Lediga jobb Katrineholms kommun, Vård- och omsorgsförvaltningen i Katrineholm

Se alla lediga jobb från Katrineholms kommun, Vård- och omsorgsförvaltningen i Katrineholm. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Katrineholm som finns inom det yrket.

Stödpedagog inom gruppbostäder, Funktionshinderområdet

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss! Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att människor med särskilda behov och deras anhöriga ska kunna vara trygga och ha förutsättningar att leva som aktiva och självständiga medborgare. ARBETSUPPGIFTER Vi... Visa mer
Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att människor med särskilda behov och deras anhöriga ska kunna vara trygga och ha förutsättningar att leva som aktiva och självständiga medborgare.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en Stödpedagog som kan delta i utvecklingsarbetet inom Grupp- Servicebostäder LSS inom Funktionsstödsområdet, Vård och omsorgsförvaltningen.

I tjänsten arbetar du med personer som har intellektuell funktionsnedsättning, autism eller neuropsykiatrisk diagnos. Stödpedagogens uppdrag i verksamheten är att leda, stödja och utveckla arbetet utifrån ett individanpassat förhållningssätt. Du är ledande i verksamheten inom alternativ och kompletterande kommunikation, AKK, och tydliggörande pedagogik.
Som stödpedagog ska du kunna handleda Stödassistenterna i deras arbete med brukaren, detta med tydlig inriktning som syftar till självständighet och delaktighet utifrån LSS. Detta innebär att du stöttar och strukturerar arbetet i grupperna samt leder det vardagliga arbetet såväl enskilt som i grupp. Du ska även kunna handleda personalgruppen i specifika ärenden, leda brukarmöten och vara en naturlig länk mellan personalgrupp och enhetschef.

Du kommer att vara verksam i fyra olika boenden.
Arbetstiderna är huvudsakligen förlagda till dagtid men kvällar och helger kan förekomma.

KVALIFIKATIONER
För arbetet som stödpedagog krävs eftergymnasial utbildning/högskoleutbildning inriktning mot funktionshinderområdet, pedagogik och socialt arbete. Exempel på lämplig utbildning kan vara stödpedagog eller specialpedagog. Meriterande är att du har erfarenhet av att arbeta med AKK. Du ska kunna arbeta med struktur, schema och tidsstöd i vardagen för brukarna. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete med personer med intellektuell funktionsnedsättning.

För att lyckas i rollen hos oss är du en person med stort ansvarstagande och god samarbetsförmåga mot samtliga kontaktytor för brukarna. Arbetet kräver att du är stresstålig och vi ställer höga krav på självständighet vilket innebär att du är drivande, prioriterar väl, fattar egna beslut och har en god organisationsförmåga. Vi söker dig som arbetar med flexibilitet i både tanke och handling och har en god serviceförmåga.

Du har förmågan att kunna se till helheten i organisationen. Vi lägger stor vikt vid att du kan leda andra och har ett öppet och förtroendeskapande förhållningssätt.

Vi ser också att du arbetar utifrån ett individuellt synsätt. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

B-körkort krävs.
Provanställning kan komma att tillämpas.

ÖVRIGT
Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Sommartjänster inom Vård och Omsorg 2023

Katrineholms kommun, Vård- och omsorgsförvaltningen söker engagerade Semestervikarier till sommaren 2023, inriktning Äldreomsorg, LSS/Funkis. Uppfyller Du våra krav och är intresserad av att arbeta hos oss? Besök då vår rekryteringsdag på Arbetsförmedlingen i Katrineholm onsdagen den 15 februari kl 13.00-18.00, för kortintervju med oss. (Har du tidigare sökt via vår annons publicerad den 23 december 2022 i Platsbanken och haft en kontakt med oss, behöve... Visa mer
Katrineholms kommun, Vård- och omsorgsförvaltningen söker engagerade Semestervikarier till sommaren 2023, inriktning Äldreomsorg, LSS/Funkis.

Uppfyller Du våra krav och är intresserad av att arbeta hos oss?

Besök då vår rekryteringsdag på Arbetsförmedlingen i Katrineholm onsdagen den 15 februari kl 13.00-18.00, för kortintervju med oss.
(Har du tidigare sökt via vår annons publicerad den 23 december 2022 i Platsbanken och haft en kontakt med oss, behöver du inte komma till denna träff.)

För att få komma in till en kortintervju MÅSTE Du kunna uppvisa:
- Att du har registrerat Dig på vår hemsida (se länk i annons)
- Vaccinationsbevis för covid-19
- Giltig legitimation

Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att människor med särskilda behov och deras anhöriga ska kunna vara trygga och ha förutsättningar att leva som aktiva och självständiga medborgare.

ARBETSUPPGIFTER:
Inom Äldreomsorg arbetar du med att stötta och vårda äldre individer. Du fungerar som en hjälp för den enskilde i vardagen där syftet är att stödja personens individuella förmågor. Du arbetar på något av våra vårdboenden, inom hemtjänsten eller på våra dagverksamheter.
Inom LSS Funkis stöttar du personer som har psykisk funktionsnedsättning, autismspektrumproblematik, förvärvade hjärnskador eller andra omfattande funktionsnedsättningar. Inom LSS Funkis erbjuder vi arbete på bland annat gruppbostad, inom personlig assistans samt på korttidsboende för barn och ungdomar.
Din uppgift blir att ge våra brukare en meningsfull, trygg och aktiv vardag. Vi arbetar utifrån varje persons enskilda behov. Vi hjälper till med alla vardagsuppgifter som exempelvis personlig hygien och intimhygien, gå
promenader, ge mediciner vid rätt tidpunkt, hushållssysslor som städ och tvätt, matlagning, delta i fritidsaktiviteter samt arbete med tydliggörande pedagogik.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som företrädelsvis har en påbörjad eller slutförd gymnasieutbildning. Det är meriterande om din utbildning är inom barn och fritid eller vård- och omsorg.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från arbetslivet i form av arbete eller praktik. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom relationsskapande serviceyrken eller har arbetat med människor i behov av stöd, vård och omsorg.
För att arbeta hos oss behöver du vara 18 år eller äldre. I vissa verksamheter krävs det att du kan cykla och andra verksamheter kräver att du har B-körkort för manuell växellåda. Arbetet innefattar mycket kundkontakter och dokumentation, vilket innebär att vi har ett krav på att du kan kommunicera muntligt och skriftligt i det svenska språket. För att jobba hos oss kommer du därför att genomföra ett språktest utifrån vård- och omsorgsförvaltningens rutin.
Som person är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har ett intresse och en vilja att hjälpa andra och har en förmåga att leverera lösningar. Du arbetar bra med andra människor, både med kollegor och med brukare/anhöriga. Du tar ansvar över dina uppgifter och kan fatta nödvändiga beslut inom ditt ansvarsområde, där du även har en förmåga att agera professionellt i svåra och stressade situationer. Visa mindre

