Lediga jobb som Kyl- och värmepumpstekniker i Katrineholm

Se lediga jobb som Kyl- och värmepumpstekniker i Katrineholm. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Katrineholm som finns hos arbetsgivaren.

Kyltekniker sökes till Vesam i Katrineholm

Vi söker kyltekniker för sevice av kyltekniska installationer med placering i Katrineholm. I rollen som kyltekniker jobbar du med, service- och underhåll samt mindre ombyggnationer av kyltekniska installationer samt regelbundna serviceinsatser med ett ett proaktivt förhållningsätt som gör att komponenterna upprätthåller rätt funktion och att driften i kundens anläggning optimeras. Allmänt för rollen är att du kommer vara ansiktet utåt och ha kontakt med k... Visa mer
Vi söker kyltekniker för sevice av kyltekniska installationer med placering i Katrineholm.
I rollen som kyltekniker jobbar du med, service- och underhåll samt mindre ombyggnationer av kyltekniska installationer samt regelbundna serviceinsatser med ett ett proaktivt förhållningsätt som gör att komponenterna upprätthåller rätt funktion och att driften i kundens anläggning optimeras. Allmänt för rollen är att du kommer vara ansiktet utåt och ha kontakt med kunder och leverantörer. Därför lägger vi stor vikt vid din personlighet och ha ett genuint teknikintresse.


Om arbetsgivaren
Vesam i Katrineholm är ett växande bolag inom ventilation, kyla och automation. Genom ett nätverk av professionella installatörer samt våra systerföretag inom Vesamgroup kan vi leverera helt kompletta system inom inneklimat i mellersta Sverige.Våra kunder finns inom industri, kommersiella, privata samt offentliga sektorn. Vi jobbar som det lilla företaget med hög kompetens, korta beslutsvägar och nära våra kunder. Samtidigt har vi som grupp det stora företagets möjligheter att erbjuda utvecklingsmöjligheter och trygghet till våra medarbetare.


Kontaktperson
Jörgen Persson
Telefon
0150-48 73 00
Område
Katrineholm
Yrkesroll
Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning
Heltid, Tillsvidareanställd Visa mindre

Konditoriansvarig

Vi söker en ny stjärna till vårt Bageri, och kanske är det du som brinner för arbetsrollen som Konditoriansvarig! Då är du varmt välkommen att söka till oss! Som ansvarig för konditorivarorna på vårt bageri har du det övergripande ansvaret för avdelningen. Du ansvarar för produktutveckling, inköp, rutiner, kampanjer, uppföljning av nyckeltal samt att stötta och coacha medarbetare på avdelningen. Vi söker dig som är en naturlig ledare med flerårig erfaren... Visa mer
Vi söker en ny stjärna till vårt Bageri, och kanske är det du som brinner för arbetsrollen som Konditoriansvarig! Då är du varmt välkommen att söka till oss!
Som ansvarig för konditorivarorna på vårt bageri har du det övergripande ansvaret för avdelningen. Du ansvarar för produktutveckling, inköp, rutiner, kampanjer, uppföljning av nyckeltal samt att stötta och coacha medarbetare på avdelningen.
Vi söker dig som är en naturlig ledare med flerårig erfarenhet som konditor och att du arbetat i en ledande roll är meriterande. Du tycker att ordning och reda är en självklarhet och gillar utmaningar och att ständigt förbättra och utveckla. Du har ett utmärkt kundbemötande och gör alltid det lilla extra för kunden. Du anser att du har lyckats när dina medarbetare växer.
Tjänsten är en heltid/tillsvidareanställning med varierande arbetstider enligt schema, där både kväll och helgarbete ingår.
Mejla din ansökan senast den 22/11 till [email protected] Märk din ansökan Konditoriansvarig. Vi tar emot ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.
Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta
Mikael Valfridsson, via mejl till [email protected]
Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt gäng! Visa mindre

Pajbagare

På pajbagariet NZ Craft Pies bakar vi nyazeeländska matpajer som säljs på restauranger, cafeér och livsmedelsbutiker runtom i Sverige. Vi exporterar i dagsläget till Frankrike, Tyskland och Finland. Vi är ett familjföretag och håller till på Lövåsen i Katrineholm.Vi söker en praktisk och entuasiastisk medarbetare till vår växande pajproduktion!Den vi söker älskar att göra ett bra jobb och gillar högt tempo. Som en del av teamet är du inblandad i alla produ... Visa mer
På pajbagariet NZ Craft Pies bakar vi nyazeeländska matpajer som säljs på restauranger, cafeér och livsmedelsbutiker runtom i Sverige. Vi exporterar i dagsläget till Frankrike, Tyskland och Finland. Vi är ett familjföretag och håller till på Lövåsen i Katrineholm.Vi söker en praktisk och entuasiastisk medarbetare till vår växande pajproduktion!Den vi söker älskar att göra ett bra jobb och gillar högt tempo. Som en del av teamet är du inblandad i alla produktionsmoment:Produktion av pajdegar & fyllningarProduktion av pajerBakning, infrysning & packningRengöringBland annat!Vi söker dig som skulle vara stolt över att jobba som pajbagare och värdesätter att få saker utförda.Goda kunskaper i svenska eller engelska är ett krav.We are a young company with our sights set high. As a part of our growing team you will have the opportunity to make a positive influence and help us continue to build a fantastic organisational culture.If you are hungry to join our team and The Pie Revolution then do not hesitate to apply. You are welcome to come and present your CV to us at our café during our opening hours:NZ Craft PiesMovägen 1164149 KatrineholmMonday - Friday 11-17Saturday 11-14 Visa mindre