu behöver vi förstärkning med två behovsanställda. Som leveranssupport på Feelgood hanterar du beställningar via vårt ärendehanteringssystem, telefon och mail. I ditt uppdrag ingår också projektsamordning lokalt och regionalt. Du behöver ha förmågan att kunna samtala med kunden medan du jobbar i olika system så telefonvana och god systemvana är nödvändiga för tjänsten. Kommunikativ, noggrann, pigg och kundfokuserad är egenskaper vi söker. Du behöver ha lätt för att ta till dig ny information då arbetet tidvis håller ett högt tempo. Dessutom behöver du gilla utveckling och förändring då vi alltid strävar efter att förbättra kvalitén i vårt arbete, både internt och externt.

Vi söker två behovsanställda till någon av våra orter Katrineholm, Norrköping eller Linköping . Vi söker dig som är medicinsk vårdadministratör, undersköterska eller dig som utbildar dig inom dessa områden, alternativt utbildar dig till sjuksköterska. Erfarenhet inom försäljning, kundrelationer eller serviceyrken är meriterande, likaså kunskap inom företagshälsovård. Vi vill att du som söker har goda kunskaper i tal och skrift. Du trivs med att arbeta både i grupp och självständigt. Du är bra på att snabbt identifiera kundens behov och trivs med att kommunicera via telefon.

Har du frågor kontakta konsultchef Sofia Bergman

[email protected]

Intervjuer kommer att ske löpande.
Tjänsten kan tillsättas tidigare än sista ansöknings dag.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Administratör - extra jobb

Ansök    Okt 26    Treefling AB    Administrativ assistent
Om oss: Treefling utvecklar och tillverkar hygienartiklar som är 100% naturliga och ekologiska samt att vi tar ansvar för miljön och vårt klimat! Vi är med och sponsrar med nya träd längs Göta Kanal. Arbetsuppgifter: Vill du vara med och arbeta extra som administratör i ett växande bolag med stark tillväxt då ska du ta kontakt med oss. Vi ser gärna att du studerar på Universitet/högskola och behöver ett extra jobb. Du kommer att arbeta med allt ifrån att s... Visa mer
Om oss:
Treefling utvecklar och tillverkar hygienartiklar som är 100% naturliga och ekologiska samt att vi tar ansvar för miljön och vårt klimat! Vi är med och sponsrar med nya träd längs Göta Kanal.
Arbetsuppgifter:
Vill du vara med och arbeta extra som administratör i ett växande bolag med stark tillväxt då ska du ta kontakt med oss. Vi ser gärna att du studerar på Universitet/högskola och behöver ett extra jobb. Du kommer att arbeta med allt ifrån att svara på mail till att lägga upp beställningar i vårt ordersystem. Vi behöver någon som har god datorvana och som kan kommunicera och utrycka sig i skrift.
Vem söker vi?
Vi söker en person är glad och framåt och som gillar att arbeta i ett team.
Ansökan
1, gå in och gilla oss på sociala medier: Instagram: treeflingorganic
2, maila in ditt cv med personligt brev till [email protected]
3, Märk ansökan med ”administratör” i ämnesraden.
Läs mer om oss på: www.treefling.se Visa mindre

Administratör till Eskilstuna

Ansök    Okt 17    Randstad AB    Administrativ assistent
Arbetsbeskrivning Vi är på jakt efter en glad, noggrann och service-minded administratör till Eskilstuna. Vi letar efter dig som vill arbeta administrativt, är flexibel och som trivs i en både administrativ och kommunikativ roll. Är det du? Sök då tjänsten, redan idag! Heltid med uppdrag till årsskiftet. Arbetstid: Mån-fre 08.00-17.00. Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Ran... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi är på jakt efter en glad, noggrann och service-minded administratör till Eskilstuna. Vi letar efter dig som vill arbeta administrativt, är flexibel och som trivs i en både administrativ och kommunikativ roll. Är det du? Sök då tjänsten, redan idag!


Heltid med uppdrag till årsskiftet. Arbetstid: Mån-fre 08.00-17.00.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden
Vi erbjuder dig ett arbete med intressanta och varierande arbetsuppgifter. I rollen som administratör ingår bland annat dokumentation, systemhantering och kontakt med kunder samt kan innebära materialplanering. 

Kvalifikationer
Vi söker dig med gymnasieutbildning och som är serviceorienterad och engagerad. Du har goda allmänna IT-kunskaper. Det är meriterande om du har erfarenhet av administrativt arbete och har arbetat i Officepaketet. Vi ser gärna att du är noggrann och systematiskt i ditt arbetssätt. Ett plus i kanten är om du är bra med siffror.
 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För information: Malin Mårtensson Tamasi

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Administratör/Kundservicemedarbetare

Trivs du med att ge god service, är noggrann och gillar att vara spindeln i nätet. Då är du rätt person för SVEBRA Utbildning. SVEBRA utbildning ägs av branschföreningen SVEBRA. SVEBRAs vision är att göra Sverige brandsäkrare och SVEBRA utbildning arbetar på uppdrag från föreningen. Framförallt sysslar vi med utbildning inom brandskydd som vi tillgodoser våra medlemmar med. Men även rådgivning och andra uppdrag förekommer. Vi söker nu en administratör/ku... Visa mer
Trivs du med att ge god service, är noggrann och gillar att vara spindeln i nätet. Då är du rätt person för SVEBRA Utbildning.
SVEBRA utbildning ägs av branschföreningen SVEBRA. SVEBRAs vision är att göra Sverige brandsäkrare och SVEBRA utbildning arbetar på uppdrag från föreningen. Framförallt sysslar vi med utbildning inom brandskydd som vi tillgodoser våra medlemmar med. Men även rådgivning och andra uppdrag förekommer.
Vi söker nu en administratör/kundservicemedarbetare till vårt team. Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att ta emot samtal och mail från våra kunder och vara dem behjälpliga. I rollen ingår också administrativa uppgifter som till exempel kursadministration, granskningar, registreringar m.m. Eftersom vi är ett litet team så måste alla hjälpa varandra och därför kommer du också vara delaktig i utvecklingsprojekt, ekonomi och andra uppdrag.
Kvalifikationer
· Lägst gymnasial utbildning
· Flytande svenska i tal och skrift, det förekommer granskning av texter
· Goda kunskaper i engelska
· God IT-vana
· Erfarenhet av administrativt arbete
Personliga egenskaper
Vi söker en person med service i fokus. Vår kundsupport har ett högt servicebetyg då vi alltid finns tillgängliga till våra kunder med ett positivt och trevligt bemötande. Du behöver vara noggrann, kommunikativ och gilla ordning och reda. Du behöver även vara driven, flexibel och självgående då vi tillämpar principen frihet under ansvar.
Meriterande
Erfarenhet av något av följande:
· Kundtjänst
· Marknadsföring
· Ekonomi
Vi intervjuar löpande och kan komma att anställa innan ansökningstiden gått ut. Visa mindre

Administratör till EY i Katrineholm

På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla. Vi söker efter en administratör som ska stötta kontorschef och kundansvariga... Visa mer
På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.


Vi söker efter en administratör som ska stötta kontorschef och kundansvariga med support och samordning i administrativa uppgifter, uppdragsprocesser och interna system samt även reception och kontorsservice. Placering i Katrineholm, support till Nyköpingskontoret då resa kan förekomma vid behov.


Möjligheten
Du kan förvänta dig mycket variation i rollen, så du bör också inneha förmågan att ta egna initiativ och söka möjligheter att förbättra våra nuvarande processer.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Tjänsten innebär bland annat receptionsansvar, ta emot besökare, posthantering, trivselfrågor, events, inköp samt kontakt med leverantörer. Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde efter överenskommelse. Arbetstid kl 8-17 (Lunch 12-13). Vidare ingår även att lägga upp nya kunder och uppdrag och underhålla kundregister i våra system samt att ta fram statistik och underlag, ge medarbetare support i våra processer och vara behjälplig vid fakturering och allmän administrativ support.


För att lyckas behöver du
Vi önskar att du är van vid att jobba i olika system och processer alternativt att du är intresserad av det och har lätt för att lära. Som person är du positiv, noggrann, flexibel, energisk, aktiv och prestigelös som tycker om att ta ansvar, ge service och att leverera arbete med kvalitet. Du är utåtriktad och har lätt att samarbeta med andra och du uppskattar att ha en central funktion på kontoret.


Kvalifikationer för tjänsten
Erfarenhet av liknande administrativa arbetsuppgifter eller nyligen avslutad administratörsutbildning.
Van användare av Officepaketet och lätt för att lära dig nya IT- system och processer, ett plus är om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i SAP.
Goda kunskaper i svenska och engelska och har lätt för att uttrycka dig både i tal och i skrift
Du ska tycka att det är roligt att ge service och support!
B- körkort och tillgång till bil vid enstaka tillfällen.Vad EY erbjuder dig
EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar framgång på marknaden.
Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.

Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv.se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.


Ansök nu
Ansökan ska vara oss tillhanda senast den 4 november 2022. Den ska innehålla personligt brev, CV, betyg från universitet och/eller annan utbildning samt ev. intyg från tidigare arbetsgivare. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lotta Carlsson på [email protected] eller 070-68 42 364. Vi tar ej emot ansökningar via e-post eller brev. Ansökan sker på webben via länk. Vid tekniska problem kontaktar du Julia Frejd på [email protected]


The exceptional EY experience. It’s yours to build.


At EY we celebrate differences and support it. Our employees bring their authentic selves to work every day. We promote diversity of thought, culture and background, and are committed to creating an inclusive EY environment for all employees. EY is an equal opportunity employer for employees and applicants. EY encourages applications from all backgrounds related to gender, age, ethnicity, culture, race, religion and belief, nationality, disability, sexual orientation and gender identity.


If you need assistance or an accommodation due to a disability in your recruitment process, you may contact us through the Talent Attraction and Acquisition specialist in this advert.


EY | Building a better working world
På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.
Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.
Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag. Visa mindre

Administratör - extra jobb

Ansök    Sep 28    Treefling AB    Administrativ assistent
Om oss: Treefling utvecklar och tillverkar hygienartiklar som är 100% naturliga och ekologiska samt att vi tar ansvar för miljön och vårt klimat! Vi är med och sponsrar med nya träd längs Göta Kanal. Arbetsuppgifter: Vill du vara med och arbeta extra som administratör i ett växande bolag med stark tillväxt då ska du ta kontakt med oss. Vi ser gärna att du studerar på Universitet/högskola och behöver ett extra jobb. Du kommer att arbeta med allt ifrån att s... Visa mer
Om oss:
Treefling utvecklar och tillverkar hygienartiklar som är 100% naturliga och ekologiska samt att vi tar ansvar för miljön och vårt klimat! Vi är med och sponsrar med nya träd längs Göta Kanal.
Arbetsuppgifter:
Vill du vara med och arbeta extra som administratör i ett växande bolag med stark tillväxt då ska du ta kontakt med oss. Vi ser gärna att du studerar på Universitet/högskola och behöver ett extra jobb. Du kommer att arbeta med allt ifrån att svara på mail till att lägga upp beställningar i vårt ordersystem. Vi behöver någon som har god datorvana och som kan kommunicera och utrycka sig i skrift.
Vem söker vi?
Vi söker en person är glad och framåt och som gillar att arbeta i ett team.
Ansökan
1, gå in och gilla oss på sociala medier: Instagram: treeflingorganic
2, maila in ditt cv med personligt brev till [email protected]
3, Märk ansökan med ”administratör” i ämnesraden.
Läs mer om oss på: www.treefling.se Visa mindre

Konsultchefsassistent till A-Staffing i Katrineholm

Om oss Till A-Staffing i Katrineholm söker vi nu en konsultchefsassistent. Vi öppnade kontor i Katrineholm 2007 och under åren som gått har vi skaffat oss mycket stor kunskap och erfarenhet av personaluthyrning till branscherna bygg, elteknik och tillverkningsindustri. Vi är auktoriserade inom bemanning och är medlemsföretag i Byggföretagen (B) och Installatörsföretagen (IN). Du kommer att ingå i ett litet och operativt team som arbetar brett och flexibe... Visa mer
Om oss
Till A-Staffing i Katrineholm söker vi nu en konsultchefsassistent.

Vi öppnade kontor i Katrineholm 2007 och under åren som gått har vi skaffat oss mycket stor kunskap och erfarenhet av personaluthyrning till branscherna bygg, elteknik och tillverkningsindustri. Vi är auktoriserade inom bemanning och är medlemsföretag i Byggföretagen (B) och Installatörsföretagen (IN). Du kommer att ingå i ett litet och operativt team som arbetar brett och flexibelt. Behovet är omgående och tillträde kommer ske efter överenskommelse när vi hittat rätt person för uppdraget!


Arbetsbeskrivning
Tjänsten som konsultchefsassistent innebär arbete heltid och dagtid med placering på vårt kontor på Lövåsen. I din roll som konsultchefsassistent kommer du att stötta kontorschef och konsultcheferna i det dagliga arbetet. Du kommer att vara en nyckelspelare för att kontorets arbete ska flyta på så bra som möjligt. Rollen innebär till stor del personaladministration i våra system och Officepaket. Du kommer också att stötta i rekryteringsprocesser genom annonsering, urval och på sikt även hålla intervjuer. Vi ser gärna att du har en önskan att stanna och utvecklas hos oss för att på sikt även på fler ansvarsområden och fortsätta din karriär hos oss.

Utbildning
Krav på utbildning inom administration, personalarbete eller ekonomi på minst gymnasial nivå.

Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som bidrar med glädje på arbetsplatsen, som älskar att ge service och är administrativt driven. Du som söker tjänsten motiveras av frihet under ansvar och trivs med att jobba mycket strukturerat då du behöver ha koll på många faktorer samtidigt. B-körkort är för tjänsten ett ofrånkomligt krav. Det är även krav på att du utan hinder i tal och skrift kan kommunicera på svenska samt grundläggande kunskaper i engelska.

Stort fokus för tjänsten kommer att ligga på personlig lämplighet.


Ansökan
Tjänsten kan tillsättas redan innan ansökningstiden har gått ut så vänta inte med att skicka din ansökan! Bifoga CV och beskriv dig själv som person, varför du vill jobba hos oss och vad det är som gör att detta är rätt tjänst för dig.

Gå gärna in på A-Staffings hemsida och läs mer om oss och hör gärna av dig om du undrar över något!

Vi ser verkligen fram emot din ansökan!


Uppdragslängd
Anställningen påbörjas med en provanställning på sex månader. Visa mindre

Administrativ assistent till Funktionsstöd

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss! Vård- och omsorgsförvaltningen har ca 1 200 engagerade medarbetare och vårt uppdrag omfattar äldreomsorg, funktionsstöd, kommunal hälso- och sjukvård samt biståndsbedömning. Vi arbetar för att människor med särskil... Visa mer
Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Vård- och omsorgsförvaltningen har ca 1 200 engagerade medarbetare och vårt uppdrag omfattar äldreomsorg, funktionsstöd, kommunal hälso- och sjukvård samt biståndsbedömning. Vi arbetar för att människor med särskilda behov och deras anhöriga ska kunna vara trygga och ha förutsättningar att leva som aktiva och självständiga medborgare. För att lyckas behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare och chefer som trivs med att arbeta med människor och drivs av att utveckla verksamheten. Tillsammans gör vi skillnad för de människor som behöver vårt stöd varje dag.

Nu söker vi en administrativ assistent till verksamhetsområdet funktionsstöd. Området består av grupp- och servicebostäder enligt LSS, daglig verksamhet, personlig assistans och avlösarservice, socialpsykiatrin med SÄBO och boendestöd, barn- och ungdom med korttidstillsyn och korttidsvistelse samt ledsagning och kontaktpersoner. Enheterna inom området är fördelat på 12 enhetschefer.

ARBETSUPPGIFTER
Som administrativ assistent har du en viktig funktion för att stödja verksamheten och har ett nära samarbete med verksamhetschef, enhetschefer och medarbetare. Du assisterar enhetscheferna med olika typer av uppdrag samt är behjälplig till deras medarbetare. Ni är två som arbetar med samma uppdrag och är inledningsvis direkt underställda verksamhetschefen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är personal- och löneadministration, framtagande av anställningsavtal och hantering av beställningar. De system som vi dagligen arbetar i är Visma, Treserva, Raindance, Lex, Arx och Time Care pool. Det kan även tillkomma andra administrativa uppgifter i tjänsten och arbetsuppgifterna kan komma att förändras över tid efter kompetens och behov.

Exempel på arbetsuppgifter är:
• Sjukrapportering
• Framtagande av anställnings- och hyresavtal
• Framtagande av underlag för interna och externa debiteringar
• Bokföringsordrar, rekvisitioner, kassaredovisningar och habiliteringsersättningar
• Schemahantering och översikt av poolbokningar
• Externa kontakter utifrån uppdrag från enhetschefer

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är serviceinriktad, gillar att administrera samt har förmågan att organisera och strukturera!

Tjänsten kräver avslutad gymnasieutbildning och att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket. Vidare har du god datorvana och tidigare erfarenhet av olika IT-system som exempelvis Outlook och Excel. Det är meriterande om du har kunskap om funktionsstöd som verksamhetsområde, samt ifall du tidigare har arbetat i systemen Treserva och Time Care.

Som administrativ assistent hanterar du flera och varierande uppgifter samtidigt, vilket ställer krav på att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter samt är noggrann och i perioder kan hantera en högre arbetsbelastning. Du trivs med att arbeta självständigt och planerar ditt arbete för att hålla uppsatta tidsramar. Att ge service och hjälpa andra i ditt arbete är något du motiveras av och du har lätt att anpassa dig till nya förutsättningar och arbetsuppgifter.

ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas.

Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Projektadministratör till spännande projekt!

Bravida söker sin nästa stjärna inom admin till ett av deras projekt i Katrineholm. En talangfull projektadministratör mitt i händelsernas centrum med uppgift att koordinera det administrativa arbetet på plats ute hos kunden. Känner du igen dig? Sök tjänsten redan idag! Information om tjänsten Professionals Nord söker för Bravidas räkning en projektadministratör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord o... Visa mer
Bravida söker sin nästa stjärna inom admin till ett av deras projekt i Katrineholm. En talangfull projektadministratör mitt i händelsernas centrum med uppgift att koordinera det administrativa arbetet på plats ute hos kunden. Känner du igen dig? Sök tjänsten redan idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Bravidas räkning en projektadministratör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Bravida med start så snart som möjligt och fram till december 2022 med goda chanser till förlängning av uppdraget. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Bravidas önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

 

Du erbjuds
• Ett roligt arbete i en central och viktig roll för hela projektet.
• Ett omväxlande arbete med mycket action där din förmåga till flexibla omställningar utmanas varje dag.

 

Arbetsuppgifter
Din roll som projektadministratör är väldigt bred vilket betyder att ingen dag är den andre lik, men du kan vara säker på att du alltid har roligt på jobbet. Du kommer att koordinera det administrativa arbetet på Bravidas projektkontor hos kunden. Du kommer även att ansvara för redovisning och fakturering, beställa luncher, ordna med ID06 kort med mera.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Administrativa uppgifter.
• Enklare ekonomiuppgifter.
• Övriga serviceuppgifter.

 

Vi söker dig som:
Är en vass administratör och har tidigare erfarenhet av en administrativ roll och enklare ekonomiuppgifter. Du behärskar svenska och engelska språket obehindrat muntligen och skriftligen. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i affärssystemet Agresso eller liknande. Vi tror såklart även att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Bravida. Du är en flexibel person som gillar när det händer saker runt omkring dig och är således även skicklig i att hantera dessa situationer. Du är serviceminded och relationsskapande i din kontakt med människor i din omgivning, samtidigt som du har lite skinn på näsan.

 

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Katrineholm
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Malin Qvarsell

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected]. Visa mindre

Administrativ assistent

Vi söker en administrativ assistent som kan förstärka vår ledningsgrupp. I arbetsuppgifter ingår bl.a. att under ledning av vår föreståndare kvalitetssäkra omhändertagandet av våra kunder och vara våra personliga assistenter behjälpliga med dokumentation, följa upp handlingsplaner och rutiner i boendena etc. Vi vill att du har erfarenhet av att ha jobbat som personlig assistent eftersom det kommer vara en del av arbetsuppgifterna att kunna vara en tillgång... Visa mer
Vi söker en administrativ assistent som kan förstärka vår ledningsgrupp.
I arbetsuppgifter ingår bl.a. att under ledning av vår föreståndare kvalitetssäkra omhändertagandet av våra kunder och vara våra personliga assistenter behjälpliga med dokumentation, följa upp handlingsplaner och rutiner i boendena etc.
Vi vill att du har erfarenhet av att ha jobbat som personlig assistent eftersom det kommer vara en del av arbetsuppgifterna att kunna vara en tillgång vid akuta behov. Tidigare erfarenhet är också nödvändig för att kunna förstå och säkra kvaliteten i arbetet med och för våra boende.
Du bör ha en fallenhet och intresse av att lösa olika annorlunda frågeställningar av både praktisk och pedagogisk art som uppkommer i den annorlunda värld vi lever i med arbetsuppgiften att assistera personer med ett brett spektrum av funktionsvariationer.
Verksamheten är belägen i en lantlig miljö med djur och natur som tillgång för de boende. Körkort och tillgång till egen bil är nödvändigt för att kunna ta sig till arbetsplatsen samt nyttja verksamhetens bilar för resor i tjänsten.
Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.
Varmt välkommen till Årsta Gård! Visa mindre

Administratör

Beskrivning Vill du ha ett meningsfullt arbete som bidrar till en väl fungerande arbetsmarknad? På Inspektionen för arbetslöshetsförsäkringen är du med och bidrar till att Sveriges trygghetssystem som arbetslöshetsförsäkringen, aktivitetsstödet och etableringsersättningen är rättssäkra och effektiva. Vi arbetar med tillsyn över arbetslöshetskassorna och de uppdrag som Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan har i trygghetssystemen. Vi erbjuder dig en ut... Visa mer
Beskrivning

Vill du ha ett meningsfullt arbete som bidrar till en väl fungerande arbetsmarknad? På Inspektionen för arbetslöshetsförsäkringen är du med och bidrar till att Sveriges trygghetssystem som arbetslöshetsförsäkringen, aktivitetsstödet och etableringsersättningen är rättssäkra och effektiva. Vi arbetar med tillsyn över arbetslöshetskassorna och de uppdrag som Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan har i trygghetssystemen.

Vi erbjuder dig en utvecklande roll i en kunskapsorganisation där din kompetens bidrar till vårt resultat. Vi erbjuder effektiva arbetssätt med tvärprofessionella arbetsgrupper och digitala lösningar som underlättar arbetet både på kontoret och när du jobbar hemifrån. Vi uppmuntrar till kompetensutveckling och arbetar ständigt med att utveckla våra arbetssätt och metoder.

Arbetsuppgifter

Rollen som administratör på enheten verksamhetsstöd består till stor del av att handlägga ärenden om ersättning för arbetslöshetsförmåner mellan EU-länder. I övrigt stöttar du resten av myndigheten med administrativt arbete, till exempel posthantering och diarieföring.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:


• treårig gymnasieutbildning eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
• arbetat med administrativa arbetsuppgifter i minst 1 år
• goda kunskaper i Officepaketet, framför allt i Word och Outlook
• mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska i tal och skrift

Vi ser det som meriterande om du utöver detta även har:


• arbetat inom staten
• arbetat med registrering, diarieföring och medlemsredovisning
• arbetat på en arbetslöshetskassa
• en administrativ utbildning och/eller registratorutbildning
• arbetat med dokumenthanteringssystem, gärna Platina
• erfarenhet av Officepaketets alla delar
• kunskaper i språk som talas i EU, utöver svenska och engelska

Vi fäster mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper. Eftersom rollen innebär handläggning av myndighetsärenden, förutsätter vi att du är kvalitetsmedveten, strukturerad och samarbetsinriktad. För att lyckas med uppdraget är det av stor vikt att du är självgående och intresserad av att arbeta med administrativa arbetsuppgifter.

IAF strävar efter en balanserad köns- och åldersfördelning samt värdesätter den kompetens som etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Arbetstid/varaktighet

Heltid. Tjänsten är en tillsvidareanställning. IAF tillämpar provanställning under längst sex månader.

Anställningsinformation

Tillträde sker snarast och efter överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Kontaktperson

Markus Hallström, chef för enheten verksamhetsstöd, 0150-48 70 26, 070-508 29 54
Victor Sjöberg, HR-handläggare, 0150-48 70 53

Fackliga kontaktpersoner

ST: Siv Bewanius, 070-508 46 53
Saco-S: Pontus Lind, 072-542 26 53

Mer om IAF

Inspektionen för arbetslöshetsförsäkringen bidrar till en väl fungerande arbetsmarknad genom att ha tillsyn över arbetslöshetsförsäkringen och sanktionshanteringen inom aktivitetsstödet, utvecklingsersättningen och etableringsersättningen. Vi arbetar för att trygghetssystemen ska vara rättssäkra för de som ansöker om ersättning vid arbetslöshet.

Vårt kontor ligger i Katrineholm. Till Katrineholm finns goda pendlingsförbindelser från bland annat Stockholm, Mälardalsregionen och Östergötland.

Läs mer om IAF på vår hemsida
https://www.iaf.se/jobba-hos-oss/

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 4 augusti 2021. Vi tar emot ansökningar i vårt rekryteringsverktyg. I kommer att genomföra alla intervjuer via videomöte genom skype för företag eller en annan tjänst. Visa mindre

Projektassistent till väletablerat installationsföretag i Katrineholm

Om oss Assist Staffing (Fd. VMP Bemanning AB) är en nischad leverantör av bemannings- och rekryteringstjänster inom Bygg- Anläggning och Elbranschen. I Katrineholm jobbar vi lokalt även utanför nischområdena inom traditionell bemanning och rekrytering. Assist Staffing arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom Elteknikbranschen, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Vi har uppdrag inom Byggsektorn för dig som söker ett tillfälligt arbete eller vill a... Visa mer
Om oss
Assist Staffing (Fd. VMP Bemanning AB) är en nischad leverantör av bemannings- och rekryteringstjänster inom Bygg- Anläggning och Elbranschen. I Katrineholm jobbar vi lokalt även utanför nischområdena inom traditionell bemanning och rekrytering.

Assist Staffing arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom Elteknikbranschen, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Vi har uppdrag inom Byggsektorn för dig som söker ett tillfälligt arbete eller vill arbeta långsiktig. Vi har uppdrag för både dig som maskinförare och andra tjänster inom anläggning och markarbete. Inom våra fokusområden arbetar vi med såväl enskilda mindre företag såväl som större totalentreprenadbolag. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. Assist Staffing är ett auktoriserat bemanningsföretag, medlemsföretag i Byggföretagen (B) och Installatörsföretagen (IN). Givetvis är vi ISO certifierade och har kollektivavtal.


Arbetsbeskrivning
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att:

- notera och rapportera avvikelser och hinder
- sammanställa ändrings- och tilläggsarbeten
- revidera tidplaner
- upprätta/revidera leveransplaner
- följa upp miljö- och kvalitetssystem
- att tillsammans med ansvarig projektledare följa upp och redovisa ekonomi

I rollen rapporterar du till, och har tät kontakt med projektledarna.

Erfarenhet
Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från installations-och eller byggbranschen och/alternativt har du en relevant utbildning för arbetet.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Personliga kvalifikationer
För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara administrativt driven och ha uttalat gott ordningssinne. Rollen kräver att du är prestigelös och förstår att arbetsuppgifterna inte alltid går att förutse. För detta krävs god kommunikations- och samarbetsförmåga samt mycket eget driv.

Ansökan
Låter tjänsten intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan. Intervjuer kommer att ske löpande.

Uppdragslängd
Du blir initialt anställd visstid som konsult hos oss och uthyrd till kundföretaget i minst sex månader. För rätt person är sedan avsikten att kunden tar över i egen anställning. Visa mindre

Driven kontorsadministratör sökes

Ansök    Jun 29    Categoria AB    Administrativ assistent
Driven kontorsadministratör sökes – heltid Nu söker Categoria AB samt Warbro Kvarn AB tillsammans en driven kontorsadministratör. Categoria AB är en mindre redovisningsbyrå med stort fokus på en mer personlig kundkontakt. Bolaget grundades 2012 och har sedan dess byggt upp en intressant kundbas med diverse olika bolag runt om i landet. Warbro kvarn AB startade 2002 som ett familjeföretag och här odlas och förädlas ekologiskt spannmål. Matkärlek med ursprun... Visa mer
Driven kontorsadministratör sökes – heltid
Nu söker Categoria AB samt Warbro Kvarn AB tillsammans en driven kontorsadministratör. Categoria AB är en mindre redovisningsbyrå med stort fokus på en mer personlig kundkontakt. Bolaget grundades 2012 och har sedan dess byggt upp en intressant kundbas med diverse olika bolag runt om i landet. Warbro kvarn AB startade 2002 som ett familjeföretag och här odlas och förädlas ekologiskt spannmål. Matkärlek med ursprung är bolagets motto. I kvarnen på Linds gård i Sköldinge arbetar just nu 8 personer i olika åldrar fördelat på kontoret och i produktionen.
Vi söker nu en strukturerad person till tjänsten som kontorsadministratör på de båda kontoren. Det är en fördel om du trivs i en roll med omväxlande arbetsuppgifter. Tjänsten är på heltid och kommer att fördelas på två olika adresser. Här har du chansen att visa upp dina organisatoriska egenskaper och du kommer att få mycket ansvar.


I arbetsuppgifterna ingår:
- svara i telefon och ta emot besök
- registrera ordermottagning
- ta emot leveranser
- hantera enklare ekonomiuppgifter
- hantera post
- registrera inkommande ärenden


Om dig:
Som person behöver du vara ansvarstagande och strukturerad i de arbetsuppgifter du tar dig an. Det är en fördel om du trivs i en roll med omväxlande arbetsuppgifter. Du bör ha erfarenhet av administrativt arbete sedan tidigare och vi tar för givet att du är en tålmodig och prestigelös person som är mån om att göra ett bra jobb. Erfarenhet inom löpande bokföring är meriterande men inget krav och vi ser gärna att du som lägst besitter en befattning som gymnasieekonom.


ANSÖK SENAST: 2021-07-31
ANSTÄLLNINGSFORM: tills vidare, heltid.
Vid eventuella frågor kontakta Christine Wislander på [email protected]
Ansökan skickas till [email protected]


Vi träffar kandidater löpande och tjänsten kan tillsättas tidigare. Visa mindre

Extra personal till smittspårningsenheten

Smittspårningsenheten, Eskilstuna, Nyköping och Katrineholm Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss! Region Sörmland söker just nu extrapersonal till smittspårningsenheten på våra sjukhus. Om oss Vårt fokus är hälsa och livskvalitet hos de vi möter. Vår verksamhetsidé bygger på att vi genom respektfullt bemötande, engagemang, delaktighet och samarbete skapar en effektiv vård av hög kvalitet. Dina arbetsuppgifter Du kommer f... Visa mer
Smittspårningsenheten, Eskilstuna, Nyköping och Katrineholm

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Region Sörmland söker just nu extrapersonal till smittspårningsenheten på våra sjukhus.

Om oss
Vårt fokus är hälsa och livskvalitet hos de vi möter. Vår verksamhetsidé bygger på att vi genom respektfullt bemötande, engagemang, delaktighet och samarbete skapar en effektiv vård av hög kvalitet.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer företrädelsevis att alternera mellan att bemanna en utav våra personalprovtagningsstationer med att arbeta i vår supportfunktion för provtagning covid-19.

Personalprovtagning Covid-19
Du bemannar en provtagningsstation för Covid-19 där egenprovtagning för medarbetare i Regions Sörmland genomförs. Provtagningsstationer finns vid Nyköpings lasarett, Mälarsjukhuset och Kullbergska sjukhuset. Arbetet innebär b.la att registrera i Lab-portalen, utlämning av provtagningskit samt mottagande av genomfört test.

Support Provtagning Covid-19
Du ger support till allmänhet och personal gällande provtagning Covid-19, som omfattar både PCR, antikroppstest och provsvar. Arbetet innebär att besvara frågor, hjälpa till med bokning av provtagningstider i de fall invånare eller personal inte har möjlighet att boka digitalt via 1177.

Din kompetens
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har en utbildning inom administration. Du har ett trevligt bemötande, en god servicekänsla, och viss erfarenhet av vårdarbete. Du behärskar det svenska språket så väl muntligt som skriftligt, och har även datorvana.
Arbetet kräver både självständighet och god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning med tillträde omgående, eller enligt överenskommelse.

Arbetet är förlagt dagtid, måndag – fredag, men kan komma att omfatta även helger vid behov.


Ansökan
Vi kommer att intervjua och anställa löpande och därför önskar vi din ansökan så snart som möjligt eller senast 2021-04-06.
När du fyller i din ansökan kommer du att få besvara ett antal frågor. För att rekryteringsprocessen ska kunna gå så fort som möjligt ber vi dig att göra en utförlig ansökan med personligt brev, cv och intyg/betyg (gäller inte dig som redan arbetar hos oss, du kan skriva en kortfattad ansökan och behöver inte bifoga något).


Se våra förmåner (http://regionsormland.se/jobb-och-utbildning/vara-formaner/)

Följ oss gärna på Facebook (http://facebook.com/regionsormlandJobbahososs/)

Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär regionen ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Kvalificerad administratör till Studiefrämjandet Sörmland

Arbetsuppgifter och ansvarsområden Vi söker en kvalificerad administratör med bland annat följande arbetsuppgifter: - Kontering och granskning av leverantörsfakturor i vårt ekonomisystem ”Palette” - Budgetarbete och resultatuppföljning i nära samarbete med chefer och övriga medarbetare - Handläggning av hyresavtal och avtal med leverantörer av el, värme, telefoni, bredband, skrivare, larm, brandskydd, etc - Handläggning av anställningsavtal och anställnin... Visa mer
Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Vi söker en kvalificerad administratör med bland annat följande arbetsuppgifter:

- Kontering och granskning av leverantörsfakturor i vårt ekonomisystem ”Palette”
- Budgetarbete och resultatuppföljning i nära samarbete med chefer och övriga medarbetare
- Handläggning av hyresavtal och avtal med leverantörer av el, värme, telefoni, bredband, skrivare, larm, brandskydd, etc
- Handläggning av anställningsavtal och anställningsstöd av olika slag
- Hämta uppgifter och sammanställa statistik från verksamhet och ekonomi
- Redovisa kursverksamhet till Länsbildningsförbundet, stämma av kursernas innehåll och deltagare mot bidragsreglerna samt göra utanordningar och kostnadsersättningar i förekommande fall
- Behjälplig i avdelningens kvalitetsarbete


Utbildning och erfarenhet
- Goda kunskaper i ekonomiredovisning och budgetering
- Erfarenhet av ekonomiadministration och personalredovisning
- Insikt i kollektivavtal, personallöner, skatter, avgifter och anställningsstöd
- Mycket god datorvana, bl a från ekonomiredovisningssystem samt Excel och Office 365 i övrigt
- Erfarenhet från studieförbund och föreningsliv är meriterande
- Lämplig högskoleutbildning är meriterande


Om Studiefrämjandet
Studiefrämjandet är ett av Sveriges största studieförbund med ett brett utbud av studiecirklar, utbildningar, kulturarrangemang och föreläsningar. Vi är ett partipolitiskt och religiöst obundet studieförbund som bedriver folkbildningsverksamhet och ger stöd till tusentals studiecirklar och föreningar i hela Sverige.

Studiefrämjandet är en ideell förening grundad på våra 19 medlemsorganisationer och deras demokratiska inflytande. Med en särskild inriktning mot ökad kunskap om våra profilområden natur, djur, miljö och kultur arbetar vi aktivt med hållbar utveckling. Utifrån ett demokratiskt synsätt hävdar vi allas lika värde och rätt till kunskap, kultur och bildning. I all vår verksamhet ska vi främja mångfald och motarbeta främlingskap och rasism. Alla ska känna att de är välkomna till Studiefrämjandet!

Som medarbetare hos oss är det viktigt att du står bakom vår värdegrund och allas lika värde och rätt till kunskap, kultur och bildning.

Fakta om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid eller deltid minst 75 % och kommer att inledas med en provanställning i sex månader. För tjänsten gäller målstyrd arbetstid med en fast månadslön. Viss tjänstgöring kommer att förekomma på kvällar och helger. Anställning enligt tjänstemannaavtalet mellan Unionen och IDEA (Fremia).

Tjänsten har placeringsort Katrineholm eller Nyköping.

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan genom att klicka på "Ansök nu". Bifoga CV och personligt brev.

Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 6:e januari 2021. Eventuella frågor besvaras av verksamhetschefen Bengt Sunesson (mailto:[email protected]), tel 0152-650552.

Studiefrämjandet har kollektivavtal med Unionen. Fackligt ombud för Unionen är Therese Carlsson (mailto:[email protected]), tel 016-159328 .

Vi undanber oss kontakter med mediesäljare och rekryteringsleverantörer i samband med denna rekrytering. Visa mindre

Erfaren administratör till myndighet i Katrineholm

Ansök    Sep 10    Randstad AB    Administrativ assistent
Arbetsbeskrivning Är du noggrann, strukturerad och trivs i en administrativ roll där du får arbeta med varierande uppgifter? Har du dessutom tidigare erfarenhet från arbete med administration och är på jakt efter ett nytt arbete? Då kan det vara dig vi söker! Vi söker nu en administratör till en myndighet i Katrineholm. I rollen som administratör kommer du arbeta med administrativt stöd mot forskningsverksamheten.  Arbetsuppgifterna kommer bland annat ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du noggrann, strukturerad och trivs i en administrativ roll där du får arbeta med varierande uppgifter? Har du dessutom tidigare erfarenhet från arbete med administration och är på jakt efter ett nytt arbete? Då kan det vara dig vi söker!


Vi söker nu en administratör till en myndighet i Katrineholm. I rollen som administratör kommer du arbeta med administrativt stöd mot forskningsverksamheten. 


Arbetsuppgifterna kommer bland annat kunna bestå av: 


Allmän planering och uppföljning.
Att ta mötesanteckningar och föra protokoll vid möten.
Enklare / rutinartat stöd med uppföljning av utbetalningar, bemyndigande, månadsuppföljningar, fakturering m.m. 
Stöd med hantering av administrativa verktyg för forskningsverksamheten, tex inmatning och extrahering av data. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Du säkerställer att du utför dina arbetsuppgifter i rätt tid och med rätt kvalitet. 

Arbetstider
Heltid. 


Uppdraget beräknas starta så snart som möjligt, och kommer pågå 3 – 6 månader. 

Kvalifikationer
För den här tjänsten söker vi dig som är noggrann, strukturerad och trivs med att organisera ditt arbete. 


Du har: 
Avslutad gymnasieutbildning eller likvärdigt. 
Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt. 
minst ett (1) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete/arbetsuppgifter. 
Mycket goda kunskaper i svenska, och kan kommunicera obehindrat i både tal och skrift. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2020-09-20, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Kontakta Andrea Trägårdh på [email protected].

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Administratörer

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss! Viadidakt är en gemensam förvaltning för Katrineholms och Vingåkers kommuner. Vi arbetar med frågor som rör vuxenutbildning och arbetsmarknad. Vårt uppdrag är att höja utbildningsnivån i de båda kommunerna och att ... Visa mer
Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Viadidakt är en gemensam förvaltning för Katrineholms och Vingåkers kommuner. Vi arbetar med frågor som rör vuxenutbildning och arbetsmarknad. Vårt uppdrag är att höja utbildningsnivån i de båda kommunerna och att ge invånarna möjlighet att skapa förutsättningar för sin egen försörjning.ARBETSUPPGIFTER
Som administratör vid Vuxnas lärande kommer du att arbeta med varierande administrativa uppgifter relaterade till vuxenutbildning.
Du kommer att vara en central gestalt i verksamheten. Du har kontakt med elever, lärare och skolledning. Du kommer också att sköta fakturahantering samt diverse bokningar och administration inom vuxnas lärande. Som administratör arbetar du även med schemaläggning och att vara behjälplig i elevsystemet Alvis. Samordnare för verksamhetens samhällskommunikation ingår i tjänsten.
Övriga administrativa uppgifter kan tillkomma.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning, gärna inom administration. Vi ser att du har aktuell kunskap samt flerårig erfarenhet på minst 2 år av arbete med administrativa arbetsuppgifter; såsom schemaläggning, beställning och inköp, fakturahantering, diarieföring, vikarieanskaffning etc. Vi förutsätter även att du har goda IT-kunskaper.

Som person har du förmågan att arbeta självständigt, du identifierar och strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare mot resultat. Att arbetar på ett noggrant och effektivt sätt är självklart för dig och du fattar nödvändiga beslut inom ditt ansvarsområde.
Du är en person som innehar ett professionellt förhållningssätt, är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du är relationsskapande och samarbetar bra med andra människor. Du har en god social förmåga, du ser och använder nätverk som en naturlig del i att skapa yrkesmässiga relationer.

ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas.

Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Administratör sökes till myndighet i Katrineholm!

Om jobbet: Nu söker vi en Administratör till en myndighet i Katrineholm. Uppdragsstart är snarast möjligt efter överenskommelse. Uppdraget förväntas pågå i 3-6 månader med goda möjligheter till förlängning även efter den perioden.  Arbetsuppgifter:  Administrativt stöd till forskningsenheten, innefattande t ex följande: • Allmän planering och uppföljning av forskningsverksamheten • Mötesanteckningar och protokoll (t ex möten med forskningsnämnden, beredni... Visa mer
Om jobbet:
Nu söker vi en Administratör till en myndighet i Katrineholm. Uppdragsstart är snarast möjligt efter överenskommelse. Uppdraget förväntas pågå i 3-6 månader med goda möjligheter till förlängning även efter den perioden. 

Arbetsuppgifter: 
Administrativt stöd till forskningsenheten, innefattande t ex följande:
• Allmän planering och uppföljning av forskningsverksamheten
• Mötesanteckningar och protokoll (t ex möten med forskningsnämnden, beredning av forskningsansökningar)
• Enklare/rutinartat stöd med uppföljning av utbetalningar, bemyndigande, fakturor, månads- och tertialuppföljningar
• Stöd med hantering av administrativt verktyg för forskningsverksamheten, t ex inmatning och extrahering av data

Kvalifikationer: Gymnasium eller likvärdig utbildning.
Minst tre (3) års arbetslivserfarenhet som administratör.
Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt.

Start: 
Snarast möjligt

Omfattning: 
100%. 

Lön: 
Enligt ÖK. 

??????OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se Visa mindre

Driven och kommunikativ bemanningsassistent

Regionsjukhuset Karsudden Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss! Om oss Regionsjukhuset Karsudden i Katrineholm är ett rättspsykiatriskt sjukhus med 143 vårdplatser, som erbjuder högspecialiserad rikssjukvård. Här vårdas merparten av patienterna enligt lagen om rättspsykiatrisk vård (LRV). Målet för rättspsykiatrisk vård handlar om att förbättra enskilda patienters psykiska hälsa för att klara ett liv i samhället. Rättspsykiatr... Visa mer
Regionsjukhuset Karsudden

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Om oss
Regionsjukhuset Karsudden i Katrineholm är ett rättspsykiatriskt sjukhus med 143 vårdplatser, som erbjuder högspecialiserad rikssjukvård. Här vårdas merparten av patienterna enligt lagen om rättspsykiatrisk vård (LRV). Målet för rättspsykiatrisk vård handlar om att förbättra enskilda patienters psykiska hälsa för att klara ett liv i samhället. Rättspsykiatrisk vård ska även beakta samhällsskyddet genom att vården arbetar för att förebygga återfall i brott. På Regionsjukhuset Karsuddens präglas vården och behandlingen av ett personcentrerat arbetssätt där varje enskild patient inkluderas i planeringen och utförandet av sin vård i syfte att uppnå målet.

För våra medarbetare erbjuder vi kontinuerlig kompetensutveckling i en engagerad, kunskapsintensiv och lärande organisation. Genom hög delaktighet och kompetenta medarbetare skapar vi tillsammans Regionsjukhuset Karsudden, - ett sjukhus för framtiden.

Då en av våra bemanningsassistenter går vidare till ny tjänst inom HR-enheten söker vi nu en kollega, som vill utveckla och utvecklas med oss i vårt uppdrag! Har du intresse av att planera och administrera, samt ett genuint servicetänk och ser vikten av att skapa en kommunikativ kultur på sjukhuset? Då ska du jobba med oss!
HR-enheten på Regionsjukhuset Karsudden är en positiv, problemlösande och engagerad enhet om åtta medarbetare som stöttar verksamhet och ledning inom HR-frågor, administration, ekonomi och bemanning. Enheten arbetar i en öppen och lärande miljö med stora möjligheter till utveckling.
Som bemanningsassistent är du ett viktigt chefsstöd i att bemanna vårdenheterna med rätt kompetens, för att leverera vård av kvalitet till våra patienter.

Dina arbetsuppgifter
Rollen som bemanningsassistent innebär i huvudsak att bemanna/samordna resurser, genom att exempelvis:

- ta emot sjuk- och friskanmälningar via systemet ”Sjuk och Frisk”
- vid korttidsfrånvaro och vid övrigt behov boka in timvikarier, alternativt annan personal i samråd med enhetschef
- hantera ärenden/rapportering/schematekniska frågor i vårt personaladministrativa system Heroma
- utveckla och förbättra processer och rutiner för att optimera bemanningen på sjukhuset i nära samarbete med chefer och medarbetare
- hantera övrig förekommande administration.

Din kompetens
Vi söker dig med administrativ/personalinriktad utbildning, alternativt utbildning inom hälso- och sjukvård.
Du är serviceinriktad, har ett professionellt bemötande och är kundorienterad. Arbetet kräver att du är strukturerad och lösningsfokuserad, har hög kommunikativ förmåga och kan prioritera arbetsuppgifter vid arbetstoppar.
Du förstår betydelsen av god kommunikation för att uppnå resultat i ditt arbete. Genom ditt bemötande skapar du förtroende vilket är en viktig grund för samarbetet med såväl interna som externa kontakter. Du har också god samarbetsförmåga då du kommer arbeta i team med andra bemanningsassistenter och ser uppdraget ur ett helhetsperspektiv.
Du tycker också om att arbeta självständigt, har integritet och tar egna initiativ till förbättringar.
Erfarenhet av schemaläggning och personaladministrativa system är meriterande, likaså arbetslivserfarenhet från bemanningsplanering.
För att klara den här rollen är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning på heltid (100%) dagtid, måndag-fredag. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Sofia Andersson, HR-chef, Ulrika Kock Holmqvist, HR-specialist, Marianne Lloyd, bemanningsassistent, samt fackliga ombud, nås via växel, 0150-56010.

Kom och jobba hos oss på Regionsjukhuset Karsudden!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2019-08-11.

Se våra förmåner (http://regionsormland.se/jobb-och-utbildning/vara-formaner/)

Följ oss gärna på Facebook (http://facebook.com/regionsormlandJobbahososs/)


Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär regionen ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Administratör till förskolorna i Väst

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss! Katrineholms skolor erbjuder en trygg och utvecklande skolgång med det kreativa och lustfyllda lärandet i fokus. Här får barn och elever förutsättning att utveckla sina talanger och blomstra i sin egen takt. Vi är ... Visa mer
Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Katrineholms skolor erbjuder en trygg och utvecklande skolgång med det kreativa och lustfyllda lärandet i fokus. Här får barn och elever förutsättning att utveckla sina talanger och blomstra i sin egen takt. Vi är i ett spännande utvecklingsskede där bland annat bygget av två nya skolor står för dörren.

Inom bildningsförvaltningen har vi förskola, grundskola, gymnasieskola, kulturskola, central barn- och elevhälsa och en mottagningsenhet för nyanlända elever. Tillsammans skapar vi möjligheter att nå visionen ”Läge för liv och lust”.

Förskolorna i samordningsområde VÄST söker nu en områdesadministratör för ett tidsbegränsat uppdrag (föräldraledighetsvikariat).

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av att arbeta med schemaplanering för två större förskolor i område väst. Du kommer även att vara ett stöd för förskolans personal och chefer i frågor som handlar om inloggning in i olika system, beställningar, vikarieanskaffning, fakturahantering, bokning av lokaler, nycklar/taggar och hålla i introduktioner för vårdnadshavare och ny personal i området.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har administrativ utbildning samt erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. Mycket god erfarenhet av Officepaketet samt andra digitala system. Vi vill gärna att du har ett intresse för förskolans verksamhet.

Som administratör arbetar du i nära samarbete med tre rektorer samt övrig personal på förskolorna. Du är serviceinriktad, flexibel och strukturerad. Du har lätt att prioritera dina arbetsuppgifter effektivt. Du skapar strukturer som även andra kan arbeta utifrån.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas.

Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Assistent till hjälpmedelscentralen

Hjälpmedelsfilialen, Katrineholm Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss! Om oss Hjälpmedelscentralen är en länsövergripande verksamhet som erbjuder regionen och länets kommuner en komplett hjälpmedelsservice för personer med funktionsnedsättningar. Hjälpmedelscentralen är intäktsfinansierad och drivs i samverkan mellan Region Sörmland och länets kommuner, huvudsakligen i Eskilstuna, med filialer i Nyköping och Katrineholm. Vi ä... Visa mer
Hjälpmedelsfilialen, Katrineholm

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Om oss
Hjälpmedelscentralen är en länsövergripande verksamhet som erbjuder regionen och länets kommuner en komplett hjälpmedelsservice för personer med funktionsnedsättningar. Hjälpmedelscentralen är intäktsfinansierad och drivs i samverkan mellan Region Sörmland och länets kommuner, huvudsakligen i Eskilstuna, med filialer i Nyköping och Katrineholm.

Vi är organiserade i 4 sektioner (administration, teknik, lager/logistik och konsulenter), totalt ca 75 medarbetare. Alla våra medarbetare har ett stort engagemang för vårt uppdrag som är att tillhandahålla en effektiv och lättillgänglig hjälpmedelsförsörjning av bästa kvalitet till länets invånare.

Dina arbetsuppgifter

• Administrativa arbetsuppgifter
• Receptionsarbete
• Lagerhantering
• Enklare tekniska reparationer av hjälpmedel.


Vilket innebär att du


• Har daglig kontakt med personer med funktionsvariation.
• Har ett nära samarbete med övrig personal och externa kunder vilket gör att vi ställer höga krav på god samarbetsförmåga och ett mycket gott bemötande.
• Har ett serviceinriktat förhållningssätt.
• Är självständig, ansvarstagande, noggrann, flexibel och lyhörd.
• Har egenskaper som bidrar till ett positivt arbetsklimat.


Din kompetens

• Erfarenhet av vårt affärssystem Sesam 2 samt LMN är meriterande.
• Goda språkkunskaper i svenska.


Krav


• Gymnasial utbildning med för arbetet lämplig inriktning.
• Goda datakunskaper och god förmåga att sätta sig in i nya system.
• Erfarenhet från tidigare arbeten med administrativ inriktning och service.
• B-körkort.
• Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.


Anställningsform
Allmän visstidsanställning 75% tillträde snarast tom 2021-08-01 ev. möjlighet till förlängning, arbetstid måndag-fredag.

Information om tjänsten lämnas av
Sektionschef administration Margareta Eriksson, 016-10 36 91, [email protected]
Facklig representant Vision André Strömgren, 070-230 49 91, [email protected]
Övriga fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.


Kom och jobba hos oss på hjälpmedelscentralen


Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2020-06-11.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Se våra förmåner (http://regionsormland.se/jobb-och-utbildning/vara-formaner/)

Följ oss gärna på Facebook (http://facebook.com/regionsormlandJobbahososs/)


Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär regionen ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Handläggare till Samordningsområde Nord

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss! Katrineholms skolor erbjuder en trygg och utvecklande skolgång med det kreativa och lustfyllda lärandet i fokus. I Katrineholms skolor får barn och elever förutsättning att utveckla sina talanger och blomstra i sin... Visa mer
Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Katrineholms skolor erbjuder en trygg och utvecklande skolgång med det kreativa och lustfyllda lärandet i fokus. I Katrineholms skolor får barn och elever förutsättning att utveckla sina talanger och blomstra i sin egen takt.

Katrineholms skolor växer! Vi är i ett spännande utvecklingsskede med ekonomi i balans, ett systematiskt starkt kvalitetsarbete och visioner för framtiden. Inom bildningsförvaltningens har vi förskola, grundskola, gymnasieskola, kulturskola, central elevhälsa och en mottagningsenhet för nyanlända barn. Tillsammans skapar vi möjligheter att nå visionen ”Läge för liv och lust”.ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ha ansvar för Extens, elev- och personalregistrering, betygsadministration, SCB-rapportering för elev och personal, anställningsavtal samt PingPong-administration inom skola och förskola. Övrigt skolexpeditionsarbete, samt ett tätt samarbete med schemaläggarna inom området.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom skola eller förskola.

Erfarenhet från arbete i administrativa team i skolan är meriterande. Ett stort plus är om du har kunskap inom verksamhetssystemen Winlas, Extens, Visma och Aditro.

Du ska ta ansvar för dina uppgifter och självständigt styra ditt arbete. Fatta nödvändiga beslut inom ditt ansvarsområde.

Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Bygger strukturer som även andra kan arbeta utifrån. Utnyttjar tiden effektivt; identifierar och organiserar resurser som behövs för att utföra uppgifter. Sätter upp och håller tidsramar.

Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas.

Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Hotel Statt söker bokningskoordinator som brinner för sälj - och service

Hotel Statt söker en engagerad bokningskoordinator som brinner för sälj och service! Om oss Hotel Statt i Katrineholm har flera enheter samlade under sitt paraply; * Best Western Hotel Statt i Katrineholm, med 92 rum samt flera möteslokaler * Konferenscenter Safiren, med plats för stora möten och arrangemang * Stora Djulö Herrgård, med möten, festvåning och ett stort sommarcafé * O’Learys Sportsbar som ligger i hotellbyggnaden * och Restaurang Storgatan ... Visa mer
Hotel Statt söker en engagerad bokningskoordinator som brinner för sälj och service!

Om oss
Hotel Statt i Katrineholm har flera enheter samlade under sitt paraply;
* Best Western Hotel Statt i Katrineholm, med 92 rum samt flera möteslokaler
* Konferenscenter Safiren, med plats för stora möten och arrangemang
* Stora Djulö Herrgård, med möten, festvåning och ett stort sommarcafé
* O’Learys Sportsbar som ligger i hotellbyggnaden
* och Restaurang Storgatan 20, hotellets restaurang för frukost, lunch och middag
Som anställd på Hotel Statt i Katrineholm är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi vårt varumärke för att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för oss.

Om tjänsten
Som bokningsassistent har du en central roll i företaget då du ansvarar för att boka in, stämma av och följa upp grupp&konferens;, hotellrum, restaurangbokningar och evenemang på alla våra enheter. Du arbetar till stor del administrativt i bokningssystemet Hotsoft, samt bordsbokning via Caspeco. I tjänsten ingår att sälja och paketera lösningar anpassade till våra gäster varför tidigare erfarenhet och intresse av säljande arbete efterfrågas. Arbetet är till största delen förlagt till Hotel Statt, där man arbetar nära hotellreceptionen med att stötta upp när det behövs.

Din profil
För att du ska trivas i rollen bör du vara flexibel för förändringar, lösningsorienterad och initiativtagande. Du har en god förmåga att behålla fokus och glädje även under stunder med högt tempo. För oss är det lika viktigt att du ska trivas med oss som att vi trivs med dig, vi lägger därför stor vikt vid din personliga lämplighet.

Vi söker dig som:
• arbetat inom hotell/konferens eller har erfarenhet från liknande jobb inom servicebranschen.
• har erfarenhet och drivs av kreativ försäljning, där du hittar lösningen för gästen
• har ett intresse för digital marknadsföring.
• har arbetat i Hotsoft eller liknande bokningssystem.
• har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.
• Är bekväm med datorer och konferensteknik

Praktisk information
Tjänsten är ett vikariat på heltid t.o.m. 1 september 2020. Passen är främst förlagda på dagtid, men vissa kvällar och helger förekommer. Under sommaren kommer vissa pass förläggas i hotellets reception. Tillträde önskas omgående eller enligt överenskommelse.

Är det dig vi söker?
Ansökningarna behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. Vi har tyvärr ej möjligheten att ta emot spontana ansökningar, all ansökan via mail. Visa mindre