Leg sjukgymnast/ fysioterapeut

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss! Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att människor med särskilda behov och deras anhöriga ska kunna vara trygga och ha förutsättningar att leva som aktiva och självständiga medborgare. ARBETSUPPGIFTER Du... Visa mer
Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att människor med särskilda behov och deras anhöriga ska kunna vara trygga och ha förutsättningar att leva som aktiva och självständiga medborgare.ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta i team med en arbetsterapeut samt sjuksköterska och omvårdnadspersonal i de verksamheter som finns inom förvaltningen. I förvaltningen ingår ordinärt och särskilt boende samt inom funktionsnedsättningsområdet. Du genomför även självständiga hembesök vid behov till individer. Dina arbetsuppgifter består bland annat av bedömningar av förflyttningsförmåga och behandlingar efter skada eller sjukdom. I arbetet ingår också att prova ut och förskriva hjälpmedel som kompensation för funktionsnedsättning eller i syfte att träna upp funktion samt utbilda /handleda omvårdnadspersonal i det dagliga arbetet kring patienten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast/ fysioterapeut och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av kommunalt rehabiliteringsarbete. Vi söker dig som är flexibel och har lätt att se till individens hela behov. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter i ditt arbetssätt när förutsättningarna förändras. Då vi arbetar i team är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Vi söker dig som leder, motiverar och förser andra med de befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Du samordnar grupper och skapar engagemang och delaktighet. Som person är du beslutsam och fattar dina beslut utifrån en snabb och rimlig konsekvensanalys. Du står fast vid din bedömning även om du skulle bli ifrågasatt. Du har ett bra bemötande även under tidspress. Har du dessutom ett positivt förhållningssätt är det dig vi söker!

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas.

Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Sommarvikarier till vård- och omsorg

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss! Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att människor med särskilda behov och deras anhöriga ska kunna vara trygga och ha förutsättningar att leva som aktiva och självständiga medborgare. ARBETSUPPGIFTER Vi... Visa mer
Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att människor med särskilda behov och deras anhöriga ska kunna vara trygga och ha förutsättningar att leva som aktiva och självständiga medborgare.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker timvikarier till flera olika arbetsplatser som äldreboenden och demensboenden, hemtjänst, personlig assistans, socialpsykiatri samt boende för personer med funktionsnedsättning i alla åldrar. Undersköterskor, vårdbiträden, stödassistenter och personliga assistenter.

Vår uppgift är att ge våra brukare en meningsfull, trygg och aktiv vardag.
Vi arbetar utifrån varje brukares enskilda behov. Vi hjälper till med alla vardagsuppgifter som exempelvis personlig hygien som dusch och intimhygien, gå promenad, ge mediciner vid rätt tidpunkt, hushållssysslor som städ och tvätt, matlagning samt delta i fritidsaktiviteter.

En av våra viktiga arbetsuppgifter är att dela medicin till våra brukare, för att få göra det behöver du först göra en webbutbildning och sedan ett kunskapstest hos ansvarig sjuksköterska.
Hos oss kommer du arbeta dag, kväll och helg. Vi behöver också medarbetare som kan jobba natt.
Nattetid är den främsta arbetsuppgiften är att bevara en lugn natt för brukarna.
På natten förekommer även nattmål för brukarna som är hungriga samt klädvård och lokalvård av allmän ytorna.
Vi arbetar vaken natt men även sovande natt, s.k. kombinationstjänst och ser till att bevara varje brukares individuella rutiner och dygnsrytmer.
Tillsammans hjälps vi åt för att skapa en meningsfull vardag för brukarna, dag som natt!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är flexibel, har ett engagemang och vill göra skillnad för människor!
Är du den vi söker?
För tjänsten som undersköterska behöver du ha en slutförd utbildning som motsvarar behörighet som undersköterska från omvårdnadsprogrammet.
För tjänsten som vårdbiträde är det inget krav att du är utbildad undersköterska.
Det är meriterande om du studerar inom hälsa, sjukvård, beteendevetenskapliga ämnen, eller inom missbruk.

Du kan också ha en annan utbildning på gymnasienivå som vi bedömer som likvärdig.
Oavsett vilken av tjänsterna du söker ser vi det som positivt om du har erfarenhet av omvårdnadsarbete inom äldreomsorgen eller erfarenhet av arbete med personer med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning.

Eftersom dokumentationsarbete är en viktig del i arbetet är det bra om du har tidigare erfarenhet av att dokumentera. För att undvika missförstånd behöver du kunna uttrycka dig obehindrat på svenska i tal och skrift.
Du behöver också kunna använda datorn som ett verktyg i ditt arbete.
Arbetet kan ibland vara tungt då det förekommer tunga förflyttningar och därför är det bra om du har god fysik.
De formella kraven är viktiga, men för oss är det också viktigt hur du är som person.
För att kunna arbeta och trivas hos oss behöver du vara självständig och kunna ta stort eget ansvar.

Du har ett positivt förhållningssätt och servicekänsla samt en förståelse och respekt för brukarens behov.
Du behöver vara en person med stort engagemang för målgruppen och alltid ha brukaren i fokus och utgå från dennes behov.

I våra arbetsgrupper ställer vi upp för varandra och därför söker vi dig som är en lagspelare och som har lätt för att samarbeta.
Våra verksamheter finns både i och utanför centrala Katrineholm. För att jobba hos oss behöver du ha fyllt 18 år.
Välkommen med din ansökan!
Ingen erfarenhet krävs
ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas.

Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Semestervikarie Biståndshandläggare

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss! Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att människor med särskilda behov och deras anhöriga ska kunna vara trygga och ha förutsättningar att leva som aktiva och självständiga medborgare. ARBETSUPPGIFTER I ... Visa mer
Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att människor med särskilda behov och deras anhöriga ska kunna vara trygga och ha förutsättningar att leva som aktiva och självständiga medborgare.ARBETSUPPGIFTER
I tjänsten som handläggare ingår att utreda, bedöma och fatta beslut om insatser enligt Socialtjänstlagen främst till äldre personer. I arbetsuppgifterna ingår att dokumentera och lämna till verkställighet samt att följa upp och ompröva beviljade
insatser. Du ska samverka med den enskilde och anhöriga, andra berörda och övriga verksamheter inom kommunen samt externa myndigheter.

Du ansvarar för att sätta invånarnas intressen och behov i centrum. Servicen ska vara ansvarsfull, effektiv och vara av god kvalitet och utföras av människor som även kan hantera svåra situationer. Du ska som handläggare representera kommunen, vara utåtriktad och kunna bemöta brukare och anhöriga på ett bra och positivt sätt som skapar förtroende.
Som stöd i det dagliga arbetet har du nära till kollegor och 1:e handläggaren.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har socionomutbildning eller en pågående socionomutbildning och har haft VFU (verksamhetsförlagda studier). Det är viktigt att du har kunskap och erfarenhet av myndighetsutövning och gällande lagstiftning. Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom yrket. Som person har du lätt för att planera och strukturera ditt dagliga arbete självständigt. I mötet med människor behöver du ha lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter då förutsättningarna i planeringen kan förändras. Du behöver vara lyhörd och kunna se möjligheter i förändringar.

Körkort är ett krav.
Rekrytering kommer att ske löpande.

ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas.

Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Vi söker tre legitimerade sjuksköterskor inom vårdboende

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss! Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att människor med särskilda behov och deras anhöriga ska kunna vara trygga och ha förutsättningar att leva som aktiva och självständiga medborgare. ARBETSUPPGIFTER Vi... Visa mer
Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att människor med särskilda behov och deras anhöriga ska kunna vara trygga och ha förutsättningar att leva som aktiva och självständiga medborgare.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker legitimerade sjuksköterska till vårdboende. Arbetet består av sedvanliga sjuksköterskeuppgifter såsom leda det dagliga behovet av omvårdnad, läkemedelshantering, bedömningar, sårvård, omvårdnadsdokumentation, handledning av personal samt kontakt med övriga professioner.
Du ansvarar för samt utfärdar delegering enligt gällande författningar. I arbetet ingår också att bedriva systematiskt kvalitets- och utvecklingsarbete. Jourtid ansvarar du för kommunens samlade behov av hälso- och sjukvårdsinsatser tillsammans med kollega.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska alt. med specialistutbildning till distriktssköterska eller med inriktning mot äldre.

Erfarenhet av arbete i kommunal vård är meriterande.
Arbetet är omväxlande och du förväntas kunna arbeta självständigt såväl som i team. Du bör kunna planera och organisera din dag självständigt och på ett effektivt sätt. Som person bör du vara trygg, empatisk och med god förmåga att anpassa dig till förändringar.
Du bör kunna uttrycka dig väl i tal och skrift samt ha god datorvana.
Du har en positiv inställning och ser det som en självklarhet att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Vi använder oss av Time Care Planering för att lägga schema och viss kvälls - och helgtjänstgöring förekommer.

B körkort är ett krav.


ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas.

Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Biståndshandläggare

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss! Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att människor med särskilda behov och deras anhöriga ska kunna vara trygga och ha förutsättningar att leva som aktiva och självständiga medborgare. ARBETSUPPGIFTER I ... Visa mer
Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att människor med särskilda behov och deras anhöriga ska kunna vara trygga och ha förutsättningar att leva som aktiva och självständiga medborgare.ARBETSUPPGIFTER
I tjänsten som handläggare ingår att utreda, bedöma och fatta beslut om biståndsinsatser enligt socialtjänstlagen främst till äldre personer. I tjänsten kan det förekomma vårdplaneringar på sjukhus. I arbetsuppgifterna ingår också att dokumentera och lämna uppdrag till utförare samt att följa upp och ompröva beviljade insatser. Du ska också samverka och samordna med den enskilde, anhöriga, andra berörda och övriga verksamheter inom kommunen samt externa myndigheter.

Du ansvarar för att sätta invånarnas intressen och behov i centrum. Servicen ska vara ansvarsfull, effektiv och vara av god kvalitet och utföras av människor som även kan hantera svåra situationer. Du ska som handläggare representera kommunen, vara utåtriktad och kunna bemöta brukare och anhöriga på ett bra och positivt sätt som skapar förtroende.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har socionomexamen, social omsorgsexamen eller annan högskoleutbildning med myndighetsutövning som bedöms likvärdig. Du har goda kunskaper inom aktuell lagstiftning och gärna erfarenhet av handläggning, dokumentation och att ge information.

Vi söker dig som har god förmåga att etablera kontakt med andra människor och i att samarbeta. Vi förutsätter att du har god datorvana och uttrycker dig väl i tal och skrift. Arbetsuppgifterna ställer höga krav på att du kan strukturera ditt arbete självständigt och flexibilitet. Ett krav är att du har B-körkort. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du är en fena på att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du bygger strukturer som även andra kan arbeta utifrån. Som person gillar du att ta ansvar för din uppgift och styr självständigt ditt arbete vad gäller att prestera resultat och välja arbetsmetod. Att anpassa dig till ändrade omständigheter i ditt arbetssätt när förutsättningarna förändras är något du har lätt för.

ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas.

Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Biståndshandläggare

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss! Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att människor med särskilda behov och deras anhöriga ska kunna vara trygga och ha förutsättningar att leva som aktiva och självständiga medborgare. ARBETSUPPGIFTER I ... Visa mer
Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att människor med särskilda behov och deras anhöriga ska kunna vara trygga och ha förutsättningar att leva som aktiva och självständiga medborgare.ARBETSUPPGIFTER
I tjänsten som handläggare ingår att utreda, bedöma och fatta beslut om biståndsinsatser enligt socialtjänstlagen främst till äldre personer. I tjänsten kan det förekomma vårdplaneringar på sjukhus. I arbetsuppgifterna ingår också att dokumentera och lämna uppdrag till utförare samt att följa upp och ompröva beviljade insatser. Du ska också samverka och samordna med den enskilde, anhöriga, andra berörda och övriga verksamheter inom kommunen samt externa myndigheter.

Du ansvarar för att sätta invånarnas intressen och behov i centrum. Servicen ska vara ansvarsfull, effektiv och vara av god kvalitet och utföras av människor som även kan hantera svåra situationer. Du ska som handläggare representera kommunen, vara utåtriktad och kunna bemöta brukare och anhöriga på ett bra och positivt sätt som skapar förtroende.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har socionomexamen, social omsorgsexamen eller annan högskoleutbildning med myndighetsutövning som bedöms likvärdig. Du har goda kunskaper inom aktuell lagstiftning och gärna erfarenhet av handläggning, dokumentation och att ge information.

Vi söker dig som har god förmåga att etablera kontakt med andra människor och i att samarbeta. Vi förutsätter att du har god datorvana och uttrycker dig väl i tal och skrift. Arbetsuppgifterna ställer höga krav på att du kan strukturera ditt arbete självständigt och flexibilitet. Ett krav är att du har B-körkort. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du är en fena på att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du bygger strukturer som även andra kan arbeta utifrån. Som person gillar du att ta ansvar för din uppgift och styr självständigt ditt arbete vad gäller att prestera resultat och välja arbetsmetod. Att anpassa dig till ändrade omständigheter i ditt arbetssätt när förutsättningarna förändras är något du har lätt för.

ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas.

Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Enhetschef till Lövåsgården

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss! Vård- och omsorgsförvaltningen med sina ca 1 200 engagerade medarbetare är en av förvaltningarna i Katrineholms kommun. Vårt uppdrag omfattar äldreomsorg, funktionsstöd, kommunal hälso- och sjukvård och biståndsbed... Visa mer
Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Vård- och omsorgsförvaltningen med sina ca 1 200 engagerade medarbetare är en av förvaltningarna i Katrineholms kommun. Vårt uppdrag omfattar äldreomsorg, funktionsstöd, kommunal hälso- och sjukvård och biståndsbedömning. Förvaltningen har en väl fungerande verksamhet med tydligt medborgarfokus och goda resultat i nationella brukarundersökningar. Hos oss arbetar undersköterskor, sjukgymnaster, personliga assistenter, biståndshandläggare, sjuksköterskor och många fler. Tillsammans gör vi skillnad för de människor som behöver vårt stöd. Varje dag.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en chef till Lövåsgårdens vård och korttidsboende. I ditt ansvar ingår tre korttidsenheter med olika inriktningar, totalt 30 platser.
Du ansvarar även för en demensenhet med 10 platser samt nattpersonal.
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för omsorg om äldre. Du har goda ledaregenskaper, förmåga att stimulera och motivera medarbetare samt att se möjligheter.
I uppdraget ingår ansvar för ekonomi, personal, arbetsmiljö och utveckling av verksamhet. Du rapporterar direkt till verksamhetschefen för området äldreomsorg.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är en erfaren ledare med erfarenhet och kunskap från vård- och omsorgsförvaltningens verksamhetsområde.
Du har ett genuint intresse för människor, god samarbetsförmåga samt förmåga att tillvarata andras kompetenser och idéer.

