Lediga jobb som Inköpare i Katrineholm

Se lediga jobb som Inköpare i Katrineholm. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Katrineholm som finns hos arbetsgivaren.

Vikarierande inköpare, Katrineholm

Ansök    Apr 22    A-Staffing Sweden AB    Inköpare
Om Jobbet A-Staffing söker nu en inköpare för vikariat från juli till och med december. Du blir anställd hos oss på A-Staffing men jobbar hos vår kund i Katrineholm. Uppdraget passar dig som jobbat med inköp tidigare och som kanske är mellan jobb. Det kan även passa dig som tar examen i sommar och som vill skaffa dig en första arbetslivserfarenhet i yrket. Arbetsbeskrivning Arbete vardagar dagtid, heltid med flextid. Arbetsuppgifterna består av inköp av m... Visa mer
Om Jobbet
A-Staffing söker nu en inköpare för vikariat från juli till och med december. Du blir anställd hos oss på A-Staffing men jobbar hos vår kund i Katrineholm. Uppdraget passar dig som jobbat med inköp tidigare och som kanske är mellan jobb. Det kan även passa dig som tar examen i sommar och som vill skaffa dig en första arbetslivserfarenhet i yrket.

Arbetsbeskrivning
Arbete vardagar dagtid, heltid med flextid. Arbetsuppgifterna består av inköp av material till mekanikmontage i huvudsak. Order inkommer i affärssystemet Monitor, tillverkningsorder och behov av material ger ett behov på artikelnivå. Beställningar läggs på det material som saknas i lager.

Utbildning och Intyg
Relevant utbildning och examen från Yrkeshögskola eller motsvarande.

Erfarenhet
Erfarenhet av affärssystemet Monitor är viktigt, alternativt erfarenhet från annat liknande affärssystem.
Erfarenhet från arbete som operativ inköpare eller inköpsassistent förväntas, alternativt utbildning i yrket.

Personliga kvalifikationer
Jobbet som inköpare kräver noggrannhet, ordning och reda jämte god kommunikativ och analytisk förmåga.

Ansökan
Ansökan till tjänsten görs via länk till annonsen. Vi kommer att intervjua löpande under annonseringstiden och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista dag för ansökan.

A-Staffing är medlemmar i Almega Kompetensföretagen, Byggföretagen, och Installatörsföretagen, så du kan vara säker på att du alltid har rätt anställningsvillkor.

Som anställd på A-Staffing kan du räkna med vårt engagemang för dig, dina arbetsuppgifter och din arbetsmiljö. Vår prioritet är öppenhet och tillgänglighet samt din trivsel, hälsa och säkerhet. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Vi är även kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001.

A-Staffing levererar tjänster inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen i södra och mellersta Sverige. A-Staffing hette tidigare VMP Group, men namnändrades under 2021. Inom kedjan verkar A-Staffing Sweden AB och A-Staffing Construction AB.

Startdatum
2024-07-01

Uppdragslängd
Sex månader Visa mindre

Operativ inköpare till Presto Brandsäkerhet AB, Katrineholm

Ansök    Feb 11    Experis AB    Inköpare
Varje år besöker vi 80 000 kunder, utbildar 60 000 deltagare och återvinner 100 000 brandsläckare vid vår anläggning i Katrineholm. Det är så vi skapar ett tryggt, modernt och hållbart brandskydd. www.presto.se Presto Brandsäkerhet AB grundades 1959 och är Nordens ledande aktör inom brandsäkerhet. Vi är ca 800 medarbetare och finns på 74 platser i Norden. Genom helhetslösningar, utbildningar och abonnemangstjänster skapar vi brandsäkra miljöer för små ... Visa mer
Varje år besöker vi 80 000 kunder, utbildar 60 000 deltagare och återvinner 100 000 brandsläckare vid vår anläggning i Katrineholm. Det är så vi skapar ett tryggt, modernt och hållbart brandskydd.

www.presto.se

Presto Brandsäkerhet AB grundades 1959 och är Nordens ledande aktör inom brandsäkerhet. Vi är ca 800 medarbetare och finns på 74 platser i Norden. Genom helhetslösningar, utbildningar och abonnemangstjänster skapar vi brandsäkra miljöer för små och stora företag i hela Norden.

Är du redo att ta steget in i en spännande roll där du kan påverka och förbättra vår inköpsverksamhet?

Vi söker en erfaren inköpare som kan hjälpa till att utveckla och förbättra vårt operativa inköpsförfarande samtidigt som du aktivt ansvarar för att genomföra inköp. Du kommer att spela en central roll i vårt företags framgång genom att säkerställa att vi har rätt produkter till rätt pris och kvalitet.

Ansvarsområden

* Utföra operativa inköp av enligt fastställda riktlinjer och krav.
* Bygga och upprätthålla starka relationer med leverantörer för att säkerställa konkurrenskraftiga priser och leveranstider.
* Förhandla avtal och övervaka leverantörsprestationer för att säkerställa att de uppfyller våra kvalitetsstandarder och krav.
* Import och förtullning av varor med ansvar för att arbete följer den upprättade processen
* Ansvar för att ta fram statistik och underlag för import inom EU.
* Driva förbättringsinitiativ inom operativt inköp, inklusive processoptimering, kostnadsbesparingar och leverantörsutveckling.
* Samarbeta nära med interna intressenter, såsom produktutveckling och produktion, för att säkerställa att inköpsbehoven uppfylls i tid och med hög kvalitet.

Som en del av ditt ansvar kommer du också att registrera nya leverantörer och artiklar i vårt affärssystem samt justera innehållet i vårt artikel- och leverantörsregister. Genom att ta beslut om lagernivåer för material och komponenter kommer du att bidra till en smidig och effektiv inköpsprocess.

Kvalifikationer

* Minst 3 års erfarenhet av operativt inköp eller en liknande bransch.
* Gedigen kunskap om inköpsprocessen, inklusive förhandling, leverantörsutvärdering och avtalsförvaltning.
* Erfarenhet av att utveckla och genomföra förbättringsinitiativ inom operativt inköp.
* Starka analytiska och problemlösningsfärdigheter.
* Förmåga att arbeta självständigt och i team.
* God kommunikations- och förhandlingsförmåga.
* Utbildning inom inköp, försörjningskedja eller liknande område är meriterande.
* Flytande kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Din kompetens och noggrannhet kommer också att vara värdefull när det gäller att välja kemikalier med minsta möjliga miljö- och hälsoeffekt, samtidigt som du beaktar funktion och pris. Du kommer att ansvara för inköp av komponenter och handelsvaror som är nödvändiga för vår verksamhet och se till att ordererkännande och leveranser bevakas på ett proaktivt sätt

Om du brinner för att skapa resultat, är driven och har en stark analytisk förmåga, då är detta en möjlighet för dig att göra verklig skillnad i vår organisation. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och arbeta tillsammans för att skapa framgångsrika inköp och leverantörsrelationer.

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Presto Brandsäkerhet AB med Jefferson Wells. Vid frågor om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Marie Gutke 070-377 54 27 alternativt [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Operativ inköpare till Inköp Region Sörmland och Västmanland

Ansök    Apr 3    REGION SÖRMLAND    Inköpare
Eskilstuna, Nyköping eller Katrineholm Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss! Om oss Region Sörmland och Region Västmanland har en gemensam inköpsfunktion. Inköp Sörmland Västmanland ansvarar för regionernas samlade upphandlingar av varor, tjänster och byggentreprenader för ett samlat värde om ca 8 miljarder per år. Enheten är även en resurs i form av affärsstöd, upprättande av avtal, förhandling, avtalsuppföljning m.m. Enhet... Visa mer
Eskilstuna, Nyköping eller Katrineholm

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Om oss
Region Sörmland och Region Västmanland har en gemensam inköpsfunktion. Inköp Sörmland Västmanland ansvarar för regionernas samlade upphandlingar av varor, tjänster och byggentreprenader för ett samlat värde om ca 8 miljarder per år. Enheten är även en resurs i form av affärsstöd, upprättande av avtal, förhandling, avtalsuppföljning m.m. Enheten består av 56 personer. Inköp har kontor på flera håll i Mälardalen varav flexibilitet erbjuds avseende placeringsort. Aktuella orter är: Eskilstuna, Katrineholm och Nyköping.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som operativ inköpare så hjälper du regionernas verksamheter att lägga beställningar hos våra leverantörer. I arbetet ingår också att ge regionerna stöd och support i olika inköpsfrågor via telefon och mail.
En stor del av arbetsuppgifterna består av att genomföra investeringsbeställningar och direktupphandlingar, därför är det bra om du har erfarenhet från liknande inköpsorganisation.
Det ingår också viss registervård av våra beställningssystem, att uppdatera t ex priser, leverantörsuppgifter och artiklar. Övriga uppgifter relaterade till upphandling förekommer.

Du kommer att ha många kontakter, både med leverantörer och med kliniker/avdelningar/övriga verksamheter inom båda regionerna. Arbetet innebär även att hålla sig informerad om sortiment hos våra leverantörer.

Vi använder oss av beställningssystemen Proceedo och Agresso där alla beställningar m.m. registreras.

Din kompetens
Vi söker dig med en examen från högskola/yrkeshögskola inom inköp/anskaffning, logistik, upphandlingslagstiftningarna (LOU,LUF/LOV) inköpsutbildning alternativt att du förvärvat vad regionen bedömer som likvärdiga kunskaper i yrkeslivet.
Det är meriterande om du har erfarenhet från hälso-och sjukvårdsområdet och har arbetat i något av beställningssystemen Proceedo eller Agresso.

Personliga egenskaper som vi värdesätter är: strukturerad och serviceinriktad. Du behöver också ha en mycket god samarbetsförmåga, då du kommer att ingå i ett team. Arbetet är omväxlande då du behöver vara lyhörd för regionens verksamheter och dess behov.

Stor vikt kommer att läggas på de personliga egenskaperna.

Anställningsform
Tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse - var vänlig ange tidigaste tillträdesdag.

Information om tjänsten lämnas av
Enhetschef inköpsservice Monica Orregård, 076-720 01 99.
Fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.


Kom och jobba hos oss på Inköp Region Sörmland/Västmanland!


Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2024-04-21.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Se våra förmåner (http://regionsormland.se/jobb-och-utbildning/vara-formaner/)

Följ oss gärna på Facebook (http://facebook.com/regionsormlandJobbahososs/) och Instagram (http://www.instagram.com/region_sormland_jobbahososs/)


Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär regionen ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Du som har skyddade personuppgifter bör vara aktsam med vilken information som du delar i din ansökan. Ta kontakt med den kontaktperson som finns angiven i annonsen innan du skickar in din ansökan.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Strategisk inköpare till SKF Mekan

Är du redo att leda och driva strategiska inköp inom en internationell och dynamisk organisation? Om du har en passion för att utveckla leverantörsrelationer och är skicklig på att hantera olika inköpsområden samtidigt, då är du den vi letar efter! Om företaget För SKF är ingenjörskonst något mycket större än ett lager som minskar friktion. Det handlar om att hjälpa till att bygga en stark och konkurrenskraftig industri, som skapar nya jobb och nya idéer.... Visa mer
Är du redo att leda och driva strategiska inköp inom en internationell och dynamisk organisation? Om du har en passion för att utveckla leverantörsrelationer och är skicklig på att hantera olika inköpsområden samtidigt, då är du den vi letar efter!

Om företaget
För SKF är ingenjörskonst något mycket större än ett lager som minskar friktion. Det handlar om att hjälpa till att bygga en stark och konkurrenskraftig industri, som skapar nya jobb och nya idéer. Det handlar om att koppla upp och ligga i framkant när det gäller ny teknik och det handlar om att skapa förutsättningar, så att vi kan lämna över jordklotet i lite bättre skick än när vi tog över.

SKF Mekan utvecklar, tillverkar och marknadsför lagerhus och lagertillbehör som används där SKFs lager byggs in i maskiner och olika anläggningar. Tillverkningen sker dels i gjuteriet och dels i vår bearbetning. SKF Mekan AB omsätter ca 1000 MSEK och har ca 400 anställda.

Dina arbetsuppgifter
På SKF Mekan arbetar du i en dynamisk och internationell miljö. Som strategisk inköpare på SKF Mekan kommer du spela en central roll i att säkerställa SKF´s framtid genom att optimera inköpsprocesserna och bygga starka leverantörsrelationer. Dina huvudsakliga ansvarsområden innefattar att utvärdera och analysera inköpskategorier för att identifiera möjligheter till kostnadsminskning och effektivisering. Dessutom är du ansvarig för att driva strategiska inköps- och outsourcingprojekt med användning av väldefinierade metoder och verktyg.

Ditt avgörande inflytande kommer tydligast till uttryck när du leder dialogen med leverantörer och driver förhandlingar för att säkerställa framgångsrika resultat. Dessutom innefattar ditt ansvar att implementera och följa upp resultaten från strategiskt inköp samt se till att de accepteras och genomförs på lokal nivå.

Din profil
Vi ser dig som har god erfarenhet av interaktion med leverantörer eller kunder inom områden som inköp, försäljning eller supply chain. Din bakgrund omfattar antingen en eftergymnasial utbildning inom ett relevant område eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vidare ser vi dig som med skicklighet och effektivitet, samlar in och använder fakta som underlag för välgrundade beslut, driver proaktivt och initiativrikt ditt arbete samt besitter utmärkta förhandlingsförmågor. Har du erfarenhet av projektledning och/eller verksamhetsutveckling är det meriterande. Ditt mod att fatta beslut och din förmåga att leda förhandlingar kommer att vara nyckelfaktorer i ditt arbete.

Vi ser även dig som har flytande kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Du har starka datorkunskaper och förmåga att snabbt anpassa dig till nya IT-system och program.

Om du känner att du är redo att ta nästa steg i din karriär och få möjligheten att vara en betydelsefull del av SKF Mekan, där innovation och framsteg är i centrum så är det här möjligheten för dig!

Ansökningsförfarande
I den här rekryteringen samarbetar SKF Mekan med Skill. Vi tillämpar löpande urval, tjänsten kan tillsättas innan slutdatum. Vid frågor kontakta gärna ansvariga rekryterare: Emma Kilian, [email protected]

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och Tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything Visa mindre

Operativ inköpare till Presto Brandsäkerhet AB

Ansök    Dec 11    Experis AB    Inköpare
Varje år besöker vi 80 000 kunder, utbildar 60 000 deltagare och återvinner 100 000 brandsläckare vid vår anläggning i Katrineholm. Det är så vi skapar ett tryggt, modernt och hållbart brandskydd. www.presto.se Presto Brandsäkerhet AB grundades 1959 och är Nordens ledande aktör inom brandsäkerhet. Vi är ca 800 medarbetare och finns på 74 platser i Norden. Genom helhetslösningar, utbildningar och abonnemangstjänster skapar vi brandsäkra miljöer för små ... Visa mer
Varje år besöker vi 80 000 kunder, utbildar 60 000 deltagare och återvinner 100 000 brandsläckare vid vår anläggning i Katrineholm. Det är så vi skapar ett tryggt, modernt och hållbart brandskydd.

www.presto.se

Presto Brandsäkerhet AB grundades 1959 och är Nordens ledande aktör inom brandsäkerhet. Vi är ca 800 medarbetare och finns på 74 platser i Norden. Genom helhetslösningar, utbildningar och abonnemangstjänster skapar vi brandsäkra miljöer för små och stora företag i hela Norden.

