Lediga jobb som Bussförare/Busschaufför i Katrineholm

Se lediga jobb som Bussförare/Busschaufför i Katrineholm. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Katrineholm som finns hos arbetsgivaren.

Skolbussförare

Bergkvarabuss söker skolbussförare till Katrineholm! Vi söker nu efter kompetenta förare som brinner för service, och är intresserade av en behovsanställning som skolbussförare i Katrineholm.  Vi ser föraryrket i första hand som ett serviceyrke där ett socialt vinnande sätt är mycket viktigt. Självklart är du en duktig förare med formell utbildning (D-kort och YKB). Som skolbussförare möter du barn och ungdomar där du bidrar med säkra och trygga transporte... Visa mer
Bergkvarabuss söker skolbussförare till Katrineholm!
Vi söker nu efter kompetenta förare som brinner för service, och är intresserade av en behovsanställning som skolbussförare i Katrineholm. 
Vi ser föraryrket i första hand som ett serviceyrke där ett socialt vinnande sätt är mycket viktigt. Självklart är du en duktig förare med formell utbildning (D-kort och YKB). Som skolbussförare möter du barn och ungdomar där du bidrar med säkra och trygga transporter mellan skolan och hemmet. Du brinner för branschen och förmedlar en positiv känsla av att åka buss.
God svenska är en förutsättning för att klara av jobbet.
Du som tycker det skulle vara spännande att ingå i vårt gäng och köra skoltrafik är välkommen att söka.
Anställningsform: Behovsanställning
Arbetet är måndag till och med fredag.
Lön enligt kollektivavtal.
Intervjuer och urval sker löpande och tjänsterna kan vara tillsatta innan sista ansökningsdagen. Visa mindre

Skolbussförare Katrineholm

Bergkvarabuss söker bussförare till skola- och beställningstrafik!  Vi söker nu efter fler kompetenta behovsanställda förare som brinner för service.Vi ser föraryrket i första hand som ett serviceyrke där ett socialt vinnande sätt är mycket viktigt. Självklart är du en duktig förare med formell utbildning (D-kort och YKB). Som skolbussförare möter du barn och ungdomar där du bidrar med säkra och trygga transporter mellan skolan och hemmet. Du brinner för b... Visa mer
Bergkvarabuss söker bussförare till skola- och beställningstrafik! 
Vi söker nu efter fler kompetenta behovsanställda förare som brinner för service.Vi ser föraryrket i första hand som ett serviceyrke där ett socialt vinnande sätt är mycket viktigt. Självklart är du en duktig förare med formell utbildning (D-kort och YKB). Som skolbussförare möter du barn och ungdomar där du bidrar med säkra och trygga transporter mellan skolan och hemmet. Du brinner för branschen och förmedlar en positiv känsla av att åka buss.
Bergkvarabuss kör även beställningstrafik och vi har nu behov av fler behovsanställda som kan köra både skola- och beställningstrafik. 
God svenska är en förutsättning för att klara av jobbet.
Du som tycker det skulle vara spännande att ingå i vårt gäng är välkommen att söka.
Lön enligt kollektivavtal.
Intervjuer och urval sker löpande och tjänsterna kan vara tillsatta innan sista ansökningsdagen. Visa mindre

Bussförare

Till vår skoltrafik i Katrineholm behöver vi nu förstärkning. Vill du arbeta med ett samhällsviktigt uppdrag - skoltrafik - då har vi tjänsten för dig!  Som skolbussförare möter du framtidens medborgare där du bidrar med säkra och trygga transporter mellan skolan och hemmet. Tillsammans med dina kollegor inger du en trygghet, inte bara för barnen utan också för föräldrar och skola. Det är också av stor vikt att du håller en hög servicenivå och att du bemöt... Visa mer
Till vår skoltrafik i Katrineholm behöver vi nu förstärkning. Vill du arbeta med ett samhällsviktigt uppdrag - skoltrafik - då har vi tjänsten för dig! 
Som skolbussförare möter du framtidens medborgare där du bidrar med säkra och trygga transporter mellan skolan och hemmet. Tillsammans med dina kollegor inger du en trygghet, inte bara för barnen utan också för föräldrar och skola. Det är också av stor vikt att du håller en hög servicenivå och att du bemöter skolbarn och skolungdomarna på ett bra sätt. Utöver skolskjuts kan tjänsten också inkludera beställningstrafik.
God svenska är ett krav, liksom D-behörighet. 
Tjänsten avser en deltidsanställning alternativt en behovsanställning.
Intervjuer och urval sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tillämpar provanställning. Visa mindre

VILL DU UTBILDA DIG OCH ARBETA SOM BUSSFÖRARE?

Arbetsförmedlingen genomför i samarbete med Nobina en rekryteringsutbildning till bussförare. Orsaken till att utbildningen genomförs är att Nobina har ett rekryteringsbehov av bussförare i Katrineholm och Flen. Utbildningen planeras starta i slutet på maj 2020. Utbildningen genomförs på heltid under ca 5-6 månader. Utbildningsort är Nyköping. Under utbildningstiden utgår ersättning i form av aktivitetsstöd. Läkarundersökning, läromedel, teori- och körpro... Visa mer
Arbetsförmedlingen genomför i samarbete med Nobina en rekryteringsutbildning till bussförare. Orsaken till att utbildningen genomförs är att Nobina har ett rekryteringsbehov av bussförare i Katrineholm och Flen. Utbildningen planeras starta i slutet på maj 2020.

Utbildningen genomförs på heltid under ca 5-6 månader. Utbildningsort är Nyköping. Under utbildningstiden utgår ersättning i form av aktivitetsstöd. Läkarundersökning, läromedel, teori- och körprov bekostas av Arbetsförmedlingen. Ersättning för resekostnaden under utbildningstiden är möjlig till en självkostnad av 600 kr/månad.

Urvalet till utbildningen sker i samarbete med Nobina.

Krav för att få delta på utbildningen: inskriven på Arbetsförmedlingen, arbetslös eller riskerar att bli arbetslös, fyllt 18 år, svenskt B-körkort. Önskvärt är körvana på minst 1 år. SFI-nivå D bör vara avklarad.

Om du har utbildning och/eller erfarenhet av ett annat bristyrke kommer du inte bli aktuell för utbildningen.

Ansökan till utbildningen gör du genom att anmäla dig på Nobinas hemsida www.nobina.com, se Lediga jobb och sök på Linköping. OBS! Viktigt är att du i ansökan skriver att du anmäler dig till utbildningen i Nyköping. När du skickat in ansökan behöver du genomföra Nobinas test. Testet skickas till den epostadress som du uppgivit i ansökan.

Viktigt att tänka på inför testet: testet genomför du på egen dator (ej surfplatta), sitt på en plats där du inte kan bli störd, testet består av flera delar och måste genomföras sammanhängande, beräknad tid är minst 1 timma.

Om du blir godkänd på testet och bedöms vara aktuell för en arbetsmarknadsutbildning kallas du till en intervju. Visa mindre

REKRYTERINGSUTBILDNING BUSSFÖRARE

Tycker du om att jobba med människor? Har du erfarenhet av ett serviceyrke? Vill du ha ett jobb där man med ett leende kan göra någon glad? Om du instämmer i ovanstående frågor kan bussföraryrket vara något för dig! Nobina Sverige AB behöver rekrytera bussförare till Sörmland inför sommaren 2020 och därför planeras en bussförarutbildning starta i december 2019 i samarbete med Arbetsförmedlingen. Utbildningen genomförs i Nobinas lokaler i Nyköping på helti... Visa mer
Tycker du om att jobba med människor? Har du erfarenhet av ett serviceyrke? Vill du ha ett jobb där man med ett leende kan göra någon glad? Om du instämmer i ovanstående frågor kan bussföraryrket vara något för dig!

Nobina Sverige AB behöver rekrytera bussförare till Sörmland inför sommaren 2020 och därför planeras en bussförarutbildning starta i december 2019 i samarbete med Arbetsförmedlingen. Utbildningen genomförs i Nobinas lokaler i Nyköping på heltid under ca 5 månader. Fullföljd utbildning leder till en visstidsanställning på 6 månader som kan leda till en fast anställning. Under utbildningstiden utgår ersättning i form av aktivitetsstöd.

Rekryteringen gäller till följande orter: Katrineholm, Flen, Vingåker, Nyköping, Oxelösund, Trosa, Gnesta.

Vill du veta mer om utbildningens innehåll och om yrket bussförare?
Kom då till informationsmötet FREDAGEN den 29 november kl 10.00.Adress: Gasverksvägen 7, NYKÖPING (Nobinas lokaler, gå in huvudentrén).

Det krävs inte någon föranmälan till informationsmötet.

Krav för att få delta på utbildningen: du måste vara inskriven på Arbetsförmedlingen och arbetslös, du måste ha ett svenskt B-körkort och körvana på minst 1 år, SFI-nivå D bör vara avklarad. Urvalet till utbildningen sker via intervjuer och tester som genomförs av Nobina.

OBS! Om du har en utbildning och/eller erfarenhet av ett annat bristyrke kommer du inte bli aktuell för utbildningen. Visa mindre