Du kan fatta beslut, är lyhörd och bra på att kommunicera och skapar ett gott samarbete med medarbetare, övriga enhetschefer och våra samarbetspartners för att kunna stödja och leda utveckling inom området.
Du ska vara ett gott föredöme i ditt ledarskap genom att vara professionell, agera utifrån värdegrund och visa prov på både gott omdöme och personlig omtanke.

Du är självständig i ditt arbete och är väl förtrogen med de lagar och riktlinjer som styr verksamheten.
Du har en ekonomisk medvetenhet och visar en förståelse för relationen mellan intäkter och kostnader och agerar utifrån det. Du involverar personalen i arbetet med ekonomi och kvalitet.
Erfarenhet av verksamhets-, budget-, arbetsmiljö- och personalansvar är ett krav. Du har en för uppdraget relevant minst treårig högskoleutbildning.

Du har lätt för att lära dig nya IT-system och du är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift.

ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas.

Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Leg sjukgymnast/fysioterapeut

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss! Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att människor med särskilda behov och deras anhöriga ska kunna vara trygga och ha förutsättningar att leva som aktiva och självständiga medborgare. ARBETSUPPGIFTER So... Visa mer
Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att människor med särskilda behov och deras anhöriga ska kunna vara trygga och ha förutsättningar att leva som aktiva och självständiga medborgare.ARBETSUPPGIFTER
Som sjukgymnast/fysioterapeut i Katrineholms kommun arbetar vi mot ordinärt och särskilt boende samt funktionsstödsområdet. Det är ett fritt och självständigt arbete i nära samarbete med kollegor och andra professioner kring den enskilde med målet att stärka individens trygghet och självständighet i tillvaron.
En del av dina arbetsuppgifter innefattar funktionsbedömningar och rehabilitering i hemmet samt förskrivning och uppföljning av hjälpmedel.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i kommunal vård sedan tidigare och att du har god datorvana.

Arbetet kräver att du klarar av att arbeta självständigt och välstrukturerat.
En stor del av arbetet består av handledning och instruktioner, därför värdesätter vi en god pedagogisk förmåga. Vi söker dig som är stabil och flexibel samt har förmåga att skapa ett positivt klimat och förmedla trygghet. Du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt.

Körkort samt vana att köra bil är ett krav.

ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas.

Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Rekrytering sker fortlöpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Två enhetschefer inom kommunal hälso- och sjukvård

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss! Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att människor med särskilda behov och deras anhöriga ska kunna vara trygga och ha förutsättningar att leva som aktiva och självständiga medborgare.Katrineholm är en kommun... Visa mer
Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att människor med särskilda behov och deras anhöriga ska kunna vara trygga och ha förutsättningar att leva som aktiva och självständiga medborgare.Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!
Vård- och omsorgsförvaltningen med sina ca 1 200 engagerade medarbetare är en av förvaltningarna i Katrineholms kommun. Vårt uppdrag omfattar äldreomsorg, funktionsstöd, kommunal hälso- och sjukvård och biståndsbedömning. Hemsjukvården driver vården upp till primärvårdsnivå.
Förvaltningen har en väl fungerande verksamhet med tydligt medborgarfokus och goda resultat i nationella brukarundersökningar. Hos oss arbetar undersköterskor, sjukgymnaster, personliga assistenter, biståndshandläggare, sjuksköterskor och många fler. Tillsammans gör vi skillnad för de människor som behöver vårt stöd varje dag.

Från årsskiftet har vi en ny organisation där vi samlar alla legitimerade medarbete inom den kommunala hälso-och sjukvården under två enhetschefer. I och med detta söker vi nu två enhetschefer till den kommunala hälso-och sjukvården. I den ena tjänsten ingår ansvar för fysioterapeuter/sjukgymnaster, arbetsterapeuter, rehabassistenter och sjuksköterskor till nattorganisationen samt till korttidsverksamhet. I den andra tjänsten ingår ansvar för sjuksköterskor för hemsjukvården, särskilda boenden för äldre samt funktionsstöd. Enhetscheferna kommer att ha omkring 30-35 medarbetare vardera.

Vi ska ge bästa möjliga service, vård och omsorg till kommunens invånare. För att lyckas med det behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare och chefer som trivs med att arbeta med människor och drivs av att utveckla verksamheten. Är det du? Sök tjänsten nu!
ARBETSUPPGIFTER
I arbetet som enhetschef är det du som leder verksamheten mot vård- och omsorgsförvaltningens mål. Du har ansvar för kvalité, arbetsmiljö, personal och ekonomi för ditt ansvarsområde. En viktig del i arbetet är att bidra till goda relationer med andra aktörer såväl inom som utanför förvaltningen.

Uppdraget kräver att du behärskar att växla mellan verksamhetsnära och mer långsiktig och strategisk styrning. I uppdraget ingår också att delta i förvaltningens utvecklingsarbete gällande hälso- och sjukvårdsfrågor generellt och att samverka såväl inom kommunen som med andra aktörer. Du ingår i förvaltningskontorets ledningsgrupp som består av fyra enhetschefer och medicinskt ansvarig sjuksköterska som leds av biträdande förvaltningschef.


KVALIFIKATIONER
Du som söker tjänsten har adekvat universitets- eller högskoleutbildning. Vi ser gärna att du har tidigare ledarerfarenhet och arbete inom en politiskt styrd organisation. Meriterande är att du har god kunskap om hälso- och sjukvård, närvård och personcentrerad vård och omsorg. Erfarenhet av att driva utvecklingsarbete inom området ses som meriterande. Du har goda kunskaper om de regelverk som styr verksamheten.

Området jobbar ständigt med förbättringsarbete därför ser vi gärna att du har erfarenhet av systematiskt kvalitetsarbete och kompetens inom förbättringsarbete. Som person är du entusiasmerande, är tydlig och har en god kommunikativ förmåga. Du har ett helhetstänk, god samarbetsförmåga och kan få såväl individ som grupp att växa och sträva mot samma mål. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är prestigelös och kan skapa goda relationer. Samt att du på ett positivt sätt kan tillvarata och utveckla medarbetarnas kompetens och få dem delaktiga och engagerade i verksamheten.
Du är en lugn, trygg och stabil ledare med mod och kraft att fatta beslut och driva förbättringsarbete.

Du innehar goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav.

Uppge gärna i din ansökan om det är någon särskild av de två annonserade tjänsterna som intresserar dig.

ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas.

Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Enhetschef till Lövåsgården

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss! Vård- och omsorgsförvaltningen med sina ca 1 200 engagerade medarbetare är en av förvaltningarna i Katrineholms kommun. Vårt uppdrag omfattar äldreomsorg, funktionsstöd, kommunal hälso- och sjukvård och biståndsbed... Visa mer
Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Vård- och omsorgsförvaltningen med sina ca 1 200 engagerade medarbetare är en av förvaltningarna i Katrineholms kommun. Vårt uppdrag omfattar äldreomsorg, funktionsstöd, kommunal hälso- och sjukvård och biståndsbedömning. Förvaltningen har en väl fungerande verksamhet med tydligt medborgarfokus och goda resultat i nationella brukarundersökningar. Hos oss arbetar undersköterskor, sjukgymnaster, personliga assistenter, biståndshandläggare, sjuksköterskor och många fler. Tillsammans gör vi skillnad för de människor som behöver vårt stöd. Varje dag.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en chef till Lövåsgårdens vård och korttidsboende. I ditt ansvar ingår tre korttidsenheter med olika inriktningar, totalt 30 platser.
Du ansvarar även för en demensenhet med 10 platser samt nattpersonal.
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för omsorg om äldre. Du har goda ledaregenskaper, förmåga att stimulera och motivera medarbetare samt att se möjligheter.
I uppdraget ingår ansvar för ekonomi, personal, arbetsmiljö och utveckling av verksamhet. Du rapporterar direkt till verksamhetschefen för området äldreomsorg.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är en erfaren ledare med erfarenhet och kunskap från vård- och omsorgsförvaltningens verksamhetsområde.
Du har ett genuint intresse för människor, god samarbetsförmåga samt förmåga att tillvarata andras kompetenser och idéer.

Du kan fatta beslut, är lyhörd och bra på att kommunicera och skapar ett gott samarbete med medarbetare, övriga enhetschefer och våra samarbetspartners för att kunna stödja och leda utveckling inom området.
Du ska vara ett gott föredöme i ditt ledarskap genom att vara professionell, agera utifrån värdegrund och visa prov på både gott omdöme och personlig omtanke.

Du är självständig i ditt arbete och är väl förtrogen med de lagar och riktlinjer som styr verksamheten.
Du har en ekonomisk medvetenhet och visar en förståelse för relationen mellan intäkter och kostnader och agerar utifrån det. Du involverar personalen i arbetet med ekonomi och kvalitet.
Erfarenhet av verksamhets-, budget-, arbetsmiljö- och personalansvar är ett krav. Du har en för uppdraget relevant minst treårig högskoleutbildning.

Du har lätt för att lära dig nya IT-system och du är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift.

ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas.

Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Leg sjuksköterska

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss! Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att människor med särskilda behov och deras anhöriga ska kunna vara trygga och ha förutsättningar att leva som aktiva och självständiga medborgare. ARBETSUPPGIFTER So... Visa mer
Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att människor med särskilda behov och deras anhöriga ska kunna vara trygga och ha förutsättningar att leva som aktiva och självständiga medborgare.ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska inom kommunal hälso- och sjukvård med inriktning särskilt boende/servicehus ingår att planera, följa upp, bedöma och åtgärda hälso- och sjukvårdsinsatser. Arbetet innebär att samverka med både interna och externa aktörer samt att handleda vårdpersonal i omvårdnadsarbetet. Visst kvälls- och helgarbete förekommer.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med svensk legitimation som sjuksköterska och som gärna vill bli en i vårt härliga gäng av sjuksköterskor. Har du vana av arbete i kommunal vård är det meriterande.

Som person behöver du vara trygg i din arbetsroll då du planerar och strukturerar din dag självständigt och fattar självständiga beslut. Du behöver kunna leda och fördela arbete samt vara flexibel. Du visar gott omdöme och gör korrekta avvägningar och prioriteringar. En god samarbetsförmåga är viktig då du kommer arbeta mot många olika aktörer.

B-körkort samt vana att köra bil är ett krav.

ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas.

Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Leg sjukgymnast / Fysioterapeut

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss! Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att människor med särskilda behov och deras anhöriga ska kunna vara trygga och ha förutsättningar att leva som aktiva och självständiga medborgare. ARBETSUPPGIFTER Du... Visa mer
Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att människor med särskilda behov och deras anhöriga ska kunna vara trygga och ha förutsättningar att leva som aktiva och självständiga medborgare.ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta i team med en arbetsterapeut samt sjuksköterska och omvårdnadspersonal i de verksamheter som finns inom förvaltningen, såsom ordinärt och särskilt boende samt inom funktionsnedsättningsområdet. Dina arbetsuppgifter består av sedvanliga sjukgymnastiska arbetsuppgifter. Det kan t ex vara bedömningar av förflyttningsförmåga och behandlingar efter skada eller sjukdom, prova ut och förskriva hjälpmedel som kompensation för funktionsnedsättning eller i syfte att träna upp funktion samt instruera /handleda omvårdnadspersonal i det dagliga arbetet kring patienten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast/ fysioterapeut. Då du själv ansvarar för att planera din dag behöver du vara självgående och strukturerad. Vi ser gärna att du är en ansvarsfull person som tar egna initiativ och beslut samt gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Då vi arbetar i team är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och är flexibel när så krävs. Har du dessutom ett positivt förhållningssätt är det dig vi söker!
B-körkort samt vana att köra bil är ett krav.

ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas.

Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Undersköterskor till hemtjänsten

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss! Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att människor med särskilda behov och deras anhöriga ska kunna vara trygga och ha förutsättningar att leva som aktiva och självständiga medborgare. ARBETSUPPGIFTER Nu... Visa mer
Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att människor med särskilda behov och deras anhöriga ska kunna vara trygga och ha förutsättningar att leva som aktiva och självständiga medborgare.ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi undersköterskor till hemtjänsten. I Katrineholms kommun kan man välja vem som ska utföra hemtjänsten. Den kommunala hemtjänsten är en av tio valbara utförare.

Arbetsuppgifterna består av omsorgs- och omvårdnadsarbete samt sjukvårdande arbetsuppgifter på delegation. Du kommer i huvudsak att arbeta i enskildas hem där du möter äldre personer med stora omsorgs- och omvårdnadsbehov.

KVALIFIKATIONER
För att jobba hos oss är det viktigt att du är trygg och stabil. Du är lyhörd och har lätt för att samarbeta med andra. Du tycker att alla människor är lika mycket värda och du är uppmärksam på brukarnas behov, är lugn och tillmötesgående i ditt bemötande. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och anstränger dig för att ge en så god vård och omsorg som möjligt.

För att jobba hos oss ska du ha studerat på vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande. Du kan också ha tidigare erfarenhet som bedöms likvärdig. Det är meriterande om du har vidareutbildning eller erfarenhet från arbete inom psykiatri eller demens.

Du har god datorvana och du kan lära dig nya IT-system. Det är meriterande om du vet hur du dokumenterar i journalsystemet Treserva.

Det är ett krav att du har körkort och är van att förflytta dig via cykel.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas.

Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Verksamhetschefer till vård - och omsorgsförvaltningen

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss! Vård- och omsorgsförvaltningen med sina ca 1 200 engagerade medarbetare är en av förvaltningarna i Katrineholms kommun. Vårt uppdrag omfattar äldreomsorg, funktionsstöd, kommunal hälso- och sjukvård och biståndsbed... Visa mer
Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Vård- och omsorgsförvaltningen med sina ca 1 200 engagerade medarbetare är en av förvaltningarna i Katrineholms kommun. Vårt uppdrag omfattar äldreomsorg, funktionsstöd, kommunal hälso- och sjukvård och biståndsbedömning. Förvaltningen har en väl fungerande verksamhet med tydligt medborgarfokus och goda resultat i nationella brukarundersökningar. Hos oss arbetar undersköterskor, sjukgymnaster, personliga assistenter, biståndshandläggare, sjuksköterskor och många fler. Tillsammans gör vi skillnad för de människor som behöver vårt stöd. Varje dag.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu två chefer till vård- och omsorgsförvaltningen som ska ansvara för varsitt verksamhetsområde, äldreomsorg respektive funktionsstöd. Verksamhetsområdet äldreomsorg omfattar bland annat särskilt boende, hemtjänst och dagverksamhet. Verksamhetsområdet funktionsstöd omfattar bland annat grupp- och servicebostäder, personlig assistans, socialpsykiatri och daglig verksamhet.

Som verksamhetschef har du ett strategiskt och samordnande ansvar för ditt verksamhetsområde. Du rapporterar direkt till förvaltningschefen och ingår i förvaltningens ledningsgrupp. Där förväntas du i hög grad bidra till hela förvaltningens fortsatta utveckling. Utifrån de politiska målen leder du verksamheten genom dina underställda chefer och säkerställer en god kvalitet och effektiv resursanvändning inom verksamhetsområdet. Samverkan över verksamhetsgränserna inom förvaltningen, liksom med externa parter, är en självklarhet för att vi tillsammans ska nå uppsatta mål.

Som verksamhetschef har du verksamhets-, budget-, arbetsmiljö- och personalansvar. Du hanterar strategiska frågor som rör både din verksamhet och förvaltningen som helhet. Modernisering och effektivisering av processer, rutiner och arbetssätt är en central del av uppdraget för att klara framtidens utmaningar. Du skapar förutsättningar för verksamhetens medarbetare att växa och vara nytänkande.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är en erfaren ledare med erfarenhet och kunskap från vård- och omsorgsförvaltningens verksamhetsområde. Du ska ha erfarenhet av att leda och utveckla andra chefer och en för uppdraget relevant akademisk utbildning. Du har även en god förståelse för arbete i en politiskt styrd organisation. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I Katrineholms kommun värdesätter vi modiga ledare. Vi vill att våra ledare ska våga utmanas, våga fråga, våga misslyckas och att ta lärdom av sina erfarenheter. Ditt ledarskap präglas av att du leder, motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Du har lätt för att skapa engagemang och delaktighet. Du ska vara ett gott föredöme i ditt ledarskap genom att vara professionell, agera utifrån värdegrund och visa prov på både gott omdöme och personlig omtanke.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har lätt för att identifiera hur organisationens delar påverkar varandra. Det är naturligt för dig att jobba för hela förvaltningens utveckling och du ser värdet i att alla funktioner inom förvaltningen samarbetar och det gör du genom att identifiera och skapa samarbete över gränserna.. Du agerar utifrån en helhetssyn för organisationens bästa.

Som person är du trygg, stabil och har god självinsikt. Du ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella. Förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen. Du förstår konsekvenserna av ditt agerande och hur det påverkar andra, du visar omdöme vid agerande och beslut.

Det är lätt för dig att ställa om fokus och anpassa dig utifrån nya förutsättningar. Du ser möjligheter i förändringar och agerar prestigelöst vid förändringar.

Du har tidigare haft ekonomiskt ansvar och förstår vikten av de ekonomiska frågorna och hur olika aktiviteter påverkar det ekonomiska resultatet.

B-körkort krävs.

ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas.

Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

1 Stödpedagog inom gruppbostäder LSS , Funktionsstödsområdet , Vård och omsor

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss! Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att människor med särskilda behov och deras anhöriga ska kunna vara trygga och ha förutsättningar att leva som aktiva och självständiga medborgare. ARBETSUPPGIFTER Vi... Visa mer
Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att människor med särskilda behov och deras anhöriga ska kunna vara trygga och ha förutsättningar att leva som aktiva och självständiga medborgare.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en Stödpedagog som kan delta i utvecklingsarbetet inom Grupp- Servicebostäder LSS inom Funktionsstödsområdet, Vård och omsorgsförvaltningen.

Som stödpedagog deltar du i det dagliga arbetet kring de boende som exempelvis följa med på aktiviteter, stöttning vid inköp, matlagning och personlig vård och även delegerade sjukvårdsuppgifter som läkemedelsgivning.

Du har som stödpedagog det övergripande ansvaret för kvalité genom att stödja dina kollegor i upprättandet av de boendes genomförandeplaner/dokumentation samt strukturera upp det dagliga arbetet.

Du kommer ingå i en arbetsgrupp med andra stödpedagoger och stödassistenter. Vi lägger stor vikt vid att du har lätt för att samarbeta . Även arbete på närliggande enhet kan förekomma.
Vi arbetar med stödpersonalskap.
Arbetstiden är förlagd dag, kväll och ibland helgarbete i ett fyraveckorschema.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med högskole- eller KY utbildning med inriktning pedagogik, beteendevetenskap, socialt arbete eller liknande.

Du behöver ha erfarenhet av tydliggörande pedagogik och kunna arbeta lågaffektivt, du kan omsätta teori i praktik.
Meriterande är att du har erfarenhet av att arbeta med AKK.
Du ska kunna arbeta med struktur, schema och tidsstöd i vardagen för brukarna.

För att lyckas i rollen hos oss är du en person med stort ansvarstagande och god samarbetsförmåga mot samtliga kontaktytor för brukarna.
Du arbetar med flexibilitet i både tanke och handling och har en god serviceförmåga.
Du har förmågan att kunna se till helheten i organisationen.
Vi lägger stor vikt vid att du kan leda andra och har ett öppet och förtroendeskapande förhållningssätt.

Vi ser också att du arbetar utifrån ett individuellt synsätt. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.
Provanställning kan komma att tillämpas.

ÖVRIGT
Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Undersköterska , natt på Almgården i Julita

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss! Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att människor med särskilda behov och deras anhöriga ska kunna vara trygga och ha förutsättningar att leva som aktiva och självständiga medborgare. ARBETSUPPGIFTER Vi... Visa mer
Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att människor med särskilda behov och deras anhöriga ska kunna vara trygga och ha förutsättningar att leva som aktiva och självständiga medborgare.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en undersköterska till natten på Almgårdens vårdboende.

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har erfarenhet av äldre- och demensvård.
Du kommer att arbeta med omvårdnad och omsorg om de boende och sedvanliga förekommande arbetsuppgifter på ett boende för äldre.

KVALIFIKATIONER
För att jobba hos oss är det viktigt att du kan sätta dig in i andras situation.
Du tycker att alla människor är lika mycket värda och du är uppmärksam på brukarnas behov, är lugn och tillmötesgående i ditt bemötande.
Du anstränger dig för att ge en så god vård och omsorg som möjligt.

Arbetet på avdelningen anpassas utifrån brukarnas behov och kan förändras snabbt. Därför är du flexibel och ser möjligheter i förändringar och har lätt för att anpassa dig till nya förutsättningar i arbetet och du har lätt för att samarbeta med andra.

För att jobba hos oss måste du vara utbildad undersköterska och har studerat på vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande.
Det är meriterande om du har erfarenhet av äldre- och demensvård.

Du kan uttrycka dig i tal och skrift och du vet hur du dokumenterar i journalsystem.

Det är meriterande att ha arbetat med Treserva, Senior Alert.

ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas.

Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Enhetschef till hemtjänsten

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss! Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att människor med särskilda behov och deras anhöriga ska kunna vara trygga och ha förutsättningar att leva som aktiva och självständiga medborgare. Kommunen tillämpar Hel... Visa mer
Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att människor med särskilda behov och deras anhöriga ska kunna vara trygga och ha förutsättningar att leva som aktiva och självständiga medborgare.

Kommunen tillämpar Heltid som norm, vilket medför ett positivt inslag för jämställdhet och möjlighet för kompetensutveckling samt karriärvägar. Detta innebär även att alla medarbetare anställs på 100% med möjlighet till önskad sysselsättningsgrad. Du som medarbetare hos oss får introduktion på flera enheter/förvaltningar inom kommunen. Vill du vara med?

Nu söker vi en chef som vill vara med och driva utveckling och förändring i hemtjänsten i Katrineholms kommun.

Vi är i ett spännande utvecklingsläge. Alla brukare inom hemtjänsten har sedan 2018 nyckelfria lås. Valfrihet inom matdistributionen är under implementering och förvaltningen arbetar också med förenklad handläggning av bistånd.

Du kommer att arbeta i en ung grupp med engagerade kollegor och med en riktig utmaning. Tillsammans utvecklar vi kvalitén med en resurseffektiv verksamhet i fokus.

Hemtjänsten i Katrineholms kommun är konkurrensutsatt genom lagen om valfrihet (LOV). 70 procent av hemtjänsten bedrivs inom kommunens egen regi - interna hemtjänsten.

ARBETSUPPGIFTER
Som enhetschef ansvarar du för att insatserna som vi utför är av god kvalité och för en ekonomi i balans samt god arbetsmiljö.

Ditt uppdrag är att driva, utveckla och följa upp verksamheten utifrån uppsatta mål tillsammans med medarbetare och övriga chefer.
Du har verksamhets-, budget-, arbetsmiljö- och personalansvar och du hanterar både strategiska och operativa frågor som rör både din del av verksamheten och förvaltningen som helhet.

Du leder och fördelar arbetet för dina medarbetare och säkerställer bemanning.
Du engagerar dina medarbetare och ger stöd och handledning.
Du är närvarande i ditt ledarskap och har fokus på det dagliga arbetet.

Som enhetschef stärker och motiverar du medarbetarna och fångar upp behov av kompetensutveckling, förändrade arbetssätt och rutiner.

Planering och prioritering är en naturlig del av ditt arbete och du håller uppsatta tidsramar.
Du arbetar för att samordna arbetsgrupper och blir en referenspunkt för andra.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning, exempelvis som socionom, beteendevetare, sjuksköterska eller inom något annat område som arbetsgivaren bedömer lämpligt.
• Du har kunskap om lagstiftning som rör uppdraget.
• Du har erfarenhet av att leda och utveckla arbetsgrupper utifrån ett arbetsgivarperspektiv.
• Du är kommunikativ och har erfarenhet av att samverka med kollegor och fackliga organisationer.
• Du har god förståelse för arbete i en politiskt styrd organisation.
• Du har erfarenhet av konkurrensutsatt äldreomsorg.
• Du har goda IT-kunskaper, förmåga att snabbt sätta dig in i nya system.

Du är trygg, stabil och har självinsikt.
För att skapa balans i ditt dagliga arbete i relation till dig själv ser du relationer i sitt rätta perspektiv och skiljer på det personliga och professionella.
Du förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen.

För att driva arbetet framåt tar Du initiativ till nya förslag och arbetssätt samt sätter igång aktiviteter och uppnår önskat resultat.
Du har en förmåga att argumentera för och förklara varför aktiviteterna bör och kan genomföras.

Du leder, motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål.

Du har en förmåga att skapa engagemang och delaktighet i arbetet.

Du har ekonomiska kunskaper som leder till att du visar förståelse för relationen mellan intäkter och kostnader och agerar utifrån det, samt förstår och tillämpar affärsmässiga principer.
Du förstår och kan förklara hur olika aktiviteter påverkar det ekonomiska resultatet samt fokuserar på kostnader, intäkter, vinst, marknaden och vad som kan ge störst avkastning.

Körkort (B) är ett krav.

Rekrytering kommer att ske löpande, vänta därför inte med din ansökan.

Välkommen med din ansökan.

ÖVRIGT
Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Undersköterska till Almgården i Julita

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss! Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att människor med särskilda behov och deras anhöriga ska kunna vara trygga och ha förutsättningar att leva som aktiva och självständiga medborgare. ARBETSUPPGIFTER Vi... Visa mer
Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att människor med särskilda behov och deras anhöriga ska kunna vara trygga och ha förutsättningar att leva som aktiva och självständiga medborgare.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en undersköterska till Almgårdens vårdboende.

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har erfarenhet av äldre- och demensvård.
Du kommer att arbeta med omvårdnad och omsorg om de boende och sedvanliga förekommande arbetsuppgifter på ett boende för äldre.

KVALIFIKATIONER
För att jobba hos oss är det viktigt att du kan sätta dig in i andras situation.
Du tycker att alla människor är lika mycket värda och du är uppmärksam på brukarnas behov, är lugn och tillmötesgående i ditt bemötande.
Du anstränger dig för att ge en så god vård och omsorg som möjligt.

Arbetet på avdelningen anpassas utifrån brukarnas behov och kan förändras snabbt. Därför är du flexibel och ser möjligheter i förändringar och har lätt för att anpassa dig till nya förutsättningar i arbetet och du har lätt för att samarbeta med andra.

För att jobba hos oss måste du vara utbildad undersköterska och har studerat på vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande.
Det är meriterande om du har erfarenhet av äldre- och demensvård.

Du kan uttrycka dig i tal och skrift och du vet hur du dokumenterar i journalsystem.

Det är meriterande att ha arbetat med Treserva, Senior Alert och BPSD tidigare.

ÖVRIGT
Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Vikarierande undersköterskor till Almgården i Julita

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss! Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att människor med särskilda behov och deras anhöriga ska kunna vara trygga och ha förutsättningar att leva som aktiva och självständiga medborgare. ARBETSUPPGIFTER Vi... Visa mer
Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att människor med särskilda behov och deras anhöriga ska kunna vara trygga och ha förutsättningar att leva som aktiva och självständiga medborgare.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker två undersköterskor på vikariat till Almgårdens vårdboende.

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har erfarenhet av äldre- och demensvård.
Du kommer att arbeta med omvårdnad och omsorg om de boende och sedvanliga förekommande arbetsuppgifter på ett boende för äldre.

KVALIFIKATIONER
För att jobba hos oss är det viktigt att du kan sätta dig in i andras situation.
Du tycker att alla människor är lika mycket värda och du är uppmärksam på brukarnas behov, är lugn och tillmötesgående i ditt bemötande.
Du anstränger dig för att ge en så god vård och omsorg som möjligt.