Är du redo att ta steget in i en spännande roll där du kan påverka och förbättra vår inköpsverksamhet?

Vi söker en erfaren inköpare som kan hjälpa till att utveckla och förbättra vårt operativa inköpsförfarande samtidigt som du aktivt ansvarar för att genomföra inköp. Du kommer att spela en central roll i vårt företags framgång genom att säkerställa att vi har rätt produkter till rätt pris och kvalitet.

Ansvarsområden

* Utföra operativa inköp av enligt fastställda riktlinjer och krav.
* Bygga och upprätthålla starka relationer med leverantörer för att säkerställa konkurrenskraftiga priser och leveranstider.
* Förhandla avtal och övervaka leverantörsprestationer för att säkerställa att de uppfyller våra kvalitetsstandarder och krav.
* Import och förtullning av varor med ansvar för att arbete följer den upprättade processen
* Ansvar för att ta fram statistik och underlag för import inom EU.
* Driva förbättringsinitiativ inom operativt inköp, inklusive processoptimering, kostnadsbesparingar och leverantörsutveckling.
* Samarbeta nära med interna intressenter, såsom produktutveckling och produktion, för att säkerställa att inköpsbehoven uppfylls i tid och med hög kvalitet.

Som en del av ditt ansvar kommer du också att registrera nya leverantörer och artiklar i vårt affärssystem samt justera innehållet i vårt artikel- och leverantörsregister. Genom att ta beslut om lagernivåer för material och komponenter kommer du att bidra till en smidig och effektiv inköpsprocess.

Kvalifikationer

* Minst 3 års erfarenhet av operativt inköp eller en liknande bransch.
* Gedigen kunskap om inköpsprocessen, inklusive förhandling, leverantörsutvärdering och avtalsförvaltning.
* Erfarenhet av att utveckla och genomföra förbättringsinitiativ inom operativt inköp.
* Starka analytiska och problemlösningsfärdigheter.
* Förmåga att arbeta självständigt och i team.
* God kommunikations- och förhandlingsförmåga.
* Utbildning inom inköp, försörjningskedja eller liknande område är meriterande.
* Flytande kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Din kompetens och noggrannhet kommer också att vara värdefull när det gäller att välja kemikalier med minsta möjliga miljö- och hälsoeffekt, samtidigt som du beaktar funktion och pris. Du kommer att ansvara för inköp av komponenter och handelsvaror som är nödvändiga för vår verksamhet och se till att ordererkännande och leveranser bevakas på ett proaktivt sätt

Om du brinner för att skapa resultat, är driven och har en stark analytisk förmåga, då är detta en möjlighet för dig att göra verklig skillnad i vår organisation. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och arbeta tillsammans för att skapa framgångsrika inköp och leverantörsrelationer.

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Presto Brandsäkerhet AB med Jefferson Wells. Vid frågor om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Marie Gutke 070-377 54 27 alternativt [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Inköpare till Impecta Fröhandel

Ansök    Okt 10    A-Staffing Sweden AB    Inköpare
Om Kunden Impecta Fröhandel är ett nordiskt varumärke inom fröer och relaterade trädgårdsprodukter, fokuserat på kvalitet och hållbarhet. Sedan vår etablering 1975 har vi strävat efter att vara trädgårdsodlarens vän och naturliga frökälla och vi erbjuder ett komplett sortiment av kvalitetsprodukter. Vår kundgrupp och våra e-handelskonsumenter finns i hela Norden och vi säljer våra fröer fysiskt i cirka 300 trädgårdsbutiker. Impectas värderingar inkluderar ... Visa mer
Om Kunden
Impecta Fröhandel är ett nordiskt varumärke inom fröer och relaterade trädgårdsprodukter, fokuserat på kvalitet och hållbarhet. Sedan vår etablering 1975 har vi strävat efter att vara trädgårdsodlarens vän och naturliga frökälla och vi erbjuder ett komplett sortiment av kvalitetsprodukter. Vår kundgrupp och våra e-handelskonsumenter finns i hela Norden och vi säljer våra fröer fysiskt i cirka 300 trädgårdsbutiker. Impectas värderingar inkluderar kvalitet, trygghet och utveckling, värden som är helt integrerade i hur vi arbetar och vad vi säljer.

Idag är vi 42 helårsanställda och under perioden november-juni dubblar vi personalstyrkan med visstidsanställda orderexpeditörer och kundtjänstmedarbetare.


Om Jobbet
Impecta Fröhandel fortsätter sin expansion och söker nu en inköpare med erfarenhet av att arbeta i en systemstödd process. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på huvudkontoret i Julita.

Du erbjuds:
- En roll på ett familjärt och entreprenörsdrivet bolag som 2021 och 2022 blev utsett till ”Gasellföretag”.
- Möjligheten att arbeta på ett företag med platt organisationskultur och högt i tak. Här uppmuntras du att ta initiativ och att
driva ständiga förbättringar i det dagliga arbetet.
- Goda förmåner

Arbetsbeskrivning
Inköparen rapporterar till VD och ingår i styrgruppen. Rollen är en central del av verksamheten och som inköpare samarbetar du dagligen med kollegor på alla avdelningar på företaget. Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Inköp av råvaror (frö) och förpackningar för egen produktion samt färdiga försäljningsprodukter i andra produktgrupper som t.ex. blomsterlök och odlingstillbehör.
- Prognostisera behov och omvandla dessa till konkreta råvarubehov.
- Upprätta och analysera KPI:er för att mäta inköpsprestanda.
- Hantera inköpsbudgeten och säkerställa kostnadseffektiva inköp.
- Säkerställa hållbara lagernivåer


Utbildning och Intyg
Utbildning inom inköp och Supply Chain Management är önskvärd men för denna position är erfarenheten det avgörande.

Erfarenhet
Krav: Minst tre års erfarenhet från arbete med systemstött inköp, goda kunskaper i officepaketet varav mycket goda kunskaper i excel, flytande svenska och engelska i tal och skrift och B-körkort.

Har du därutöver erfarenhet av att arbeta i Pyramid och behärskar tyska och/eller något av de nordiska språken så ser vi det som meriterande.

Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som har en stark affärsförståelse och mycket god analytisk förmåga. Rollen kräver även god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Ansökan
A-Staffing sköter rekryteringsprocessen på uppdrag av Impecta. Ansök till tjänsten via länken. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under annonseringstiden varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista datum för annonseringen. På grund av regler kring GDPR har vi inte någon möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mejl.

Om Oss
A-Staffing (f.d VMP Group) är auktoriserade inom bemanning samt medlemmar i Byggföretagen, Almega kompetensföretagen och Installatörsföretagen (IN) så du kan vara säker på vår kompetens samt att du alltid har rätt anställningsvillkor. Inom A-Staffing verkar A-Staffing Sweden AB, A-Staffing Construction AB och A-Staffing Nordic AB. A-Staffing levererar tjänster inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen i södra och mellersta Sverige.

Startdatum
Behovet är omgående. Startdatum sker enligt överenskommelse. Visa mindre

Strategisk inköpare till kund

Söker du en varierad roll i en internationell koncern där du får utvecklas i din roll som inköpare kanske det är dig vi söker! Om företaget Vi söker nu strategisk inköpare för kommande uppdrag hos vår kund i Katrineholm med omnejd. Våra kunder är verksamma inom tillverkningsindustrin och erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du tillsammans med andra skickliga medarbetare strävar efter att uppnå kundens mål på både nationell och internationell nivå. Dina a... Visa mer
Söker du en varierad roll i en internationell koncern där du får utvecklas i din roll som inköpare kanske det är dig vi söker!

Om företaget
Vi söker nu strategisk inköpare för kommande uppdrag hos vår kund i Katrineholm med omnejd. Våra kunder är verksamma inom tillverkningsindustrin och erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du tillsammans med andra skickliga medarbetare strävar efter att uppnå kundens mål på både nationell och internationell nivå.

Dina arbetsuppgifter
Som strategisk inköpare är ditt jobb att vara aktiv i olika inköpsprojekt, stora som små. Du kommer även vara involverad i lokala upphandlingar och att samordna upphandlingar mellan olika delar av organisationen. Du kommer också att använda rapportverktyg för att implementera och följa upp resultat av tidigare implementerade förändringar. Dessutom kommer du vara en viktig del i att säkerställa att leverantörer är långsiktiga partners genom att hantera och säkra leverantörsrelationer och utvecklingsprogram.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

* Att undersöka och analysera kostnader inom olika inköpskategorier för att hitta möjligheter till kostandseffektiva lösningar
* Att leda och vara en del av viktiga strategiska och taktiska inköpsprojekt
* Driva leverantörsval och delta i/leda faktabaserade förhandlingar
* Driva implementering av strategiska inköpsresultat
* Hantera leverantörsrelationer samt interna kundrelationer.


Din profil
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom relevant område exempelvis inköp, logistik eller ekonomi. Du bör ha ett par års erfarenhet av att ha arbetat i leverantörs-/kundinteraktionsfunktion inom exempelvis inköp, försäljning eller kvalitet. Har du arbetat med inköp av indirekt material och tjänster är det meriterande. För den här rollen läggs stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som har god förmåga att hantera flera parallella upphandlingar, leverantörer och kategorier. Du arbetar proaktivt och strukturerat och har god förmåga att samla in fakta och lägga fram förslag till beslut utifrån det.

Du har stora kontaktytor både i Sverige och internationellt och behöver därför ha goda kunskaper, skriftligt och muntligt, i både svenska och engelska. Du har god datorkunskap och hög förmåga att lära dig nya IT -system/program.


Ansökningsförfarande
Varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi jobbar löpande med urval och intervjuer!
Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryterare Sandra Backelin, 011-199468, [email protected].

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Your profile Visa mindre

Strategisk inköpare till SKF Mekan

Är du redo att leda och driva strategiska inköp inom en internationell och dynamisk organisation? Om du har en passion för att utveckla leverantörsrelationer och är skicklig på att hantera olika inköpsområden samtidigt, då är du den vi letar efter! Om företaget För SKF är ingenjörskonst något mycket större än ett lager som minskar friktion. Det handlar om att hjälpa till att bygga en stark och konkurrenskraftig industri, som skapar nya jobb och nya idéer.... Visa mer
Är du redo att leda och driva strategiska inköp inom en internationell och dynamisk organisation? Om du har en passion för att utveckla leverantörsrelationer och är skicklig på att hantera olika inköpsområden samtidigt, då är du den vi letar efter!

Om företaget
För SKF är ingenjörskonst något mycket större än ett lager som minskar friktion. Det handlar om att hjälpa till att bygga en stark och konkurrenskraftig industri, som skapar nya jobb och nya idéer. Det handlar om att koppla upp och ligga i framkant när det gäller ny teknik och det handlar om att skapa förutsättningar, så att vi kan lämna över jordklotet i lite bättre skick än när vi tog över.

SKF Mekan utvecklar, tillverkar och marknadsför lagerhus och lagertillbehör som används där SKFs lager byggs in i maskiner och olika anläggningar. Tillverkningen sker dels i gjuteriet och dels i vår bearbetning. SKF Mekan AB omsätter ca 1000 MSEK och har ca 400 anställda.

Dina arbetsuppgifter
På SKF Mekan arbetar du i en dynamisk och internationell miljö. Som strategisk inköpare på SKF Mekan kommer du spela en central roll i att säkerställa SKF´s framtid genom att optimera inköpsprocesserna och bygga starka leverantörsrelationer. Dina huvudsakliga ansvarsområden innefattar att utvärdera och analysera inköpskategorier för att identifiera möjligheter till kostnadsminskning och effektivisering. Dessutom är du ansvarig för att driva strategiska inköps- och outsourcingprojekt med användning av väldefinierade metoder och verktyg.

Du kommer att leda dialogen med leverantörer och även ansvara för förhandlingar kopplat till leverantörer och inköp, med ett starkt fokus på att säkerställa framgångsrika resultat. Dessutom ingår att implementera och följa upp resultaten från strategiskt inköp och att säkerställa att de accepteras och genomförs på lokal nivå.

Din profil
Vi ser dig som har god erfarenhet av interaktion med leverantörer eller kunder inom områden som inköp, försäljning eller kvalitet. Din bakgrund omfattar antingen en kandidatexamen inom ett relevant område eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vidare ser vi dig som med skicklighet och effektivitet, samlar in och använder fakta som underlag för välgrundade beslut, driver proaktivt och initiativrikt ditt arbete samt besitter utmärkta förhandlingsförmågor.

Vi ser även dig som har flytande kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Du har starka datorkunskaper och förmåga att snabbt anpassa dig till nya IT-system och program.

Om du känner att du är redo att ta nästa steg i din karriär och få möjligheten att vara en betydelsefull del av SKF Mekan, där innovation och framsteg är i centrum så är det här möjligheten för dig!

Ansökningsförfarande
I den här rekryteringen samarbetar SKF Mekan med Skill. Vi tillämpar löpande urval, tjänsten kan tillsättas innan slutdatum. Vid frågor kontakta gärna ansvariga rekryterare: Emma Kilian, [email protected]

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och Tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything Visa mindre

Inköpare till Car-O-Liner Group AB

Ansök    Sep 22    Academic Work Sweden AB    Inköpare
Har du erfarenhet av inköp från antingen studier eller arbete och vill ta dig an en ny utmaning i karriären? Då kan detta vara tjänsten för dig! Just nu söker Car-O-Liner Group AB i Kungsör en inköpare. Vi jobbar med löpande urval - så skicka in din ansökan redan idag! OM TJÄNSTEN Som inköpare hos Car-O-Liner får du arbeta i en internationell miljö med leverantörer främst i Sverige men också utomlands. I din roll kommer du att agera operativ inköpare med... Visa mer
Har du erfarenhet av inköp från antingen studier eller arbete och vill ta dig an en ny utmaning i karriären? Då kan detta vara tjänsten för dig! Just nu söker Car-O-Liner Group AB i Kungsör en inköpare. Vi jobbar med löpande urval - så skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Som inköpare hos Car-O-Liner får du arbeta i en internationell miljö med leverantörer främst i Sverige men också utomlands. I din roll kommer du att agera operativ inköpare med produkter som är världsledande inom industrin. I denna roll kommer du bli en del av ett sammansvetsat inköpsteam med operativ-, strategisk- och taktisk kompetens. Idag finns det tre befintliga medarbetare som också arbetar som operativa inköpare.

På Car-O-Liner Group AB i Kungsör är de ca 150 anställda fördelat på både tjänstemän och kollektivarbetare. Tillsammans är de en världsledande leverantör av högkvalitativa och teknologiskt avancerade system för reparationer samt inspektioner inom fordonsindustrin.

Du erbjuds
- En bred tjänst där mycket självständighet ger dig möjligheten att påverka din arbetsdag
- En roll hos en världsledande innovatör med många internationella kontakter
- En plats i ett familjärt inköpsteam med högt i tak

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Löpande orderläggning som innefattar planering, kontroll, bevakning och orderuppföljning
* Administration i form av fakturahantering, upprätthållande av information i affärssystemen samt undersökningar till leverantörer
* Stötta dina inköpskollegor vid behov, på samma sätt som dom kommer finnas som stöd för dig


VI SÖKER DIG SOM
- Har relevant erfarenhet av operativt inköp
- Behärskar svenska och engelska mycket bra i såväl tal som skrift
- Har erfarenhet av och är bekväm med datorn och Office-paketet som din högra hand

Det är meriterande om du:


* Har erfarenhet av operativt inköp i kombination med relevant eftergymnasial utbildning
* Har erfarenhet av affärssystemet Jeeves
* Har vana av att arbeta med utländska leverantörer


För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Strukturerad
- Anpassningsbar
- Kommunikativ

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Kungsör
* Övrigt: Anställningen är som konsult hos Academic Work och det är ett vikariat fram tills januari 2024, med viss möjlighet till förlängning på 3 månader.


Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Car-O-Liner Group AB, en del av Snap-on Incorporated, är en världsledande leverantör av högkvalitativa, teknologiskt avancerade system för reparationer och inspektioner i fordonsindustrin. I mer än 40 år har de försett industrin med innovativa lösningar, teknisk utveckling och utbildning. I Car-O-Liner Group ingår varumärkena Car-O-Liner, Josam och TruckCam. Car-O-Liner förser personbilsindustrin med system för reparation av krockskadade fordon medan Josam och TruckCam fokuserar på hjulinställning och riktning inom den tunga fordonsindustrin. Car-O-Liner Group finns representerade i stora delar av världen. Läs gärna mer på www.car-o-liner.com ](https://www.car-o-liner.com/)[och om de olika varumärkena på www.snapon-totalshopsolutions.com. Visa mindre

Strategisk inköpare med kategoriansvar

Ansök    Jun 30    Valueone AB    Inköpare
ValueOne rekryterar en strategisk inköpare med erfarenhet av inköp av mekanik till vår kund Presto AB i Katrineholm. Har du minst fem års erfarenhet av en liknande roll inom tillverkande industri och känner dig redo för nya karriärutmaningar kan Presto erbjuda dig en spännande tjänst med goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. Presto Brandsäkerhet AB grundades 1959 och är Nordens ledande aktör inom brandsäkerhet. Genom helhetslösningar, utbildningar ... Visa mer
ValueOne rekryterar en strategisk inköpare med erfarenhet av inköp av mekanik till vår kund Presto AB i Katrineholm. Har du minst fem års erfarenhet av en liknande roll inom tillverkande industri och känner dig redo för nya karriärutmaningar kan Presto erbjuda dig en spännande tjänst med goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Presto Brandsäkerhet AB grundades 1959 och är Nordens ledande aktör inom brandsäkerhet. Genom helhetslösningar, utbildningar och abonnemangstjänster skapar vi brandsäkra miljöer för små och stora företag i hela Norden. Varje år besöker vi 60 000 kunder, utbildar 40 000 deltagare och återvinner 100 000 brandsläckare vid vår anläggning i Katrineholm. Det är så vi skapar ett tryggt, modernt och hållbart brandskydd. Presto omsätter drygt 1 miljard kronor. 

Om rollen

I rollen som strategisk inköpare kommer du att ha ansvar för ett flertal kategorier (tekniska komponenter och produkter inom tex bearbetat stål och vattenförande hydraulik) och även visst inköp av färdiga produkter. Du ansvarar även för strategi och kostnadsutveckling inom ditt ansvarsområde. Du arbetar integrerat med andra delar av företaget för att driva den totala affären med befintliga och nya leverantörer.

Resor ingår i tjänsten, ca 1-2 per månad. Då dessa styrs av behovet att bygga och underhålla relationer har du möjlighet att själv planera ditt resande i viss utsträckning. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Ansvara för- och etablera strategier inom ditt ansvarsområde.
Vidareutveckla relationen med befintliga och nya leverantörer.
Kontinuerligt följa upp och utveckla leverantörsbasen.
Bevaka utvecklingen och marknaden inom dina tilldelade kategorier.
Upprätta långsiktiga leverantörs- och samarbetsavtal.
Driva förhandlingar och realisera kostnadsbesparingsinitiativ.
Säkerställa att leverantörerna lever upp till ställda krav och förväntningar.
Följa upp kvalitet, leverans och kostnad på levererat material inom ditt ansvarsområde.
Stödja operativa inköpare inom dina områden.

Erfarenhet och kompetens

Tjänsten som strategisk inköpare kräver minst fem års erfarenhet av strategiskt inköp inom tillverkande industri samt god förhandlingsvana. Högskoleutbildning inom ekonomi, industriell ekonomi eller teknik är meriterande men du kan också ha förvärvat liknande kunskaper genom arbetslivserfarenhet. Det är också viktigt att du har erfarenhet från internationella affärsrelationer och är van att driva leverantörsutveckling och förändringsarbete. För tjänsten är även erfarenhet av stål och metaller så som skärande bearbetning, laserskärning, stansning, bockning och enklare svetsning av stor vikt. Vi ser gärna att du bakgrund inom tillverkande industri eller verkstadsindustri. Svenska och engelska, flytande i tal och skrift, är ett krav. Erfarenhet av kategoribaserade inköp samt varuinköp är meriterande.

Den person vi söker för tjänsten är driven och självgående med god kommersiell förståelse och analytisk förmåga. Vi värdesätter även personliga egenskaper såsom initiativförmåga och hög social kompetens.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ?Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens. Visa mindre

Inköpare till Impecta Fröhandel

Ansök    Jun 9    A-Staffing Sweden AB    Inköpare
Om Kunden Impecta Fröhandel är ett nordiskt varumärke inom fröer och relaterade trädgårdsprodukter, fokuserat på kvalitet och hållbarhet. Sedan vår etablering 1975 har vi strävat efter att vara trädgårdsodlarens vän och naturliga frökälla och vi erbjuder ett komplett sortiment av kvalitetsprodukter. Vår kundgrupp och våra e-handelskonsumenter finns i hela Norden och vi säljer våra fröer fysiskt i cirka 300 trädgårdsbutiker. Impectas värderingar inkluderar ... Visa mer
Om Kunden
Impecta Fröhandel är ett nordiskt varumärke inom fröer och relaterade trädgårdsprodukter, fokuserat på kvalitet och hållbarhet. Sedan vår etablering 1975 har vi strävat efter att vara trädgårdsodlarens vän och naturliga frökälla och vi erbjuder ett komplett sortiment av kvalitetsprodukter. Vår kundgrupp och våra e-handelskonsumenter finns i hela Norden och vi säljer våra fröer fysiskt i cirka 300 trädgårdsbutiker. Impectas värderingar inkluderar kvalitet, trygghet och utveckling, värden som är helt integrerade i hur vi arbetar och vad vi säljer.

Idag är vi 42 helårsanställda och under perioden november-juni dubblar vi personalstyrkan med visstidsanställda orderexpeditörer och kundtjänstmedarbetare.


Om Jobbet
Impecta Fröhandel fortsätter sin expansion och söker nu en inköpare med erfarenhet av att arbeta i en systemstödd process. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på huvudkontoret i Julita.

Du erbjuds:
- En roll på ett familjärt och entreprenörsdrivet bolag som 2021 och 2022 blev utsett till ”Gasellföretag”.
- Möjligheten att arbeta på ett företag med platt organisationskultur och högt i tak. Här uppmuntras du att ta initiativ och att
driva ständiga förbättringar i det dagliga arbetet.
- Goda förmåner

Arbetsbeskrivning
Inköparen rapporterar till VD och ingår i styrgruppen. Rollen är en central del av verksamheten och som inköpare samarbetar du dagligen med kollegor på alla avdelningar på företaget. Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Inköp av råvaror (frö) och förpackningar för egen produktion samt färdiga försäljningsprodukter i andra produktgrupper som t.ex. blomsterlök och odlingstillbehör.
- Prognostisera behov och omvandla dessa till konkreta råvarubehov.
- Upprätta och analysera KPI:er för att mäta inköpsprestanda.
- Hantera inköpsbudgeten och säkerställa kostnadseffektiva inköp.
- Säkerställa hållbara lagernivåer


Utbildning och Intyg
Utbildning inom inköp och Supply Chain Management är önskvärd men för denna position är erfarenheten det avgörande.

Erfarenhet
Krav: Minst tre års erfarenhet från arbete med systemstött inköp, goda kunskaper i officepaketet varav mycket goda kunskaper i excel, flytande svenska och engelska i tal och skrift och B-körkort.

Har du därutöver erfarenhet av att arbeta i Pyramid och behärskar tyska och/eller något av de nordiska språken så ser vi det som meriterande.

Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som har en stark affärsförståelse och mycket god analytisk förmåga. Rollen kräver även god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Ansökan
A-Staffing sköter rekryteringsprocessen på uppdrag av Impecta. Ansök till tjänsten via länken. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under annonseringstiden varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista datum för annonseringen. På grund av regler kring GDPR har vi inte någon möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mejl.

Om Oss
A-Staffing (f.d VMP Group) är auktoriserade inom bemanning samt medlemmar i Byggföretagen, Almega kompetensföretagen och Installatörsföretagen (IN) så du kan vara säker på vår kompetens samt att du alltid har rätt anställningsvillkor. Inom A-Staffing verkar A-Staffing Sweden AB, A-Staffing Construction AB och A-Staffing Nordic AB. A-Staffing levererar tjänster inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen i södra och mellersta Sverige. Visa mindre

Inköpare till Impecta Fröhandel

Ansök    Aug 10    A-Staffing Sweden AB    Inköpare
Om Kunden Impecta Fröhandel är ett nordiskt varumärke inom fröer och relaterade trädgårdsprodukter, fokuserat på kvalitet och hållbarhet. Sedan vår etablering 1975 har vi strävat efter att vara trädgårdsodlarens vän och naturliga frökälla och vi erbjuder ett komplett sortiment av kvalitetsprodukter. Vår kundgrupp och våra e-handelskonsumenter finns i hela Norden och vi säljer våra fröer fysiskt i cirka 300 trädgårdsbutiker. Impectas värderingar inkluderar ... Visa mer
Om Kunden
Impecta Fröhandel är ett nordiskt varumärke inom fröer och relaterade trädgårdsprodukter, fokuserat på kvalitet och hållbarhet. Sedan vår etablering 1975 har vi strävat efter att vara trädgårdsodlarens vän och naturliga frökälla och vi erbjuder ett komplett sortiment av kvalitetsprodukter. Vår kundgrupp och våra e-handelskonsumenter finns i hela Norden och vi säljer våra fröer fysiskt i cirka 300 trädgårdsbutiker. Impectas värderingar inkluderar kvalitet, trygghet och utveckling, värden som är helt integrerade i hur vi arbetar och vad vi säljer.

Idag är vi 42 helårsanställda och under perioden november-juni dubblar vi personalstyrkan med visstidsanställda orderexpeditörer och kundtjänstmedarbetare.


Om Jobbet
Impecta Fröhandel fortsätter sin expansion och söker nu en inköpare med erfarenhet av att arbeta i en systemstödd process. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på huvudkontoret i Julita.

Du erbjuds:
- En roll på ett familjärt och entreprenörsdrivet bolag som 2021 och 2022 blev utsett till ”Gasellföretag”.
- Möjligheten att arbeta på ett företag med platt organisationskultur och högt i tak. Här uppmuntras du att ta initiativ och att
driva ständiga förbättringar i det dagliga arbetet.
- Goda förmåner

Arbetsbeskrivning
Inköparen rapporterar till VD och ingår i styrgruppen. Rollen är en central del av verksamheten och som inköpare samarbetar du dagligen med kollegor på alla avdelningar på företaget. Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Inköp av råvaror (frö) och förpackningar för egen produktion samt färdiga försäljningsprodukter i andra produktgrupper som t.ex. blomsterlök och odlingstillbehör.
- Prognostisera behov och omvandla dessa till konkreta råvarubehov.
- Upprätta och analysera KPI:er för att mäta inköpsprestanda.
- Hantera inköpsbudgeten och säkerställa kostnadseffektiva inköp.
- Säkerställa hållbara lagernivåer


Utbildning och Intyg
Utbildning inom inköp och Supply Chain Management är önskvärd men för denna position är erfarenheten det avgörande.

Erfarenhet
Krav: Minst tre års erfarenhet från arbete med systemstött inköp, goda kunskaper i officepaketet varav mycket goda kunskaper i excel, flytande svenska och engelska i tal och skrift och B-körkort.

Har du därutöver erfarenhet av att arbeta i Pyramid och behärskar tyska och/eller något av de nordiska språken så ser vi det som meriterande.

Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som har en stark affärsförståelse och mycket god analytisk förmåga. Rollen kräver även god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Ansökan
A-Staffing sköter rekryteringsprocessen på uppdrag av Impecta. Ansök till tjänsten via länken. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under annonseringstiden varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista datum för annonseringen. På grund av regler kring GDPR har vi inte någon möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mejl.

Om Oss
A-Staffing (f.d VMP Group) är auktoriserade inom bemanning samt medlemmar i Byggföretagen, Almega kompetensföretagen och Installatörsföretagen (IN) så du kan vara säker på vår kompetens samt att du alltid har rätt anställningsvillkor. Inom A-Staffing verkar A-Staffing Sweden AB, A-Staffing Construction AB och A-Staffing Nordic AB. A-Staffing levererar tjänster inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen i södra och mellersta Sverige. Visa mindre

Operativ inköpare till Kongsberg Maritime

Om tjänsten I tjänsten som operativ inköpare hos oss kommer du att ha en central roll i att säkerhetsställa en smidig och effektiv inköpsprocess, samt stötta vår organisation i att upprätthålla högsta kvalitet på våra produkter och tjänster. Dina arbetsuppgifter kommer att vara av både administrativ och kommersiell karaktär och du kommer bland annat att ansvar för: - Leveransbevakning - Fakturahantering - Placering av order - Försörjning till eftermar... Visa mer
Om tjänsten

I tjänsten som operativ inköpare hos oss kommer du att ha en central roll i att säkerhetsställa en smidig och effektiv inköpsprocess, samt stötta vår organisation i att upprätthålla högsta kvalitet på våra produkter och tjänster. Dina arbetsuppgifter kommer att vara av både administrativ och kommersiell karaktär och du kommer bland annat att ansvar för:

- Leveransbevakning

- Fakturahantering

- Placering av order

- Försörjning till eftermarknad- samt nyförsäljningordrar

- Logistiska lösningar för att göra våra leverantörer ännu bättre

- Hantera förfrågningar från nyförsäljningen och eftermarknad samt förhandla med leverantörer

Rollen inkluderar också regelbundna leverantörsbesök till våra leverantörer i Sverige, Europa och Asien.

Vår operativa inköpssida består idag av 10 personer där vi tillsammans arbetar för att möta de krav och förväntningar som ställs på oss. På Kongsberg erbjuder vi en arbetsplats med goda förmåner och härlig gemenskap. Tjänsten är placerad i Kristinehamn och tillåter hemarbete enligt företagets policy. Innan en eventuell anställning kommer vi att utföra bakgrunds-, och hälsokontroll.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av operativt inköp och som har relevant högskole- eller universitetsutbildning inom exempelvis industriellekonomi eller inköp och logistik. Har du tidigare arbetat i ett projektstyrt OEM-företag och hanterat projektunika artiklar ser vi det som meriterande. Goda kunskaper i engelska, tal och skrift, är ett krav.

Du är en person som trivs i en varierande roll med arbetsuppgifter som sträcker sig över ett brett spann och där du får ta stort ansvar över att driva ditt arbete framåt. Du är en strukturerad lagspelare som vill lyckas tillsammans med dina kollegor och arbetar målinriktat för att möta de krav som ställs. Med affärsmässighet och god kommunikation bygger du långsiktiga relationer med leverantörer i en internationell och högpresterande miljö.

Om oss

Kongsberg Maritime Sweden är ett globalt marinteknikföretag som tillhandhåller innovativa och pålitliga teknologilösningar för alla marina industrisektorer inklusive handels-, offshore-, undervattens- och sjöfart. Vi har vårt huvudkontor i Kongsberg, Norge, men har tillverkning, försäljning och service i 34 länder. Kongsberg Maritime är ett dotterbolag till KONGSBERG och en del av en internationell, kunskapsbaserad koncern som levererar högteknologiska system och lösningar till kunder inom olje- och gasindustrin, handelsmarin, försvar och flyg. På Kongsberg tror vi på att tackla utmanande problem och leverera extrem prestanda i extrema förhållanden. Det gör vi genom utmärkta produkter och tjänster utvecklade för att leverera de största fördelarna för våra kunder.

På Kongsberg Maritime i Kristinehamn arbetar 280 anställda med sälj, projektledning, forskning, utveckling, konstruktion, service och montering av marknadsledande produkter för framdrift av stora fartyg.

Om processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset där alla rekryteringskonsulter är certifierade enligt DNVs (https://www.dnv.com/se/services/certifierad-rekryterare-iso-10667-och-arbetspsykologiska-tester-56338) standard samt arbetar med fördomsfri rekrytering. Med hjälp av kapacitetstester och personprofilanalyser gör de en objektiv bedömning på hur du kan komma att hantera dina nya arbetsuppgifter hos oss och samtidigt minimera risken för diskriminering och särbehandling.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Sofie Gustavsson på telefon
070-2917883 eller Johanna Westberg på 072-3102972.

Du är varmt välkommen in med din ansökan senast den 22 maj. Visa mindre

Strategisk inköpare med kategoriansvar

Ansök    Jan 27    Valueone AB    Inköpare
ValueOne rekryterar en strategisk inköpare med erfarenhet av inköp av mekanik till vår kund Presto AB i Katrineholm. Har du minst fem års erfarenhet av en liknande roll inom tillverkande industri och känner dig redo för nya karriärutmaningar kan Presto erbjuda dig en spännande tjänst med goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. Presto Brandsäkerhet AB grundades 1959 och är Nordens ledande aktör inom brandsäkerhet. Genom helhetslösningar, utbildningar ... Visa mer
ValueOne rekryterar en strategisk inköpare med erfarenhet av inköp av mekanik till vår kund Presto AB i Katrineholm. Har du minst fem års erfarenhet av en liknande roll inom tillverkande industri och känner dig redo för nya karriärutmaningar kan Presto erbjuda dig en spännande tjänst med goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Presto Brandsäkerhet AB grundades 1959 och är Nordens ledande aktör inom brandsäkerhet. Genom helhetslösningar, utbildningar och abonnemangstjänster skapar vi brandsäkra miljöer för små och stora företag i hela Norden. Varje år besöker vi 60 000 kunder, utbildar 40 000 deltagare och återvinner 100 000 brandsläckare vid vår anläggning i Katrineholm. Det är så vi skapar ett tryggt, modernt och hållbart brandskydd. Presto omsätter drygt 1 miljard kronor. 

Om rollen

I rollen som strategisk inköpare kommer du att ha ansvar för ett flertal kategorier (tekniska komponenter och produkter inom tex bearbetat stål och vattenförande hydraulik) och även visst inköp av färdiga produkter. Du ansvarar även för strategi och kostnadsutveckling inom ditt ansvarsområde. Du arbetar integrerat med andra delar av företaget för att driva den totala affären med befintliga och nya leverantörer.

Resor ingår i tjänsten, ca 1-2 per månad. Då dessa styrs av behovet att bygga och underhålla relationer har du möjlighet att själv planera ditt resande i viss utsträckning. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Ansvara för- och etablera strategier inom ditt ansvarsområde.
Vidareutveckla relationen med befintliga och nya leverantörer.
Kontinuerligt följa upp och utveckla leverantörsbasen.
Bevaka utvecklingen och marknaden inom dina tilldelade kategorier.
Upprätta långsiktiga leverantörs- och samarbetsavtal.
Driva förhandlingar och realisera kostnadsbesparingsinitiativ.
Säkerställa att leverantörerna lever upp till ställda krav och förväntningar.
Följa upp kvalitet, leverans och kostnad på levererat material inom ditt ansvarsområde.
Stödja operativa inköpare inom dina områden.

Erfarenhet och kompetens

Tjänsten som strategisk inköpare kräver minst fem års erfarenhet av strategiskt inköp inom tillverkande industri samt god förhandlingsvana. Högskoleutbildning inom ekonomi, industriell ekonomi eller teknik är meriterande men du kan också ha förvärvat liknande kunskaper genom arbetslivserfarenhet. Det är också viktigt att du har erfarenhet från internationella affärsrelationer och är van att driva leverantörsutveckling och förändringsarbete. För tjänsten är även erfarenhet av stål och metaller så som skärande bearbetning, laserskärning, stansning, bockning och enklare svetsning av stor vikt. Vi ser gärna att du bakgrund inom tillverkande industri eller verkstadsindustri. Svenska och engelska, flytande i tal och skrift, är ett krav. Erfarenhet av kategoribaserade inköp samt varuinköp är meriterande.

Den person vi söker för tjänsten är driven och självgående med god kommersiell förståelse och analytisk förmåga. Vi värdesätter även personliga egenskaper såsom initiativförmåga och hög social kompetens.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ?Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens. Visa mindre

Operativ inköpare med fokus på utveckling

Ansök    Jun 8    Experis AB    Inköpare
Varje år besöker vi 80 000 kunder, utbildar 60 000 deltagare och återvinner 100 000 brandsläckare vid vår anläggning i Katrineholm. Det är så vi skapar ett tryggt, modernt och hållbart brandskydd. Presto omsätter drygt 1 miljard kronor. Presto Brandsäkerhet AB grundades 1959 och är Nordens ledande aktör inom brandsäkerhet. Vi är ca 800 medarbetare och finns på 74 platser i Norden. Genom helhetslösningar, utbildningar och abonnemangstjänster skapar vi br... Visa mer
Varje år besöker vi 80 000 kunder, utbildar 60 000 deltagare och återvinner 100 000 brandsläckare vid vår anläggning i Katrineholm. Det är så vi skapar ett tryggt, modernt och hållbart brandskydd. Presto omsätter drygt 1 miljard kronor.

Presto Brandsäkerhet AB grundades 1959 och är Nordens ledande aktör inom brandsäkerhet. Vi är ca 800 medarbetare och finns på 74 platser i Norden. Genom helhetslösningar, utbildningar och abonnemangstjänster skapar vi brandsäkra miljöer för små och stora företag i hela Norden.

Är du redo att ta steget in i en spännande roll där du kan påverka och förbättra vår inköpsverksamhet?

Vi söker en erfaren inköpare som kan hjälpa till att utveckla och förbättra vårt operativa inköpsförfarande samtidigt som du aktivt ansvarar för att genomföra inköp. Du kommer att spela en central roll i vårt företags framgång genom att säkerställa att vi har rätt produkter till rätt pris och kvalitet.

Ansvarsområden

* Utföra operativa inköp av enligt fastställda riktlinjer och krav.
* Bygga och upprätthålla starka relationer med leverantörer för att säkerställa konkurrenskraftiga priser och leveranstider.
* Förhandla avtal och övervaka leverantörsprestationer för att säkerställa att de uppfyller våra kvalitetsstandarder och krav.
* Import och förtullning av varor med ansvar för att arbete följer den upprättade processen
* Ansvar för att ta fram statistik och underlag för import inom EU.
* Driva förbättringsinitiativ inom operativt inköp, inklusive processoptimering, kostnadsbesparingar och leverantörsutveckling.
* Samarbeta nära med interna intressenter, såsom produktutveckling och produktion, för att säkerställa att inköpsbehoven uppfylls i tid och med hög kvalitet.
* Fakturahantering

Som en del av ditt ansvar kommer du också att registrera nya artiklar i vårt affärssystem samt justera innehållet i vårt artikel- och leverantörsregister. Genom att ta beslut om lagernivåer för material och komponenter kommer du att bidra till en smidig och effektiv inköpsprocess.

Kvalifikationer

* Minst 3 års erfarenhet av operativt inköp eller en liknande bransch.
* Gedigen kunskap om inköpsprocessen, inklusive förhandling, leverantörsutvärdering och avtalsförvaltning.
* Erfarenhet av att utveckla och genomföra förbättringsinitiativ inom operativt inköp.
* Starka analytiska och problemlösningsfärdigheter.
* Förmåga att arbeta självständigt och i team.
* God kommunikations- och förhandlingsförmåga.
* Utbildning inom inköp, försörjningskedja eller liknande område är meriterande.
* Flytande kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Din kompetens och noggrannhet kommer också att vara värdefull när det gäller att välja kemikalier med minsta möjliga miljö- och hälsoeffekt, samtidigt som du beaktar funktion och pris. Du kommer att ansvara för inköp av komponenter och handelsvaror som är nödvändiga för vår verksamhet och se till att ordererkännande och leveranser bevakas på ett proaktivt sätt

Om du brinner för att skapa resultat, är driven och har en stark analytisk förmåga, då är detta en möjlighet för dig att göra verklig skillnad i vår organisation. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och arbeta tillsammans för att skapa framgångsrika inköp och leverantörsrelationer.

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Presto Brandsäkerhet AB med Jefferson Wells. Vid frågor om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Marie Gutke 070-377 54 27 alternativt [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Operativ inköpare till Car-O-Liner Group AB!

Ansök    Nov 25    Academic Work Sweden AB    Inköpare
Har du erfarenhet av inköp från antingen studier eller arbete och vill ta dig an en ny utmaning i karriären? Då kan detta vara tjänsten för dig! Just nu söker Car-O-Liner Group AB i Kungsör en operativ inköpare. Vi jobbar med löpande urval - så skicka in din ansökan redan idag! OM TJÄNSTEN Som inköpare hos Car - O - Liner får du arbeta i en internationell miljö med leverantörer främst i Sverige men också utomlands. I din roll kommer du att agera operativ... Visa mer
Har du erfarenhet av inköp från antingen studier eller arbete och vill ta dig an en ny utmaning i karriären? Då kan detta vara tjänsten för dig! Just nu söker Car-O-Liner Group AB i Kungsör en operativ inköpare. Vi jobbar med löpande urval - så skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Som inköpare hos Car - O - Liner får du arbeta i en internationell miljö med leverantörer främst i Sverige men också utomlands. I din roll kommer du att agera operativ inköpare med produkter som är världsledande inom industrin. I denna roll kommer du bli en del av ett sammansvetsat inköpsteam med operativ-, strategisk- och taktisk kompetens. Idag finns det tre befintliga medarbetare som också arbetar som operativa inköpare.

På Car-O-Liner Group AB i Kungsör är de ca 150 anställda fördelat på både tjänstemän och kollektivarbetare. Tillsammans är de en världsledande leverantör av högkvalitativa och teknologiskt avancerade system för reparationer samt inspektioner inom fordonsindustrin.

Du erbjuds


* En bred tjänst där mycket självständighet ger dig möjligheten att påverka din arbetsdag
* En roll hos en världsledande innovatör med många internationella kontakter
* En plats i ett familjärt inköpsteam med högt i tak


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Löpande orderläggning som innefattar planering, kontroll, bevakning och orderuppföljning.
- Administration i form av fakturahantering, upprätthållande av information i affärssystemen samt undersökningar till leverantörer.
- Stötta dina inköpskollegor vid behov, på samma sätt som dom kommer finnas som stöd för dig.

VI SÖKER DIG SOM
- Har relevant erfarenhet av operativt inköp
- Behärskar svenska och engelska mycket bra i såväl tal som skrift
- Har erfarenhet av och är bekväm med datorn och Office-paketet som din högra hand

Det är meriterande om du:


* Har erfarenhet av operativt inköpt i kombination med relevant eftergymnasial utbildning
* Har erfarenhet av affärssystemet Jeeves
* Har vana av att arbeta med utländska leverantörer


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Kungsör
* Övrigt: Anställningen är som konsult hos Academic Work och det är ett vikariat fram tills januari 2024 som du planerar arbeta hos Car - O- Liner som operativ inköpare.


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Car-O-Liner Group AB, en del av Snap-on Incorporated, är en världsledande leverantör av högkvalitativa, teknologiskt avancerade system för reparationer och inspektioner i fordonsindustrin. I mer än 40 år har de försett industrin med innovativa lösningar, teknisk utveckling och utbildning. I Car-O-Liner Group ingår varumärkena Car-O-Liner, Josam och TruckCam. Car-O-Liner förser personbilsindustrin med system för reparation av krockskadade fordon medan Josam och TruckCam fokuserar på hjulinställning och riktning inom den tunga fordonsindustrin. Car-O-Liner Group finns representerade i stora delar av världen. Läs gärna mer på www.car-o-liner.com och om de olika varumärkena på www.snapon-totalshopsolutions.com. Visa mindre

Strategisk inköpare/Category Manager

Ansök    Nov 2    Presto Brandsäkerhet AB    Inköpare
Presto hjälper stora och små kunder att minimera risk för brand och olycka. Tillsammans räddar vi liv ???? Presto Brandsäkerhet är i en spännande tillväxtfas där vi utvecklar det strategiska inköpet och ökar samarbetet med våra externa partners. Har du ett intresse för teknik och affärer, i kombination med ambitioner om att skapa långsiktigt hållbara värden? ???? Nu söker vi fler erfarna och drivna personer som vill vara med på resan att bygga kostnadsmed... Visa mer
Presto hjälper stora och små kunder att minimera risk för brand och olycka. Tillsammans räddar vi liv ???? Presto Brandsäkerhet är i en spännande tillväxtfas där vi utvecklar det strategiska inköpet och ökar samarbetet med våra externa partners.

Har du ett intresse för teknik och affärer, i kombination med ambitioner om att skapa långsiktigt hållbara värden? ???? Nu söker vi fler erfarna och drivna personer som vill vara med på resan att bygga kostnadsmedvetna affärsrelationer, utmana kända tankesätt och driva ett långsiktigt hållbart och värdeskapande inköp. Vi söker just nu efter kompetenser inom: stål & metaller, el & elektronik, plast & gummi, godstransporter och råmaterial.

Om rollen
Du kommer tillhöra koncerninköp och ha ett kategoriansvar, beroende på din bakgrund, erfarenhet och intresse. Tillsammans och i nära samarbete med övrig verksamhet ingår det att driva och utveckla den totala affären med befintliga, så väl som att identifiera och utveckla nya leverantörer. Inköpsteamet är under uppbyggnad och det finns stora möjligheter att bidra till utvecklingen och att flytta fram funktionens position inom verksamheten på flera plan.

Du kommer bland annat men inte uteslutande att:

- Leda utveckling och implementering av strategier för kategori och leverantörer
- Identifiera och etablera relationer med nya leverantörer
- Fortlöpande utmana och se över leverantörsbasen
- Driva förhandlingar och realisera kostnadsbesparingsinitiativ
- Identifiera kostnadsdrivare och implementera kostnadsnedbrytning
- Aktivt arbeta med att initiera och driva värdeskapande förbättringar och åtgärder
- Nominera, övervaka och utveckla leverantörsbasen
- Säkerställa att leverantörerna lever upp till ställda krav och förväntningar


Vi söker dig som
I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har en god struktur i ditt arbete och som trivs i en roll med många kontaktytor. Vi ser att du är framåtriktad som person med ett intresse för att driva förbättring. Du har ett starkt driv med förmågan att skapa relationer samtidigt som du klarar av hanterar flera olika leverantörer och frågeställningar. Det är även av stor vikt att du har ett långsiktigt tänk och förhållningssätt med kvalitet och hållbarhet i fokus

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har:

- Minst 5-10 års erfarenhet av strategiskt inköp, och en hög analytisk och strategisk förmåga
- Erfarenhet av att arbeta med kategoribaserade inköp
- Ett affärsmässigt och målinriktat arbetssätt samt ett driv att göra bra affärer
- Gedigen erfarenhet av förhandlingar
- Ett inbyggt driv att utveckla arbetssätt och processer
- Erfarenhet av kostnadsnedbrytningar
- Bra kommunikationsförmåga och duktig på att bygga långsiktiga relationer
- God förmåga att uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift


Det praktiska:
Anställningsform: Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: Urval sker löpande sök dock tjänsten senast den 30 nov 2022

Bra att veta: Tjänsten kräver att du kan resa internationellt, ibland med kort varsel. Då en stor del av organisation du kommer samarbeta med är placerad i Katrineholm, är även denna tjänst det, men möjlighet till distansarbete och alternativ placeringsort kan diskuteras.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta inköpschef Björn Viking [email protected]. Facklig representant Unionen Malin Pahlin 010-457 79 25 eller [email protected] . Eftersom Presto verkar i säkerhetsbranschen genomförs en säkerhetsprövning på slutkandidaten i roller som har kundnära kontakt vilket innebär att belastningsregister, kreditprövning och drogtest ska vara utan anmärkning för att erbjudas anställning hos Presto.

Om oss
Presto Brandsäkerhet AB grundades 1959 och är Nordens ledande aktör inom brandsäkerhet. Vi utbildar människor, installerar system, analyserar risker och utvecklar nya sätt och lösningar som skapar trygghet och värden i vardagen. Vi stöttar, diskuterar och ger råd. Vi servar, upptäcker och hör av oss . Vi ligger steget före. Varje år besöker vi 60 000 kunder, utbildar 40 000 deltagare och återvinner 100 000 brandsläckare vid vår anläggning i Katrineholm. Det är så vi skapar ett tryggt, modernt och hållbart brandskydd. Presto omsätter drygt 1 miljard kronor. Visa mindre

Strategisk inköpare med kategoriansvar

Ansök    Jan 9    Valueone AB    Inköpare
ValueOne söker en driven strategisk inköpare med erfarenhet av stål och metaller, el och elektronik alternativt plast och gummi till ett konsultuppdrag hos ett tillverkande företag i Katrineholm. Uppdraget ska tillsättas snarast. ValueOne är specialister inom Supply Chain Management - inköp och logistik. ?Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning och rekryteringsstöd inom vårt specialistområde samt verksamhetsutveckling av företag... Visa mer
ValueOne söker en driven strategisk inköpare med erfarenhet av stål och metaller, el och elektronik alternativt plast och gummi till ett konsultuppdrag hos ett tillverkande företag i Katrineholm. Uppdraget ska tillsättas snarast.

ValueOne är specialister inom Supply Chain Management - inköp och logistik. ?Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning och rekryteringsstöd inom vårt specialistområde samt verksamhetsutveckling av företags funktion för Supply Chain avseende strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi kan erbjuda en mängd olika uppdrag på alla nivåer inom Supply Chain Management. Som konsult hos ValueOne ingår du i ett professionellt och driftigt team bestående av de främsta konsulterna inom inköp och logistik. Väljer du att gå med i vårt team erbjuds du:

en marknadsmässig lön, som du själv kan påverka
marknadsledande tjänstepension
generös sjuk- och vårdförsäkring 
friskvårdsbidrag
personlig coachning och karriärrådgivning
nätverksträffar med kompetenta kollegor och Supply Chain professionals genom återkommande event och föreläsningar 
kompetensutveckling genom världsledande individanpassade utbildningar och kurser inom Supply Chain tack vare vårt partnerskap med CIPS (www.cips.org).  

Om rollen

Som strategisk inköpare kommer du att ingå i företagets koncerninköp och ansvara för en eller flera kategorier beroende på ditt intresse och bakgrund. Du förväntat tillsammans med kollegor fån den övriga verksamheten driva och utveckla inköpsfunktionen samt identifiera och utveckla nya leverantörer. Inköpsteamet är under uppbyggnad och det finns stora möjligheter att bidra till utvecklingen av rollen och verksamheten.  

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Arbeta med utveckling och implementering av strategier för kategorier och leverantörer.
Utveckla leverantörsbasen genom att identifiera och utveckla nya leverantörer.
Driva förhandlingar och realisera kostnadsbesparingsinitiativ.
Säkerställa att leverantörerna lever upp till ställda krav och förväntningar.
Initiera och aktivt driva förändringsarbete.

Erfarenhet och kompetens

Detta är ett uppdrag för en rutinerad senior strategisk inköpare med 5-10 års erfarenhet av strategiskt och kategoribaserat inköp. Du bör dessutom ha gedigen förhandlingsvana och erfarenhet av kostnadsnedbrytningar. Väl utvecklad analytisk förmåga i kombination med ett affärsmässigt och målinriktat arbetssätt är en förutsättning för framgång i rollen. Vi ser gärna att du har arbetat med att utveckla arbetssätt och processer och är van att driva förbättringsarbete.

Som person är du framåtriktad och trivs i roller med många kontaktytor. Du har lätt för att skapa och behålla relationer och arbeta med flera olika leverantörer samtidigt. Det är även av stor vikt att du har ett långsiktigt tänkande och förhållningssätt där kvalitet och hållbarhet är i fokus.

Ansökan  

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20. Visa mindre

Strategisk inköpare inriktning entreprenad i Sörmland

Ansök    Mar 7    REGION SÖRMLAND    Inköpare
Inköp, Eskilstuna, Katrineholm, Nyköping eller Västerås Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss! Har du erfarenhet av att projektleda och genomföra konsult- och entreprenadupphandlingar inom offentlig verksamhet? Då kanske du är vår nya strategiska inköpare inom Entreprenad? Här kommer du att bli en del av ett modernt kategoristyrt inköpsteam och vara en viktig och efterfrågad medarbetare. Välkommen till en arbetsplats där du är ... Visa mer
Inköp, Eskilstuna, Katrineholm, Nyköping eller Västerås

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Har du erfarenhet av att projektleda och genomföra konsult- och entreprenadupphandlingar inom offentlig verksamhet? Då kanske du är vår nya strategiska inköpare inom Entreprenad? Här kommer du att bli en del av ett modernt kategoristyrt inköpsteam och vara en viktig och efterfrågad medarbetare.
Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Där du gör skillnad varje dag. På riktigt.

Arbetsuppgifter
Vår strategiska inköpare för entreprenader går i pension vilket gör att vi nu söker ny medarbetare till inköpsteamet. Här kommer du genom ett projektorienterat arbetssätt driva upphandlingsarbetet, från start till mål. I arbetet behövs ett stort engagemang för hela bredden, såsom affärsmässiga mekanismer, juridiska aspekter och framförallt regelverken AB, ABT, ABK och AMA. Rollen är till stor del självständig och du kommer inom upphandlingsområdet att, utöver genomförande av upphandlingar, förvalta avtal och genom uppföljningar. Du tillhör kategoriområdet Fastighet och Facility management och är en stödfunktion och rådgivande i upphandling- och avropsfrågor från verksamheterna. Förutom interna kontakter för du dialog med leverantörer och är väl uppdaterad gällande relevanta leverantörsmarknader. Som strategisk inköpare utgår du från våra gemensamma mål för att tillhandahålla en affärsmässig- och resurseffektiv inköpsprocess.

Du kommer att du att ingå i ett arbetslag om 18 strategiska inköpare och kollegorna finns på kontor i Eskilstuna, Nyköping, Katrineholm och i Västerås. Hos oss arbetar engagerade och stöttande kollegor och du kommer att få ett utvecklande jobb med många kontaktytor. Arbetet innebär att du stödjer verksamheter i både Sörmland och Västmanland och på så vis kan resor under arbetstid bli aktuellt. Som nyanställd får du ta del av vårt introduktionsprogram i syfte att du så snart som möjligt ska känna dig som en del av vårt inköpsteam. I denna tjänst kommer arbetat främst vara riktat mot Sörmland.

Om arbetsplatsen
Inköp är en central service-, stöd-, och expertfunktion för både Region Sörmland och Region Västmanland, i alla typer av inköpsfrågor. Vi ansvarar för regionernas upphandlingar av varor, tjänster och byggentreprenader för ett samlat värde om ca 5 miljarder per år. Vi har också det övergripande ansvaret för e-handel i Region Sörmland.

Inköpsenheten består av 56 medarbetare med placering i Region Sörmland och Västmanland. Vi arbetar kategoristyrt vilket innebär att vi grupperar våra inköp utifrån leverantörsmarknaden för att uppnå största möjliga nytta. I denna tjänst som strategisk inköpare kommer du agera som upphandlingsspecialist till största delen inom entreprenader i Sörmland. Tillsammans arbetar alla med att utveckla inköpsenheten genom en effektiv resursanvändning för att stödja regionernas verksamheter till ekonomi i balans.

Kvalifikationer
Vi söker dig med akademisk examen inom teknik, ekonomi, inköp, juridik eller annan eftergymnasial utbildning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig, alternativt förvärvat motsvarande kunskaper från arbetslivet. För att vara aktuell för tjänsten är det ett krav att du har erfarenhet av att upphandla entreprenader och tekniska konsulttjänster inom offentlig verksamhet där LOU har tillämpats. För att lyckas väl i rollen behöver du goda kunskaper inom regelverken AB, ABT, ABK och AMA. Annan utbildning inom projektledning eller juridik ses som meriterande. Har du även arbetat med LUF/LOV inom offentlig verksamhet, eller har erfarenhet av upphandlingsverktyget Visma TendSign eller likvärdigt system är det också ett plus. God datavana och kunskap i Office-paketen är en självklarhet. Rollen ställer även krav på god kommunikativ förmåga i tydliggörande av inköpsrelaterade frågor vilket förutsätter goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som i skrift.

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi söker dig som självständigt kan driva och leda upphandlingar på ett projektorienterat sätt. Arbetet kräver ett stort engagemang och du har lätt för att prioritera och fokusera på rätt uppgift. Du kan skapa en tydlig struktur och trivs som bäst när du både får arbeta strategiskt- som såväl med administrativa arbetsuppgifter. I entreprenadupphandlingsarbetet ses du som en kunskapsresurs för andra och är uppdaterad genom omvärldsbevakning inom området och underhåller kunskap kontinuerligt. I dina projekt samarbetar du inom inköpsenheten samt med övriga medarbetare inom båda regionerna, vilket ställer höga krav på god samarbetsförmåga. En förhoppning vi har är att du som person bidrar till en fortsatt positiv arbetskultur och arbetar lösningsfokuserat samt har ett intresse för verksamhetsutveckling.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning på heltid hos Region Sörmland. Tillträde och placeringsort enligt överenskommelse. Möjliga placeringsorter är Eskilstuna, Nyköping, Katrineholm och Västerås. I denna roll finns goda möjligheter till distansarbete ett par dagar i veckan.
Intervjuer planeras att ske digitalt under v. 13 och v.14.
Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Välkommen med din ansökan senast 21 mars 2022 via Region Västmanlands rekryteringssystem, klicka här (http://web103.reachmee.com/ext/I019/791/job?site=6?=SE&validator=353b1e8679877d15d8848601763645be&job_id=p9404).

Information om tjänsten lämnas av
Enhetschef Ronnie Svensson, 016-10 49 49.
Fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.


Se våra förmåner (http://regionsormland.se/jobb-och-utbildning/vara-formaner/)

Följ oss gärna på Facebook (http://facebook.com/regionsormlandJobbahososs/)


Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär regionen ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag. Visa mindre

PROCUREMENT COORDINATOR

Kronfågel är Sveriges marknadsledande kycklingproducent. Vi producerar, säljer och marknadsför kyld, fryst och förädlad kyckling. Vi ingår i Scandi Standard, Nordens största kycklingproducent med verksamheter i Sverige, Danmark, Irland, Norge och Finland. Våra starkaste varumärken är Kronfågel, Danpo, Den Stolte Hane, Manor Farm och Naapurin Maalaiskana. Tillsammans är vi ca 3000 medarbetare. Kronfågel AB har drygt 850 medarbetare och finns i Valla/Katri... Visa mer
Kronfågel är Sveriges marknadsledande kycklingproducent. Vi producerar, säljer och marknadsför kyld, fryst och förädlad kyckling. Vi ingår i Scandi Standard, Nordens största kycklingproducent med verksamheter i Sverige, Danmark, Irland, Norge och Finland.

Våra starkaste varumärken är Kronfågel, Danpo, Den Stolte Hane, Manor Farm och Naapurin Maalaiskana. Tillsammans är vi ca 3000 medarbetare. Kronfågel AB har drygt 850 medarbetare och finns i Valla/Katrineholm och i Stockholm. Läs gärna mer på www.kronfagel.se.

PROCUREMENT COORDINATOR
Kronfågel står inför en spännande resa och du har möjlighet att vara med och påverka den.

Vi söker dig som vill vara med på vår resa och utveckla vår inköpsorganisation ytterligare. Du kommer att ha en viktig roll i inköpsteamet i Valla/Katrineholm, som består av tre personer och du rapporterar till Group Procurement Manager.

Om rollen

Inköpsteamet ansvarar för löpande avrop, inköp och lagerhållning i fabriken, men har även ett strategiskt ansvar i att representera inköp i olika typer av verksamhetsprojekt samt även att agera projektledare i rena inköpsprojekt.  

Exempel på ansvarsområden/arbetsuppgifter;

Underhålla en stark relation till intressenter och leverantörer
Säkerställa schemalagda leveranser av varor så att verksamheten fungerar smidigt 
Förbereda och implementera åtgärder för att minska lagerhållning 
Arbeta med hållbarhetsfrågor
Ta fram KPIer och följa upp dessa
Analysera, skapa statistik och rapporter
Vara superuser i Kronfågels inköpssystem

Kompetens

Vi söker dig som har ett stort intresse för inköpsfrågor. Din erfarenhet kan bestå i en nyligen avslutad högskoleutbildning inom ekonomi eller inköp och en vilja att förverkliga den i praktiken. Den kan även bestå i många års erfarenhet av arbete med inköp, utan en akademisk bas.

Du talar och skriver svenska och engelska på en hög nivå. De systemkrav som ställs är erfarenhet av något ERP system (de implementerar M3 inom kort), god vana av arbete i Office samt avancerade kunskaper i Excel.   

Du som person

Du är en driven, självständig och analytisk person. Du är social, kommunikativ och trivs med att ha många kontaktytor på olika nivåer. Att arbeta i team är värdefullt för dig, då ni gemensamt driver mot samma mål. Du är van vid och trivs med ett tempofyllt arbete där din flexibilitet kommer att vara en värdefull egenskap.

Tjänsten

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Placering: Valla / Katrineholm

Start: Snarast eller enligt överenskommelse

Kontakta oss gärna om du har frågor, ansvarig rekryteringskonsult hos Avanti Rekrytering är Inez Almquist, [email protected] tel +46737084194. 

Att arbeta hos Kronfågel är att vara med på en inspirerande resa. Det händer mycket i verksamheten och utvecklingstakten är hög. Kronfågels värdeord ’Öppenhet, Utmana och Agera nu’ beskriver deras förväntade agerande och samarbete för att nå sin vision.

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen!
inköp, koordinator, inköpsassistent, livsmedel, assistent, inköpskoordinator, logistik, inköpare Visa mindre

Strategiska inköpare till inköp Sörmland och Västmanland

Ansök    Sep 12    REGION SÖRMLAND    Inköpare
Eskilstuna, Nyköping, Katrineholm och Västerås Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss! Nu söker vi dig som vill bli en del av ett modernt kategoristyrt inköpsteam där du blir en viktig del av inköpsprocesser för två regioners olika verksamheter. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Där du gör skillnad varje dag. På riktigt. Arbetsuppgifter Som strategisk inköpare hos oss får du ansvaret för att p... Visa mer
Eskilstuna, Nyköping, Katrineholm och Västerås

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!


Nu söker vi dig som vill bli en del av ett modernt kategoristyrt inköpsteam där du blir en viktig del av inköpsprocesser för två regioners olika verksamheter.
Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Där du gör skillnad varje dag. På riktigt.

Arbetsuppgifter
Som strategisk inköpare hos oss får du ansvaret för att planera, driva och följa upp olika upphandlingsprojekt utefter tidplan och mål. I arbetet behövs ett stort engagemang i hela upphandlingsprocessen från analyser till implementering av avtal. I arbetsuppgifterna ingår också att följa upp aktuella avtal och ha leverantörsdialoger. Du utgår från våra gemensamma mål för att tillhandahålla en affärsmässig- och resurseffektiv inköpsprocess.
Du kommer att ingå i ett arbetslag om 18 strategiska inköpare och arbetet innebär att du stödjer verksamheter i både Sörmland och Västmanland och på så vis kan resor under arbetstid bli aktuellt.

Om arbetsplatsen
Inköp är en central funktion för både Region Sörmland och Region Västmanland. Det innebär att vi ansvarar för regionernas upphandlingar av varor, tjänster och byggentreprenader till en upphandlingsbar spend på ca 8 miljarder SEK per år. Inköpsenheten är en resurs i form av affärsstöd, i alla typer av inköpsfrågor. Vi har också det övergripande ansvaret för e-handel i Region Sörmland.
Inköpsenheten finns med placering i region Sörmland och Västmanland. Vi arbetar kategoristyrt vilket innebär att vi grupperar våra inköp utifrån leverantörsmarknaden för att uppnå största möjliga nytta. Du kommer i rollen som strategisk inköpare agera som upphandlingsspecialist inom något eller några av våra kategoriområden. Tillsammans arbetar alla med att utveckla inköpsenheten genom en effektiv resursanvändning för att stödja regionernas verksamheter till ekonomi i balans.
Vad vi erbjuder dig:

• En tjänst med ett stort eget ansvar och med en variation av arbetsuppgifter innefattande både strategiska-, som såväl administrativa delar.
• Utifrån din tidigare erfarenhet och dina önskemål finns möjlighet att påverka tjänstens innehåll, detta för att vi vill att du ska trivas och utvecklas på bästa sätt hos oss.
• Som nyanställd får du ta del av vårt introduktionsprogram i syfte att du så snart som möjligt ska känna dig som en del av vårt inköpsteam.
• Här blir du en del av hela inköpsteamet bestående av 56 medarbetare med stor kunskap och engagemang för inköpsprocessen.
• Du kommer att välkomnas till en arbetsplats som uppmuntrar till omvärldsbevakning och verksamhetsutveckling.
• Läs även mer vad Region Sörmland erbjuder dig som medarbetare: Våra förmåner - Region Sörmland (regionsormland.se) (http://regionsormland.se/jobb-och-utbildning/vara-formaner/)


Kvalifikationer
Vi söker dig med examen från universitet/högskola inom ekonomi, inköp, juridik eller annan eftergymnasial utbildning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig, alternativt förvärvat motsvarande kunskaper från arbetslivet. Starkt meriterande för tjänsten är erfarenhet av att projektleda inköps- och upphandlingsarbete från offentlig verksamhet där du har tillämpat LOU/LUF/LOV. Annan inköpserfarenhet, gärna i kombination med entreprenadjuridik samt inom AB, ABT, ABK och ABFF ser vi som positivt. Har du även arbetat med upphandlingsverktyget Visma TendSign eller likvärdigt system är det meriterande för tjänsten. I rollen behöver du också kunna uttrycka dig väl i svenska språket i såväl tal som i skrift.
Dina personliga egenskaper är viktiga och vi söker dig som har förmåga att tänka långsiktigt och kan driva ditt eget arbete på ett handlingskraftigt och uthålligt sätt. Du har lätt för att skapa struktur och du söker ett arbetet som både innefattar den strategiska- som såväl den administrativa delen. I dina projekt samarbetar du inom inköpsenheten samt med övriga medarbetare inom hela regionerna, vilket ställer höga krav på din samarbetsförmåga och att du som person gärna bidrar till en positiv arbetskultur. I upphandlingsarbetet är du en kunskapsresurs för andra och du är nyfiken på omvärldsbevakning inom ditt område och underhåller din kunskap kontinuerligt.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställningar på heltid. Tillträde och placeringsort enligt överenskommelse. Möjliga placeringsorter är Eskilstuna, Nyköping, Katrineholm och Västerås.

Välkommen med din ansökan senast 2022-10-02 via Region Västmanlands rekryteringssystem, klicka här (http://web103.reachmee.com/ext/I019/791/job?site=6?=SE&validator=353b1e8679877d15d8848601763645be&job_id=p10027).
Intervjuer planeras att ske digitalt via plattformen Teams den 19, 24 och 25 oktober.

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Information om tjänsten lämnas av
Enhetschef Ronnie Svensson, 016-10 49 49.
Fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.


Se våra förmåner (http://regionsormland.se/jobb-och-utbildning/vara-formaner/)

Följ oss gärna på Facebook (http://facebook.com/regionsormlandJobbahososs/)


Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär regionen ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Strategiska inköpare till enheten inköp i Region Sörmland och Västmanland

Ansök    Nov 8    REGION SÖRMLAND    Inköpare
Eskilstuna, Nyköping, Katrineholm eller Västerås Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss! Vill du arbeta med en bredd inom strategiskt inköp samtidigt som du får vara med och bidra till utvecklingen av inköpsverksamheten i två regioner? Nu söker vi dig som vill bli en del av ett modernt kategoristyrt inköpsteam där du blir en viktig del av inköpsprocesser för regionernas olika verksamheter. Välkommen till en arbetsplats där du är... Visa mer
Eskilstuna, Nyköping, Katrineholm eller Västerås

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Vill du arbeta med en bredd inom strategiskt inköp samtidigt som du får vara med och bidra till utvecklingen av inköpsverksamheten i två regioner? Nu söker vi dig som vill bli en del av ett modernt kategoristyrt inköpsteam där du blir en viktig del av inköpsprocesser för regionernas olika verksamheter.
Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Där du gör skillnad varje dag. På riktigt.

Arbetsuppgifter
Som strategisk inköpare hos oss får du ansvaret för att planera, driva och följa upp olika upphandlingsprojekt mot tidsatta mål. I arbetet behövs ett stort engagemang i att analysera och upphandla, samt att teckna och implementera avtal i processerna. I arbetsuppgifterna ingår också att följa upp aktuella avtal och ha leverantörsdialoger. Du utgår från våra gemensamma mål för att tillhandahålla en affärsmässig- och resurseffektiv inköpsprocess.

Du kommer att ingå i ett arbetslag om 18 strategiska inköpare och kollegorna finns på kontor i Eskilstuna, Nyköping, Katrineholm och i Västerås. Arbetet innebär att du stödjer verksamheter i både Sörmland och Västmanland och på så vis kan resor under arbetstid bli aktuellt. Utifrån din tidigare erfarenhet och dina önskemål finns möjlighet att påverka tjänstens arbetsinnehåll och ansvarsområden, detta för att du ska trivas och utvecklas på bästa sätt hos oss.

Om arbetsplatsen
Inköp är en central service-, stöd-, och expertfunktion för både Region Sörmland och Region Västmanland. Det innebär att vi ansvarar för regionernas upphandlingar av varor, tjänster och byggentreprenader för ett samlat värde om ca 5 miljarder per år. Inköpsenheten är en resurs i form av affärsstöd, i alla typer av inköpsfrågor. Vi har också det övergripande ansvaret för e-handel i Region Sörmland.

Inköpsenheten består av 56 medarbetare med placering i region Sörmland och Västmanland. Vi arbetar kategoristyrt vilket innebär att vi grupperar våra inköp utifrån leverantörsmarknaden för att uppnå största möjliga nytta. Du kommer i rollen som strategisk inköpare agera som upphandlingsspecialist inom något eller några av våra kategoriområden. Tillsammans arbetar alla med att utveckla inköpsenheten genom en effektiv resursanvändning för att stödja regionernas verksamheter till ekonomi i balans.

Kvalifikationer
Vi söker dig med examen från universitet/högskola inom ekonomi, inköp, juridik eller annan eftergymnasial utbildning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig, alternativt förvärvat motsvarande kunskaper från arbetslivet. Starkt meriterande för tjänsten är erfarenhet av att projektleda inköps- och upphandlingsarbete från offentlig verksamhet där du har tillämpat LOU/LUF/LOV. Annan inköpserfarenhet, gärna i kombination med entreprenadjuridik samt inom AB, ABT, ABK och ABFF ser vi som positivt. Har du även arbetet med upphandlingsverktyget Visma TendSign eller likvärdigt system är det meriterande för tjänsten, såsom erfarenhet från konsult- och entreprenadupphandlingar. I rollen behöver du också kunna uttrycka dig väl i svenska språket i såväl tal som i skrift och du är en van användare av Officepaketet.

Dina personliga egenskaper är viktiga och vi söker dig som har förmåga att tänka långsiktigt och kan driva ditt eget arbete på ett handlingskraftigt och uthålligt sätt. Du har lätt för att skapa struktur och du söker ett arbetet som både innefattar den strategiska- som såväl den administrativa delen. I dina projekt samarbetar du inom inköpsenheten samt med övriga medarbetare inom hela regionerna, vilket ställer höga krav på din samarbetsförmåga och att du som person gärna bidrar till en positiv arbetskultur. I upphandlingsarbetet är du en kunskapsresurs för andra och du är nyfiken på omvärldsbevakning inom ditt område och därför underhåller du din kunskap kontinuerligt.

Anställningsvillkor
Två tillsvidareanställningar på heltid hos Region Sörmland, samt ett föräldravikariat under 1 år. Tillträde och placeringsort enligt överenskommelse. Möjliga placeringsorter är Eskilstuna, Nyköping, Katrineholm och Västerås. Som nyanställd får du ta del av vårt nya introduktionsprogram i syfte att du så snart som möjligt ska känna dig som en del av vårt inköpsteam.

Välkommen med din ansökan senast 21 november 2021 via Region Västmanlands rekryteringssystem, klicka här (http://web103.reachmee.com/ext/I019/791/job?site=6?=SE&validator=353b1e8679877d15d8848601763645be&job_id=p8877).
Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Information om tjänsten lämnas av
Enhetschef Ronnie Svensson, 016-10 49 49.
Fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.


Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär regionen ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Strategisk inköpare till SKF, Katrineholm

Ansök    Jan 20    Experis AB    Inköpare
Det handlar om att koppla upp och ligga i framkant när det gäller ny teknik. Och det handlar om att skapa förutsättningar, så att vi kan lämna över jordklotet i lite bättre skick än när vi tog över. SKF Mekan utvecklar, tillverkar och marknadsför lagerhus och lagertillbehör som används där SKFs lager byggs in i maskiner och olika anläggningar. Tillverkningen sker dels i Gjuteriet, dels i vår bearbetning. SKF Mekan AB omsätter ca 750 MSEK och har ca 450 an... Visa mer
Det handlar om att koppla upp och ligga i framkant när det gäller ny teknik. Och det handlar om att skapa förutsättningar, så att vi kan lämna över jordklotet i lite bättre skick än när vi tog över.

SKF Mekan utvecklar, tillverkar och marknadsför lagerhus och lagertillbehör som används där SKFs lager byggs in i maskiner och olika anläggningar. Tillverkningen sker dels i Gjuteriet, dels i vår bearbetning. SKF Mekan AB omsätter ca 750 MSEK och har ca 450 anställda.

www.skf.com

För oss är ingenjörskonst något mycket större än ett lager som minskar friktion. Det handlar om att hjälpa till att bygga en stark och konkurrenskraftig industri, som skapar nya jobb och nya idéer.

Vill du vara med och utveckla ett stort nätverk och möjlighet att delta i en stor förändringsresa?

Arbetsbeskrivning

Du kommer att hantera ett flertal kategorier inom direktmaterial kopplat till SKF Mekan. Du deltar aktivt i strategiska inköpsprojekt, upphandlingar och koordinerar centrala upphandlingar mellan våra enheter. Du implementerar och följer upp resultat för SKF Mekan i aktuella rapporteringsverktyg. Vidare leder du arbetet med att säkra en långsiktig utveckling av leverantörsbasen genom leverantörsrelationshantering (SRM) och leverantörsutvecklingsprogram för dina kategorier i nära samarbete med SKFs Global Category managers.

Ansvarsområde i tjänsten

* Driva och genomföra förhandlingar inom dina utvalda kategorier mot uppsatta mål.
* Analysera möjligheter till kostnadsminskning detta sker i nära samarbete med lokala intressenter och relation med SKFs Global Category managers centralt.
* Hantera och delta i strategiska och taktiska inköpsprojekt med lämplig och definierad metod och verktyg.
* Driva leverantörsval och delta i/leda faktabaserade förhandlingar.
* Driva implementering av strategiska inköpsresultat.
* Hantera leverantörsrelationer (SRM) för tilldelade leverantörer.
* Mät och hantera leverantörsprestanda i alla QCDIM -aspekter samt CSR & ansvarsfulla inköpskrav.
* Hantera interna kundrelationer.
* Genomföra utvecklingsaktiviteter på utbudsmarknaden omfattande t.ex. leverantörscouting, riskanalys av utbudsmarknaden.
* Driva verksamheten enligt SKFs uppförandekod, miljöhälsa och säkerhet (EHS) och kvalitetspolicyer och arbeta enligt SKFs kvalitetslednings-system.

Vem är du?

Vi tror att du har en ingenjörsutbildning eller minst en YH-utbildning inom relevant område eller har motsvarade arbetslivserfarenhet. Du har två till tre års erfarenhet av en leverantörs-/kundinteraktionsfunktion (inköp/försäljning/kvalitet) och är bekant med inköpsprocesser. Du har hög förmåga att lära dig nya IT-system och skriver och talar svenska och engelska.

Som person är du strukturerad, analytisk, självgående och drivande med förmåga att bygga relationer och samverka på alla nivåer både inom och utom organisationen. Du arbetar proaktivt, har en god förhandlingsförmåga, kan hantera flera parallella upphandlingar, lägga fram förslag, förhandla och ta beslut utifrån fakta.

Vad kan vi erbjuda dig

Hos oss arbetar i en internationell miljö med våra nationella och internationella leverantörer. Du kommer att vara en del av en mångsidig arbetskraft där du får möta spännande utmaningar och varierande uppgifter, samt utveckla ett stort nätverk och möjlighet att delta i en stor förändringsresa.

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar SKF med Jefferson Wells, ManpowerGroup. Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marie Gutke på antingen 070-377 54 27 eller [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

PROCUREMENT COORDINATOR

Kronfågel är Sveriges marknadsledande kycklingproducent. Vi producerar, säljer och marknadsför kyld, fryst och förädlad kyckling. Vi ingår i Scandi Standard, Nordens största kycklingproducent med verksamheter i Sverige, Danmark, Irland, Norge och Finland. Våra starkaste varumärken är Kronfågel, Danpo, Den Stolte Hane, Manor Farm och Naapurin Maalaiskana. Tillsammans är vi ca 3000 medarbetare. Kronfågel AB har drygt 850 medarbetare och finns i Valla/Katri... Visa mer
Kronfågel är Sveriges marknadsledande kycklingproducent. Vi producerar, säljer och marknadsför kyld, fryst och förädlad kyckling. Vi ingår i Scandi Standard, Nordens största kycklingproducent med verksamheter i Sverige, Danmark, Irland, Norge och Finland.

Våra starkaste varumärken är Kronfågel, Danpo, Den Stolte Hane, Manor Farm och Naapurin Maalaiskana. Tillsammans är vi ca 3000 medarbetare. Kronfågel AB har drygt 850 medarbetare och finns i Valla/Katrineholm och i Stockholm. Läs gärna mer på www.kronfagel.se.

PROCUREMENT COORDINATOR
Kronfågel står inför en spännande resa och du har möjlighet att vara med och påverka den.

Vi söker dig som vill vara med på vår resa och utveckla vår inköpsorganisation ytterligare. Du kommer att ha en viktig roll i inköpsteamet i Valla/Katrineholm, som består av tre personer och du rapporterar till Group Procurement Manager.

Om rollen

Inköpsteamet ansvarar för löpande avrop, inköp och lagerhållning i fabriken, men har även ett strategiskt ansvar i att representera inköp i olika typer av verksamhetsprojekt samt även att agera projektledare i rena inköpsprojekt.  

Exempel på ansvarsområden/arbetsuppgifter;

Underhålla en stark relation till intressenter och leverantörer
Säkerställa schemalagda leveranser av varor så att verksamheten fungerar smidigt 
Förbereda och implementera åtgärder för att minska lagerhållning 
Arbeta med hållbarhetsfrågor
Ta fram KPIer och följa upp dessa
Analysera, skapa statistik och rapporter
Vara superuser i Kronfågels inköpssystem

Kompetens

Vi söker dig som har ett stort intresse för inköpsfrågor. Din erfarenhet kan bestå i en nyligen avslutad högskoleutbildning inom ekonomi eller inköp och en vilja att förverkliga den i praktiken. Den kan även bestå i många års erfarenhet av arbete med inköp, utan en akademisk bas.

Du talar och skriver svenska och engelska på en hög nivå. De systemkrav som ställs är erfarenhet av något ERP system (de implementerar M3 inom kort), god vana av arbete i Office samt avancerade kunskaper i Excel.   

Du som person

Du är en driven, självständig och analytisk person. Du är social, kommunikativ och trivs med att ha många kontaktytor på olika nivåer. Att arbeta i team är värdefullt för dig, då ni gemensamt driver mot samma mål. Du är van vid och trivs med ett tempofyllt arbete där din flexibilitet kommer att vara en värdefull egenskap.

Tjänsten

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Placering: Valla / Katrineholm

Start: Snarast eller enligt överenskommelse

Kontakta oss gärna om du har frågor, ansvarig rekryteringskonsult hos Avanti Rekrytering är Inez Almquist, [email protected] tel +46737084194. 

Att arbeta hos Kronfågel är att vara med på en inspirerande resa. Det händer mycket i verksamheten och utvecklingstakten är hög. Kronfågels värdeord ’Öppenhet, Utmana och Agera nu’ beskriver deras förväntade agerande och samarbete för att nå sin vision.

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen! Visa mindre

Strategisk inköpare till SKF Mekan

SKF Mekan förstärker sin inköpsavdelning i Katrineholm med en strategisk inköpare med ansvar för indirekt material och tjänster. Söker du en varierad roll i en internationell koncern där du får utvecklas i din roll som inköpare kanske det är dig vi söker! Om företaget För SKF är ingenjörskonst något mycket större än ett lager som minskar friktion. Det handlar om att hjälpa till att bygga en stark och konkurrenskraftig industri, som skapar nya jobb och nya... Visa mer
SKF Mekan förstärker sin inköpsavdelning i Katrineholm med en strategisk inköpare med ansvar för indirekt material och tjänster. Söker du en varierad roll i en internationell koncern där du får utvecklas i din roll som inköpare kanske det är dig vi söker!

Om företaget
För SKF är ingenjörskonst något mycket större än ett lager som minskar friktion. Det handlar om att hjälpa till att bygga en stark och konkurrenskraftig industri, som skapar nya jobb och nya idéer. Det handlar om att koppla upp och ligga i framkant när det gäller ny teknik och det handlar om att skapa förutsättningar, så att vi kan lämna över jordklotet i lite bättre skick än när vi tog över.

SKF Mekan utvecklar, tillverkar och marknadsför lagerhus och lagertillbehör som används där SKFs lager byggs in i maskiner och olika anläggningar. Tillverkningen sker dels i Gjuteriet och dels i vår bearbetning. SKF Mekan AB omsätter ca 1000 MSEK och har ca 400 anställda.

Dina arbetsuppgifter
SKF Mekan erbjuder en tjänst där du får möjlighet att utvecklas i din roll som inköpare i en internationell miljö. Du får möjlighet att skapa ett stort nätverk, både internt inom SKF samt externt med nationella och internationella leverantörer. SKF Mekan är just nu i en förändringsresa där du kommer att få delta och vara en viktig del.

Som strategisk inköpare av indirekt material och service, kommer du att hantera flertalet av kategorier inom IDM S tvärfunktionellt inom SKF Mekan tillsammans med kollegor med motsvarande roll centralt i Göteborg. Du deltar aktiv i strategiska inköpsprojekt, upphandlingar lokalt och koordinerar centrala upphandlingar mellan våra enheter. Du implementerar och följer upp resultat för SKF Mekan i aktuella rapporteringsverktyg. Du stödjer arbetet med att säkra långsiktig utveckling av leverantörsbasen genom leverantörsrelationshantering (SRM) och leverantörsutvecklingsprogram, i nära samarbete med SKF Category managers.

Ansvarsområden i rollen:
• Analysera spend inom respektive kategori för att hitta möjligheter till kostnadsminskning detta sker i nära samarbete med lokala intressenter och relation med central Kategori chef.
• Hantera och delta i strategiska och taktiska inköpsprojekt med lämplig och definierad metod och verktyg.
• Driva leverantörsval och delta i/leda faktabaserade förhandlingar.
• Driva implementering av strategiska inköpsresultat.
• Hantera leverantörsrelationer (SRM) för tilldelade leverantörer.
• Mät och hantera leverantörsprestanda i alla QCDIM -aspekter samt CSR & ansvarsfulla inköpskrav.
• Hantera interna kundrelationer.
• Genomföra utvecklingsaktiviteter på utbudsmarknaden omfattande t.ex. leverantörscouting, riskanalys av utbudsmarknaden.
• Driva verksamheten enligt SKFs uppförandekod, miljöhälsa och säkerhet (EHS) och kvalitetspolicyer och arbeta enligt SKFs kvalitetslednings-system.


Din profil
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom relevant område exempelvis inköp, logistik eller ekonomi. Du bör ha ett par års erfarenhet av att ha arbetat i leverantörs-/kundinteraktionsfunktion inom exempelvis inköp, försäljning eller kvalitet. Har du arbetat med inköp av indirekt material och tjänster är det meriterande.

För den här rollen lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som har god förmåga att hantera flera parallella upphandlingar, leverantörer och kategorier. Du arbetar proaktivt och strukturerat och har god förmåga att samla in fakta och lägga fram förslag till beslut utifrån det.

Du har stora kontaktytor både i Sverige och internationellt och behöver därför ha goda kunskaper, skriftligt och muntligt, i både svenska och engelska.

Du bör ha god datorkunskap och hög förmåga att lära dig nya IT -system/program.


Ansökningsförfarande
I den här rekryteringen samarbetar SKF Mekan med Skill. Tjänsten är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Skill. Uppdraget startat enligt överenskommelse och beräknas att vara till slutet av 2022.

Varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi jobbar löpande med urval och intervjuer!

Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Martina Arrelid på 011-199472 eller [email protected].

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Your profile Visa mindre

Inköpare

Ansök    Maj 26    Premier Service Sverige AB    Inköpare
Företagsinformation Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetar... Visa mer
Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande.


Tjänstebeskrivning
Vi söker för vår kunds räkning en person som skall lokalt ansvara för inköp och avrop av material i samråd med produktionsledning och centrala inköpsorganisationen.
Du skall verkställa och bevaka gjorda inköp samt upprätthålla god ordning i våra register och system. Du kommer även att ansvara för inventering samt att utföra kvalitetskontroller och och reklamationer vid kvalitetsavvikelser. Du kommer att tillsammans med centrala inköpsorganisationen förhandla,teckna och följa upp lokala avtal.

Denna tjänst är en rekrytering där du under den första tiden ca 6mån jobbar som konsult via oss på Premier

Kvalifikationer
Gymnasieutbildning
Körkort B Visa mindre

Strategic Purchaser - SKF Mekan

As a Strategic Purchaser - Category managment, direct material, you will manage several purchasing categories by defining category strategies, supporting the drive of strategic sourcing projects, implementing and following up results for SKF Mekan. Support work of securing long term development of the supplier base through supplier relationship management (SRM) and supplier development programs. You will work in close collaboration with SKF Group Category ... Visa mer
As a Strategic Purchaser - Category managment, direct material, you will manage several purchasing categories by defining category strategies, supporting the drive of strategic sourcing projects, implementing and following up results for SKF Mekan. Support work of securing long term development of the supplier base through supplier relationship management (SRM) and supplier development programs. You will work in close collaboration with SKF Group Category manager.

About the company
For SKF, engineering is something much bigger than a bearing that reduces friction. It is about helping to build a strong and competitive industry, which creates new jobs and new ideas. It's about connecting and being at the forefront when it comes to new technology and it's about creating conditions, so that we can hand over the planet in a slightly better condition than when we took over.

SKF Mekan develops, manufactures and markets bearing housings and bearing accessories that are used where SKF's bearings are built into machines and various applications. The production takes place partly in our foundry and partly in our machine shop. SKF Mekan AB has sales of approximately SEK 1,000 million and approximately 400 employees.

Job description
We offer a job in an international environment with a good opportunity to develop a large network. You will be a part of a diverse workforce where you get to face exciting challenges and varied tasks.

Job responsibilities:
• Analyze category spend data to find opportunities for cost reduction, in close relation with the Global Category Manager
• Participate in category strategy development
• Support Category Managers and Global Strategic Purchasing Managers in defining Business Plan
• Manage (when delegated by Global Category Manager)/Participate in strategic sourcing projects applying appropriate and defined methodology and tools.
• Drive supplier selection: Collaborate with Category Manager in defining the optimal supplier selection process, considering supply market specifics. Screen supply market and select suppliers in close cooperation with Category Manager. Develop negotiation strategy. Participate in/lead fact based negotiations (when delegated).
• Drive implementation of strategic sourcing results.
• Drive outsourcing projects against strategic suppliers.
• Drive supplier entry and exit/switch process. Define contract implementation plan and apply/develop supplier performance evaluation model, tracking key performance indicators. Work in close collaboration with BU’s to secure local acceptance of new contracts.
• Manage Supplier Relationship Managements (SRM) for assigned suppliers
• Measure and manage supplier performance in all QCDIM aspects as well as CSR & responsible sourcing requirements
• Manage internal customer relationship
• Conduct supply market development activities (e.g. supplier scouting, supply market risk analysis).
• Run their operations according to the SKF Code of Conduct, Environment Health & Safety (EHS), and Quality Policies, and work according to the SKF Quality Management System. If the operation is EHS certified, work according to the SKF EHS Management System.

Your profile
Job requirements
• 3-5 years of experience in supplier/customer interaction function (Purchasing/Sales/Quality)
• Familiar with purchasing processes
• Purchasing background is meritorious
• Good understanding of SKFs supplier market
• Bachelor’s degree within relevant area or equivalent working experience
• Fluent in Swedish and English, written and spoken.
• Good computer skills and a high capability in learning new IT systems/programs

Personal profile
• Work with multiple suppliers and categories at the same time
• Ability to collect facts and make a proposal for decision based on that
• Ability to handle different types of stakeholders
• Proactive
• Good negotiation skills


Application process
SKF Mekan collaborates with Skill in the recruitment process. Please note that we work with ongoing selection and that the position may be filled before the last application date, therefore we encourage you to apply for the position today.

For questions regarding the position, please contact responsible recruiter Martina Arrelid, [email protected]. Visa mindre

Strategisk inköpare till Presto!

Ansök    Dec 30    Inköpsdesign Ure AB    Inköpare
Om Rollen: Som strategisk inköpare på Presto ansvarar du för en bred leverantörsportfölj med fokus på affärsmässiga och hållbara leverantörsrelationer med både befintliga och nya leverantörer. Du underhåller, förbättrar och utvecklar våra avtal och ramavtal för att uppnå kostnadseffektiva inköp för alla regionerna av både tjänster och produkter. Din roll är ny i inköpsorganisationen som idag består av tre operativa inköpare och en inköpschef. Resor ingår ... Visa mer
Om Rollen:

Som strategisk inköpare på Presto ansvarar du för en bred leverantörsportfölj med fokus på affärsmässiga och hållbara leverantörsrelationer med både befintliga och nya leverantörer. Du underhåller, förbättrar och utvecklar våra avtal och ramavtal för att uppnå kostnadseffektiva inköp för alla regionerna av både tjänster och produkter. Din roll är ny i inköpsorganisationen som idag består av tre operativa inköpare och en inköpschef. Resor ingår i din roll (normalt men med hänsyn tagen till Covid-19 restriktioner)   

Ansvarsområden:

·      Arbeta mot uppsatta KPI:er och besparingsmål.

·      Ansvara för och driva förhandlingar och avtalsskrivning i syfte att sänka inköpskostnader.

·      Underhålla och förhandla Ramavtal för hela Prestokoncernen.

·      Implementera rutiner, följa upp och säkerhetsställa att efterlevnad följs i regionerna.

·      Leverantörsutveckling/- utvärdering av nya och befintliga leverantörer.

·      Omvärldsbevaka marknaden för att uppnå bästa affärsmässiga avtal.

·      Optimera leverantörsbasen och hitta synergieffekter.

·      Vara ett affärsstöd till Inköpschefen/Regionerna.

Bakgrund & Erfarenhet:

Du är förhandlingsskicklig och har avtalsvana. Ekonomisk utbildning eller likvärdig inköpsbakgrund. Du har flera års erfarenhet av Strategiskt Inköp i medelstort/större bolag av både material och tjänster. Du är van att både leda och delta i olika utvecklingsprojekt. Du talar och skriver obehindrat både svenska och engelska.

Personliga egenskaper:

Du är en teamplayer och har en analytisk förmåga att jobba med kostnadsbesparingar. Du är engagerad, självgående och drivs av att arbeta med business Case, att gå från teori till handling.  

Om företaget:

Presto Brandsäkerhet AB är en komplett leverantör av produkter och tjänster inom brandskydd och utrymningssäkerhet med rikstäckande service. Vi startade vår resa 1959 och idag ägs Prestokoncernen av Adelis Equity med huvudkontor och egen tillverkning i Katrineholm. Lär mer om oss på www.presto.se

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Placering: Katrineholm (alternativt Stockholmskontoret)

Start: Omgående 

All hantering och kontakt i denna rekrytering sköts av Inköpsdesign.

Kandidaturval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Ansök idag! Visa mindre

Inköpare sökes till kund

Ansök    Apr 28    Uniflex Sverige AB    Inköpare
Jobbeskrivning Vi söker nu en avropare/inköpare till kund i Katrineholm. Den här tjänsten innebär att du har ansvar för avrop av material till produktion samt övriga funktioner via avtal gjorda av inköp. I arbetsuppgifterna ingår även att: • Verkställa anmodade köp genom att anvisa dessa mot ramavtal och avropa genom att ställa ut skriftliga inköpsordrar. • Bevaka ordererkännanden. • Bevaka leveranser så dom kommer på utsatt tid och säkerställer hemta... Visa mer
Jobbeskrivning
Vi söker nu en avropare/inköpare till kund i Katrineholm.

Den här tjänsten innebär att du har ansvar för avrop av material till produktion samt övriga funktioner via avtal gjorda av inköp.
I arbetsuppgifterna ingår även att:

• Verkställa anmodade köp genom att anvisa dessa mot ramavtal och avropa genom att ställa ut skriftliga inköpsordrar.
• Bevaka ordererkännanden.
• Bevaka leveranser så dom kommer på utsatt tid och säkerställer hemtagning.
• Upprätthålla register över beställt och mottaget material.
• Övergripande ansvar för att lagret sköts samt att material finns tillgängligt.
• Inventering av lager och se till att priserna är uppdaterade.
• Utföra kvalitetskontroller och vid behov ansvara för att reklamationer görs.
• Med stöd från inköpschef och platschef; förhandla, skriva och följa upp lokala avtal.
• Ta fram statistik över inköp som gjorts.
• Bistå övriga organisationen med aktuella inköpspriser.
• Aktivt medverka till erfarenhetsåterföring och marknadspriser mellan inköp och kalkyl.
• Stödja andra funktioner vid behov.
• Godsmottagning, fylla på hyllorPersonliga egenskaper
Du som söker ska vara driven och flexibel.

Vi söker dig som har gymnasial utbildning eller erfarenhet av liknande arbete.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med dessa program:

- Opto
- Avtalsregistret
- Qlik Sense
- eHandla

Krav för tjänsten är:

- Svenska i tal och skrift
- Gymnasial utbildning eller liknande erfarenhet


Vi ser gärna kvinnliga sökanden till denna tjänst.Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Inköpare sökes till kund

Ansök    Maj 17    Uniflex Sverige AB    Inköpare
Jobbeskrivning Vi söker nu en avropare/inköpare till kund i Katrineholm. Den här tjänsten innebär att du har ansvar för avrop av material till produktion samt övriga funktioner via avtal gjorda av inköp. I arbetsuppgifterna ingår även att: • Verkställa anmodade köp genom att anvisa dessa mot ramavtal och avropa genom att ställa ut skriftliga inköpsordrar. • Bevaka ordererkännanden. • Bevaka leveranser så dom kommer på utsatt tid och säkerställer hemta... Visa mer
Jobbeskrivning
Vi söker nu en avropare/inköpare till kund i Katrineholm.

Den här tjänsten innebär att du har ansvar för avrop av material till produktion samt övriga funktioner via avtal gjorda av inköp.
I arbetsuppgifterna ingår även att:

• Verkställa anmodade köp genom att anvisa dessa mot ramavtal och avropa genom att ställa ut skriftliga inköpsordrar.
• Bevaka ordererkännanden.
• Bevaka leveranser så dom kommer på utsatt tid och säkerställer hemtagning.
• Upprätthålla register över beställt och mottaget material.
• Övergripande ansvar för att lagret sköts samt att material finns tillgängligt.
• Inventering av lager och se till att priserna är uppdaterade.
• Utföra kvalitetskontroller och vid behov ansvara för att reklamationer görs.
• Med stöd från inköpschef och platschef; förhandla, skriva och följa upp lokala avtal.
• Ta fram statistik över inköp som gjorts.
• Bistå övriga organisationen med aktuella inköpspriser.
• Aktivt medverka till erfarenhetsåterföring och marknadspriser mellan inköp och kalkyl.
• Stödja andra funktioner vid behov.
• Godsmottagning, fylla på hyllorPersonliga egenskaper
Du som söker ska vara driven och flexibel.

Vi söker dig som har gymnasial utbildning eller erfarenhet av liknande arbete.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med dessa program:

- Opto
- Avtalsregistret
- Qlik Sense
- eHandla

Krav för tjänsten är:

- Svenska i tal och skrift
- Gymnasial utbildning eller liknande erfarenhet


Vi ser gärna kvinnliga sökanden till denna tjänst.Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Strategisk inköpare till Inköp i Sörmland - Västmanland

Ansök    Dec 8    REGION VÄSTMANLAND    Inköpare
För att kunna stödja vården och övrig verksamhet söker vi nu strategiska inköpare till vårt team. Vill du ha en tjänst där du jobbar nära verksamheten och får möjlighet att jobba inom ett eller flera olika områden, allt från medicinteknik, IT, läkemedel och livsmedel? Vi söker dig som vill bli en del av ett modernt kategoristyrt inköpsarbete och som vill bidra till utveckling hos oss.   Arbetsuppgifter I rollen som strategisk inköpare ansvarar du att dr... Visa mer
För att kunna stödja vården och övrig verksamhet söker vi nu strategiska inköpare till vårt team. Vill du ha en tjänst där du jobbar nära verksamheten och får möjlighet att jobba inom ett eller flera olika områden, allt från medicinteknik, IT, läkemedel och livsmedel? Vi söker dig som vill bli en del av ett modernt kategoristyrt inköpsarbete och som vill bidra till utveckling hos oss.

 

Arbetsuppgifter

I rollen som strategisk inköpare ansvarar du att driva upphandlingsprojekt mot satta mål, genom att analysera, tidsätta, skapa underlag, utvärdera, teckna och implementera avtal med fokus på affärsmässiga och ändamålsmässiga leveranser. Det ingår också att under avtalstiden följa upp avtal och genomföra leverantörsdialoger tillsammans med både leverantörer och uppdragsgivare.

Du kan komma att ingå i kategoriteam och vara upphandlingsspecialist inom något eller några av våra kategoriområden, till exempel IT, medicinteknik, hälso- och sjukvårdstjänster eller facility management. Tillsammans med övriga medarbetare kommer du att bidra till att utveckla Inköpsverksamheten och dess processer och rutiner. 

Arbetsgruppen som du kommer att ingå i består av 18 strategiska inköpare. I arbetet ingår resor (på arbetstid) då man arbetar både i Sörmland och Västmanland.


Om arbetsplatsen

Inköp är en expert- och stödfunktion för både Region Sörmland och Region Västmanland. Det innebär att vi ansvarar för organisationernas upphandlingar av varor, tjänster och byggentreprenader för ett samlat värde om ca 5 miljarder per år. Enheten är en resurs i form av affärsstöd, i alla typer av inköpsfrågor. Vi har också det övergripande ansvaret för e-handel i Region Sörmland.

Inköpsenheten består av 56 medarbetare. Vi har kontor på orterna Eskilstuna, Nyköping, Katrineholm och Västerås. Vi arbetar kategoristyrt vilket innebär att vi grupperar våra inköp utifrån leverantörsmarknaden för att uppnå största möjliga nytta.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har en examen från universitet/högskola inom ekonomi, inköp, juridik eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig, alternativt att du har förvärvat motsvarande kunskaper i arbetslivet. 

Vi ser positivt på om du har erfarenhet att projektleda inköps- och upphandlingsarbete, gärna från offentlig sektor där du har tillämpat LOU/LUF/LOV. Juridisk erfarenhet ser vi också positivt på då det finns möjlighet att jobba i samarbete med inköpsjurist och att stötta verksamheten i juridiska frågor. Erfarenhet av upphandlingsverktyget Visma TendSign eller likvärdigt system är meriterande. Du måste kunna uttrycka dig väl i svenska språket både i tal och i skrift. Goda kunskaper i Officepaketet är ett krav.

Då tjänsten innebär inslag av projektledning så är det viktigt för oss att du är bra på att leda och samordna en grupp, att du kommunicerar väl med andra och är tydlig med dina förväntningar. Du är bra på att planera och driva arbetet framåt på ett effektivt sätt och att jobba mot uppsatta mål. Det är också viktigt att du är trygg i dig själv och din yrkesroll och att du är lyhörd, in lyssnande och samarbetar väl med andra i din omgivning. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga kompetenser.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning på heltid hos Region Sörmland. Tillträde och placeringsort enligt överenskommelse. Möjliga placeringsorter är Eskilstuna, Nyköping, Katrineholm och Västerås.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Välkommen med din ansökan senast 10 januari 2021

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Visa mindre

Junior inköpare för uppdrag i Katrineholm!

Är du driven och vill lära dig mer inom inköp? Till vår kund i Katrineholm söker vi en person för ett konsultuppdrag med stor chans till förlängning! Dina arbetsuppgifter Vi söker nu en inköpare för ett konsultuppdrag med placering i Katrineholm. Du kommer att jobba i en mindre inköpsgrupp där du får en varierad roll med möjlighet att lära dig mycket och få erfarenhet inom yrket. Du kommer exempelvis att jobba med inköps- och orderadministration, prisuppd... Visa mer
Är du driven och vill lära dig mer inom inköp? Till vår kund i Katrineholm söker vi en person för ett konsultuppdrag med stor chans till förlängning!

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en inköpare för ett konsultuppdrag med placering i Katrineholm. Du kommer att jobba i en mindre inköpsgrupp där du får en varierad roll med möjlighet att lära dig mycket och få erfarenhet inom yrket. Du kommer exempelvis att jobba med inköps- och orderadministration, prisuppdateringar och fakturahantering.


Din profil
Vi söker dig som är i början av din karriär och vill lära dig mer inom inköp. Kanske är du nyexad från en inköpsutbildning eller så har du erfarenhet av arbete inom inköpsområdet.

Som person har du stort driv och är van vid att jobba självständigt. Du gillar att jobba i grupp och är en utmärkt lagspelare. Du är engagerad och gillar att jobba med förbättringar.

Du har goda kunskaper i Officepaketet och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Har du även jobbat i affärssystemet Movex eller SAP är det mycket meriterande.

Ansökningsförfarande
Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum om vi träffar rätt person så vänta inte med att söka!

Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till Martina på 011-199472 eller [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

SKF Mekan utökar sin inköpsavdelning!

Ansök    Aug 22    Skill    Inköpare
Är du inköpare som vill få möjlighet att jobba i en multinationell koncern med stora utvecklingsmöjligheter? SKF Mekan i Katrineholm söker en driven inköpare som vill ta sig an nya utmaningar och utvecklas tillsammans med företaget. Om företaget För SKF är ingenjörskonst något mycket större än ett lager som minskar friktion. Det handlar om att hjälpa till att bygga en stark och konkurrenskraftig industri, som skapar nya jobb och nya idéer. Det handlar om ... Visa mer
Är du inköpare som vill få möjlighet att jobba i en multinationell koncern med stora utvecklingsmöjligheter? SKF Mekan i Katrineholm söker en driven inköpare som vill ta sig an nya utmaningar och utvecklas tillsammans med företaget.

Om företaget
För SKF är ingenjörskonst något mycket större än ett lager som minskar friktion. Det handlar om att hjälpa till att bygga en stark och konkurrenskraftig industri, som skapar nya jobb och nya idéer. Det handlar om att koppla upp och ligga i framkant när det gäller ny teknik och det handlar om att skapa förutsättningar, så att vi kan lämna över jordklotet i lite bättre skick än när vi tog över.

SKF Mekan utvecklar, tillverkar och marknadsför lagerhus och lagertillbehör som används där SKFs lager byggs in i maskiner och olika anläggningar. Tillverkningen sker dels i Gjuteriet och dels i vår bearbetning. SKF Mekan AB omsätter ca 1000 MSEK och har ca 460 anställda.


Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en inköpare med placering i Katrineholm. Du kommer ha en viktig roll i utvecklingen av leverantörsrelationer, kostnadssänkningsaktiviteter och processer.

Inköpsavdelningen består av fyra personer där du rapporterar till chefen för inköp. Du kommer att samarbeta tillsammans med ett koncernövergripande inköpsteam som i förekommande fall sätter ramar för processer och där du förväntas bistå med kunskaper om den lokala fabriken.
Ditt inköpsområde omfattar inköpta artiklar till produktion samt service och tjänster.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:
• Offerthantering, leda förhandlingar och avtalshantering.
• Upprätthålla och utveckla leverantörsrelationer.
• Initiera och driva kostnadssänkande aktiviteter inom inköp.
• Utveckla och effektivisera processerna på inköpsavdelningen inkl. förekommande IT-system.
• Prisuppdateringar i affärssystemet.
• Uppföljning av leverantörer, inköpskostnader och fakturaavvikelser.

SKF erbjuder dig ett utvecklande arbete i en stimulerande arbetsmiljö och med goda möjligheter till egen kompetensutveckling.


Din profil
Vi söker dig som har utbildning inom inköp/ekonomi/logistik/teknik och flera års erfarenhet av inköpsarbete. Det är meriterande om du har en akademisk profil. Du har vidare erfarenhet av förhandlingar och kontakt med leverantörer. Har du specifik erfarenhet från tillverkande industri eller motsvarande är det till din fördel. Du har goda kunskaper i Officepaketet och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person har du stort driv och är van vid att jobba självständigt. Du gillar att jobba i grupp och är en utmärkt lagspelare. Du är engagerad och gillar att jobba med förbättringar. Du har god förmåga att kommunicera med leverantörer, internkunder och övriga inköpare.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag!


Ansökningsförfarande
Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum om vi träffar rätt person så vänta in med att söka!

Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till Martina på 011-199472 eller [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre