Lediga jobb som Projektledare, bygg och anläggning i Katrineholm

Se lediga jobb som Projektledare, bygg och anläggning i Katrineholm. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Katrineholm som finns hos arbetsgivaren.

rojektledare till Sörmland Vatten och Avfall AB, Katrineholm

Vi söker dig som vill arbeta för hållbar samhällsutveckling med spännande arbetsuppgifter under ledorden engagemang, öppenhet och delaktighet. . Vilka är vi? Sörmland Vatten och Avfall AB ansvarar för att producera och leverera dricksvatten av god kvalitet, omhänderta och rena avloppsvatten samt ta hand om hushållsavfall på ett ansvarsfullt sätt. Vi tar tillvara på våra restprodukter genom att producera och leverera klimatvänlig biogas samt återföra v... Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta för hållbar samhällsutveckling med spännande arbetsuppgifter under ledorden engagemang, öppenhet och delaktighet.

.

Vilka är vi?

Sörmland Vatten och Avfall AB ansvarar för att producera och leverera dricksvatten av god kvalitet, omhänderta och rena avloppsvatten samt ta hand om hushållsavfall på ett ansvarsfullt sätt. Vi tar tillvara på våra restprodukter genom att producera och leverera klimatvänlig biogas samt återföra växtnäring till produktiv åkermark. För en hållbar samhällsutveckling arbetar vi resurseffektivt och kretsloppsanpassat med service och miljö varje dag. Det gör vi för dig som bor i, verkar i eller besöker vår region - även kallat Sörmlands hjärta. Vi ägs av de tre kommunerna Flen, Katrineholm och Vingåker. Läs gärna mer om oss på www.sormlandvatten.se

Sörmland Vatten och Avfall AB är i en expansiv utvecklingsfas, vilket gör att vi behöver rekrytera ett flertal projektledare för att möta de möjligheter och utmaningar vi står inför.

Vad ska du göra?

Du driver och ansvarar för investeringsprojekt i våra tre kommuner, Flen, Katrineholm och Vingåker. Arbetet innefattar allt från framtagning av projektplaner och handlingar till upphandling och byggnation samt ansvar för att projektmål gällande ekonomi, kvalité och leverans uppnås. I dina arbetsuppgifter kommer det också ingå uppföljning och redovisning mot styrgrupp och andra intressenter. Du kommer att arbeta tillsammans med projektörer och projektledare på vår projektavdelning med även ha kontinuerlig kontakt och samarbete med andra avdelningar internt såväl som med kunder, konsulter, entreprenörer, kommuner, invånare och myndigheter.

Det är ett omväxlande arbete där du kommer att ges möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll. Projekten du leder är av olika karaktär men i huvudsak förnyelse av ledningar och anläggningar och utbyggnad av VA i omvandlings- och exploateringsområden. Ledning av projekt inom renhållning och andra typer av projekt kan förekomma. Företagets projektverksamhet och investeringar omfattar ca 300 miljoner per år, med många pågående och planerade projekt i olika storlekar.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som projektledare, alternativt som byggledare eller platschef inom, VA, infrastrukturprojekt, energibranschen eller byggbranschen. Vi värdesätter specifikt kunskaper inom AMA anläggning, entreprenadjuridik och upphandling (LOU/LUF) samt erfarenhet av projektadministration. Arbete kräver B-körkort och goda kunskaper i svenska såväl i tal som i skrift.

Du är trygg med god samarbetsförmåga. För att lyckas i arbetet, är du drivande och har ett strukturerat arbetssätt då du kommer att ha flera projekt i olika skeden på gång samtidigt. Du driver projekten framåt och väger samman och olika typer av hänsynstaganden och visar omdöme vid uttalanden, agerande och beslut. Du är flexibel till förändringar och gör korrekta avvägningar och prioriteringar i projekten. Då du kommer att ha många kontaktytor, så är din sociala kompetens är viktig. Du leder genom andra och engagerar och entusiasmerar dina medarbetare mot gemensamma mål.

Vi erbjuder

Som medarbetare på Sörmland Vatten får du en möjlighet att arbeta i ett företag som arbetar med miljö och service varje dag - för oss som bor och verkar i regionen idag och för kommande generationer. Vi ser vår personal som en viktig resurs och satsar därför mycket på kompetensutveckling och att skapa en god arbetsmiljö för allas välmående genom olika aktiviteter och förmåner.

Vi erbjuder rätt kandidat en tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter överenskommelse. Placeringsort är Katrineholm och resor i Flens, Katrineholms och Vingåkers kommuner ingår i tjänsten varvid ett B-körkort är ett krav.

Vi arbetar för en arbetsplats som genomsyras av mångfald och inkludering. Vi välkomnar sökande oavsett ålder, etnisk/kulturell bakgrund, kön, religion, sexuell läggning eller funktionsförutsättning

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Sörmland Vatten och Avfall AB med Jefferson Wells. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Gutke, 070-377 54 27 alternativt [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Projektledare

Nu söker vi en driven projektledare inom Elnät! Ser du dig själv som flexibel, empatisk, driven och med ett gott sinne för struktur? Då har vi en spännande möjlighet för dig - Läs vidare! Inom vilka områden kan elektrifieringen göra störst nytta? Hur kan vi vara med och bidra till att laddinfrastruktur och nya hållbara energikällor platsar i vårt nät? Lagring borde väl ändå vara en fiffig lösning för att elen ska finnas på rätt ställe vid rätt tillfälle?... Visa mer
Nu söker vi en driven projektledare inom Elnät!
Ser du dig själv som flexibel, empatisk, driven och med ett gott sinne för struktur? Då har vi en spännande möjlighet för dig - Läs vidare!

Inom vilka områden kan elektrifieringen göra störst nytta? Hur kan vi vara med och bidra till att laddinfrastruktur och nya hållbara energikällor platsar i vårt nät? Lagring borde väl ändå vara en fiffig lösning för att elen ska finnas på rätt ställe vid rätt tillfälle? Dessa frågor och hundra till ställer vi oss dagligen. På Tekniska verken Elnät i Linköping och Katrineholm är vårt mål att tillsammans med alla 160 engagerade kollegor tillgängliggöra resurseffektiv tillgång till el. Vi går till jobbet varje dag för att skapa ett långsiktigt hållbart samhälle och en ljus framtid för våra barn.

Du kommer att vara anställd av Tekniska verken Nät, på avdelningen för projektledare, som driver olika typer av projekt inom elnät. Du kommer arbeta på vårt kontor i Katrineholm men ha tätt samarbete också med kollegorna i Linköping. Som projektledare ställs du ständigt inför nya utmaningar och varierande arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifterna som du kommer att få hos oss:
Som projektledare hos oss kommer du att ha en ledande roll i ett team som arbetar med utbyggnad av elnät. Du kommer att få ett helhetsansvar för dina projekt där du medverkar i hela processen. Du kommer exempelvis arbeta med:

- Projektplanering
- Projektuppföljning
- Upphandling, avrop och kravställning av entreprenader
- Säkerhetsställa leverans i projekten och att det sker med rätt kvalité, vid rätt tidpunkt och till budgeterad kostnad.

Du kommer arbeta både med kundgenererade och egengenererade projekt, både med eget- och externt utförande. Du har nära samarbete med projektgruppen och är vår representant i dialog med kunder och entreprenörer vilket ger dig stora möjligheter att utvecklas i en ledande roll.

Vem är du?
Du som person har goda ledaregenskaper och är drivande, målmedveten, strukturerad och har förmåga att organisera och prioritera aktiviteter på ett effektivt sätt. Dessutom är du god kommunikatör med god administrativ förmåga.

Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört sätt.

Erfarenheter du tar med och delar med oss:
För rollen som projektledare söker vi dig som har teknisk högskoleutbildning alternativt förvärvade motsvarande kunskaper genom erfarenhet inom elnätsbranschen. Vi ser gärna även att du har erfarenhet av projektledning inom nätutbyggnadsprojekt. Har du tidigare arbetat med elnätsprojektering eller utförande så är det meriterande. B-körkort är ett krav.

Det är meriterande om du har gått några av följande utbildningar:

- Projektledarutbildning
- ESA
- EBR
- Allmänna bestämmelser AB och ABT
- Elkraftsutbildning

Har du några frågor eller funderingar kring rollen? Perfekt, då är det bara att du ringer eller sms:ar rekryterande chef så tar vi det därifrån. Du hittar kontaktuppgifter här nedan!

Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information, vänligen kontakta Henrik Petersson, avdelningschef Projektledning Nät, 073-682 76 32. Facklig information lämnas av Carina Norberg, Unionen, 013-20 92 46, Henrik Kruuse af Verchou, Akademikerföreningen, 013-20 83 56 eller Martin Eriksson, SEKO, 013-20 83 06. Ansvarig för rekryteringsprocessen är rekryterare Ida Danieluk, 013-20 81 42.

Vi ser fram emot just din ansökan!
I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt, men senast 22/5.


Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 1000 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord: drivande, positiva och trovärdiga.

Tekniska verken är en del av drygt 230 000 privat- och företagskunders vardag och vi levererar tjänster som gör livet enklare. Vi erbjuder elnät, belysning, vatten, fjärrvärme, fjärrkyla, hantering av avfall, bredband, biogas, effektiva energilösningar och elhandel. Vår vision är att bygga världens mest resurseffektiva region och tillsammans med våra kunder är vi på rätt väg. Visa mindre

rojektledare till Sörmland Vatten och Avfall AB, Katrineholm

Vi söker dig som vill arbeta för hållbar samhällsutveckling med spännande arbetsuppgifter under ledorden engagemang, öppenhet och delaktighet. . Vilka är vi? Sörmland Vatten och Avfall AB ansvarar för att producera och leverera dricksvatten av god kvalitet, omhänderta och rena avloppsvatten samt ta hand om hushållsavfall på ett ansvarsfullt sätt. Vi tar tillvara på våra restprodukter genom att producera och leverera klimatvänlig biogas samt återföra v... Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta för hållbar samhällsutveckling med spännande arbetsuppgifter under ledorden engagemang, öppenhet och delaktighet.

.

Vilka är vi?

Sörmland Vatten och Avfall AB ansvarar för att producera och leverera dricksvatten av god kvalitet, omhänderta och rena avloppsvatten samt ta hand om hushållsavfall på ett ansvarsfullt sätt. Vi tar tillvara på våra restprodukter genom att producera och leverera klimatvänlig biogas samt återföra växtnäring till produktiv åkermark. För en hållbar samhällsutveckling arbetar vi resurseffektivt och kretsloppsanpassat med service och miljö varje dag. Det gör vi för dig som bor i, verkar i eller besöker vår region - även kallat Sörmlands hjärta. Vi ägs av de tre kommunerna Flen, Katrineholm och Vingåker. Läs gärna mer om oss på www.sormlandvatten.se

Sörmland Vatten och Avfall AB är i en expansiv utvecklingsfas, vilket gör att vi behöver rekrytera ett flertal projektledare för att möta de möjligheter och utmaningar vi står inför.

Vad ska du göra?

Du driver och ansvarar för investeringsprojekt i våra tre kommuner, Flen, Katrineholm och Vingåker. Arbetet innefattar allt från framtagning av projektplaner och handlingar till upphandling och byggnation samt ansvar för att projektmål gällande ekonomi, kvalité och leverans uppnås. I dina arbetsuppgifter kommer det också ingå uppföljning och redovisning mot styrgrupp och andra intressenter. Du kommer att arbeta tillsammans med projektörer och projektledare på vår projektavdelning med även ha kontinuerlig kontakt och samarbete med andra avdelningar internt såväl som med kunder, konsulter, entreprenörer, kommuner, invånare och myndigheter.

Det är ett omväxlande arbete där du kommer att ges möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll. Projekten du leder är av olika karaktär men i huvudsak förnyelse av ledningar och anläggningar och utbyggnad av VA i omvandlings- och exploateringsområden. Ledning av projekt inom renhållning och andra typer av projekt kan förekomma. Företagets projektverksamhet och investeringar omfattar ca 300 miljoner per år, med många pågående och planerade projekt i olika storlekar.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som projektledare, alternativt som byggledare eller platschef inom, VA, infrastrukturprojekt, energibranschen eller byggbranschen. Vi värdesätter specifikt kunskaper inom AMA anläggning, entreprenadjuridik och upphandling (LOU/LUF) samt erfarenhet av projektadministration. Arbete kräver B-körkort och goda kunskaper i svenska såväl i tal som i skrift.

Du är trygg med god samarbetsförmåga. För att lyckas i arbetet, är du drivande och har ett strukturerat arbetssätt då du kommer att ha flera projekt i olika skeden på gång samtidigt. Du driver projekten framåt och väger samman och olika typer av hänsynstaganden och visar omdöme vid uttalanden, agerande och beslut. Du är flexibel till förändringar och gör korrekta avvägningar och prioriteringar i projekten. Då du kommer att ha många kontaktytor, så är din sociala kompetens är viktig. Du leder genom andra och engagerar och entusiasmerar dina medarbetare mot gemensamma mål.

Vi erbjuder

Som medarbetare på Sörmland Vatten får du en möjlighet att arbeta i ett företag som arbetar med miljö och service varje dag - för oss som bor och verkar i regionen idag och för kommande generationer. Vi ser vår personal som en viktig resurs och satsar därför mycket på kompetensutveckling och att skapa en god arbetsmiljö för allas välmående genom olika aktiviteter och förmåner.

Vi erbjuder rätt kandidat en tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter överenskommelse. Placeringsort är Katrineholm och resor i Flens, Katrineholms och Vingåkers kommuner ingår i tjänsten varvid ett B-körkort är ett krav.

Vi arbetar för en arbetsplats som genomsyras av mångfald och inkludering. Vi välkomnar sökande oavsett ålder, etnisk/kulturell bakgrund, kön, religion, sexuell läggning eller funktionsförutsättning

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Sörmland Vatten och Avfall AB med Jefferson Wells. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Gutke, 070-377 54 27 alternativt [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Projektledare

Nu söker vi en driven projektledare! Ser du dig själv som flexibel, empatisk, driven och med ett gott sinne för struktur? Då har vi en spännande möjlighet för dig - Läs vidare! Inom vilka områden kan elektrifieringen göra störst nytta? Hur kan vi vara med och bidra till att laddinfrastruktur och nya hållbara energikällor platsar i vårt nät? Lagring borde väl ändå vara en fiffig lösning för att elen ska finnas på rätt ställe vid rätt tillfälle? Dessa fr... Visa mer
Nu söker vi en driven projektledare!
Ser du dig själv som flexibel, empatisk, driven och med ett gott sinne för struktur? Då har vi en spännande möjlighet för dig - Läs vidare!

Inom vilka områden kan elektrifieringen göra störst nytta? Hur kan vi vara med och bidra till att laddinfrastruktur och nya hållbara energikällor platsar i vårt nät? Lagring borde väl ändå vara en fiffig lösning för att elen ska finnas på rätt ställe vid rätt tillfälle? Dessa frågor och hundra till ställer vi oss dagligen. På Tekniska verken Elnät i Linköping och Katrineholm är vårt mål att tillsammans med alla 160 engagerade kollegor tillgängliggöra resurseffektiv tillgång till el. Vi går till jobbet varje dag för att skapa ett långsiktigt hållbart samhälle och en ljus framtid för våra barn.

Du kommer att vara anställd av Tekniska verken Nät, på avdelningen för projektledare, som driver olika typer av projekt inom elnät. Du kommer arbeta på vårt kontor i Katrineholm men ha tätt samarbete också med kollegorna i Linköping. Som projektledare ställs du ständigt inför nya utmaningar och varierande arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifterna som du kommer att få hos oss:
Som projektledare hos oss kommer du att ha en ledande roll i ett team som arbetar med utbyggnad av elnät. Du kommer att få ett helhetsansvar för dina projekt där du medverkar i hela processen. Du kommer exempelvis arbeta med:

- Projektplanering
- Projektuppföljning
- Upphandling, avrop och kravställning av entreprenader
- Säkerhetsställa leverans i projekten och att det sker med rätt kvalité, vid rätt tidpunkt och till budgeterad kostnad.

Du kommer arbeta både med kundgenererade och egengenererade projekt, både med eget- och externt utförande. Du har nära samarbete med projektgruppen och är vår representant i dialog med kunder och entreprenörer vilket ger dig stora möjligheter att utvecklas i en ledande roll.

Vem är du?
Du som person har goda ledaregenskaper och är drivande, målmedveten, strukturerad och har förmåga att organisera och prioritera aktiviteter på ett effektivt sätt. Dessutom är du god kommunikatör med god administrativ förmåga.

Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört sätt.

Erfarenheter du tar med och delar med oss:
För rollen som projektledare söker vi dig som har teknisk högskoleutbildning alternativt förvärvade motsvarande kunskaper genom erfarenhet inom branschen. Vi ser gärna även att du har erfarenhet av projektledning inom utbyggnadsprojekt. Har du tidigare arbetat med elnätsprojektering eller utförande så är det meriterande. B-körkort är ett krav.

Det är meriterande om du har gått några av följande utbildningar:

- Projektledarutbildning
- ESA
- EBR
- Allmänna bestämmelser AB och ABT

Har du några frågor eller funderingar kring rollen? Perfekt, då är det bara att du ringer eller sms:ar rekryterande chef så tar vi det därifrån. Du hittar kontaktuppgifter här nedan!

Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information, vänligen kontakta Henrik Petersson, avdelningschef Projektledning Nät, 073-682 76 32. Facklig information lämnas av Carina Norberg, Unionen, 013-20 92 46, Henrik Kruuse af Verchou, Akademikerföreningen, 013-20 83 56 eller Martin Eriksson, SEKO, 013-20 83 06. Ansvarig för rekryteringsprocessen är rekryterare Ida Danieluk, 013-20 81 42.

Vi ser fram emot just din ansökan!
I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt, men senast 22/5.


Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 1000 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord: drivande, positiva och trovärdiga.

Tekniska verken är en del av drygt 230 000 privat- och företagskunders vardag och vi levererar tjänster som gör livet enklare. Vi erbjuder elnät, belysning, vatten, fjärrvärme, fjärrkyla, hantering av avfall, bredband, biogas, effektiva energilösningar och elhandel. Vår vision är att bygga världens mest resurseffektiva region och tillsammans med våra kunder är vi på rätt väg. Visa mindre

Projektledare anläggning Infrastruktur

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss! Samhällsbyggnadsförvaltningen arbetar för att skapa ett långsiktigt hållbart Katrineholm. Verksamheten inom förvaltningen omfattar utöver miljö- och hälsoskydd och miljöstrategiskt arbete också bland annat plan- oc... Visa mer
Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Samhällsbyggnadsförvaltningen arbetar för att skapa ett långsiktigt hållbart Katrineholm. Verksamheten inom förvaltningen omfattar utöver miljö- och hälsoskydd och miljöstrategiskt arbete också bland annat plan- och bygglov, infrastrukturplanering och energirådgivning. Inom förvaltningen arbetar femton miljöinspektörer med tillsyn och kontroll.

ARBETSUPPGIFTER
Som projektledare Infrastruktur på Samhällsbyggnadsförvaltningen i Katrineholms kommun är du delaktig i exploatering- och investeringsprojekt under samhällsbyggnadsprocessens samtliga skeden. Du har det samlade ansvaret för dina projekt och driver frågor avseende projektering, upphandling, genomförande, tid, ekonomi och kvalitet.

Som projektledare är du en nyckelperson i exploatering- och investeringsprojekten och fungerar som Samhällsbyggnadsförvaltningen specialist och förlängda arm i entreprenaderna. Du håller i möten, ansvarar för ekonomiska regleringar och kvalitetssäkrar entreprenörens arbete för att säkerställa tid, kvalitet och kostnad. Du har även kontakt med intressenter, myndigheter, allmänhet och byggherrar under projektets gång.

Vi söker dig som med nyfikenhet och engagemang vill vara med och utveckla vår verksamhet!

KVALIFIKATIONER
Vi är intresserade av dig som har flera års erfarenhet av mark-, anläggning- och/eller infrastrukturprojekt. Du har tidigare haft en roll som byggledare, projektledare, platschef/produktionschef eller liknande inom entreprenadverksamhet. Vi ser att du har god kunskap inom entreprenadjuridik och AMA-systemet.

Meriterande är om du har god kunskap om anläggningsteknik och mängdreglering samt arbete med upphandling enligt LOU.

Vi ser att du är en person som gillar att arbeta i projekt med många kontaktytor där du får samarbeta och hitta lösningar tillsammans med andra. Du förstår värdet av att tillvarata andras kunskaper och kompetens och att hitta sätt att använda dessa på bästa sätt samtidigt som du delar med dig av din egen kunskap där du ser att den behövs. Då du kommer att ha många samarbetsytor ser vi att ditt kommunikationssätt är tydligt och även inlyssnande. Du har lätt att göra dig förstådd och säkerställer att mottagaren förstår.

Du trivs att arbeta med komplexa frågor och att analysera, bryta ner och lösa komplicerade problem. Du har en förmåga att förstå konsekvenserna av olika lösningsförslag.

Du har en ekonomisk medvetenhet som visar sig genom din förståelse för relationen mellan intäkter och kostnader och hur olika aktiviteter påverkar resultatet samt agerar utifrån det.

Det är ett krav att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift samt att du har körkort B.

ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas.

Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Byggledare till SjötorpsHus i Katrineholm

Om kunden SjötorpsHus är ett byggföretag som har skapat hus, villor, lägenheter och anläggningar i trä sedan företaget grundades 1997. Sedan dess har hela koncernen vuxit till drygt 100 anställda och omsätter cirka 300 miljoner kronor. Inom koncernen åtar vi oss i stort sett all sorts byggnation, stort som smått. Vårt huvudkontor ligger centralt i Katrineholm, vi har lokalkontor i Örebro och vi arbetar i hela Mälardalen. Om oss A-Staffing (Fd. VMP Bemanni... Visa mer
Om kunden
SjötorpsHus är ett byggföretag som har skapat hus, villor, lägenheter och anläggningar i trä sedan företaget grundades 1997. Sedan dess har hela koncernen vuxit till drygt 100 anställda och omsätter cirka 300 miljoner kronor. Inom koncernen åtar vi oss i stort sett all sorts byggnation, stort som smått. Vårt huvudkontor ligger centralt i Katrineholm, vi har lokalkontor i Örebro och vi arbetar i hela Mälardalen.

Om oss
A-Staffing (Fd. VMP Bemanning) är en nischad leverantör av bemannings- och rekryteringstjänster inom Bygg, Anläggning och Elbranschen. I Katrineholm jobbar vi lokalt även utanför nischområdena inom traditionell bemanning och rekrytering.
A-Staffing arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom Elteknikbranschen, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Vi har uppdrag inom Byggsektorn för dig som söker ett tillfälligt arbete eller vill arbeta långsiktig. Vi har uppdrag för både dig som maskinförare och andra tjänster inom anläggning och markarbete. Inom våra fokusområden arbetar vi med såväl enskilda mindre företag såväl som större totalentreprenadbolag. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. A-Staffing är ett auktoriserat bemanningsföretag, medlemsföretag i Byggföretagen (B) och Installatörsföretagen (IN). Givetvis är vi ISO certifierade och har kollektivavtal.


Arbetsbeskrivning
Är du byggledare och söker nya utmaningar? Vill du ha stort ansvar och en fri roll? Välkommen att söka till ett av Södermanlands mest expansiva företag i byggbranschen.

Hos SjötorpsHus kommer du ha en nyckelroll för att allt ska gå i lås. Det är mycket som behöver fungera för att ett byggprojekt ska bli framgångsrikt. Som byggledare håller du i många av de trådar som skapar förutsättningar för att bedriva produktionen på bästa sätt: i tid, med hög kvalitet och med god lönsamhet.

Du driver dina projekt från start till avslut och överlämnande. Du har både ett administrativt och ett kundfokuserat arbete. Du ansvarar för inköp, planering, ekonomiuppföljning och den allmänna administrationen i de byggprojekt du driver. Under en vanlig dag har du täta kontakter med underentreprenörer, beställare och leverantörer. Du rapporterar till entreprenadchef.


Utbildning
Byggnadsingenjör eller motsvarande.

Erfarenhet
Tjänsten kräver minst tre års erfarenhet som byggledare. Erfarenhet av nybyggnationsprojekt är meriterade. Praktisk kunskap om miljövänlig byggpraxis är mycket önskvärt.

Bas P/Bas U samt B-körkort är ett krav.


Personliga kvalifikationer
För att trivas hos oss gillar du utmaningar, tycker om att jobba gentemot deadlines och är drivande. Du är också noggrann och tycker om att planera din tid självständigt.

Lön och anställningsvillkor
Anställningsformen är tillsvidare och på heltid. SjötorpsHus har ett modernt huvudkontor i Katrineholm samt ett nybyggt lokalkontor i Örebro. Tjänsten är placerad på någon av dessa orter.

Ansökan
Ansökan sker via länk i annonsen till A-Staffing som sköter rekryteringen på uppdrag av SjötorpsHus. Visa mindre

Driven Projektledare/Kalkylator till Katrineholms Rörproduktion

Sandbäckens är en av Sveriges ledande leverantörer av installation och service av rörtekniska lösningar.  Verksamheten erbjuder marknaden kostnadseffektiva tjänster inom bland annat VS, kyla, sprinkler, fjärrvärme, och medicinska gaser. Koncernen är idag etablerade genom affärsdrivande dotterbolag på drygt 30-talet orter i Sverige som tillsammans sysselsätter nästan 800 medarbetare. Läs mer om Sandbäckens på sandbackens.se. Nu söker vi en projektledar... Visa mer
Sandbäckens
är en av Sveriges ledande leverantörer av installation och service av
rörtekniska lösningar.  Verksamheten erbjuder marknaden kostnadseffektiva
tjänster inom bland annat VS, kyla, sprinkler, fjärrvärme, och medicinska gaser. Koncernen
är idag etablerade genom affärsdrivande dotterbolag på drygt 30-talet orter i
Sverige som tillsammans sysselsätter nästan 800 medarbetare. Läs mer om
Sandbäckens på sandbackens.se.Nu söker vi en projektledare med kunskap inom kalkyl. Vi är en arbetsgivare i en stor koncern men där beslut tas lokalt, precis som i det mindre företaget, det är det som gör oss unika. Vi jobbar nära våra kunder i allt vi gör.

Arbetsuppgifter
Som Projektledare hos oss arbetar du både med service och entreprenad. Våra kunder är allt från privatpersoner till kommuner, landsting samt företag. Du kommer att självständigt driva projekt men vi är ett tajt team som gärna bollar tankar om det behövs. Tanken är att du ska varva arbete på kontor med platsbesök ute hos kund och vara ett av våra ansikten utåt.

Du arbetar i och leder stora som små projekt som kräver en hög teknisk kompetens. Du tar ansvar, du syns och hörs, du sätter avtryck. Hos oss har du alla möjligheter att ytterligare bredda din kompetens. Dels då vi inom koncernen har en specifik utbildning för våra Projektledare, dels genom samarbeten med kompetenta kollegor hos oss.

.Projekt- och projekteringsledning
.Samordning och kontroll av installationer
.Kalkyl och ekonomistyrning
.Vara teknisk sakkunnig inom VVS, media, värme, rör- och ventilations installationer
Kunna upprätta underhållsplaner för kund (planerat underhåll)

Kvalifikationer
Vi vänder oss till dig som har lämplig
utbildning och erfarenhet inom installationsbranschen. Du arbetar idag eller
har arbetat som projektledare inom VVS och vi ser gärna att du har erfarenhet
av att driva projekt. 

Resor i tjänsten förekommer och därför krävs B-körkort.

Personliga egenskaper
Som person är du engagerad och drivande i de arbetsuppgifter du utför. Du tycker om att skapa nya kontakter och ser möjligheter till förbättringar. Vidare har du förmågan att arbeta självständigt samtidigt som du även har förmågan att samarbeta och på ett positivt sätt skapa engagemang i en grupp. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är tydlig i din kommunikation och ödmjuk inför uppgiften och kunden.

Vi erbjuder
Vi kommer att ge dig varierande och utmanade arbetsuppgifter. Du kommer vara en del av vårt team och bidra till resultat. Vi värnar om din hälsa och erbjuder bland annat friskvårdsbidrag.

Vi vill ha roligt tillsammans och vara ett sammansvetsat gäng. Trivs vi ihop så tror vi att allt går bättre och därför ser vi till att vi ibland träffas även utanför arbetet. Det kan vara en pizza efter jobbet, bowling eller en enkel brännbollsmatch men ibland kan det även bli större och mer planerade aktiviteter, bara för att umgås och ha trevligt.

Kontaktinformation
Fredrik Wintervide, VD, 0760-002660, [email protected]

Arbetsplats
Videvägen 8

641 49 Katrineholm Visa mindre

Konstruktör med projektledaransvar till Ventilationsprojekt Katrineholm

Vill du arbeta varierat med ansvar för konstruktion, kalkyl och projektledning? Vill du jobba på ett tryggt och framgångsrikt företag? Bli konstruktör med projektansvar hos oss på Ventilationsprojekt! Arbetsbeskrivning I rollen som konstruktör/projektledare har du ansvar att ta fram konstruktioner, kalkyler och projektberedning inför produktion. Inom ditt projektansvar leder du projekt från start till mål samt ansvarar för projektets ekonomiska och tekni... Visa mer
Vill du arbeta varierat med ansvar för konstruktion, kalkyl och projektledning? Vill du jobba på ett tryggt och framgångsrikt företag? Bli konstruktör med projektansvar hos oss på Ventilationsprojekt!

Arbetsbeskrivning
I rollen som konstruktör/projektledare har du ansvar att ta fram konstruktioner, kalkyler och projektberedning inför produktion. Inom ditt projektansvar leder du projekt från start till mål samt ansvarar för projektets ekonomiska och tekniska mål lika mycket som kundnöjdheten. Som verksam inom ventilationsbranschen bidrar du till ett mer energieffektivt och bra inomhusklimat i Sverige vilket leder till att både människor och hus mår bättre.


Ansvarsområden:
· Delta i framtagande av nya projekt och anbud samt på uppdrag av närmsta chef göra konstruktioner, kalkylunderlag, kalkyler, förfrågningar och projektberedning inför produktion.
· Att ansvara och leda projekt vid behov.
· Ansvara för personalplanering, personalresurser och ledning av personalen i projekten i samråd med närmsta chef eller ansvarig för resurser.
· Ansvara, leda och genomföra tagna projekt från projektering fram till överlämnande till produktion.
· Är företagets representant vid projekt samt kundmöten. Upprätta och behålla goda kundrelationer.
· Ansvara för att kalkyl och bygghandlingskonstruktion utförs på ett kvalitativt, affärsmässigt, miljömässigt och ekonomiskt sätt enligt vårt ledningssystem.
· Ekonomiskt ansvar för konstruktioner i projekten samt ansvarig för avstämningar och uppföljning av mål.
· Utöver det tillkommer arbetsuppgifter inom bland annat dokumentation, inköp, projekteringstidsplaner, kundfakturering, verksamhetsutveckling samt ansvarig för ÄTOR.


Vem är du?
Som person är du en effektiv problemlösare och trygg i att planera och driva utmanade projekt. Vidare har du lätt för att kommunicera och samverka med andra och är skicklig på att skapa och vårda goda relationer. Rollen passar dig vill ta ansvar och att leda människor i projekt från start till mål.
Du har en vana av att leda andra och besitter erfarenhet från ventilationsbranschen och/eller inom byggsektorn. Du har en teknisk utbildning inom VVS ingenjör och/eller motsvarande. Det är meriterande om du är utbildad inom entreprenadjuridik, ledningssystem, arbetsmiljö och miljö. Saknas det finns det möjlighet att utbildas av arbetsgivaren. Övriga önskvärda erfarenheter är inom BAS-P och BAS-U, projektledning och projektekonomi. Du har god datorvana och är van användare av Officeprogrammen. Du har även erfarenhet av arbete i något projektledningssystem. Tjänsten kräver att du uttrycker dig obehindrat i svenska och engelska, både i tal och skrift. Det är krav att du har B-körkort.


Om Ventilationsprojekt
Ventilationsprojekt är ett tryggt och framgångsrikt företag som har funnits sedan 1993 och har idag cirka 120 medarbetare på orterna Nyköping/Södertälje, Norrköping, Linköping, Köping/Eskilstuna och Katrineholm.
Vi erbjuder spännande och varierande ventilationsuppdrag från stora entreprenader och industrier till lokala skolor och idrottshallar. Hos oss jobbar kunniga projektledare, arbetsledare, ventilationsmontörer och servicetekniker tillsammans för en kvalitetssäkrad och stabil leverans till våra kunder. För en trygg anställning har vi kollektivavtalade försäkringar, tjänstepension och friskvårdsbidrag till alla våra anställda.
Vi är ett härligt gäng med gedigen erfarenhet inom ventilationsprojekt och söker Dig som vill vara med på vår tillväxtresa! Visa mindre

Projektledare

Nu söker vi en driven projektledare till vårt kontor i Katrineholm! Vi söker en driven, engagerad och strukturerad projektledare till vår verksamhet i Katrineholm. Du kommer ha en ledande roll i ett team som arbetar med utbyggnad av elnät. Du kommer att vara anställd av Tekniska verken Nät på avdelningen för projektledare som driver olika typer av projekt inom elnät. Som projektledare ställs du ständigt inför nya utmaningar och varierande arbetsuppgifter... Visa mer
Nu söker vi en driven projektledare till vårt kontor i Katrineholm!
Vi söker en driven, engagerad och strukturerad projektledare till vår verksamhet i Katrineholm. Du kommer ha en ledande roll i ett team som arbetar med utbyggnad av elnät. Du kommer att vara anställd av Tekniska verken Nät på avdelningen för projektledare som driver olika typer av projekt inom elnät.

Som projektledare ställs du ständigt inför nya utmaningar och varierande arbetsuppgifter. Du kommer att ha ett helhetsansvar för dina projekt där du medverkar i hela processen från planeringsskedet till projektavslut. Du har nära samarbete med projektgruppen och är vår representant i dialog med kunder och entreprenörer vilket ger dig stora möjligheter att utvecklas i en ledande roll. Ditt uppdrag är att säkerställa leverans i projekten och att det sker med rätt kvalité, vid rätt tidpunkt och till budgeterad kostnad.

Arbetsuppgifter:

- Projektplanering
- Upphandling, avrop och kravställning av entreprenader
- Att leda och styra projekt mot uppsatta mål
- Nära dialog med kund
- Ansvar för projektekonomi
- Hantera fakturor
- Projektuppföljning mm

Du som person är drivande, strukturerad och har förmåga att organisera och prioritera dina arbetsuppgifter. Dessutom är du en god kommunikatör som ser samarbete som en naturlig del i ditt arbete. Vi ser gärna även att du som person är målmedveten och har en förmåga att leda i dina projekt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi värderar att du har lätt för att kommunicera samt arbetar strukturerat. Du har lätt för att ta egna initiativ och arbeta självgående, men samarbetar gärna och trivs i ett nära team.

Erfarenheter du tar med och delar med oss:
För rollen som projektledare söker vi dig som har en teknisk högskoleutbildning och/eller erfarenhet av projektledning inom utbyggnadsprojekt eller annan motsvarande kompetens inom branschen som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av elnätsprojektering, utförande samt ekonomikunskaper är meriterande. Vi ser gärna även att du även har en god administrativ förmåga.

B-körkort är ett krav.

Det är meriterande om du har gått några av följande utbildningar:

- Projektledarutbildning
- ESA
- EBR
- Allmänna bestämmelser AB och ABT

Vill du veta mer?
Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information vänligen kontakta Amir Cano, 013-30 84 04.

Välkommen med din ansökan
Vi vill ha din ansökan senast den 19 september.


Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 1000 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord: drivande, positiva och trovärdiga.

Tekniska verken är en del av drygt 230 000 privat- och företagskunders vardag och vi levererar tjänster som gör livet enklare. Vi erbjuder elnät, belysning, vatten, fjärrvärme, fjärrkyla, hantering av avfall, bredband, biogas, effektiva energilösningar och elhandel. Vår vision är att bygga världens mest resurseffektiva region och tillsammans med våra kunder är vi på rätt väg. Visa mindre

Sörmland Vatten och Avfall söker en VA-projektör, projektledare, mentor

Sörmland Vatten och Avfall AB, med ca 75 anställda, är en del av vardagen för kommuninvånarna i Flen, Katrineholm och Vingåkers kommuner. Vi ansvarar för att producera och leverera dricksvatten av god kvalitet, omhänderta och rena avloppsvatten samt ta hand om hushållsavfall på ett ansvarsfullt sätt i våra tre kommuner. Vår vision är att med service och miljö varje dag vara ett föredöme i renhållnings- och VA-branschen. Genom vår höga kunskap och goda kval... Visa mer
Sörmland Vatten och Avfall AB, med ca 75 anställda, är en del av vardagen för kommuninvånarna i Flen, Katrineholm och Vingåkers kommuner. Vi ansvarar för att producera och leverera dricksvatten av god kvalitet, omhänderta och rena avloppsvatten samt ta hand om hushållsavfall på ett ansvarsfullt sätt i våra tre kommuner. Vår vision är att med service och miljö varje dag vara ett föredöme i renhållnings- och VA-branschen. Genom vår höga kunskap och goda kvalitet skapar vi hållbar samhällsnytta för nuvarande och kommande generationer. Vi verkar inom Flen, Katrineholm och Vingåkers kommuner, även kallat Sörmlands hjärta, Sveriges lustgård och Vingåkersbygden, i västra Sörmland – regionen med närhet till kultur och natur.https://nordhconsulting.

varbi.com/center/tool/position/254101/edit/iframe width=

Sörmland Vatten och Avfall AB söker en VA-projektör, projektledare, mentor

Vi söker dig med gedigen VA-kompetens från VA-projekt och projektering som vill ta ett större helhetsansvar och utvecklas med oss för att leverera ett av Sveriges bästa dricksvatten. Våra ledord är ett starkt engagemang, öppenhet och delaktighet.

Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta i en miljö med högt tempo och med spännande arbetsuppgifter samt mentorskap, att hålla sin kompetens uppdaterad är viktigt för oss därför satsar vi mycket på kompetensutveckling. Våra medarbetare ges stort förtroende att utvecklas med uppdragen då vi ser vår personal som en resurs. I vår strävan att ha både hållbara och välmående medarbetare erbjuder vi alla anställda friskvårdsbidrag där det ingår en friskvårdstimme per vecka, samt tillgång till förmånsportalen Benify.

I uppdraget ligger fokus på att arbeta både med egna VA-projekt men även som mentor till våra fyra erfarna projektörer och projektledare. I din roll ansvarar du för planering och bemanning av investeringsprojekt. Du kommer att ha daglig kontakt med våra entreprenörer, leverantörer och kollegor. Vidare kommer du även att arbeta med förbättring av våra interna rutiner och processer. Du ansvarar för och säkerställer att verksamheten utvecklas enligt vår affärsplan där du ansvarar för målstyrning och uppföljning.

För att lyckas i rollen är du som person ambitiös, noggrann, självgående och coachande med en stark vilja att lära ut och utvecklas inom området. Vidare är det av största vikt att du är strukturerad då du ansvarar för stora delar av VA-projekteringen. Att se utmaningar som något positivt och aktivt arbeta för bra arbetsklimat med glädje i vardagen är en självklarhet för dig.

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning inom området och/eller som har flera års arbetslivserfarenhet från VA-branschen. Om du är senior VA-projektör, projektledare och mentor är det starkt meriterande. Vidare har du goda IT-kunskaper med erfarenhet av AutoCAD, kalkylprogram med vana att arbeta i GIS-miljö. Du är van att tolka, förstå och granska handlingar och ritningar. Meriterande med LOU som beställare och/eller entreprenör. Du har goda kunskaper i svenska, såväl skriftligt som muntligt. 

Du kommer att ingå i ett gäng på fyra personer med placering i Katrineholm. Tjänsten är på heltid, en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse. Beredskapsledning kan ingå i tjänsten. Resor till Flen,Vingåker och Katrineholms kommuner ingår i tjänsten. B-körkort är ett krav. Du rapporterar till affärsområdechef Vatten och Avlopp.

Varmt välkommen med din ansökan via länken med cv och ett personligt brev, urval sker löpande tills vi hittat rätt kandidat. I denna rekrytering samarbetar vi med Nordh Consulting AB. Har du frågor och vill veta mer om tjänsten kontakta vår rekryteringskonsult Susanne Nordh 070-870 11 08. Visa mindre

Projektledare till Ab El & Säkerhet Sörmland sökes!

Arbetar du som elektriker idag och vill ta nästa kliv i karriären? Har du precis avslutat en projektutbildning? Då har du hittat rätt, ansök redan idag! Dina arbetsuppgifter I rollen som projektledare hos Ab El & säkerhet Sörmland kommer du vara med och leda och ansvara för olika projekt. Du kommer även ansvara för att ta in offerter och hantera inköp till projekten. Det kommer också innefatta personalansvar och delegera ut arbetsuppgifter. Detta är en br... Visa mer
Arbetar du som elektriker idag och vill ta nästa kliv i karriären? Har du precis avslutat en projektutbildning? Då har du hittat rätt, ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som projektledare hos Ab El & säkerhet Sörmland kommer du vara med och leda och ansvara för olika projekt. Du kommer även ansvara för att ta in offerter och hantera inköp till projekten. Det kommer också innefatta personalansvar och delegera ut arbetsuppgifter. Detta är en bred roll som kommer innefatta att du får vara med i många olika delar i företaget och hjälpa dem att fortsätta att utvecklas. Placering av denna tjänst kan vara i Katrineholm eller Nyköping. Mer information ges vid intervju.

Om företaget
AB El och Säkerhet Sörmland är verksamma på 3 olika orter och har cirka 60 medarbetare i dagsläget. Företaget utför service, underhåll och installation åt företag, privatpersoner och inom offentlig sektor. Exempel på arbetsområden är data och fibernätverk, energibesparing samt Fastighets automation.

Din profil
Skallkrav:
- Eftergymnasial utbildning inom el eller erfarenhet av branschen och vill ta klivet vidare som projektledare
- Svenska i tal och skrift
- Körkort
- Datorvana

Meriterande:
- Erfarenhet eller utbildning inom ledarskap
- Entreprenadjuridik
- Någon form av ekonomibakgrund

Personliga egenskaper:
För att du ska trivas i denna roll behöver du som person vara driven och ha viljan att utvecklas. Du behöver känna en trygghet i dig själv och i det arbetet som du gör.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Omfattning: Heltid
Ort: Katrineholm eller Nyköping
Tillträde: Januari eller överenskommelse

Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Projektledare till Kronfågel Valla

Det här är en ny roll i vår snabbt växande organisation och nu vi letar efter en energisk och proaktiv person som har erfarenhet som Projektledare och gärna från liknande områden. Som projektledare har du det övergripande ansvaret för olika fabriksprojekt. Om företaget Kronfågel är Sveriges marknadsledande kycklingproducent. Vi producerar, säljer och marknadsför kyld, fryst och förädlad kyckling. Vi ingår i Scandi Standard, Nordens största kycklingproduc... Visa mer
Det här är en ny roll i vår snabbt växande organisation och nu vi letar efter en energisk och proaktiv person som har erfarenhet som Projektledare och gärna från liknande områden.
Som projektledare har du det övergripande ansvaret för olika fabriksprojekt.

Om företaget
Kronfågel är Sveriges marknadsledande kycklingproducent. Vi producerar, säljer och marknadsför kyld, fryst och förädlad kyckling. Vi ingår i Scandi Standard, Nordens största kycklingproducent med verksamheter i Sverige, Danmark, Irland, Norge och Finland. Våra starkaste varumärken är Kronfågel, Danpo, Den Stolte Hane, Manor Farm och Naapurin Maalaiskana. Tillsammans är vi ca 3000 medarbetare. Kronfågel AB är drygt 850 medarbetare och finns i Valla/Katrineholm och i Stockholm. Läs gärna mer på www.kronfagel.se.
Att jobba på Kronfågel är att vara med på en inspirerande resa. Det händer mycket och utvecklingstakten är hög. Vår vision är ”bättre kyckling för ett bättre liv”. Att jobba hos oss är att vara en del i att förverkliga vår dröm. Den ligger helt rätt i tiden, när allt fler vill äta hälsosammare och sunt. Vi tror stenhårt på visionen - så välkommen du också


Dina arbetsuppgifter
Det här är en ny roll i vår snabbt växande organisation och vi letar efter en energisk och proaktiv person som helst redan har erfarenhet inom livsmedelsindustrin. Som projektledare har du det övergripande ansvaret för olika fabriksprojekt.

Våra projekt är relaterade till utbyggnad av befintliga fabriksbyggnader, nya produktionslinjer, optimering av befintliga produktionslinjer och utrustning, tillverkning av funktionella och tekniska förbättringar etc.
Vi erbjuder dig en viktig och intressant roll som en del av vår tillväxtstrategi. När det gäller varje projekt ansvarar du för planering, kostnadsstruktur, genomförande och utvärdering av projektet.
För att styra alla projekt använder vi Antura som IT-plattform.

Du är också en viktig länk och en samordnare mellan vår lokala organisation och vår koncernorganisation.
Du kommer att driva projekt på tvären såtillvida att det dels är på våra olika anläggningar inom Scandi Standardkoncernen men också att det är inom inom olika arbetsområden.

Du är anställd av Kronfågel men kommer att tillhöra Scandi Standard och ingår i projektavdelningen.
Du kommer i huvudsak vara placerad i fabriken i Valla/Katrineholm.
Tjänsten innebär också en del resor till övriga anläggningar inom Scandi Standard koncernen.

Du rapporterar till chefen för projektteknik, Scandi Standard Group Operations.
Du samordnar aktiviteter inom lokal produktionsorganisation och koncernverksamhet


Din profil
Du har minst teknisk eller naturvetenskaplig gymnasieutbildning men det är önskvärt att du är högskole- eller civilingenjör med relevant inriktning.
Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är ett krav varav minst ett år som Projektledare med ett huvudansvar för både projekt och personal.
Erfarenhet av att driva projekt inom livsmedelsbranschen är starkt meriterande.

Flytande engelska i tal och skrift är också en förutsättning för att bli framgångsrik i rollen som Projektledare på Kronfågel
God datavana och erfarenhet inom rapportering och budget krävs också.

Du leder och driver egna projekt med hög standard, genom en tydlig struktur och god kommunikation.
Som person förstår du vikten av att skapa och bibehålla goda relationer genom att vara förtroendeingivande, kundorienterad, kommunikativ och med förmågan att förmedla budskap.
Du har en analytisk förmåga vilket innebär att du lätt kan ta till dig och utvärdera information och göra den förståelig för dina kunder samt sätta det i relation affärsnytta och ur ett helikopterperspektiv.
Du ser möjligheter, agerar och är lyhörd för verksamhetens intressen samt driver ditt arbete framåt genom att skapa engagemang och delaktighet.
Vidare är du strukturerad, kvalitetsmedveten och har god samarbetsförmåga.


Ansökningsförfarande
Tillsättning sker enligt överenskommelse och urval görs löpande. Vänta därför inte med din ansökan utan ansök redan idag! Vi tar endast emot sökande via cv-databasen.
Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig och att uppdatera dina uppgifter. Väl mött!
I denna rekrytering samarbetar Kronfågel med Skill Rekrytering o Bemanning.
Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Patrik Funke på 013-32 94 22


Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

Sörmland Vatten och Avfall söker en VA - projektör , projektledare , mentor

Sörmland Vatten och Avfall AB, med ca 75 anställda, är en del av vardagen för kommuninvånarna i Flen, Katrineholm och Vingåkers kommuner. Vi ansvarar för att producera och leverera dricksvatten av god kvalitet, omhänderta och rena avloppsvatten samt ta hand om hushållsavfall på ett ansvarsfullt sätt i våra tre kommuner. Vår vision är att med service och miljö varje dag vara ett föredöme i renhållnings- och VA-branschen. Genom vår höga kunskap och goda kval... Visa mer
Sörmland Vatten och Avfall AB, med ca 75 anställda, är en del av vardagen för kommuninvånarna i Flen, Katrineholm och Vingåkers kommuner. Vi ansvarar för att producera och leverera dricksvatten av god kvalitet, omhänderta och rena avloppsvatten samt ta hand om hushållsavfall på ett ansvarsfullt sätt i våra tre kommuner. Vår vision är att med service och miljö varje dag vara ett föredöme i renhållnings- och VA-branschen. Genom vår höga kunskap och goda kvalitet skapar vi hållbar samhällsnytta för nuvarande och kommande generationer. Vi verkar inom Flen, Katrineholm och Vingåkers kommuner, även kallat Sörmlands hjärta, Sveriges lustgård och Vingåkersbygden, i västra Sörmland – regionen med närhet till kultur och natur.Sörmland Vatten och Avfall AB söker en VA-projektör, projektledare, mentor

Vi söker dig med gedigen VA-kompetens från VA-projekt och projektering som vill ta ett större helhetsansvar och utvecklas med oss för att leverera ett av Sveriges bästa dricksvatten.

Våra ledord är ett starkt engagemang, öppenhet och delaktighet.

Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta i en miljö med högt tempo och med spännande arbetsuppgifter samt mentorskap, att hålla sin kompetens uppdaterad är viktigt för oss därför satsar vi mycket på kompetensutveckling. Våra medarbetare ges stort förtroende att utvecklas med uppdragen då vi ser vår personal som en resurs. I vår strävan att ha både hållbara och välmående medarbetare erbjuder vi alla anställda friskvårdsbidrag där det ingår en friskvårdstimme per vecka, samt tillgång till förmånsportalen Benify.

I uppdraget ligger fokus på att arbeta både med egna VA-projekt men även som mentor till våra fyra erfarna projektörer och projektledare. I din roll ansvarar du för planering och bemanning av investeringsprojekt. Du kommer att ha daglig kontakt med våra entreprenörer, leverantörer och kollegor. Vidare kommer du även att arbeta med förbättring av våra interna rutiner och processer. Du ansvarar för och säkerställer att verksamheten utvecklas enligt vår affärsplan där du ansvarar för målstyrning och uppföljning.

För att lyckas i rollen är du som person ambitiös, noggrann, självgående och coachande med en stark vilja att lära ut och utvecklas inom området. Vidare är det av största vikt att du är strukturerad då du ansvarar för stora delar av VA-projekteringen. Att se utmaningar som något positivt och aktivt arbeta för bra arbetsklimat med glädje i vardagen är en självklarhet för dig.

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning inom området och/eller som har flera års arbetslivserfarenhet från VA-branschen. Om du är senior VA-projektör, projektledare och mentor är det starkt meriterande. Vidare har du goda IT-kunskaper med erfarenhet av AutoCAD, kalkylprogram med vana att arbeta i GIS-miljö. Du är van att tolka, förstå och granska handlingar och ritningar. Meriterande med LOU som beställare och/eller entreprenör. Du har goda kunskaper i svenska, såväl skriftligt som muntligt. 

Du kommer att ingå i ett gäng på fyra personer med placering i Katrineholm. Tjänsten är på heltid, en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse. Beredskapsledning kan ingå i tjänsten. Resor till Flen,Vingåker och Katrineholms kommuner ingår i tjänsten. B-körkort är ett krav. Du rapporterar till affärsområdechef Vatten och Avlopp.

Varmt välkommen med din ansökan via länken med cv och ett personligt brev, urval sker löpande tills vi hittat rätt kandidat. I denna rekrytering samarbetar vi med Nordh Consulting AB. Har du frågor och vill veta mer om tjänsten kontakta vår rekryteringskonsult Susanne Nordh 070-870 11 08. Visa mindre

Sörmland Vatten och Avfall söker en VA - projektör , projektledare , mentor

Sörmland Vatten och Avfall AB, med ca 75 anställda, är en del av vardagen för kommuninvånarna i Flen, Katrineholm och Vingåkers kommuner. Vi ansvarar för att producera och leverera dricksvatten av god kvalitet, omhänderta och rena avloppsvatten samt ta hand om hushållsavfall på ett ansvarsfullt sätt i våra tre kommuner. Vår vision är att med service och miljö varje dag vara ett föredöme i renhållnings- och VA-branschen. Genom vår höga kunskap och goda kval... Visa mer
Sörmland Vatten och Avfall AB, med ca 75 anställda, är en del av vardagen för kommuninvånarna i Flen, Katrineholm och Vingåkers kommuner. Vi ansvarar för att producera och leverera dricksvatten av god kvalitet, omhänderta och rena avloppsvatten samt ta hand om hushållsavfall på ett ansvarsfullt sätt i våra tre kommuner. Vår vision är att med service och miljö varje dag vara ett föredöme i renhållnings- och VA-branschen. Genom vår höga kunskap och goda kvalitet skapar vi hållbar samhällsnytta för nuvarande och kommande generationer. Vi verkar inom Flen, Katrineholm och Vingåkers kommuner, även kallat Sörmlands hjärta, Sveriges lustgård och Vingåkersbygden, i västra Sörmland – regionen med närhet till kultur och natur.https://nordhconsulting.

varbi.com/center/tool/position/254101/edit/iframe width=

Sörmland Vatten och Avfall AB söker en VA-projektör, projektledare, mentor

Vi söker dig med gedigen VA-kompetens från VA-projekt och projektering som vill ta ett större helhetsansvar och utvecklas med oss för att leverera ett av Sveriges bästa dricksvatten. Våra ledord är ett starkt engagemang, öppenhet och delaktighet.

Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta i en miljö med högt tempo och med spännande arbetsuppgifter samt mentorskap, att hålla sin kompetens uppdaterad är viktigt för oss därför satsar vi mycket på kompetensutveckling. Våra medarbetare ges stort förtroende att utvecklas med uppdragen då vi ser vår personal som en resurs. I vår strävan att ha både hållbara och välmående medarbetare erbjuder vi alla anställda friskvårdsbidrag där det ingår en friskvårdstimme per vecka, samt tillgång till förmånsportalen Benify.

I uppdraget ligger fokus på att arbeta både med egna VA-projekt men även som mentor till våra fyra erfarna projektörer och projektledare. I din roll ansvarar du för planering och bemanning av investeringsprojekt. Du kommer att ha daglig kontakt med våra entreprenörer, leverantörer och kollegor. Vidare kommer du även att arbeta med förbättring av våra interna rutiner och processer. Du ansvarar för och säkerställer att verksamheten utvecklas enligt vår affärsplan där du ansvarar för målstyrning och uppföljning.

För att lyckas i rollen är du som person ambitiös, noggrann, självgående och coachande med en stark vilja att lära ut och utvecklas inom området. Vidare är det av största vikt att du är strukturerad då du ansvarar för stora delar av VA-projekteringen. Att se utmaningar som något positivt och aktivt arbeta för bra arbetsklimat med glädje i vardagen är en självklarhet för dig.

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning inom området och/eller som har flera års arbetslivserfarenhet från VA-branschen. Om du är senior VA-projektör, projektledare och mentor är det starkt meriterande. Vidare har du goda IT-kunskaper med erfarenhet av AutoCAD, kalkylprogram med vana att arbeta i GIS-miljö. Du är van att tolka, förstå och granska handlingar och ritningar. Meriterande med LOU som beställare och/eller entreprenör. Du har goda kunskaper i svenska, såväl skriftligt som muntligt. 

Du kommer att ingå i ett gäng på fyra personer med placering i Katrineholm. Tjänsten är på heltid, en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse. Beredskapsledning kan ingå i tjänsten. Resor till Flen,Vingåker och Katrineholms kommuner ingår i tjänsten. B-körkort är ett krav. Du rapporterar till affärsområdechef Vatten och Avlopp.

Varmt välkommen med din ansökan via länken med cv och ett personligt brev, urval sker löpande tills vi hittat rätt kandidat. I denna rekrytering samarbetar vi med Nordh Consulting AB. Har du frågor och vill veta mer om tjänsten kontakta vår rekryteringskonsult Susanne Nordh 070-870 11 08. Visa mindre