Arbetet på avdelningen anpassas utifrån brukarnas behov och kan förändras snabbt. Därför är du flexibel och ser möjligheter i förändringar och har lätt för att anpassa dig till nya förutsättningar i arbetet och du har lätt för att samarbeta med andra.

För att jobba hos oss måste du vara utbildad undersköterska och har studerat på vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande.
Det är meriterande om du har erfarenhet av äldre- och demensvård.

Du kan uttrycka dig i tal och skrift och du vet hur du dokumenterar i journalsystem.

Det är meriterande att ha arbetat med Treserva, Senior Alert och BPSD tidigare.
Erfarenhet krävs.

ÖVRIGT
Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Legitimerad Arbetsterapeut

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss! Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att människor med särskilda behov och deras anhöriga ska kunna vara trygga och ha förutsättningar att leva som aktiva och självständiga medborgare. ARBETSUPPGIFTER Vi... Visa mer
Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att människor med särskilda behov och deras anhöriga ska kunna vara trygga och ha förutsättningar att leva som aktiva och självständiga medborgare.ARBETSUPPGIFTER
Vi är ca 25 personer som arbetar på rehab och är arbetsterapeuter, sjukgymnaster samt rehab assistenter. Vi arbetar inom områdena funktionshinder, hemsjukvård samt vårdboende. Vi finns på Lövåsgården där vi har nära tillgång till kollegor och du kommer också få en mentor.

Dina arbetsuppgifter är att tillsammans med övriga i teamet bistå den boende att bibehålla sina funktioner och få en meningsfull vardag. Hjälpmedelsförskrivning, handledning/utbildning av personal, teamarbete, fallprevention samt att delta på vårdplaneringar är viktiga delar som också ingår i arbetet.

KVALIFIKATIONER
Vi säker dig som är legitimerad arbetsterapeut till ett sommarvikariat! Som person har du lätt för att samarbeta med andra människor, du relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Då vi arbetar i team är det också viktigt att du är flexibel och snabbt kan ändra ditt synsätt och förhållningssätt om det skulle behövas. Vi tror också det är viktigt att du är en lugn och trygg person som har lätt att skapa god kontakt med dina patienter. Vi söker dig som har förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor. Det är även meriterande om du har erfarenhet av kommunal vård.

Det är önskvärt att du har körkort för bil för att kunna göra hembesök. Tjänstecykel finns också att tillgå.

ÖVRIGT
Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Rekrytering sker fortlöpande så skicka in dina annons redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

SOL - Handläggare

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss! Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att människor med särskilda behov och deras anhöriga ska kunna vara trygga och ha förutsättningar att leva som aktiva och självständiga medborgare. ARBETSUPPGIFTER I ... Visa mer
Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att människor med särskilda behov och deras anhöriga ska kunna vara trygga och ha förutsättningar att leva som aktiva och självständiga medborgare.ARBETSUPPGIFTER
I tjänsten som handläggare ingår att utreda, bedöma och fatta beslut om biståndsinsatser enligt socialtjänstlagen främst till äldre personer. I arbetsuppgifterna ingår också att dokumentera och lämna uppdrag till utförare samt att följa upp och ompröva beviljade insatser. Du ska också samverka och samordna med den enskilde, anhöriga, andra berörda och övriga verksamheter inom kommunen samt externa myndigheter.

Du ansvarar för att sätta invånarnas intressen och behov i centrum. Servicen ska vara ansvarsfull, effektiv och vara av god kvalitet och utföras av människor som även kan hantera svåra situationer. Du ska som handläggare representera kommunen, vara utåtriktad och kunna bemöta brukare och anhöriga på ett bra och positivt sätt som skapar förtroende.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har socionomexamen, social omsorgsexamen eller annan högskoleutbildning som bedöms likvärdig. Du har goda kunskaper inom aktuell lagstiftning och gärna ha erfarenhet av handläggning, dokumentation och ge information. Du har god förmåga att etablera god kontakt med andra människor och att samarbeta. Vi förutsätter att du har god datorvana och uttrycker dig väl i tal och skrift. Arbetsuppgifterna ställer höga krav på att du kan strukturera ditt arbete självständigt och är flexibel. Ett krav är att du har B-körkort. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Leg sjukgymnast / Fysioterapeut

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss! Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att människor med särskilda behov och deras anhöriga ska kunna vara trygga och ha förutsättningar att leva som aktiva och självständiga medborgare. ARBETSUPPGIFTER På... Visa mer
Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att människor med särskilda behov och deras anhöriga ska kunna vara trygga och ha förutsättningar att leva som aktiva och självständiga medborgare.ARBETSUPPGIFTER
På rehabenheten är vi ca 25 medarbetare; fysioterapeuter, arbetsterapeuter och rehab assistenter. Vi arbetar inom områdena funktionshinder, hemsjukvård samt vårdboende. Vi sitter samlade på Lövåsgården vilket innebär att du har dina kolleger nära dig och ni fördelar arbetet tillsammans. Du kommer också få en egen mentor. Dina arbetsuppgifter är att tillsammans med övriga i teamet bistå den boende att bibehålla sina funktioner och få en meningsfull dag. Hjälpmedelsförskrivning, handledning/utbildning av personal, teamarbete, fallprevention samt att delta på vårdplaneringar är viktiga delar som också ingår i arbetet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker nu dig med som är legitimerad sjukgymnast/ fysioterapeut till vår rehabenhet!

Som person har du lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter i ditt arbetssätt när förutsättningarna förändras. Du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du gör korrekta avvägningar och prioriteringar.

Du är strukturerad och har förmåga att fatta egna beslut utifrån din profession. Då vi arbetar i team är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga samt är flexibel och kan prioritera om din dag. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av kommunal vård. Då vi gör hembesök är det viktigt att du har körkort för bil. Tjänstecykel finns också att tillgå. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).
Rekrytering sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Sjuksköterska

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss! Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att människor med särskilda behov och deras anhöriga ska kunna vara trygga och ha förutsättningar att leva som aktiva och självständiga medborgare. ARBETSUPPGIFTER Vi... Visa mer
Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att människor med särskilda behov och deras anhöriga ska kunna vara trygga och ha förutsättningar att leva som aktiva och självständiga medborgare.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska med svensk legitimation och är intresserad av att arbeta på vårdboende för äldre. Du leder/ansvarar för hälso- och sjukvårdsarbetet på boendet och samverkar i team med andra yrkesgrupper för att på bästa sätt tillgodose patientens vårdbehov. I rollen ingår också att på ett pedagogiskt sätt handleda och delegera personal i omvårdnadsarbetet. I tjänsten ingår viss kvälls- och helgtjänstgöring.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lätt för att skapa goda relationer och bemöter såväl patienter som kollegor professionellt. Hos oss är arbetet fritt och självständigt och du behöver kunna planera och prioritera din dag på ett effektivt sätt. Som person är du trygg i dig själv och i din yrkesroll och ser utvecklingsmöjligheter i arbetssätt och rutiner. Du är även strukturerad och har en god problemlösningsförmåga.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom kommunal sjukvård. Körkort, samt vana att köra bil är ett krav.

ÖVRIGT
Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre