Lediga jobb Skill Rekrytering & Bemanning AB i Katrineholm

Se alla lediga jobb från Skill Rekrytering & Bemanning AB i Katrineholm. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Katrineholm som finns inom det yrket.

Strategisk inköpare till SKF Mekan

Är du redo att leda och driva strategiska inköp inom en internationell och dynamisk organisation? Om du har en passion för att utveckla leverantörsrelationer och är skicklig på att hantera olika inköpsområden samtidigt, då är du den vi letar efter! Om företaget För SKF är ingenjörskonst något mycket större än ett lager som minskar friktion. Det handlar om att hjälpa till att bygga en stark och konkurrenskraftig industri, som skapar nya jobb och nya idéer.... Visa mer
Är du redo att leda och driva strategiska inköp inom en internationell och dynamisk organisation? Om du har en passion för att utveckla leverantörsrelationer och är skicklig på att hantera olika inköpsområden samtidigt, då är du den vi letar efter!

Om företaget
För SKF är ingenjörskonst något mycket större än ett lager som minskar friktion. Det handlar om att hjälpa till att bygga en stark och konkurrenskraftig industri, som skapar nya jobb och nya idéer. Det handlar om att koppla upp och ligga i framkant när det gäller ny teknik och det handlar om att skapa förutsättningar, så att vi kan lämna över jordklotet i lite bättre skick än när vi tog över.

SKF Mekan utvecklar, tillverkar och marknadsför lagerhus och lagertillbehör som används där SKFs lager byggs in i maskiner och olika anläggningar. Tillverkningen sker dels i gjuteriet och dels i vår bearbetning. SKF Mekan AB omsätter ca 1000 MSEK och har ca 400 anställda.

Dina arbetsuppgifter
På SKF Mekan arbetar du i en dynamisk och internationell miljö. Som strategisk inköpare på SKF Mekan kommer du spela en central roll i att säkerställa SKF´s framtid genom att optimera inköpsprocesserna och bygga starka leverantörsrelationer. Dina huvudsakliga ansvarsområden innefattar att utvärdera och analysera inköpskategorier för att identifiera möjligheter till kostnadsminskning och effektivisering. Dessutom är du ansvarig för att driva strategiska inköps- och outsourcingprojekt med användning av väldefinierade metoder och verktyg.

Du kommer att leda dialogen med leverantörer och även ansvara för förhandlingar kopplat till leverantörer och inköp, med ett starkt fokus på att säkerställa framgångsrika resultat. Dessutom ingår att implementera och följa upp resultaten från strategiskt inköp och att säkerställa att de accepteras och genomförs på lokal nivå.

Din profil
Vi ser dig som har god erfarenhet av interaktion med leverantörer eller kunder inom områden som inköp, försäljning eller kvalitet. Din bakgrund omfattar antingen en kandidatexamen inom ett relevant område eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vidare ser vi dig som med skicklighet och effektivitet, samlar in och använder fakta som underlag för välgrundade beslut, driver proaktivt och initiativrikt ditt arbete samt besitter utmärkta förhandlingsförmågor.

Vi ser även dig som har flytande kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Du har starka datorkunskaper och förmåga att snabbt anpassa dig till nya IT-system och program.

Om du känner att du är redo att ta nästa steg i din karriär och få möjligheten att vara en betydelsefull del av SKF Mekan, där innovation och framsteg är i centrum så är det här möjligheten för dig!

Ansökningsförfarande
I den här rekryteringen samarbetar SKF Mekan med Skill. Vi tillämpar löpande urval, tjänsten kan tillsättas innan slutdatum. Vid frågor kontakta gärna ansvariga rekryterare: Emma Kilian, [email protected]

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och Tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything Visa mindre

Produktionsingenjör till SKF Mekan i Katrineholm

Vill du vara en nyckelspelare i en framgångsrik tillverkningsorganisation och vara med och forma framtiden för produktionen? Då har vi en spännande möjlighet för dig som Produktionsingenjör! Om företaget För SKF är ingenjörskonst något mycket större än ett lager som minskar friktion. Det handlar om att hjälpa till att bygga en stark och konkurrenskraftig industri, som skapar nya jobb och nya idéer. Det handlar om att koppla upp och ligga i framkant när de... Visa mer
Vill du vara en nyckelspelare i en framgångsrik tillverkningsorganisation och vara med och forma framtiden för produktionen? Då har vi en spännande möjlighet för dig som Produktionsingenjör!

Om företaget
För SKF är ingenjörskonst något mycket större än ett lager som minskar friktion. Det handlar om att hjälpa till att bygga en stark och konkurrenskraftig industri, som skapar nya jobb och nya idéer. Det handlar om att koppla upp och ligga i framkant när det gäller ny teknik och det handlar om att skapa förutsättningar, så att vi kan lämna över jordklotet i lite bättre skick än när vi tog över.

SKF Mekan utvecklar, tillverkar och marknadsför lagerhus och lagertillbehör som används där SKFs lager byggs in i maskiner och olika anläggningar. Tillverkningen sker dels i gjuteriet och dels i vår bearbetning. SKF Mekan AB omsätter ca 1000 MSEK och har ca 400 anställda.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en engagerad och kompetent Produktionsingenjör som kommer att spela en avgörande roll i optimeringen och underhållet av vår tekniska utrustning och produktionsprocesser. I samarbete med vårt Kvalitet- och Underhållsteam kommer du att säkerställa en effektiv och problemfri drift av vårt gjuteri. Dessutom kommer du att vara en viktig resurs vid investeringsbehov och driva tekniska projekt samt implementera nya produktionsprocesser.

Urval av arbetsuppgifter

• Ta fram kalkyler för förbättringsarbete och investeringar i produktionen.
• Leda grundorsaksanalyser och utifrån dessa utveckla förbättringar och tekniska lösningar med framtidsfokus.
• Initiera och vara drivande i anskaffning och utveckling av systemstöd för ett digitaliserat gjuteri.
• Sammanställa och analysera data.
• Vara delaktig i produktionens dagliga verksamhet genom att stödja vid diverse uppkomna situationer i vår maskinpark och kvalitetsavvikelser i våra processer.
• Driva och delta i förbättringsarbete, och utveckla effektiva processer, arbetssätt och digitalisering.
• Samverka och supporta övriga funktioner som underhåll, inköp, kvalitet m.fl. med underlag i deras processer.
• Delta och driva projekt i olika former (investeringsprojekt, förstudier mm)


Din profil
Du är en målinriktad och initiativrik person som alltid söker nya vägar och arbetssätt för att uppnå resultat. Att initiera, genomföra och slutföra projekt och utvecklingsarbeten är en naturlig del av ditt arbete. Du är metodisk, ordningsam och har en stark problemlösningsförmåga. Du trivs både med att arbeta självständigt och i grupp och har utmärkt samarbetsförmåga och social kompetens. Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska, både i tal och skrift, och du har en fallenhet för att bygga starka relationer med kollegor och samarbetspartners.

Vi ser att du har en fullgjord ingenjörsutbildning i maskinteknik eller motsvarande. Erfarenhet och kompetens inom automationstekniska områden såsom styr- och regleringssystem, inbyggda-system samt maskininlärning, är meriterande.
Datorvana är en självklarhet för dig, och du har inga problem med att analysera och sammanställa data. Dessutom är du entusiastisk inför att arbeta med digitala hjälpmedel och plattformar och ser fram emot att vara en del av företagets resa mot industri 4.0. Tidigare erfarenhet inom gjuterier är att föredra men är inget krav.

Om du vill vara en del av en dynamisk och innovativ organisation där du kan utvecklas och påverka framtidens produktion, så är detta rätt roll för dig! Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö, utmanande arbetsuppgifter och goda möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Ansökningsförfarande
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emma Kilian, [email protected], 011-199473.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything. Visa mindre

Inköpschef till SKF Mekan

Har du en gedigen erfarenhet av att leda inköpsarbete och brinner du för att uppnå ambitiösa mål? Då har vi en unik möjlighet för dig. SKF Mekan i Katrineholm söker en nytänkande och framåtblickande inköpschef som inte bara kan driva och leda inköpsfunktionen, utan även trivas i en analytisk roll med stort utrymme för påverkan. Denna roll är inte bara en nyckelroll inom SKF Mekan's organisation, den är också en plattform för dig att forma och förverkliga ... Visa mer
Har du en gedigen erfarenhet av att leda inköpsarbete och brinner du för att uppnå ambitiösa mål? Då har vi en unik möjlighet för dig.

SKF Mekan i Katrineholm söker en nytänkande och framåtblickande inköpschef som inte bara kan driva och leda inköpsfunktionen, utan även trivas i en analytisk roll med stort utrymme för påverkan. Denna roll är inte bara en nyckelroll inom SKF Mekan's organisation, den är också en plattform för dig att forma och förverkliga din vision.

Om företaget
För SKF är ingenjörskonst något mycket större än ett lager som minskar friktion. Det handlar om att hjälpa till att bygga en stark och konkurrenskraftig industri, som skapar nya jobb och nya idéer. Det handlar om att koppla upp och ligga i framkant när det gäller ny teknik och det handlar om att skapa förutsättningar, så att vi kan lämna över jordklotet i lite bättre skick än när vi tog över.

SKF Mekan utvecklar, tillverkar och marknadsför lagerhus och lagertillbehör som används där SKFs lager byggs in i maskiner och olika anläggningar. Tillverkningen sker dels i gjuteriet och dels i vår bearbetning. SKF Mekan AB omsätter ca 1000 MSEK och har ca 400 anställda.

Dina arbetsuppgifter
Som inköpschef erbjuder SKF en roll där ditt driv och din analytiska skicklighet kommer att spela en avgörande roll. Du har det övergripande ansvaret för inköp hos SKF Mekan i Katrineholm. Tillsammans med ditt team har du möjligheten att inte bara driva verksamheten framåt, utan även forma företagets strategi och agera som pådrivande kraft för effektiva inköpsprocesser och leverantörsrelationer. Ett driv att ständigt hitta aktiviteter för att minska verksamhetens totala kostnader drivna av inköpta material/tjänster är, för SKF, en oerhörd viktig egenskap hos inköpschefen. Att analysera marknadstrender och utveckla effektiva strategier för att säkra tillgång till direkta material och produkter är avgörande för vår konkurrenskraft.

Du kommer att vara den som banar väg för företagets inköpsstrategi och avtalshantering. Ditt framtidsinriktade arbetssätt innebär att du aktivt håller dig uppdaterad om nya lagar, regler och trender som påverkar ditt arbetsområde.

I rollen kommer du ha ett omfattande kontaktnät både internt och externt. Du samarbetar nära med andra avdelningar inom SKF Mekan och även med andra inköpsorganisationer inom SKF globalt. Du kommer vara en nyckelspelare i den lokala ledningsgruppen i Katrineholm och rapporterar direkt till SKF’s regionansvarige (EMEA) för inköp


Din profil
Vi söker dig med en stark analytisk förmåga som brinner för att uppnå resultat. Du har en relevant utbildning inom exempelvis inköp, logistik eller ekonomi. Med din goda erfarenhet av kvalificerat inköpsarbete inom en global marknad är du van att navigera genom utmaningar och möjligheter. Du har även en gedigen erfarenhet av att leda och utveckla team. Ditt ledarskap präglas av god kommunikation, inspiration, ansvarstagande och empati. Du arbetar för att skapa en positiv och produktiv arbetsmiljö samtidigt som de driver organisationen mot framgång tillsammans med dina medarbetare.

För att trivas och lyckas i rollen, är det också viktigt att du har:

- Förhandlingsvana och erfarenhet inom avtalshantering
- Erfarenhet av att outsourca produkter med ett gott resultat
- Förmåga/intresse av försörjningsprocessens bidrag i verksamhetens helhet

Ditt engagemang är påtagligt och du trivs med att inte bara driva ditt eget arbete framåt, utan även att vara en drivande kraft för hela teamet. Du agerar strategiskt och målinriktat, men kan också snabbt anpassa dig när förutsättningarna ändras. Du har utmärkta kommunikationsfärdigheter och kan kombinera tydlighet med pedagogik samt skapa givande relationer både internt och externt. Säkerhet, kvalitet och flexibilitet är dina ledord och dem följer med dig i varje beslut du tar. Du hanterar situationer med stor beslutsamhet, entusiasm och självförtroende. Du mår bra av att få påverka och bidra till organisationens framgång. Din förmåga att agera i ett mindre företag inom en större koncernstruktur är en viktig framgångsfaktor.

Din förmåga att kommunicera obehindrat på svenska och engelska, både muntligt och skriftligt, är en förutsättning för att lyckas i rollen.

Ansökningsförfarande
Vi använder en löpande urvalsprocess och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum om vi hittar rätt person, så tveka inte att ansöka!

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Emma Kilian, [email protected], 011-199473.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

People and Business Enabler till SKF Mekan

Vill du vara en värdefull del av vårt dedikerade team på SKF Mekan, där vi ansvarar för HR- och hållbarhetsfrågor? Vi söker dig med relevant erfarenhet, bakgrund och en genuin passion för att göra skillnad. Som en People and Business Enabler kommer du att spela en betydelsefull roll inom HR, där du kommer att stödja både våra tjänstemän och produktionspersonal. Vi tror på att arbeta tillsammans för att forma en positiv framtid för våra medarbetare och vår ... Visa mer
Vill du vara en värdefull del av vårt dedikerade team på SKF Mekan, där vi ansvarar för HR- och hållbarhetsfrågor? Vi söker dig med relevant erfarenhet, bakgrund och en genuin passion för att göra skillnad. Som en People and Business Enabler kommer du att spela en betydelsefull roll inom HR, där du kommer att stödja både våra tjänstemän och produktionspersonal. Vi tror på att arbeta tillsammans för att forma en positiv framtid för våra medarbetare och vår verksamhet. Ta chansen att vara med och bidra till SKF Mekan´s resa och skapa en meningsfull arbetsmiljö för alla.

Om företaget
För SKF är ingenjörskonst något mycket större än ett lager som minskar friktion. Det handlar om att hjälpa till att bygga en stark och konkurrenskraftig industri, som skapar nya jobb och nya idéer. Det handlar om att koppla upp och ligga i framkant när det gäller ny teknik och det handlar om att skapa förutsättningar, så att vi kan lämna över jordklotet i lite bättre skick än när vi tog över.

SKF Mekan utvecklar, tillverkar och marknadsför lagerhus och lagertillbehör som används där SKFs lager byggs in i maskiner och olika anläggningar. Tillverkningen sker dels i gjuteriet och dels i vår bearbetning. SKF Mekan AB omsätter ca 1000 MSEK och har ca 400 anställda.

Dina arbetsuppgifter
Som PBE, People and Business Enabler hos SKF Mekan kommer du att ha en varierande och ansvarsfull roll där du arbetar brett inom HR både på tjänstemannasidan och produktionen. Ditt huvudsakliga ansvar kommer vara att hantera HR-frågor i nära samarbete med chefer och fackliga företrädare.

I rollen kommer du utveckla och implementera arbetsrättsliga strategier, förhandla och skapa avtal, samt hantera eventuella arbetsrelaterade konflikter. Du kommer att vara en nyckelspelare i att säkerställa att våra anställda trivs och att vi upprätthåller en stark arbetsmiljö. I ditt dagliga arbete kommer du att vara engagerad i HR-processer och rutiner såsom rekrytering, personalutveckling, kompetensutveckling, arbetsmiljöfrågor och personalvård. Du kommer också att vara involverad i att analysera och rapportera personalstatistik och KPI:er, samt delta i beräkningar och kalkyleringar. Genom att förstå och tolka data kommer du att kunna ge värdefulla insikter och rekommendationer för att stödja HR-strategin och affärsverksamheten.

I denna roll kommer du att få möjlighet att arbeta i en flexibel miljö, med möjlighet att även arbeta remote.

Din profil
Med din generalistbakgrund och erfarenhet från industri kommer du att vara väl rustad för att hantera de utmaningar och förändringar som uppstår inom en snabbrörlig verksamhet som SKF Mekan. Du kommer att vara en nyckelperson i att driva och stödja strategiska initiativ och förändringsprojekt inom HR och hållbarhetsfrågor för att säkerställa en hållbar och framgångsrik organisation.

Arbetet hos SKF Mekan präglas av tempo och tydliga mål, vilket innebär att du behöver vara självgående, proaktiv och lösningsfokuserad. Du blomstrar i en roll där du kan bygga relationer. Det är viktigt att kunna bygga starka och förtroendefulla relationer med olika intressenter för att kunna påverka och driva HR-frågor framåt.

Du är en god kommunikatör och kommunicerar obehindrat i både tal och skrift när det kommer till svenska och engelska. Du har allmänna goda IT-kunskaper, särskilt i Excel. Vi ser även att du har erfarenhet av HR/Löne-system, liksom goda kunskaper inom arbetsrätt och kollektivavtal.

SKF Mekan´s verksamhet är spännande och föränderlig, och vi söker efter dig som har en passion för att driva HR-frågor i en dynamisk organisation som SKF Mekan, vi ser fram emot din ansökan!

Ansökningsförfarande
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emma Kilian, [email protected] alt 011-199473.Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan om du tycker tjänsten låter intressant.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything. Visa mindre

Produktionsingenjör till SKF Mekan i Katrineholm

Vill du vara en nyckelspelare i en framgångsrik tillverkningsorganisation och vara med och forma framtiden för produktionen? Då har vi en spännande möjlighet för dig som Produktionsingenjör! Om företaget För SKF är ingenjörskonst något mycket större än ett lager som minskar friktion. Det handlar om att hjälpa till att bygga en stark och konkurrenskraftig industri, som skapar nya jobb och nya idéer. Det handlar om att koppla upp och ligga i framkant när de... Visa mer
Vill du vara en nyckelspelare i en framgångsrik tillverkningsorganisation och vara med och forma framtiden för produktionen? Då har vi en spännande möjlighet för dig som Produktionsingenjör!

Om företaget
För SKF är ingenjörskonst något mycket större än ett lager som minskar friktion. Det handlar om att hjälpa till att bygga en stark och konkurrenskraftig industri, som skapar nya jobb och nya idéer. Det handlar om att koppla upp och ligga i framkant när det gäller ny teknik och det handlar om att skapa förutsättningar, så att vi kan lämna över jordklotet i lite bättre skick än när vi tog över.

SKF Mekan utvecklar, tillverkar och marknadsför lagerhus och lagertillbehör som används där SKFs lager byggs in i maskiner och olika anläggningar. Tillverkningen sker dels i gjuteriet och dels i vår bearbetning. SKF Mekan AB omsätter ca 1000 MSEK och har ca 400 anställda.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en engagerad och kompetent Produktionsingenjör som kommer att spela en avgörande roll i optimeringen och underhållet av vår tekniska utrustning och produktionsprocesser. I samarbete med vårt Kvalitet- och Underhållsteam kommer du att säkerställa en effektiv och problemfri drift av vårt gjuteri. Dessutom kommer du att vara en viktig resurs vid investeringsbehov och driva tekniska projekt samt implementera nya produktionsprocesser.

Urval av arbetsuppgifter

• Ta fram kalkyler för förbättringsarbete och investeringar i produktionen.
• Leda grundorsaksanalyser och utifrån dessa utveckla förbättringar och tekniska lösningar med framtidsfokus.
• Initiera och vara drivande i anskaffning och utveckling av systemstöd för ett digitaliserat gjuteri.
• Sammanställa och analysera data.
• Vara delaktig i produktionens dagliga verksamhet genom att stödja vid diverse uppkomna situationer i vår maskinpark och kvalitetsavvikelser i våra processer.
• Driva och delta i förbättringsarbete, och utveckla effektiva processer, arbetssätt och digitalisering.
• Samverka och supporta övriga funktioner som underhåll, inköp, kvalitet m.fl. med underlag i deras processer.
• Delta och driva projekt i olika former (investeringsprojekt, förstudier mm)


Din profil
Du är en målinriktad och initiativrik person som alltid söker nya vägar och arbetssätt för att uppnå resultat. Att initiera, genomföra och slutföra projekt och utvecklingsarbeten är en naturlig del av ditt arbete. Du är metodisk, ordningsam och har en stark problemlösningsförmåga. Du trivs både med att arbeta självständigt och i grupp och har utmärkt samarbetsförmåga och social kompetens. Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska, både i tal och skrift, och du har en fallenhet för att bygga starka relationer med kollegor och samarbetspartners.

Vi ser att du har en fullgjord ingenjörsutbildning i maskinteknik eller motsvarande. Erfarenhet och kompetens inom automationstekniska områden såsom styr- och regleringssystem, inbyggda-system samt maskininlärning, är meriterande.
Datorvana är en självklarhet för dig, och du har inga problem med att analysera och sammanställa data. Dessutom är du entusiastisk inför att arbeta med digitala hjälpmedel och plattformar och ser fram emot att vara en del av företagets resa mot industri 4.0. Tidigare erfarenhet inom gjuterier är att föredra men är inget krav.

Om du vill vara en del av en dynamisk och innovativ organisation där du kan utvecklas och påverka framtidens produktion, så är detta rätt roll för dig! Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö, utmanande arbetsuppgifter och goda möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Ansökningsförfarande
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emma Kilian, [email protected] alt 011-199473, eller Anna-Stina Pantzare på mail [email protected] telefon: 011-470 53 03.
Då vi är i semesterperioder kan återkoppling ta längre tid. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan om du tycker tjänsten låter intressant.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

Strategisk inköpare till kund

Söker du en varierad roll i en internationell koncern där du får utvecklas i din roll som inköpare kanske det är dig vi söker! Om företaget Vi söker nu strategisk inköpare för kommande uppdrag hos vår kund i Katrineholm med omnejd. Våra kunder är verksamma inom tillverkningsindustrin och erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du tillsammans med andra skickliga medarbetare strävar efter att uppnå kundens mål på både nationell och internationell nivå. Dina a... Visa mer
Söker du en varierad roll i en internationell koncern där du får utvecklas i din roll som inköpare kanske det är dig vi söker!

Om företaget
Vi söker nu strategisk inköpare för kommande uppdrag hos vår kund i Katrineholm med omnejd. Våra kunder är verksamma inom tillverkningsindustrin och erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du tillsammans med andra skickliga medarbetare strävar efter att uppnå kundens mål på både nationell och internationell nivå.

Dina arbetsuppgifter
Som strategisk inköpare är ditt jobb att vara aktiv i olika inköpsprojekt, stora som små. Du kommer även vara involverad i lokala upphandlingar och att samordna upphandlingar mellan olika delar av organisationen. Du kommer också att använda rapportverktyg för att implementera och följa upp resultat av tidigare implementerade förändringar. Dessutom kommer du vara en viktig del i att säkerställa att leverantörer är långsiktiga partners genom att hantera och säkra leverantörsrelationer och utvecklingsprogram.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

* Att undersöka och analysera kostnader inom olika inköpskategorier för att hitta möjligheter till kostandseffektiva lösningar
* Att leda och vara en del av viktiga strategiska och taktiska inköpsprojekt
* Driva leverantörsval och delta i/leda faktabaserade förhandlingar
* Driva implementering av strategiska inköpsresultat
* Hantera leverantörsrelationer samt interna kundrelationer.


Din profil
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom relevant område exempelvis inköp, logistik eller ekonomi. Du bör ha ett par års erfarenhet av att ha arbetat i leverantörs-/kundinteraktionsfunktion inom exempelvis inköp, försäljning eller kvalitet. Har du arbetat med inköp av indirekt material och tjänster är det meriterande. För den här rollen läggs stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som har god förmåga att hantera flera parallella upphandlingar, leverantörer och kategorier. Du arbetar proaktivt och strukturerat och har god förmåga att samla in fakta och lägga fram förslag till beslut utifrån det.

Du har stora kontaktytor både i Sverige och internationellt och behöver därför ha goda kunskaper, skriftligt och muntligt, i både svenska och engelska. Du har god datorkunskap och hög förmåga att lära dig nya IT -system/program.


Ansökningsförfarande
Varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi jobbar löpande med urval och intervjuer!
Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryterare Sandra Backelin, 011-199468, [email protected].

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Your profile Visa mindre

Supplier Technical Assistant till SKF Mekan

Stig in i en inspirerande värld av nya möjligheter och spännande utmaningar! Genom att följa din passion och sätta kvaliteten i fokus kan du guida SKF Mekan till framgång genom att säkerställa att leverantörerna når de allra högsta standarderna. Bli en värdefull nyckelspelare inom deras dynamiska inköpsavdelning och tillsammans med dina kollegor få vara med och forma en strålande framtid. Gör en verklig skillnad som Supplier Technical Assistant hos SKF Mek... Visa mer
Stig in i en inspirerande värld av nya möjligheter och spännande utmaningar! Genom att följa din passion och sätta kvaliteten i fokus kan du guida SKF Mekan till framgång genom att säkerställa att leverantörerna når de allra högsta standarderna. Bli en värdefull nyckelspelare inom deras dynamiska inköpsavdelning och tillsammans med dina kollegor få vara med och forma en strålande framtid. Gör en verklig skillnad som Supplier Technical Assistant hos SKF Mekan och ta del av en resa som kommer att inspirera och lyfta dig till nya höjder!

Om företaget
För SKF är ingenjörskonst något mycket större än ett lager som minskar friktion. Det handlar om att hjälpa till att bygga en stark och konkurrenskraftig industri, som skapar nya jobb och nya idéer. Det handlar om att koppla upp och ligga i framkant när det gäller ny teknik och det handlar om att skapa förutsättningar, så att vi kan lämna över jordklotet i lite bättre skick än när vi tog över.

SKF Mekan utvecklar, tillverkar och marknadsför lagerhus och lagertillbehör som används där SKFs lager byggs in i maskiner och olika anläggningar. Tillverkningen sker dels i gjuteriet och dels i vår bearbetning. SKF Mekan AB omsätter ca 1000 MSEK och har ca 400 anställda.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Supplier Technical Assistant (STA) kommer du vara den drivande kraften bakom en strukturerad kvalitetssäkring av våra leverantörer. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

- Utveckling och genomförande av en årlig revisionsplan för våra leverantörer, för att säkerställa kvalitet och prestanda.
- Hantering av teknisk dialog med leverantörer vid nya inköp eller förändringar, inklusive genomgång av krav, godkännande och dokumentation (PPAP).
- Effektiv hantering av reklamationer vid avvikelser från leverantörernas leveranser.
- Aktivt bidra till att övervaka och förbättra leverantörernas kvalitetsprestanda.
- Erbjuda kvalitetsstöd till leverantörerna vid behov och fungera som deras bollplank.

Som en del av SKF Mekan´s kvalitetsteam förväntas du även delta i internrevisioner och bidra till deras kontinuerliga utveckling inom kvalitetsområdet genom att delta i utbildningar och dela med dig av din kunskap.

Din profil
För att trivas och excellerera i denna roll behöver du följande personliga egenskaper: Du är prestigelös och ödmjuk samtidigt som du har förmågan att tydligt formulera krav och säkerställa att de följs. Din kommunikativa förmåga är en av dina starka sidor, och du har en pedagogisk approach som gör det lätt för dig att förklara komplexa ämnen.

Du kan kommunicera på ett affärsmässigt korrekt sätt med leverantörer från olika delar av världen och har förståelse för kulturella skillnader. Att kunna arbeta både självständigt och i grupp är en viktig egenskap i denna roll. Du är bra på att planera och prioritera dina arbetsuppgifter utifrån övergripande mål och projektplaner. Att kunna förmedla krav, både övergripande såväl som detaljerade, kopplade till produkt- och specifikationer är en nödvändighet. Du är noggrann och har ett skarpt öga för detaljer, särskilt när det gäller godkännanden och dokumentation.

Du har en relevant utbildning såsom högskoleingenjör eller motsvarande och förmodligen några års erfarenhet av att arbeta med kvalitetsutveckling eller att delta i liknande processer. Du har en god förmåga att analysera ritningar, interna specifikationer och internationella standarder för material och maskinelement för att förstå och utvärdera tekniska krav. Du är bekant med ISO 9001 och/eller andra standarder såsom IATF 16949, vilket möjliggör givande diskussioner och tydliggörande av krav både internt och gentemot leverantörer.

Vi ser även att du besitter:
- Mycket god kommunikationsförmåga i både svenska och engelska, både i tal och skrift.
- Kunskaper inom tillverkningsteknik, särskilt inom maskinbearbetning. Erfarenhet inom gjutning är en meriterande.Ansökningsförfarande
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emma Kilian, [email protected] alt 011-199473.Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan om du tycker tjänsten låter intressant.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything. Visa mindre

Produktionschef till SKF Mekan

Är du en engagerad ledare som gillar utmaningar och trivs i en tillverkande industri med fokus på framtiden? SKF erbjuder dig ett arbete i en stimulerande arbetsmiljö och med goda möjligheter till egen kompetensutveckling. Vi söker dig som tycker om att leda och att skapa resultat tillsammans med dina medarbetare. Låter det intressant kanske rollen som produktionschef på SKFs gjuteri är en roll för dig! Om företaget För SKF är ingenjörskonst något mycket ... Visa mer
Är du en engagerad ledare som gillar utmaningar och trivs i en tillverkande industri med fokus på framtiden? SKF erbjuder dig ett arbete i en stimulerande arbetsmiljö och med goda möjligheter till egen kompetensutveckling.
Vi söker dig som tycker om att leda och att skapa resultat tillsammans med dina medarbetare. Låter det intressant kanske rollen som produktionschef på SKFs gjuteri är en roll för dig!

Om företaget
För SKF är ingenjörskonst något mycket större än ett lager som minskar friktion. Det handlar om att hjälpa till att bygga en stark och konkurrenskraftig industri, som skapar nya jobb och nya idéer. Det handlar om att koppla upp och ligga i framkant när det gäller ny teknik och det handlar om att skapa förutsättningar, så att vi kan lämna över jordklotet i lite bättre skick än när vi tog över.

SKF Mekan utvecklar, tillverkar och marknadsför lagerhus och lagertillbehör som används där SKFs lager byggs in i maskiner och olika anläggningar. Tillverkningen sker dels i Gjuteriet och dels i vår bearbetning. SKF Mekan AB omsätter ca 1000 MSEK och har ca 400 anställda.


Dina arbetsuppgifter
Som produktionschef på gjuteriet kommer du att leda och optimera produktion i ditt flöde. I rollen kommer du att ansvara för att säkerställa att produktionen sker på ett effektivt och säkert sätt samtidigt som du strävar efter att uppnå de uppsatta kvalitets- och leveransmål.

Du kommer leda en avdelning om ca 30-40 medarbetare som arbetar varierad skiftgång. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med två produktionssamordnare och produktionspersonalen för att planera, organisera och leda den dagliga produktion. I den här rollen rapporterar du till gjuterichefen och är en del av gjuteriets ledningsgrupp. Tillsammans arbetar ni aktivt för att utveckla gjuteriet och se till att verksamheten ligger i framkant både tekniskt och kompetensmässigt. Du får möjlighet att både driva och delta i projekt kopplat till utvecklingen av verksamheten.

Du kommer även att ansvara för:
- Att metoder och standarder följs vad gäller exempelvis kvalitet, säkerhet och arbetsmiljö.
- Att övervaka produktionsflödet
- Hantera eventuella problem som kan uppstå under produktionsprocessen

Din profil
För den här tjänsten söker vi dig med eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning. Du behöver också ha god erfarenhet av processindustrin och att leda arbetet i en producerande verksamhet. Har du tidigare erfarenhet eller utbildning inom gjuteri är det meriterande. Då gjuteriet på SKF är på väg in i en förändringsresa är det viktigt att du trivs med och har vana att leda grupper genom förändring.

För att lyckas i rollen är du en god kommunikatör och har lätt för att leda och utveckla dina medarbetare och produktionens processer. Du har ett naturligt driv och förmåga att skapa mål och visioner både för ditt eget arbete och för din grupp. Du leder din verksamhet med ett högt säkerhetsfokus då SKF har högt ställda krav på arbetsmiljö.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Ansökningsförfarande
Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum om vi träffar rätt person så vänta inte med att söka!

Om du har frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till ansvariga rekryterare Emma Kilian på 011-199473, [email protected] eller Martina Arrelid på 011-199472 , [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything. Visa mindre

Produktionschef till SKF Mekan

Har du teknisk bakgrund och erfarenhet av ledarskap? Då kanske rollen som produktionschef på SKF Mekan i Katrineholm är din nästa utmaning! Om företaget För SKF är ingenjörskonst något mycket större än ett lager som minskar friktion. Det handlar om att hjälpa till att bygga en stark och konkurrenskraftig industri, som skapar nya jobb och nya idéer. Det handlar om att koppla upp och ligga i framkant när det gäller ny teknik och det handlar om att skapa för... Visa mer
Har du teknisk bakgrund och erfarenhet av ledarskap? Då kanske rollen som produktionschef på SKF Mekan i Katrineholm är din nästa utmaning!

Om företaget
För SKF är ingenjörskonst något mycket större än ett lager som minskar friktion. Det handlar om att hjälpa till att bygga en stark och konkurrenskraftig industri, som skapar nya jobb och nya idéer. Det handlar om att koppla upp och ligga i framkant när det gäller ny teknik och det handlar om att skapa förutsättningar, så att vi kan lämna över jordklotet i lite bättre skick än när vi tog över.

SKF Mekan utvecklar, tillverkar och marknadsför lagerhus och lagertillbehör som används där SKFs lager byggs in i maskiner och olika anläggningar. Tillverkningen sker dels i gjuteriet och dels i vår bearbetning. SKF Mekan AB omsätter ca 1000 MSEK och har ca 400 anställda.


Dina arbetsuppgifter
Ditt ansvarsområde som produktionschef är att leda och fördela arbetet på en avdelning för tillverkning av lagerhus och komponenter. Utöver den dagliga produktionen har du stort fokus på arbetsmiljö, säkerhet och kvalité för din avdelning. Som produktionschef ansvarar du för avdelningens ekonomiska resultat. Du leder den dagliga verksamheten och ansvarar för att avdelningen levererar i enlighet med gjorda överenskommelser vad gäller produktkostnad, kvalitet, ledtider, leveransprecision etc.

I rollen som produktionschef har du personalansvar för din grupp som består av cirka 40 personer fördelat på operatörer, tekniker och produktionssamordnare. Du coachar och stöttar dina medarbetare både i deras dagliga arbete och i deras långsiktiga utveckling i arbetet. Dina medarbetare jobbar skift i varierande form. Din arbetstid är förlagd till dagtid.

Som stöd i arbetet inom avdelningen finns förutom egna resurser även centrala specialistresurser inom produktionsteknik, kvalitet, HR, underhåll mm. Du rapporterar till tillverkningschefen för HLS samt ingår i västra områdets ledningsgrupp.

Din profil
Vi söker dig med teknisk bakgrund, lägst gymnasienivå och med erfarenhet från tillverkningsindustri/skärande bearbetning.
- Du har minst 3 års dokumenterad erfarenhet som chef/ledare.
- Erfarenhet av Lean, operativt och teoretiskt.
- Du har goda kunskaper i engelska både i tal och skrift samt goda datakunskaper.
- Erfarenhet av produktionsplanering är meriterande.

För att lyckas i rollen är du en god kommunikatör och har lätt för att leda och utveckla dina medarbetare och produktionens processer. Du har ett naturligt driv och förmåga att smitta av din entusiasm på andra. Du löser konflikter på ett konstruktivt sätt och behåller lugnet även under hög belastning. Vi lägger stor vikt vid att du behåller ett realistiskt perspektiv på situationer, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt samt har lätt för att ta beslut. Du känner ett stort engagemang i att få människor och produktion att nå sin fulla potential och leder din verksamhet med ett högt säkerhetsfokus.


Ansökningsförfarande
Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum om vi träffar rätt person så vänta inte med att söka!

Om du har frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till ansvariga rekryterare Emma Kilian på 011-199473, [email protected] eller Martina Arrelid på 011-199472, [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything. Visa mindre

Driftingenjör fastighet till SKF Mekan

Till SKF Mekan söker vi en driftingenjör med intresse för teknik och fastigheter. Vill du vara med och driva SKF:s utveckling inom energiåtervinning framåt så kanske det är dig vi söker! Om företaget För SKF är ingenjörskonst något mycket större än ett lager som minskar friktion. Det handlar om att hjälpa till att bygga en stark och konkurrenskraftig industri, som skapar nya jobb och nya idéer. Det handlar om att koppla upp och ligga i framkant när det gä... Visa mer
Till SKF Mekan söker vi en driftingenjör med intresse för teknik och fastigheter. Vill du vara med och driva SKF:s utveckling inom energiåtervinning framåt så kanske det är dig vi söker!

Om företaget
För SKF är ingenjörskonst något mycket större än ett lager som minskar friktion. Det handlar om att hjälpa till att bygga en stark och konkurrenskraftig industri, som skapar nya jobb och nya idéer. Det handlar om att koppla upp och ligga i framkant när det gäller ny teknik och det handlar om att skapa förutsättningar, så att vi kan lämna över jordklotet i lite bättre skick än när vi tog över.

SKF Mekan utvecklar, tillverkar och marknadsför lagerhus och lagertillbehör som används där SKFs lager byggs in i maskiner och olika anläggningar. Tillverkningen sker dels i gjuteriet och dels i vår bearbetning. SKF Mekan AB omsätter ca 1000 MSEK och har ca 400 anställda.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som driftingenjör ansvarar du för driftsäkerheten på SKF Mekans fastigheter och tillhörande anläggningar och installationer. Anläggningarna består av fjärrvärmecentraler, vattenburen värmeåtervinning från produktionsprocessen, processventilation med tillhörande filterutrustning och allmänventilation i produktionslokaler samt kontor.

I rollen ingår också att arbeta med:
• Uppföljning av förbrukningsstatistik samt energibesparande åtgärder
• Felsökning och analys samt ansvar för löpande underhåll
• Ansvar för hantering av myndighetskrav
• Rondering på plats ute i tilldelade fastigheter
• Vid behov utföra felsökning och reparation på plats
• Projektledning vid installation av nya anläggningar.
• Kravställning vid upphandlingar av underhåll och nya anläggningar.

Din profil
För denna roll söker vi dig som har flerårig erfarenhet från en liknande roll. Du har erfarenhet av att planera och driva arbeten inom exempelvis värmeåtervinning, styr- och regler, VVS eller el samt har tidigare arbetat med teknisk dokumentation. Vidare har du också ekonomisk kompetens gällande budgetarbete och upphandling.

Utöver din arbetslivserfarenhet har du relevant teknisk utbildning inom exempelvis drift, underhåll, VVS eller fastighet.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker efter dig som är en lagspelare och som har en positiv inställning, Du har en öppen personlighet och frågar gärna om råd när så behövs. Du drivs av att åstadkomma resultat och att se förbättringar i ditt arbete.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift.

Ansökningsförfarande
Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum om vi träffar rätt person så vänta inte med att söka!

Om du har frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till ansvariga rekryterare Emma Kilian på 011-199473, [email protected] eller Martina Arrelid på 011-199472, [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything. Visa mindre

Produktionstekniker till SKF Mekan

Till SKF Mekan i Katrineholm söker vi nu en produktionstekniker med erfarenhet inom CNC och automation. Vill du vara del av förändringsresan på SKF kanske det här är din nästa utmaning! Om företaget För SKF är ingenjörskonst något mycket större än ett lager som minskar friktion. Det handlar om att hjälpa till att bygga en stark och konkurrenskraftig industri, som skapar nya jobb och nya idéer. Det handlar om att koppla upp och ligga i framkant när det gäl... Visa mer
Till SKF Mekan i Katrineholm söker vi nu en produktionstekniker med erfarenhet inom CNC och automation. Vill du vara del av förändringsresan på SKF kanske det här är din nästa utmaning!

Om företaget
För SKF är ingenjörskonst något mycket större än ett lager som minskar friktion. Det handlar om att hjälpa till att bygga en stark och konkurrenskraftig industri, som skapar nya jobb och nya idéer. Det handlar om att koppla upp och ligga i framkant när det gäller ny teknik och det handlar om att skapa förutsättningar, så att vi kan lämna över jordklotet i lite bättre skick än när vi tog över.

SKF Mekan utvecklar, tillverkar och marknadsför lagerhus och lagertillbehör som används där SKFs lager byggs in i maskiner och olika anläggningar. Tillverkningen sker dels i Gjuteriet och dels i vår bearbetning. SKF Mekan AB omsätter ca 1000 MSEK och har ca 400 anställda.


Dina arbetsuppgifter
Till bearbetningsverkstaden på SKF Mekan i Katrineholm söker vi en produktionstekniker med inriktning CNC/automation. I rollen som produktionstekniker kommer du att jobba med att skapa de bästa förutsättningarna för styrning av produktionen. Du kommer att jobba i olika projekt parallellt tillsammans med kollegor från olika delar av verksamheten exempelvis produktion, underhåll, kvalitet och projektledning. Att jobba med ständiga förbättringar inom LEAN-konceptet är en del av din vardag. Det innebär att du jobbar med kravställningar inom olika operationssteg, funktionsbeskrivningar, problemlösning, effektiviseringar och investeringar. Du har en viktig del i utvecklingen av verksamheten och arbetar med förbättringsprojekt som bidrar till ökad säkerhet, kvalitet och leverans.

Tjänsten är ett föräldravikariat till och med 2022-12-31 med chans till förlängning.

Din profil
Vi söker dig som har någon form av teknisk utbildning, gärna högskoleingenjör med inriktning automation eller en eftergymnasial produktionsteknisk utbildning alternativt motsvarande erfarenhet av produktionstekniskt arbete i tillverkande industri där du är van att jobba med både daglig drift och projektarbete. Du har goda kunskaper av CNC-maskiner med inriktning svarv samt automationsutrustning och även vana att jobba med något konstruktionsprogram ex CAD, CREO.

Du är van att arbeta i affärssystem som Movex, SAP eller liknande, samt har goda kunskaper i Officepaketet.
Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person har du ett öppet, kreativt och utvecklingsinriktat arbetssätt. Du har en god kommunikationsförmåga och trivs med att samarbeta i grupp. Det är också av största vikt att du är kvalitetsmedveten och strukturerad och att du kan driva egna projekt och självständigt lösa problem.

Ansökningsförfarande
Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum om vi träffar rätt person så vänta inte med att söka!

Om du har frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Martina Arrelid på 011-199472 eller [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

Underhållschef till SKF Mekan

Vi söker en lösningsfokuserad underhållschef som vill vara med och utveckla underhållsarbetet på SKF Mekan i Katrineholm. För dig som brinner för underhåll erbjuder SKF en spännande tjänst, engagerade kollegor och stora utvecklingsmöjligheter! Om företaget För SKF är ingenjörskonst något mycket större än ett lager som minskar friktion. Det handlar om att hjälpa till att bygga en stark och konkurrenskraftig industri, som skapar nya jobb och nya idéer. Det ... Visa mer
Vi söker en lösningsfokuserad underhållschef som vill vara med och utveckla underhållsarbetet på SKF Mekan i Katrineholm. För dig som brinner för underhåll erbjuder SKF en spännande tjänst, engagerade kollegor och stora utvecklingsmöjligheter!

Om företaget
För SKF är ingenjörskonst något mycket större än ett lager som minskar friktion. Det handlar om att hjälpa till att bygga en stark och konkurrenskraftig industri, som skapar nya jobb och nya idéer. Det handlar om att koppla upp och ligga i framkant när det gäller ny teknik och det handlar om att skapa förutsättningar, så att vi kan lämna över jordklotet i lite bättre skick än när vi tog över.

SKF Mekan utvecklar, tillverkar och marknadsför lagerhus och lagertillbehör som används där SKFs lager byggs in i maskiner och olika anläggningar. Tillverkningen sker dels i gjuteriet och dels i vår bearbetning. SKF Mekan AB omsätter ca 1000 MSEK och har ca 400 anställda.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som underhållschef har du det övergripande ansvaret för att planera, leda och samordna det operativa underhållsarbetet samt bedriva utveckling av det operativa underhållet inom SKF Mekan. Underhållsavdelningen är uppdelad i två grupper, gjuteri och efterbearbetning. Du kommer i rollen som underhållschef för en av dessa grupper ha personalansvar för cirka femton medarbetare bestående av elektriker och mekaniker. Du leder och fördelar arbetet på din avdelning samt coachar och stöttar din grupp i utveckling. Du ingår i ledningsgruppen för underhåll där du tillsammans med dina kollegor driver utvecklingen av det operativa underhållsarbetet framåt.

I rollen ingår också att:
- Säkerställa tillämpningen av säkerhetsregler och användandet av ett säkert arbetssätt.
- Identifiera möjligheter att förbättra det operativa underhållsarbetet samt förbättra kostnadseffektiviteten och effektiviteten.
- Säkerställa ett flexibelt och effektivt resursanvändande inom underhållsgruppen.
- Arbeta aktivt för att trygga hög servicegrad gentemot produktionen.
- Omvärldsbevaka och ta till dig ny kompetens inom området.
- Aktivt dela med dig av din kompetens genom att lära andra.

Du kommer också att vara involverad i förbättringsprojekt och i implementation av ny teknik och utrustning. I din roll kommer du även vara involverad i att identifiera och hantera potentiella risker och säkerhetsproblem, samt att utveckla och uppdatera underhållsrutiner och dokumentation.

Din profil
Vi söker dig som har en teknisk utbildning, gärna inom drift och underhåll. Du har även gedigen erfarenhet av underhåll, både operativt och strategiskt. Du har tidigare ledarerfarenhet samt viljan och förmågan att bygga och motivera team. Du är lösningsorienterad, har god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Du trivs i en varierad roll med stora kontaktytor, både interna och externa. Du trivs i en roll med snabba omställningar och omprioriteringar i samband med exempelvis akuta driftstopp.

Det är meriterande om du har utbildning inom Lean och/eller ledarskap.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Ansökningsförfarande
Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum om vi träffar rätt person så vänta inte med att söka!

Om du har frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till ansvariga rekryterare Emma Kilian på 011-199473, [email protected] eller Martina Arrelid på 011-199472, [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything. Visa mindre

Strategic Purchaser - SKF Mekan

As a Strategic Purchaser - Category managment, direct material, you will manage several purchasing categories by defining category strategies, supporting the drive of strategic sourcing projects, implementing and following up results for SKF Mekan. Support work of securing long term development of the supplier base through supplier relationship management (SRM) and supplier development programs. You will work in close collaboration with SKF Group Category ... Visa mer
As a Strategic Purchaser - Category managment, direct material, you will manage several purchasing categories by defining category strategies, supporting the drive of strategic sourcing projects, implementing and following up results for SKF Mekan. Support work of securing long term development of the supplier base through supplier relationship management (SRM) and supplier development programs. You will work in close collaboration with SKF Group Category manager.

About the company
For SKF, engineering is something much bigger than a bearing that reduces friction. It is about helping to build a strong and competitive industry, which creates new jobs and new ideas. It's about connecting and being at the forefront when it comes to new technology and it's about creating conditions, so that we can hand over the planet in a slightly better condition than when we took over.

SKF Mekan develops, manufactures and markets bearing housings and bearing accessories that are used where SKF's bearings are built into machines and various applications. The production takes place partly in our foundry and partly in our machine shop. SKF Mekan AB has sales of approximately SEK 1,000 million and approximately 400 employees.

Job description
We offer a job in an international environment with a good opportunity to develop a large network. You will be a part of a diverse workforce where you get to face exciting challenges and varied tasks.

Job responsibilities:
• Analyze category spend data to find opportunities for cost reduction, in close relation with the Global Category Manager
• Participate in category strategy development
• Support Category Managers and Global Strategic Purchasing Managers in defining Business Plan
• Manage (when delegated by Global Category Manager)/Participate in strategic sourcing projects applying appropriate and defined methodology and tools.
• Drive supplier selection: Collaborate with Category Manager in defining the optimal supplier selection process, considering supply market specifics. Screen supply market and select suppliers in close cooperation with Category Manager. Develop negotiation strategy. Participate in/lead fact based negotiations (when delegated).
• Drive implementation of strategic sourcing results.
• Drive outsourcing projects against strategic suppliers.
• Drive supplier entry and exit/switch process. Define contract implementation plan and apply/develop supplier performance evaluation model, tracking key performance indicators. Work in close collaboration with BU’s to secure local acceptance of new contracts.
• Manage Supplier Relationship Managements (SRM) for assigned suppliers
• Measure and manage supplier performance in all QCDIM aspects as well as CSR & responsible sourcing requirements
• Manage internal customer relationship
• Conduct supply market development activities (e.g. supplier scouting, supply market risk analysis).
• Run their operations according to the SKF Code of Conduct, Environment Health & Safety (EHS), and Quality Policies, and work according to the SKF Quality Management System. If the operation is EHS certified, work according to the SKF EHS Management System.

Your profile
Job requirements
• 3-5 years of experience in supplier/customer interaction function (Purchasing/Sales/Quality)
• Familiar with purchasing processes
• Purchasing background is meritorious
• Good understanding of SKFs supplier market
• Bachelor’s degree within relevant area or equivalent working experience
• Fluent in Swedish and English, written and spoken.
• Good computer skills and a high capability in learning new IT systems/programs

Personal profile
• Work with multiple suppliers and categories at the same time
• Ability to collect facts and make a proposal for decision based on that
• Ability to handle different types of stakeholders
• Proactive
• Good negotiation skills


Application process
SKF Mekan collaborates with Skill in the recruitment process. Please note that we work with ongoing selection and that the position may be filled before the last application date, therefore we encourage you to apply for the position today.

For questions regarding the position, please contact responsible recruiter Martina Arrelid, [email protected]. Visa mindre

Strategisk inköpare till SKF Mekan

SKF Mekan förstärker sin inköpsavdelning i Katrineholm med en strategisk inköpare med ansvar för indirekt material och tjänster. Söker du en varierad roll i en internationell koncern där du får utvecklas i din roll som inköpare kanske det är dig vi söker! Om företaget För SKF är ingenjörskonst något mycket större än ett lager som minskar friktion. Det handlar om att hjälpa till att bygga en stark och konkurrenskraftig industri, som skapar nya jobb och nya... Visa mer
SKF Mekan förstärker sin inköpsavdelning i Katrineholm med en strategisk inköpare med ansvar för indirekt material och tjänster. Söker du en varierad roll i en internationell koncern där du får utvecklas i din roll som inköpare kanske det är dig vi söker!

Om företaget
För SKF är ingenjörskonst något mycket större än ett lager som minskar friktion. Det handlar om att hjälpa till att bygga en stark och konkurrenskraftig industri, som skapar nya jobb och nya idéer. Det handlar om att koppla upp och ligga i framkant när det gäller ny teknik och det handlar om att skapa förutsättningar, så att vi kan lämna över jordklotet i lite bättre skick än när vi tog över.

SKF Mekan utvecklar, tillverkar och marknadsför lagerhus och lagertillbehör som används där SKFs lager byggs in i maskiner och olika anläggningar. Tillverkningen sker dels i Gjuteriet och dels i vår bearbetning. SKF Mekan AB omsätter ca 1000 MSEK och har ca 400 anställda.

Dina arbetsuppgifter
SKF Mekan erbjuder en tjänst där du får möjlighet att utvecklas i din roll som inköpare i en internationell miljö. Du får möjlighet att skapa ett stort nätverk, både internt inom SKF samt externt med nationella och internationella leverantörer. SKF Mekan är just nu i en förändringsresa där du kommer att få delta och vara en viktig del.

Som strategisk inköpare av indirekt material och service, kommer du att hantera flertalet av kategorier inom IDM S tvärfunktionellt inom SKF Mekan tillsammans med kollegor med motsvarande roll centralt i Göteborg. Du deltar aktiv i strategiska inköpsprojekt, upphandlingar lokalt och koordinerar centrala upphandlingar mellan våra enheter. Du implementerar och följer upp resultat för SKF Mekan i aktuella rapporteringsverktyg. Du stödjer arbetet med att säkra långsiktig utveckling av leverantörsbasen genom leverantörsrelationshantering (SRM) och leverantörsutvecklingsprogram, i nära samarbete med SKF Category managers.

Ansvarsområden i rollen:
• Analysera spend inom respektive kategori för att hitta möjligheter till kostnadsminskning detta sker i nära samarbete med lokala intressenter och relation med central Kategori chef.
• Hantera och delta i strategiska och taktiska inköpsprojekt med lämplig och definierad metod och verktyg.
• Driva leverantörsval och delta i/leda faktabaserade förhandlingar.
• Driva implementering av strategiska inköpsresultat.
• Hantera leverantörsrelationer (SRM) för tilldelade leverantörer.
• Mät och hantera leverantörsprestanda i alla QCDIM -aspekter samt CSR & ansvarsfulla inköpskrav.
• Hantera interna kundrelationer.
• Genomföra utvecklingsaktiviteter på utbudsmarknaden omfattande t.ex. leverantörscouting, riskanalys av utbudsmarknaden.
• Driva verksamheten enligt SKFs uppförandekod, miljöhälsa och säkerhet (EHS) och kvalitetspolicyer och arbeta enligt SKFs kvalitetslednings-system.


Din profil
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom relevant område exempelvis inköp, logistik eller ekonomi. Du bör ha ett par års erfarenhet av att ha arbetat i leverantörs-/kundinteraktionsfunktion inom exempelvis inköp, försäljning eller kvalitet. Har du arbetat med inköp av indirekt material och tjänster är det meriterande.

För den här rollen lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som har god förmåga att hantera flera parallella upphandlingar, leverantörer och kategorier. Du arbetar proaktivt och strukturerat och har god förmåga att samla in fakta och lägga fram förslag till beslut utifrån det.

Du har stora kontaktytor både i Sverige och internationellt och behöver därför ha goda kunskaper, skriftligt och muntligt, i både svenska och engelska.

Du bör ha god datorkunskap och hög förmåga att lära dig nya IT -system/program.


Ansökningsförfarande
I den här rekryteringen samarbetar SKF Mekan med Skill. Tjänsten är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Skill. Uppdraget startat enligt överenskommelse och beräknas att vara till slutet av 2022.

Varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi jobbar löpande med urval och intervjuer!

Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Martina Arrelid på 011-199472 eller [email protected].

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Your profile Visa mindre

Produktionschef till SKF Mekan

Har du teknisk bakgrund och erfarenhet av ledarskap? Då kanske rollen som produktionschef på SKF Mekan i Katrineholm är din nästa utmaning! Om företaget För SKF är ingenjörskonst något mycket större än ett lager som minskar friktion. Det handlar om att hjälpa till att bygga en stark och konkurrenskraftig industri, som skapar nya jobb och nya idéer. Det handlar om att koppla upp och ligga i framkant när det gäller ny teknik och det handlar om att skapa för... Visa mer
Har du teknisk bakgrund och erfarenhet av ledarskap? Då kanske rollen som produktionschef på SKF Mekan i Katrineholm är din nästa utmaning!

Om företaget
För SKF är ingenjörskonst något mycket större än ett lager som minskar friktion. Det handlar om att hjälpa till att bygga en stark och konkurrenskraftig industri, som skapar nya jobb och nya idéer. Det handlar om att koppla upp och ligga i framkant när det gäller ny teknik och det handlar om att skapa förutsättningar, så att vi kan lämna över jordklotet i lite bättre skick än när vi tog över.

SKF Mekan utvecklar, tillverkar och marknadsför lagerhus och lagertillbehör som används där SKFs lager byggs in i maskiner och olika anläggningar. Tillverkningen sker dels i Gjuteriet och dels i vår bearbetning. SKF Mekan AB omsätter ca 1000 MSEK och har ca 400 anställda.


Dina arbetsuppgifter
Ditt ansvarsområde som produktionschef är att leda och fördela arbetet på en avdelning för tillverkning av lagerhus och komponenter. Utöver den dagliga produktionen har du stort fokus på arbetsmiljö, säkerhet och kvalité för din avdelning. Som produktionschef ansvarar du för avdelningens ekonomiska resultat. Du leder den dagliga verksamheten och ansvarar för att avdelningen levererar i enlighet med gjorda överenskommelser vad gäller produktkostnad, kvalitet, ledtider, leveransprecision etc.

I rollen som produktionschef har du personalansvar för din grupp som består av operatörer, tekniker och en produktionssamordnare. Du coachar och stöttar dina medarbetare i deras dagliga arbete och i deras långsiktiga utveckling i arbetet. Dina medarbetare jobbar skift i varierande form. Din arbetstid är förlagd till dagtid.

Som stöd i arbetet inom avdelningen finns förutom egna resurser även centrala specialistresurser inom produktionsteknik, kvalitet, HR, underhåll mm. Du rapporterar till tillverkningschefen för HLS samt ingår i västra områdets ledningsgrupp.

Din profil
Vi söker dig med teknisk bakgrund, lägst gymnasienivå och med erfarenhet från tillverkningsindustri/skärande bearbetning.
- Du har minst 3 års dokumenterad erfarenhet som chef/ledare.
- Erfarenhet av Lean, operativt och teoretiskt.
- Du har goda kunskaper i engelska både i tal och skrift samt goda datakunskaper.
- Erfarenhet av produktionsplanering är meriterande.

För att lyckas i rollen är du en god kommunikatör och har lätt för att leda och utveckla dina medarbetare och produktionens processer. Du har ett naturligt driv och förmåga att smitta av din entusiasm på andra. Du löser konflikter på ett konstruktivt sätt och behåller lugnet även under hög belastning. Vi lägger stor vikt vid att du behåller ett realistiskt perspektiv på situationer, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt samt har lätt för att ta beslut. Du känner ett stort engagemang i att få människor och produktion att nå sin fulla potential och leder din verksamhet med ett högt säkerhetsfokus.


Ansökningsförfarande
Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum om vi träffar rätt person så vänta inte med att söka!

Om du har frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Martina Arrelid på 011-199472 eller [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

Projektledare - Nya Gjuteriet

SKF Mekan står i startgroparna till det utvecklingsprojekt som kommer att ta gjuteriet i Katrineholm till högsta tekniska nivå. Vi söker nu dig som vill vara med och driva projektet och skapa ett gjuteri anpassat för framtiden! Om företaget För SKF är ingenjörskonst något mycket större än ett lager som minskar friktion. Det handlar om att hjälpa till att bygga en stark och konkurrenskraftig industri, som skapar nya jobb och nya idéer. Det handlar om att k... Visa mer
SKF Mekan står i startgroparna till det utvecklingsprojekt som kommer att ta gjuteriet i Katrineholm till högsta tekniska nivå. Vi söker nu dig som vill vara med och driva projektet och skapa ett gjuteri anpassat för framtiden!

Om företaget
För SKF är ingenjörskonst något mycket större än ett lager som minskar friktion. Det handlar om att hjälpa till att bygga en stark och konkurrenskraftig industri, som skapar nya jobb och nya idéer. Det handlar om att koppla upp och ligga i framkant när det gäller ny teknik och det handlar om att skapa förutsättningar, så att vi kan lämna över jordklotet i lite bättre skick än när vi tog över.

SKF Mekan utvecklar, tillverkar och marknadsför lagerhus och lagertillbehör som används där SKFs lager byggs in i maskiner och olika anläggningar. Tillverkningen sker dels i Gjuteriet och dels i vår bearbetning. SKF Mekan AB omsätter ca 1000 MSEK och har ca 400 anställda.


Dina arbetsuppgifter
SKF Mekan planerar att investera i ny formningsline, ny sandberedning och ny avgjutningsutrustning med mera. Vi söker nu projektledare för flera större delområden inom projektet för det nya gjuteriet. Du erbjuds en spännande roll där din tekniska kompetens och ditt driv tas tillvara.

Som projektledare kommer du att ansvara för att driva ditt delområde i projektets alla faser. För att skapa bästa totalresultat för projektet samarbetar du i din roll med andra funktioner inom organisationen. Projektets arbete följer SKFs projektmodell och du arbetar aktivt för att ditt delområde följer modellen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

• Skapa projektplaner som stöder projektets mål och budget
• Skapa budget för ditt delområde
• Skapa tekniska specifikationer för ditt delområde
• Initiera, genomföra och följa upp aktiviteter för att projektet ska nå uppsatta mål
• Ansvar för att anskaffa och leverera utrustning inom budget och tidsplan med fokus på senaste teknik och hållbarhet
• Omvärldsbevakning med fokus på senaste teknik och hållbarhet inom ditt delområdeDin profil
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat som projektledare. Du har relevant eftergymnasial utbildning inom exempelvis teknik eller projektledning. Du har tidigare erfarenhet av arbete inom tillverkande industri och goda kunskaper inom Lean.

Att ha erfarenhet inom följande är meriterande men inget krav:

• Stora investeringsprojekt
• Gjuteriföretag
• Layout, logistik och flöde
• Energi och hållbarhetsarbete
• Processkontroll och IT
• Miljö, hälsa och säkerhet
• CAD

För de här tjänsterna lägger vi stor vikt vid din personlighet. Vi söker dig som trivs att jobba i team samtidigt som du har stor ansvarskänsla för att skapa resultat inom ditt delområde. Du är flexibel och kommunikativ i ditt arbete, har en god pedagogisk förmåga samt är duktig på att kravställa. För att uppnå resultat krävs att du är noggrann, strukturerad och analytisk. Du trivs i att jobba i en föränderlig miljö där utveckling står i fokus.

I den här rollen behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.


Ansökningsförfarande
Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum om vi träffar rätt person så vänta inte med att söka!

Om du har frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Martina Arrelid på 011-199472 eller [email protected]. Har du frågor gällande tjänsten går det bra att kontakta projektchef Jesper Magnusson på [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

Smältverkschef till SKF Mekan

Är du en engagerad ledare som gillar utmaningar och trivs i en tillverkande industri med fokus på framtiden? SKF erbjuder dig ett arbete i en stimulerande arbetsmiljö och med goda möjligheter till egen kompetensutveckling. Vi söker dig som tycker om att leda och att skapa resultat tillsammans med dina medarbetare. Låter detta intressant? Då kan detta vara en spännande möjlighet för dig! Om företaget För SKF är ingenjörskonst något mycket större än ett lag... Visa mer
Är du en engagerad ledare som gillar utmaningar och trivs i en tillverkande industri med fokus på framtiden? SKF erbjuder dig ett arbete i en stimulerande arbetsmiljö och med goda möjligheter till egen kompetensutveckling.
Vi söker dig som tycker om att leda och att skapa resultat tillsammans med dina medarbetare. Låter detta intressant? Då kan detta vara en spännande möjlighet för dig!

Om företaget
För SKF är ingenjörskonst något mycket större än ett lager som minskar friktion. Det handlar om att hjälpa till att bygga en stark och konkurrenskraftig industri, som skapar nya jobb och nya idéer. Det handlar om att koppla upp och ligga i framkant när det gäller ny teknik och det handlar om att skapa förutsättningar, så att vi kan lämna över jordklotet i lite bättre skick än när vi tog över.

SKF Mekan utvecklar, tillverkar och marknadsför lagerhus och lagertillbehör som används där SKFs lager byggs in i maskiner och olika anläggningar. Tillverkningen sker dels i Gjuteriet och dels i vår bearbetning. SKF Mekan AB omsätter ca 1000 MSEK och har ca 400 anställda.


Dina arbetsuppgifter
Som smältverkschef har du övergripande ansvar för smältverkets produktionsprocess. Din huvuduppgift blir att driva, planera och fördela det dagliga arbetet för dina medarbetare. Du ansvarar för att metoder och standarder följs vad gäller exempelvis kvalitet, säkerhet och arbetsmiljö. Du har personalansvar för din grupp bestående av produktionspersonal, underhållspersonal och tekniker. Du coachar och stöttar dina medarbetare i deras dagliga arbete och i deras långsiktiga utveckling i arbetet.

I den här rollen rapporterar du till gjuterichefen och är en del av gjuteriets ledningsgrupp. Tillsammans arbetar ni aktivt för att utveckla gjuteriet och se till att verksamheten ligger i framkant både tekniskt och kompetensmässigt. Du får möjlighet att både driva och delta i projekt kopplat till utvecklingen av verksamheten.


Din profil
Vi söker dig med några års erfarenhet av ledande befattning, gärna inom process- eller tillverkningsindustri. Har du en högskoleutbildning inom exempelvis maskin, teknik eller annan lämplig inriktning så är det ett stort plus men vi lägger framför allt vikt vid din arbets- och ledarerfarenhet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet och/eller utbildning inom LEAN. Har du tidigare erfarenhet eller utbildning inom gjuteri är det meriterande.

SKF erbjuder en roll med högt tempo och stor variation, något som du bör trivas med. Du har ett driv att hela tiden vilja utveckla både dig själv, dina medarbetare och organisationen. Du är en kommunikativ och inkluderande ledare och är duktig på att engagera dina medarbetare och kollegor.

I den här rollen behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.


Ansökningsförfarande
Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum om vi träffar rätt person så vänta in med att söka!

Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till Martina på 011-199472 eller [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

CNC-operatör till kund i Katrineholm!

För kunds räkning söker vi nu CNC-operatörer! Har du god maskinförståelse och ett intresse för att lära dig mer? Då kan det vara dig vi letar efter! Om företaget Hos oss på Skill är våra medarbetare det viktigaste vi har och vi är måna att våra medarbetare trivs och mår bra på jobbet. Skill är i dagsläget Östergötlands största rekryterings- och bemanningsföretag, vilket innebär att ett jobb hos oss ger dig ett stort kontaktnät och ökar dina chanser för at... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu CNC-operatörer! Har du god maskinförståelse och ett intresse för att lära dig mer? Då kan det vara dig vi letar efter!

Om företaget
Hos oss på Skill är våra medarbetare det viktigaste vi har och vi är måna att våra medarbetare trivs och mår bra på jobbet. Skill är i dagsläget Östergötlands största rekryterings- och bemanningsföretag, vilket innebär att ett jobb hos oss ger dig ett stort kontaktnät och ökar dina chanser för att få ditt drömjobb. Vi sätter stor stolthet i att vara en seriös aktör inom bemanningsbranschen som erbjuder schyssta villkor till alla anställda. Självklart är vi anslutna till kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag till våra anställda.

Dina arbetsuppgifter
Som operatör är du delaktig i flera arbetsuppgifter som utförs i produktionsområdet vilket i huvudsak innebär material- och maskinhantering, montering och kvalitetskontroller.

Du utför arbetet utifrån planeringens körplan och driftledningens direktiv och ser till att material, verktyg m.m. finns tillgängliga på tillverkningsplatsen på ett sådant sätt att maskinen kan utnyttjas effektivt.

I arbetsuppgifterna ingår att tillse att kvalitetskraven uppfylls och att upprätthålla en nivå som möjliggör en hög kvalitet genom hela tillverkningsprocessen.

Beroende på uppdrag kan arbetstiderna se olika ut, du bör därför vara beredd att jobba oregelbunda arbetstider då det förekommer skiftarbete, främst 3-skift.

Uppdraget är ett konsultuppdrag.

Din profil
För tjänsten som CNC-operatör ser vi att du har erfarenhet av tekniskt arbete eller industriarbete sedan tidigare. Du har god maskinförståelse och ett intresse för att lära dig ännu mer om teknik, maskiner och industri. Vi tror också att du uppskattar fysiskt arbete och gillar att jobba med kroppen.

Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten. Eftersom arbetet utförs i nära samarbete med kollegor så ställer tjänsten höga krav på din förmåga att kommunicera och lösa uppgifter ihop med andra. I rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid ett tekniskt intresse och engagemang till att arbeta inom industrin.

Ansökningsförfarande
Är detta ett arbete för dig? Urval kommer ske löpande så sök tjänsten redan idag på vår hemsida www.skill.se. Vi tar inte emot ansökan via mail. Vid frågor gällande tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Emma Kilian, [email protected]

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

Platschef Kronfågel Valla

Som platschef leder och utvecklar du den dagliga operativa verksamheten och vår viktigaste framgång – våra medarbetare. Att jobba på Kronfågel är att vara med på en inspirerande resa, hos oss händer det mycket och utvecklingstakten är hög. Är du som oss och gillar utmaningar? Vår vision ”Better chicken for better life” motiverar oss att ständigt utvecklas och bibehålla vår plats på marknaden. Nu söker vi dig som med ett högt engagemang och stabilitet i led... Visa mer
Som platschef leder och utvecklar du den dagliga operativa verksamheten och vår viktigaste framgång – våra medarbetare. Att jobba på Kronfågel är att vara med på en inspirerande resa, hos oss händer det mycket och utvecklingstakten är hög. Är du som oss och gillar utmaningar? Vår vision ”Better chicken for better life” motiverar oss att ständigt utvecklas och bibehålla vår plats på marknaden. Nu söker vi dig som med ett högt engagemang och stabilitet i ledarskapet vill vara del av vår fortsatta framgångsresa i rollen som platschef.


Om företaget
Kronfågel är Sveriges marknadsledande kycklingproducent. Vi producerar, säljer och marknadsför kyld, fryst och förädlad kyckling. Vi ingår i Scandi Standard, Nordens största kycklingproducent med verksamheter i Sverige, Danmark, Irland, Norge och Finland. Tillsammans är vi ca 3000 medarbetare. På Kronfågel AB är vi drygt 900 medarbetare och finns i Valla/Katrineholm och i Stockholm.

För oss är det viktigt att arbeta i nära samarbete med våra kunder, samarbetspartners och uppfödare. Med omsorgsfulla val av råvaror, effektiv produktion som i alla led ska bidra med så lågt avtryck på klimatet som möjligt, möter vi kundernas krav på hög leveranssäkerhet och rätt kvalitet.


Dina arbetsuppgifter
Varje dag är en ny dag för våra omkring 900 medarbetare i Valla. Våra målsättningar sätts högt för att nå våra kunders förväntningar inom dagligvaruhandeln, storkök (Foodservice), restaurang och industrin. Du och ditt teams främsta uppgift är att säkerställa motiverade medarbetare och en kvalitetssäkrad kyckling i alla led genom rätt kompetens, teknik och processer för att tillsammans uppnå våra orders.

Ett axplock av vad du kommer att göra om dagarna:
• Leda och utveckla verksamheten
• Säkerställa att beslutade KPI-er följs
• Styra processen med styr- och kontrollkort för produktionen
• Säkerställa samarbete mellan avdelningarna inom operations
• Medverka till att optimera samarbete och arbetssätt mellan kontaktytor i värdekedjan

Ditt team består av 5 underställda chefer (ledningsgrupp), 2 avdelningschefer med 10 underställda produktionsledare som leder cirka 45 operatörer vardera. Du samarbetar nära och rapporterar till produktionsdirektör. Rollen är placerad i Valla Katrineholm. Resor inom koncernen förekommer.


Din profil
Vi tror att du har en gedigen erfarenhet, mellan 5-7 år, som ledare från en liknande roll på ett livsmedelsproducerande företag. För att du ska trivas ser vi att du drivs av att leda, motivera och utveckla dina medarbetare vilket du gör med ett stort yrkesmässigt engagemang. Du har akademisk bakgrund med inriktning produktionsekonomi, ledarskap, teknik eller motsvarande erfarenhet. Som platschef kommer ditt föredöme och förmåga att kommunicera genom tydlighet i en komplex miljö genomsyra och sätta standarden för ledarskapet.

I övrigt tror vi att du blir beskriven som och känner igen dig i att vara…
• ...handlingskraftig: Du omfamnar förändring, sätter mål som är i linje med visionen, genomför och följer upp.
• Inspirerande: Uppmuntrar andra, bygger självförtroende genom utmaningar och erkännande.
• Ansvarstagande: Skapar ansvarsskyldighet, håller dig själv och teamet ansvarigt för prestation.

Det är starkt meriterande om du har erfarenhet från livsmedelsindustri med inriktning slakt och eller styckning.


Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Kronfågel med Skill. Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Rasmus Rosander, [email protected] eller Lena Johansson, [email protected]. Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss. Intervjuer och urval sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum. Passa därför på att skicka in din ansökan redan idag! Välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

CNC-operatör till kund i Katrineholm!

För kunds räkning söker vi nu CNC-operatörer! Har du god maskinförståelse och ett intresse för att lära dig mer? Då kan det vara dig vi letar efter! Dina arbetsuppgifter Som operatör är du delaktig i flera arbetsuppgifter som utförs i produktionsområdet vilket i huvudsak innebär material- och maskinhantering, montering och kvalitetskontroller. Du utför arbetet utifrån planeringens körplan och driftledningens direktiv och ser till att material, verktyg m... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu CNC-operatörer! Har du god maskinförståelse och ett intresse för att lära dig mer? Då kan det vara dig vi letar efter!

Dina arbetsuppgifter
Som operatör är du delaktig i flera arbetsuppgifter som utförs i produktionsområdet vilket i huvudsak innebär material- och maskinhantering, montering och kvalitetskontroller.

Du utför arbetet utifrån planeringens körplan och driftledningens direktiv och ser till att material, verktyg m.m. finns tillgängliga på tillverkningsplatsen på ett sådant sätt att maskinen kan utnyttjas effektivt.

I arbetsuppgifterna ingår att tillse att kvalitetskraven uppfylls och att upprätthålla en nivå som möjliggör en hög kvalitet genom hela tillverkningsprocessen.

Beroende på uppdrag kan arbetstiderna se olika ut, du bör därför vara beredd att jobba oregelbunda arbetstider då det förekommer skiftarbete, främst 3-skift.

Uppdraget är ett konsultuppdrag.

Din profil
För tjänsten som CNC-operatör ser vi att du har erfarenhet av tekniskt arbete eller industriarbete sedan tidigare. Du har god maskinförståelse och ett intresse för att lära dig ännu mer om teknik, maskiner och industri. Vi tror också att du uppskattar fysiskt arbete och gillar att jobba med kroppen.

Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten. Eftersom arbetet utförs i nära samarbete med kollegor så ställer tjänsten höga krav på din förmåga att kommunicera och lösa uppgifter ihop med andra. I rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid ett tekniskt intresse och engagemang till att arbeta inom industrin.Ansökningsförfarande
Är detta ett arbete för dig? Urval kommer ske löpande så sök tjänsten redan idag på vår hemsida www.skill.se. Vid frågor gällande tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Emma Kilian, [email protected]

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

CNC-operatör till kund i Katrineholm!

För kunds räkning söker vi nu CNC-operatörer! Har du god maskinförståelse och ett intresse för att lära dig mer? Då kan det vara dig vi letar efter! Dina arbetsuppgifter Som operatör är du delaktig i flera arbetsuppgifter som utförs i produktionsområdet vilket i huvudsak innebär material- och maskinhantering, montering och kvalitetskontroller. Du utför arbetet utifrån planeringens körplan och driftledningens direktiv och ser till att material, verktyg m... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu CNC-operatörer! Har du god maskinförståelse och ett intresse för att lära dig mer? Då kan det vara dig vi letar efter!

Dina arbetsuppgifter
Som operatör är du delaktig i flera arbetsuppgifter som utförs i produktionsområdet vilket i huvudsak innebär material- och maskinhantering, montering och kvalitetskontroller.

Du utför arbetet utifrån planeringens körplan och driftledningens direktiv och ser till att material, verktyg m.m. finns tillgängliga på tillverkningsplatsen på ett sådant sätt att maskinen kan utnyttjas effektivt.

I arbetsuppgifterna ingår att tillse att kvalitetskraven uppfylls och att upprätthålla en nivå som möjliggör en hög kvalitet genom hela tillverkningsprocessen.

Beroende på uppdrag kan arbetstiderna se olika ut, du bör därför vara beredd att jobba oregelbunda arbetstider då det förekommer skiftarbete, främst 3-skift.

Uppdraget är ett konsultuppdrag.

Din profil
För tjänsten som CNC-operatör ser vi att du har erfarenhet av tekniskt arbete eller industriarbete sedan tidigare. Du har god maskinförståelse och ett intresse för att lära dig ännu mer om teknik, maskiner och industri. Vi tror också att du uppskattar fysiskt arbete och gillar att jobba med kroppen.

Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten. Eftersom arbetet utförs i nära samarbete med kollegor så ställer tjänsten höga krav på din förmåga att kommunicera och lösa uppgifter ihop med andra. I rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid ett tekniskt intresse och engagemang till att arbeta inom industrin.Ansökningsförfarande
Är detta ett arbete för dig? Urval kommer ske löpande så sök tjänsten redan idag på vår hemsida www.skill.se. Vid frågor gällande tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Emma Kilian, [email protected]

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

CNC-operatör till kund i Katrineholm!

För kunds räkning söker vi nu CNC-operatörer! Har du god maskinförståelse och ett intresse för att lära dig mer? Då kan det vara dig vi letar efter! Dina arbetsuppgifter Som operatör är du delaktig i flera arbetsuppgifter som utförs i produktionsområdet vilket i huvudsak innebär material- och maskinhantering, montering och kvalitetskontroller. Du utför arbetet utifrån planeringens körplan och driftledningens direktiv och ser till att material, verktyg m... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu CNC-operatörer! Har du god maskinförståelse och ett intresse för att lära dig mer? Då kan det vara dig vi letar efter!

Dina arbetsuppgifter
Som operatör är du delaktig i flera arbetsuppgifter som utförs i produktionsområdet vilket i huvudsak innebär material- och maskinhantering, montering och kvalitetskontroller.

Du utför arbetet utifrån planeringens körplan och driftledningens direktiv och ser till att material, verktyg m.m. finns tillgängliga på tillverkningsplatsen på ett sådant sätt att maskinen kan utnyttjas effektivt.

I arbetsuppgifterna ingår att tillse att kvalitetskraven uppfylls och att upprätthålla en nivå som möjliggör en hög kvalitet genom hela tillverkningsprocessen.

Beroende på uppdrag kan arbetstiderna se olika ut, du bör därför vara beredd att jobba oregelbunda arbetstider då det förekommer skiftarbete, främst 3-skift.

Uppdraget är ett konsultuppdrag.

Din profil
För tjänsten som CNC-operatör ser vi att du har erfarenhet av tekniskt arbete eller industriarbete sedan tidigare. Du har god maskinförståelse och ett intresse för att lära dig ännu mer om teknik, maskiner och industri. Vi tror också att du uppskattar fysiskt arbete och gillar att jobba med kroppen.

Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten. Eftersom arbetet utförs i nära samarbete med kollegor så ställer tjänsten höga krav på din förmåga att kommunicera och lösa uppgifter ihop med andra. I rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid ett tekniskt intresse och engagemang till att arbeta inom industrin.Ansökningsförfarande
Är detta ett arbete för dig? Urval kommer ske löpande så sök tjänsten redan idag på vår hemsida www.skill.se. Vid frågor gällande tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Emma Kilian, [email protected]

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

Inköpschef till SKF Mekan

För dig som har erfarenhet av att leda inköpsarbete erbjuder SKF Mekan i Katrineholm en roll där du får en viktig roll med stora möjligheter att påverka. Söker du nya utmaningar i en global organisation kanske det är dig vi söker! Om företaget För SKF är ingenjörskonst något mycket större än ett lager som minskar friktion. Det handlar om att hjälpa till att bygga en stark och konkurrenskraftig industri, som skapar nya jobb och nya idéer. Det handlar om at... Visa mer
För dig som har erfarenhet av att leda inköpsarbete erbjuder SKF Mekan i Katrineholm en roll där du får en viktig roll med stora möjligheter att påverka. Söker du nya utmaningar i en global organisation kanske det är dig vi söker!

Om företaget
För SKF är ingenjörskonst något mycket större än ett lager som minskar friktion. Det handlar om att hjälpa till att bygga en stark och konkurrenskraftig industri, som skapar nya jobb och nya idéer. Det handlar om att koppla upp och ligga i framkant när det gäller ny teknik och det handlar om att skapa förutsättningar, så att vi kan lämna över jordklotet i lite bättre skick än när vi tog över.

SKF Mekan utvecklar, tillverkar och marknadsför lagerhus och lagertillbehör som används där SKFs lager byggs in i maskiner och olika anläggningar. Tillverkningen sker dels i Gjuteriet och dels i vår bearbetning. SKF Mekan AB omsätter ca 1000 MSEK och har ca 400 anställda.


Dina arbetsuppgifter
SKF erbjuder en utvecklingsinriktad roll med stora möjligheter att påverka. Som inköpschef har du det övergripande ansvaret för inköp på SKF Mekan i Katrineholm. Tillsammans med dina medarbetare jobbar du aktivt för att utveckla avdelningens arbete. Du stöttar och coachar dina medarbetare och säkerställer att gruppen har rätt kompetens och resurser att möta kundkrav på ett effektivt och flexibelt sätt.

Du arbetar systematiskt med utveckling av företagets inköpsstrategi, processer och leverantörsavtal. Viktigt för rollen är också ett framåtlutat arbetssätt som till exempel kan innebära att kontinuerligt omvärldsbevaka för att hålla sig uppdaterad om nya lagar, regler och policys som påverkar ditt arbetsområde.

I rollen har du har många kontaktytor, både internt och externt. Du har nära samarbete med andra delar av SKF i Katrineholm och även andra inköpsorganisationer inom SKF globalt. Du sitter i lokal ledningsgrupp och rapporterar till VD.

Din profil
Vi söker dig som har relevant utbildning inom exempelvis inköp, logistik eller ekonomi. Du har minst fem års erfarenhet av kvalificerat inköpsarbete på en global marknad. Du är en erfaren ledare och är van att utveckla och coacha din personal.

Vi ser gärna att du även har:
- Utbildning och erfarenhet av upphandling
- Kunskaper inom avtalsjuridik

Som person har du ett stort engagemang och trivs med att utveckla och driva både ditt eget och gruppens arbete framåt. Du arbetar strategiskt och långsiktigt men har samtidigt förmåga att agera snabbt när behov uppstår. Du har god kommunikativ, kan vara tydlig samtidigt som du har pedagogisk förmåga och är duktig på att skapa bra relationer både internt och externt. Du sätter säkerhet, kvalitet och flexibilitet först. Du hanterar situationer med stor beslutsamhet, entusiasm och självförtroende och trivs med att ha inflytande i organisationen. Du har förmåga att agera i det lilla företaget inom den stora koncernens struktur, rutiner och system.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift.

Ansökningsförfarande
Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum om vi träffar rätt person så vänta in med att söka!

Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till Martina på 011-199472 eller [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

Industriarbetare till Katrineholm

Har du erfarenhet inom industrin? Eller till och med erfarenhet av formtillverkning och gjutning? Just nu söker en av våra kunder i Katrineholm förstärkning till gjuteriet. Om företaget Gjuteriet i Katrineholm består av beredning/teknik, smältverk, två automatiserade sandformningsanläggningar med tillhörande gjutlinjer, en handformningsanläggning samt gjuteri-laboratorie. Anläggningen har under flera år varit föremål för en rad investeringar i ny utrustni... Visa mer
Har du erfarenhet inom industrin? Eller till och med erfarenhet av formtillverkning och gjutning? Just nu söker en av våra kunder i Katrineholm förstärkning till gjuteriet.

Om företaget
Gjuteriet i Katrineholm består av beredning/teknik, smältverk, två automatiserade sandformningsanläggningar med tillhörande gjutlinjer, en handformningsanläggning samt gjuteri-laboratorie. Anläggningen har under flera år varit föremål för en rad investeringar i ny utrustning där det senaste tillskottet är ett helt nytt smältverk med tillhörande materialhanteringsanläggning.

Dina arbetsuppgifter
Som gjuterioperatör är du en del av flera steg i gjutprocessen. Gjutningen sker stegvis och är uppdelad i olika arbetsmoment. Arbetet innebär skiftgång där du tillsammans med dina kollegor framställer och planerar järnframställningen för dagen. Arbetet är varierande och du kommer att rotera mellan smältning, invägning och tappning till segjärnsframställningen. På avdelningen utförs även det eldfasta underhållet av ugnar och skänkar.

Handformningsanläggningen är avsedd att hantera mindre serier av specialprodukter. Som handformare arbetar du till stora delar manuellt utifrån traditionella gjutmetoder vilket ställer höga krav på operatörens kunskaper om samspelet mellan teknik, metoder och material. Momenten inom handformningen är blästring, rensning och packning av gods, avgjutning, kärnor och boxtillverkningen, handformning, efterbehandling.

Din profil
Arbetsuppgifterna består av flera steg i gjutprocessen, såsom formtillverkning, efterbehandling och kontroll. Detta kräver att du som person är flexibel och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetsmomenten kräver lagarbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av industriarbete eller annan relevant bakgrund som vi bedömer som likvärdig.

Truckkort är ett krav.

Som person är du öppen för nya möjligheter och har inga problem med att växla mellan arbetsuppgifter. Som operatör behöver du vara öppen för att växla till andra roller vid behov (brättmontering, kärniläggning osv.).

Hos vår kund är säkerheten högsta prioritet och utbildning inom säkerhet kommer ske på svenska i tal och skrift. Din kommunikationsförmåga på svenska är därmed en viktig del likaså ditt säkerthetstänk.

Ansökningsförfarande
Är detta ett arbete för dig? Urval kommer ske löpande så sök tjänsten redan idag på vår hemsida www.skill.se. Vid frågor gällande tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Emma Kilian, [email protected]

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

Industriarbetare till kund i Katrineholm!

För kunds räkning söker vi nu CNC operatörer! Har du god maskinförståelse och ett intresse för att lära dig mer? Då kan det vara dig vi letar efter! Dina arbetsuppgifter Som operatör är du delaktig i flera arbetsuppgifter som utförs i produktionsområdet vilket i huvudsak innebär material- och maskinhantering, montering och kvalitetskontroller. Du utför arbetet utifrån planeringens körplan och driftledningens direktiv och ser till att material, verktyg m... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu CNC operatörer! Har du god maskinförståelse och ett intresse för att lära dig mer? Då kan det vara dig vi letar efter!

Dina arbetsuppgifter
Som operatör är du delaktig i flera arbetsuppgifter som utförs i produktionsområdet vilket i huvudsak innebär material- och maskinhantering, montering och kvalitetskontroller.

Du utför arbetet utifrån planeringens körplan och driftledningens direktiv och ser till att material, verktyg m.m. finns tillgängliga på tillverkningsplatsen på ett sådant sätt att maskinen kan utnyttjas effektivt.

I arbetsuppgifterna ingår att tillse att kvalitetskraven uppfylls och att upprätthålla en nivå som möjliggör en hög kvalitet genom hela tillverkningsprocessen.

Beroende på uppdrag kan arbetstiderna se olika ut, du bör därför vara beredd att jobba oregelbunda arbetstider.

Uppdraget är till en början ett konsultuppdrag där du blir anställd av Skill och uppdraget sträcker sig till att börja med fram till november ut.

Din profil
För tjänsten som operatör ser vi att du har erfarenhet av tekniskt arbete eller industriarbete sedan tidigare. Du har god maskinförståelse och ett intresse för att lära dig ännu mer om teknik, maskiner och industri. Vi tror också att du uppskattar fysiskt arbete och gillar att jobba med kroppen.

Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten. Eftersom arbetet utförs i nära samarbete med kollegor så ställer tjänsten höga krav på din förmåga att kommunicera och lösa uppgifter ihop med andra. I rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid ett tekniskt intresse och engagemang till att arbeta inom industrin.

Det är mycket meriterande med utbildning och kunskap inom NC/CNC och svarvning.

Ansökningsförfarande
Är detta ett arbete för dig? Urval kommer ske löpande så sök tjänsten redan idag på vår hemsida www.skill.se. Vid frågor gällande tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Emma Kilian, [email protected]

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

Industriarbetare till Katrineholm

Har du erfarenhet inom industrin? Eller till och med erfarenhet av formtillverkning och gjutning? Just nu söker en av våra kunder i Katrineholm förstärkning till gjuteriet. Om företaget Gjuteriet i Katrineholm består av beredning/teknik, smältverk, två automatiserade sandformningsanläggningar med tillhörande gjutlinjer, en handformningsanläggning samt gjuteri-laboratorie. Anläggningen har under flera år varit föremål för en rad investeringar i ny utrustni... Visa mer
Har du erfarenhet inom industrin? Eller till och med erfarenhet av formtillverkning och gjutning? Just nu söker en av våra kunder i Katrineholm förstärkning till gjuteriet.

Om företaget
Gjuteriet i Katrineholm består av beredning/teknik, smältverk, två automatiserade sandformningsanläggningar med tillhörande gjutlinjer, en handformningsanläggning samt gjuteri-laboratorie. Anläggningen har under flera år varit föremål för en rad investeringar i ny utrustning där det senaste tillskottet är ett helt nytt smältverk med tillhörande materialhanteringsanläggning.

Dina arbetsuppgifter
Som gjuterioperatör är du en del av flera steg i gjutprocessen. Bland annat innebär det arbetsuppgifter såsom formtillverkning, avgjutning, efterbehandling och kontroll. Gjutningen sker stegvis och är uppdelad i olika arbetsmoment. Arbetet innebär skiftgång där du tillsammans med dina kollegor framställer och planerar järnframställningen för dagen. Arbetet är varierande och du kommer att rotera mellan smältning, invägning och tappning till segjärnsframställningen. På avdelningen utförs även det eldfasta underhållet av ugnar och skänkar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utifrån den dagliga järnbeställningen förse gjuteriet med rätt järn i rätt tid och av rätt kvalitet. Som avgjutare växlar du mellan att arbeta med att fylla formar med järn enligt instruktion och transportera smältjärn med truck.

Handformningsanläggningen är avsedd att hantera mindre serier av specialprodukter. Som handformare arbetar du till stora delar manuellt utifrån traditionella gjutmetoder vilket ställer höga krav på operatörens kunskaper om samspelet mellan teknik, metoder och material.

Din profil
Arbetsuppgifterna består av flera steg i gjutprocessen, såsom formtillverkning, avgjutning, efterbehandling och kontroll. Detta kräver att du som person är flexibel och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetsmomenten kräver lagarbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av industriarbete eller annan relevant bakgrund som vi bedömer som likvärdig.

Truckkort är ett krav.

Som person är du öppen för nya möjligheter och har inga problem med att växla mellan arbetsuppgifter. Som operatör behöver du vara öppen för att växla till andra roller vid behov (brättmontering, kärniläggning osv.).

Hos vår kund är säkerheten högsta prioritet och utbildning inom säkerhet kommer ske på svenska i tal och skrift. Din kommunikationsförmåga på svenska är därmed en viktig del likaså ditt säkerthetstänk.

Ansökningsförfarande
Är detta ett arbete för dig? Urval kommer ske löpande så sök tjänsten redan idag på vår hemsida www.skill.se. Vid frågor gällande tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Emma Kilian, [email protected]

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

Gjuterioperatör till Katrineholm

Har du erfarenhet av formtillverkning och gjutning? Då kan du vara den vi söker! Om företaget Gjuteriet i Katrineholm består av beredning/teknik, smältverk, två automatiserade sandformningsanläggningar med tillhörande gjutlinjer, en handformningsanläggning samt gjuteri-laboratorie. Anläggningen har under flera år varit föremål för en rad investeringar i ny utrustning där det senaste tillskottet är ett helt nytt smältverk med tillhörande materialhanterings... Visa mer
Har du erfarenhet av formtillverkning och gjutning? Då kan du vara den vi söker!

Om företaget
Gjuteriet i Katrineholm består av beredning/teknik, smältverk, två automatiserade sandformningsanläggningar med tillhörande gjutlinjer, en handformningsanläggning samt gjuteri-laboratorie. Anläggningen har under flera år varit föremål för en rad investeringar i ny utrustning där det senaste tillskottet är ett helt nytt smältverk med tillhörande materialhanteringsanläggning.

Dina arbetsuppgifter
Som gjuterioperatör är du en del av flera steg i gjutprocessen. Bland annat innebär det arbetsuppgifter såsom formtillverkning, avgjutning, efterbehandling och kontroll. Gjutningen sker stegvis och är uppdelad i olika arbetsmoment. Arbetet innebär skiftgång där du tillsammans med dina kollegor framställer och planerar järnframställningen för dagen. Arbetet är varierande och du kommer att rotera mellan smältning, invägning och tappning till segjärnsframställningen. På avdelningen utförs även det eldfasta underhållet av ugnar och skänkar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utifrån den dagliga järnbeställningen förse gjuteriet med rätt järn i rätt tid och av rätt kvalitet. Som avgjutare växlar du mellan att arbeta med att fylla formar med järn enligt instruktion och transportera smältjärn med truck. vara öppen för att växla till andra roller (brättmontering, kärniläggning osv.)

Handformningsanläggningen är avsedd att hantera mindre serier av specialprodukter. Som handformare arbetar du till stora delar manuellt utifrån traditionella gjutmetoder vilket ställer höga krav på operatörens kunskaper om samspelet mellan teknik, metoder och material.

Din profil
Arbetsuppgifterna består av flera steg i gjutprocessen, såsom formtillverkning, avgjutning, efterbehandling och kontroll. Detta kräver att du som person är flexibel och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetsmomenten kräver lagarbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av industriarbete eller annan relevant bakgrund som vi bedömer som likvärdig.

Som person är du öppen för nya möjligheter och har inga problem med att växla mellan arbetsuppgifter. Som operatör behöver du vara öppen för att växla till andra roller vid behov (brättmontering, kärniläggning osv.).

Hos vår kund är säkerheten högsta prioritet och utbildning inom säkerhet kommer ske på svenska i tal och skrift. Din kommunikationsförmåga på svenska är därmed en viktig del likaså ditt säkerthetstänk.

Ansökningsförfarande
Är detta ett arbete för dig? Urval kommer ske löpande så sök tjänsten redan idag på vår hemsida www.skill.se. Vid frågor gällande tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Emma Kilian, [email protected]

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

Processutvecklare till Kronfågel

Att jobba på Kronfågel är att vara med på en inspirerande resa. Det händer mycket och utvecklingstakten är hög. Vår vision är ”bättre kyckling för ett bättre liv”. Att jobba hos oss är att vara en del i att förverkliga vår dröm. Den ligger helt rätt i tiden, när allt fler vill äta hälsosammare och sunt. Vi tror stenhårt på visionen - så välkommen du också! Kanske sitter du idag i en roll som Projektledare eller Produktionsberedare och känner att du vi... Visa mer
Att jobba på Kronfågel är att vara med på en inspirerande resa. Det händer mycket och utvecklingstakten är hög. Vår vision är ”bättre kyckling för ett bättre liv”. Att jobba hos oss är att vara en del i att förverkliga vår dröm. Den ligger helt rätt i tiden, när allt fler vill äta hälsosammare och sunt. Vi tror stenhårt på visionen - så välkommen du också!

Kanske sitter du idag i en roll som Projektledare eller Produktionsberedare och känner att du vill ta klivet till något nytt.
Nu finns den chansen då Kronfågel i Valla söker en Processutvecklare.

Om företaget
Kronfågel är Sveriges marknadsledande kycklingproducent. Vi producerar, säljer och marknadsför kyld, fryst och förädlad kyckling. Vi ingår i Scandi Standard, Nordens största kycklingproducent med verksamheter i Sverige, Danmark, Irland, Norge och Finland. Våra starkaste varumärken är Kronfågel, Danpo, Den Stolte Hane, Manor Farm och Naapurin Maalaiskana. Tillsammans är vi ca 3000 medarbetare. Kronfågel AB är drygt 850 medarbetare och finns i Valla/Katrineholm och i Stockholm. Läs gärna mer på www.kronfagel.se

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Processutvecklare kommer du, tillsammans med teamet på Processutveckling, arbeta med optimering av vår råvara och våra produktionsprocesser i nära samarbete med våra produktionsavdelningar, projektavdelningen och kvalitetsfunktionen samt produktutveckling.

Arbetet som processutvecklare innebär att du ska kunna kartlägga och beskriva verksamhetens processer både på en övergripande och detaljerad nivå, samt att behärska tekniker och metoder för att kritiskt granska och hitta förbättringsmöjligheter. Du kommer delta i olika typer av projekt, med fokus på optimering av flöden, spill, utrustning, maskiner, drift och processer. Du kommer att följa upp mål och samla in informationsunderlag.

Exempel på arbetsuppgifter vid framtagning av nya produkter som kan förekomma:
• Beräkna åtgång av ingående råvara, tillsatsvaror, emballage osv.
• Beräkna processvinn vid putsning, tillskärning, delning, strimling etc.
• Beräkna utbyte vid nya processer för kalkylunderlag.
• Beräkna tidsåtgång (mantimmar) vid nya processer eller produkter, för att kunna beräkna för varje enskild artikel.
• Tidssättning (bedömning av arbetstakten)
• Arbetsplatslayout(materialpresentation)


Din profil
Vi ser att du som söker har i botten en passande utbildning inom relevant område alt motsvarande arbetslivserfarenhet.
Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift är ett krav.
Erfarenhet av liknande roller är ett krav men behöver ej vara branschspecifik. Erfarenhet av LEAN är meriterande då en stor del av fokus kommer att ligga på att arbeta med ständiga förbättringar.
Ditt arbetssätt präglas av struktur och noggrannhet.
Som person förutsätter vi att du har förmågan att kunna arbeta självständigt likväl som i team.
Är du dessutom snabblärd, organiserad och vill växa inom avdelningen och organisationen är du helt rätt för oss!
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper vid denna rekrytering.
Våra gemensamma värderingar öppenhet, utmana och agera nu genomsyrar hela vårt ledar-och medarbetarskap, vilka du också förväntas agera i linje med. Och givetvis älskar du kyckling;


Ansökningsförfarande
Tillsättning sker enligt överenskommelse och urval görs löpande. Vänta därför inte med din ansökan utan ansök redan idag! Vi tar endast emot sökande via cv-databasen.
Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig och att uppdatera dina uppgifter. Väl mött!
I denna rekrytering samarbetar Kronfågel med Skill Rekrytering o Bemanning.
Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Patrik Funke på 013-32 94 22

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

Kvalitetskoordinator till Kronfågel AB, Valla

Att jobba på Kronfågel är att vara med på en inspirerande resa. Det händer mycket och utvecklingstakten är hög. Vår vision är ”bättre kyckling för ett bättre liv”. Att jobba hos oss är att vara en del i att förverkliga vår dröm. Den ligger helt rätt i tiden, när allt fler vill äta hälsosammare och sunt. Vi tror stenhårt på visionen - så välkommen du också! Vill du ha en bred och spännande roll inom kvalitet och produktsäkerhet i en produktionsnära mil... Visa mer
Att jobba på Kronfågel är att vara med på en inspirerande resa. Det händer mycket och utvecklingstakten är hög. Vår vision är ”bättre kyckling för ett bättre liv”. Att jobba hos oss är att vara en del i att förverkliga vår dröm. Den ligger helt rätt i tiden, när allt fler vill äta hälsosammare och sunt. Vi tror stenhårt på visionen - så välkommen du också!

Vill du ha en bred och spännande roll inom kvalitet och produktsäkerhet i en produktionsnära miljö inom livsmedelsbranschen? Kronfågel är i en expansiv fas och söker nu en driven och ansvarsfull kvalitetskoordinator till produktionsanläggningen i Katrineholm med start så snart som möjligt.


Om företaget
Kronfågel är Sveriges marknadsledande kycklingproducent. Vi producerar, säljer och marknadsför kyld, fryst och förädlad kyckling. Vi ingår i Scandi Standard, Nordens största kycklingproducent med verksamheter i Sverige, Danmark, Irland, Norge och Finland. Våra starkaste varumärken är Kronfågel, Danpo, Den Stolte Hane, Manor Farm och Naapurin Maalaiskana. Tillsammans är vi ca 3000 medarbetare. Kronfågel AB är drygt 850 medarbetare och finns i Valla/Katrineholm och i Stockholm. Läs gärna mer på www.kronfagel.se

Dina arbetsuppgifter
Din främsta uppgift i egenskap av kvalitetskoordinator på Kronfågel är att bistå systematiskt i det dagliga kvalitetsarbetet och se till att företaget uppfyller de mål och krav som ställs inom HACCP, mikrobiologi, relevant lagstiftning och kvalitetsstandarder. Dina huvudsakliga ansvarsuppgifter kommer att vara att:

• Utveckla kvalitetssystemen i enlighet med gällande och kommande krav.
• Utföra interna och externa revisioner löpande enligt verksamhetsplan
• Genomföra avvikelse- och reklamationsutredningar.
• Delta i certifierings- och revisionsarbetet.
• HACCP-arbete
• Föreslå, planera och genomföra internutbildningar inom kvalitet, hygien och mikrobiologi.
• Komma med förslag till, driva och delta i förbättringsprocesser.
• Initiera, leda och delta i olika projekt.
• Ständigt följa upp utvecklingen inom ansvarsområdet genom omvärldsbevakning.


Din profil
Vi ser att du som söker har en högskoleutbildning inom livsmedel/mikrobiologi. Du har tidigare erfarenhet av kvalitets- och produktsäkerhetsfrågor inom produktionsverksamhet. Har du erfarenhet av att arbeta med dessa frågor inom livsmedelsindustrin är det mycket meriterande. Vi ser också att du har dokumenterad erfarenhet av rapportskrivning samt är insatt i HACCP-principerna och gällande lagstiftning inom livsmedel. Verksamheten är certifierad enligt BRC så kunskap inom området är meriterande.

För att lyckas i rollen som kvalitetskoordinator är du resultatorienterad, analytisk och strukturerad. Du ska trivas med att arbeta med flera arbetsuppgifter samtidigt samt i en hög förändringstakt. Du ska ha lätt för att samarbeta och vara lyhörd för din omgivning. För att kunna utföra dina arbetsuppgifter på ett tillfredställande sätt bör du ha mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift samt goda kunskaper i engelska. Vi ser också att du har mycket god datorvana och kan med enkelhet hantera Officepaketets olika applikationer.


Ansökningsförfarande
Tillsättning sker enligt överenskommelse och urval görs löpande. Vänta därför inte med din ansökan utan ansök redan idag! Vi tar endast emot sökande via cv-databasen.
Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig och att uppdatera dina uppgifter. Väl mött!
I denna rekrytering samarbetar Kronfågel med Skill Rekrytering o Bemanning.
Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Patrik Funke på 013-32 94 22

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

Industriarbetare till kund i Katrineholm!

För kunds räkning söker vi nu CNC operatörer! Har du god maskinförståelse och ett intresse för att lära dig mer? Då kan det vara dig vi letar efter! Dina arbetsuppgifter Som operatör är du delaktig i flera arbetsuppgifter som utförs i produktionsområdet vilket i huvudsak innebär material- och maskinhantering, montering och kvalitetskontroller. Du utför arbetet utifrån planeringens körplan och driftledningens direktiv och ser till att material, verktyg m... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu CNC operatörer! Har du god maskinförståelse och ett intresse för att lära dig mer? Då kan det vara dig vi letar efter!

Dina arbetsuppgifter
Som operatör är du delaktig i flera arbetsuppgifter som utförs i produktionsområdet vilket i huvudsak innebär material- och maskinhantering, montering och kvalitetskontroller.

Du utför arbetet utifrån planeringens körplan och driftledningens direktiv och ser till att material, verktyg m.m. finns tillgängliga på tillverkningsplatsen på ett sådant sätt att maskinen kan utnyttjas effektivt.

I arbetsuppgifterna ingår att tillse att kvalitetskraven uppfylls och att upprätthålla en nivå som möjliggör en hög kvalitet genom hela tillverkningsprocessen.

Beroende på uppdrag kan arbetstiderna se olika ut, du bör därför vara beredd att jobba oregelbunda arbetstider.

Uppdraget är till en början ett konsultuppdrag där du blir anställd av Skill och uppdraget sträcker sig till att börja med fram till november ut.

Din profil
För tjänsten som operatör ser vi att du har erfarenhet av tekniskt arbete eller industriarbete sedan tidigare. Du har god maskinförståelse och ett intresse för att lära dig ännu mer om teknik, maskiner och industri. Vi tror också att du uppskattar fysiskt arbete och gillar att jobba med kroppen.

Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten. Eftersom arbetet utförs i nära samarbete med kollegor så ställer tjänsten höga krav på din förmåga att kommunicera och lösa uppgifter ihop med andra. I rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid ett tekniskt intresse och engagemang till att arbeta inom industrin.

Det är mycket meriterande med utbildning och kunskap inom NC/CNC

Ansökningsförfarande
Är detta ett arbete för dig? Urval kommer ske löpande så sök tjänsten redan idag på vår hemsida www.skill.se. Vid frågor gällande tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Emma Kilian, [email protected]

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

Junior inköpare för uppdrag i Katrineholm!

Är du driven och vill lära dig mer inom inköp? Till vår kund i Katrineholm söker vi en person för ett konsultuppdrag med stor chans till förlängning! Dina arbetsuppgifter Vi söker nu en inköpare för ett konsultuppdrag med placering i Katrineholm. Du kommer att jobba i en mindre inköpsgrupp där du får en varierad roll med möjlighet att lära dig mycket och få erfarenhet inom yrket. Du kommer exempelvis att jobba med inköps- och orderadministration, prisuppd... Visa mer
Är du driven och vill lära dig mer inom inköp? Till vår kund i Katrineholm söker vi en person för ett konsultuppdrag med stor chans till förlängning!

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en inköpare för ett konsultuppdrag med placering i Katrineholm. Du kommer att jobba i en mindre inköpsgrupp där du får en varierad roll med möjlighet att lära dig mycket och få erfarenhet inom yrket. Du kommer exempelvis att jobba med inköps- och orderadministration, prisuppdateringar och fakturahantering.


Din profil
Vi söker dig som är i början av din karriär och vill lära dig mer inom inköp. Kanske är du nyexad från en inköpsutbildning eller så har du erfarenhet av arbete inom inköpsområdet.

Som person har du stort driv och är van vid att jobba självständigt. Du gillar att jobba i grupp och är en utmärkt lagspelare. Du är engagerad och gillar att jobba med förbättringar.

Du har goda kunskaper i Officepaketet och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Har du även jobbat i affärssystemet Movex eller SAP är det mycket meriterande.

Ansökningsförfarande
Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum om vi träffar rätt person så vänta inte med att söka!

Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till Martina på 011-199472 eller [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

Projektledare till Kronfågel Valla

Det här är en ny roll i vår snabbt växande organisation och nu vi letar efter en energisk och proaktiv person som har erfarenhet som Projektledare och gärna från liknande områden. Som projektledare har du det övergripande ansvaret för olika fabriksprojekt. Om företaget Kronfågel är Sveriges marknadsledande kycklingproducent. Vi producerar, säljer och marknadsför kyld, fryst och förädlad kyckling. Vi ingår i Scandi Standard, Nordens största kycklingproduc... Visa mer
Det här är en ny roll i vår snabbt växande organisation och nu vi letar efter en energisk och proaktiv person som har erfarenhet som Projektledare och gärna från liknande områden.
Som projektledare har du det övergripande ansvaret för olika fabriksprojekt.

Om företaget
Kronfågel är Sveriges marknadsledande kycklingproducent. Vi producerar, säljer och marknadsför kyld, fryst och förädlad kyckling. Vi ingår i Scandi Standard, Nordens största kycklingproducent med verksamheter i Sverige, Danmark, Irland, Norge och Finland. Våra starkaste varumärken är Kronfågel, Danpo, Den Stolte Hane, Manor Farm och Naapurin Maalaiskana. Tillsammans är vi ca 3000 medarbetare. Kronfågel AB är drygt 850 medarbetare och finns i Valla/Katrineholm och i Stockholm. Läs gärna mer på www.kronfagel.se.
Att jobba på Kronfågel är att vara med på en inspirerande resa. Det händer mycket och utvecklingstakten är hög. Vår vision är ”bättre kyckling för ett bättre liv”. Att jobba hos oss är att vara en del i att förverkliga vår dröm. Den ligger helt rätt i tiden, när allt fler vill äta hälsosammare och sunt. Vi tror stenhårt på visionen - så välkommen du också


Dina arbetsuppgifter
Det här är en ny roll i vår snabbt växande organisation och vi letar efter en energisk och proaktiv person som helst redan har erfarenhet inom livsmedelsindustrin. Som projektledare har du det övergripande ansvaret för olika fabriksprojekt.

Våra projekt är relaterade till utbyggnad av befintliga fabriksbyggnader, nya produktionslinjer, optimering av befintliga produktionslinjer och utrustning, tillverkning av funktionella och tekniska förbättringar etc.
Vi erbjuder dig en viktig och intressant roll som en del av vår tillväxtstrategi. När det gäller varje projekt ansvarar du för planering, kostnadsstruktur, genomförande och utvärdering av projektet.
För att styra alla projekt använder vi Antura som IT-plattform.

Du är också en viktig länk och en samordnare mellan vår lokala organisation och vår koncernorganisation.
Du kommer att driva projekt på tvären såtillvida att det dels är på våra olika anläggningar inom Scandi Standardkoncernen men också att det är inom inom olika arbetsområden.

Du är anställd av Kronfågel men kommer att tillhöra Scandi Standard och ingår i projektavdelningen.
Du kommer i huvudsak vara placerad i fabriken i Valla/Katrineholm.
Tjänsten innebär också en del resor till övriga anläggningar inom Scandi Standard koncernen.

Du rapporterar till chefen för projektteknik, Scandi Standard Group Operations.
Du samordnar aktiviteter inom lokal produktionsorganisation och koncernverksamhet


Din profil
Du har minst teknisk eller naturvetenskaplig gymnasieutbildning men det är önskvärt att du är högskole- eller civilingenjör med relevant inriktning.
Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är ett krav varav minst ett år som Projektledare med ett huvudansvar för både projekt och personal.
Erfarenhet av att driva projekt inom livsmedelsbranschen är starkt meriterande.

Flytande engelska i tal och skrift är också en förutsättning för att bli framgångsrik i rollen som Projektledare på Kronfågel
God datavana och erfarenhet inom rapportering och budget krävs också.

Du leder och driver egna projekt med hög standard, genom en tydlig struktur och god kommunikation.
Som person förstår du vikten av att skapa och bibehålla goda relationer genom att vara förtroendeingivande, kundorienterad, kommunikativ och med förmågan att förmedla budskap.
Du har en analytisk förmåga vilket innebär att du lätt kan ta till dig och utvärdera information och göra den förståelig för dina kunder samt sätta det i relation affärsnytta och ur ett helikopterperspektiv.
Du ser möjligheter, agerar och är lyhörd för verksamhetens intressen samt driver ditt arbete framåt genom att skapa engagemang och delaktighet.
Vidare är du strukturerad, kvalitetsmedveten och har god samarbetsförmåga.


Ansökningsförfarande
Tillsättning sker enligt överenskommelse och urval görs löpande. Vänta därför inte med din ansökan utan ansök redan idag! Vi tar endast emot sökande via cv-databasen.
Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig och att uppdatera dina uppgifter. Väl mött!
I denna rekrytering samarbetar Kronfågel med Skill Rekrytering o Bemanning.
Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Patrik Funke på 013-32 94 22


Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

Kvalitetskoordinator till Kronfågel AB, Valla

Att jobba på Kronfågel är att vara med på en inspirerande resa. Det händer mycket och utvecklingstakten är hög. Vår vision är ”bättre kyckling för ett bättre liv”. Att jobba hos oss är att vara en del i att förverkliga vår dröm. Den ligger helt rätt i tiden, när allt fler vill äta hälsosammare och sunt. Vi tror stenhårt på visionen - så välkommen du också! Vill du ha en bred och spännande roll inom kvalitet och produktsäkerhet i en produktionsnära mil... Visa mer
Att jobba på Kronfågel är att vara med på en inspirerande resa. Det händer mycket och utvecklingstakten är hög. Vår vision är ”bättre kyckling för ett bättre liv”. Att jobba hos oss är att vara en del i att förverkliga vår dröm. Den ligger helt rätt i tiden, när allt fler vill äta hälsosammare och sunt. Vi tror stenhårt på visionen - så välkommen du också!

Vill du ha en bred och spännande roll inom kvalitet och produktsäkerhet i en produktionsnära miljö inom livsmedelsbranschen? Kronfågel är i en expansiv fas och söker nu en driven och ansvarsfull kvalitetskoordinator till produktionsanläggningen i Katrineholm med start så snart som möjligt.


Om företaget
Kronfågel är Sveriges marknadsledande kycklingproducent. Vi producerar, säljer och marknadsför kyld, fryst och förädlad kyckling. Vi ingår i Scandi Standard, Nordens största kycklingproducent med verksamheter i Sverige, Danmark, Irland, Norge och Finland. Våra starkaste varumärken är Kronfågel, Danpo, Den Stolte Hane, Manor Farm och Naapurin Maalaiskana. Tillsammans är vi ca 3000 medarbetare. Kronfågel AB är drygt 850 medarbetare och finns i Valla/Katrineholm och i Stockholm. Läs gärna mer på www.kronfagel.se

Dina arbetsuppgifter
Din främsta uppgift i egenskap av kvalitetskoordinator på Kronfågel är att bistå systematiskt i det dagliga kvalitetsarbetet och se till att företaget uppfyller de mål och krav som ställs inom HACCP, mikrobiologi, relevant lagstiftning och kvalitetsstandarder. Dina huvudsakliga ansvarsuppgifter kommer att vara att:

• Utveckla kvalitetssystemen i enlighet med gällande och kommande krav.
• Utföra interna och externa revisioner löpande enligt verksamhetsplan
• Genomföra avvikelse- och reklamationsutredningar.
• Delta i certifierings- och revisionsarbetet.
• HACCP-arbete
• Föreslå, planera och genomföra internutbildningar inom kvalitet, hygien och mikrobiologi.
• Komma med förslag till, driva och delta i förbättringsprocesser.
• Initiera, leda och delta i olika projekt.
• Ständigt följa upp utvecklingen inom ansvarsområdet genom omvärldsbevakning.


Din profil
Vi ser att du som söker har en högskoleutbildning inom livsmedel/mikrobiologi. Du har tidigare erfarenhet av kvalitets- och produktsäkerhetsfrågor inom produktionsverksamhet. Har du erfarenhet av att arbeta med dessa frågor inom livsmedelsindustrin är det mycket meriterande. Vi ser också att du har dokumenterad erfarenhet av rapportskrivning samt är insatt i HACCP-principerna och gällande lagstiftning inom livsmedel. Verksamheten är certifierad enligt BRC så kunskap inom området är meriterande.

För att lyckas i rollen som kvalitetskoordinator är du resultatorienterad, analytisk och strukturerad. Du ska trivas med att arbeta med flera arbetsuppgifter samtidigt samt i en hög förändringstakt. Du ska ha lätt för att samarbeta och vara lyhörd för din omgivning. För att kunna utföra dina arbetsuppgifter på ett tillfredställande sätt bör du ha mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift samt goda kunskaper i engelska. Vi ser också att du har mycket god datorvana och kan med enkelhet hantera Officepaketets olika applikationer.


Ansökningsförfarande
Tillsättning sker enligt överenskommelse och urval görs löpande. Vänta därför inte med din ansökan utan ansök redan idag! Vi tar endast emot sökande via cv-databasen.
Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig och att uppdatera dina uppgifter. Väl mött!
I denna rekrytering samarbetar Kronfågel med Skill Rekrytering o Bemanning.
Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Patrik Funke på 013-32 94 22

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre