Lediga jobb som Kvalitetschef i Katrineholm

Se lediga jobb som Kvalitetschef i Katrineholm. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Katrineholm som finns hos arbetsgivaren.

Kvalitetsspecialist inom ISO / IEC 17025

För kunds räkning söker vi dig som har rätt kvalifikation, erfarenhet och personlighet för detta uppdrag.Är du en driven och erfaren Kvalitetsledare med passion för att hjälpa organisationer inom tillverkningsindustin att nå nya höjder? Då har vi ett spännande och utmanande uppdrag för dig! Vi söker en engagerad person som kan leda implementeringen av ISO/IEC 17025 hela vägen till certifieringen under hösten hos vår kund i Eskilstuna. Uppdragsbeskrivning... Visa mer
För kunds räkning söker vi dig som har rätt kvalifikation, erfarenhet och personlighet för detta uppdrag.Är du en driven och erfaren Kvalitetsledare med passion för att hjälpa organisationer inom tillverkningsindustin att nå nya höjder? Då har vi ett spännande och utmanande uppdrag för dig!
Vi söker en engagerad person som kan leda implementeringen av ISO/IEC 17025 hela vägen till certifieringen under hösten hos vår kund i Eskilstuna.

Uppdragsbeskrivning
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
- Ta fullständigt ansvar för att leda och driva implementeringen av ISO/ IEC 17025
- Utveckla och implementera en effektiv strategi för att uppnå certifiering
- Samordna arbetet med interna och externa intressenter
- Säkerställa att alla krav för certifiering uppfylls och att relevanta processer och rutiner implementeras på korrekt sätt
- Övervaka framsteg och vidta nödvändiga åtgärder för att säkerställa att projektet slutförs i tid och inom budget

Grundläggande kvalifikationer
Vi söker dig som har/är:
- Högeskoleexamen inom relevant tekniskt område eller motsvarade inom kvalitet
- Minst 5 års erfarenhet av att leda implementerings- och certifieringsprojekt
- Expert kunskaper i ISO/IEC 17025 och kvalitetsledningsystem
- Erfarenhet av roller inom tillverkande industri
- Mycket goda kunskaper om relevanta lagar och förordningar
- Förmågan att leda och coacha ett team av engagerade medarbetare mot gemensamma mål
- Hög IT-mognad, dvs. behärskar Office 365, affärssystem och andra system som är relevanta för rollen
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Personlig egenskaper
För att lyckas i rollen ser vi att du är/har:
- En utmärkt kommunikations- och samarbetsförmåga
- En stark drivkraft och en förmåga att arbeta självständigt och i team
- Problemlösningsförmåga och analytiskt tänkande.

Formalia 
- Uppdragsperiod: 240819 - 241220
- Omfattning: 75 - 100%
- Ort: Eskilstuna
- Distansarbete: Initialt 25%, senare i uppdraget 75%-100%
- Kompetensnivå: 4

Läs mer om kompetensnivåer på följande länk: https://www.addilon.se/konsult/kompetensnivaer/

Vi erbjuder
Som konsult hos oss får möjlighet att arbeta hos kunder som ligger i framkant inom svensk industri och näringsliv. Uppdragen anpassas för att nivån ligga i linje med kundens förväntningar och vara så utvecklande och stimulerande som möjligt. Till din hjälp kommer du att ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Vi transformerar karriärer och bygger framgångsrika företag genom att alltid utgå från våra värderingar.

Ansökan
Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras för dig som går vidare till intervju.

För att arbeta som konsult hos oss krävs det att du:

1. Delar våra värderingar
2. Är etablerad i ditt yrke
3. Har relevant erfarenhet för uppdraget
4. Gärna har erfarenhet från olika roller och olika branscher

Vissa av våra uppdrag omfattas av försvarssekretess. Det innebär att du behöver ha svenskt medborgarskap samt genomgå och godkännas i en säkerhetsprövning.

Om Addilon
Rekrytering och uthyrning av rätt chefer och specialister inom främst teknik, försäljning, inköp och logistik i Stockholm, Göteborg, Mälardalen, Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och Chicago.

Följ oss på:
LinkedIn | Facebook | Instagram

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc. Visa mindre

Arbetsledare , Platschef

Arbetsledare med tummen på rätt ställe Platschef sökes - Björkvikring, Katrineholms kommun Självständig, driven och praktiskt lagd problemlösare med dokumenterad erfarenhet av personalledning, sökes till vår anläggning i Björkvikring. TradingSolutions är Sveriges snabbast växande företag inom försäljning av begagnade leasingbilar s.k. remarketing. Vi omsätter idag 100 mkr och har 30 anställda fördelat på tre orter i Sverige, med huvudkontor i centrala S... Visa mer
Arbetsledare med tummen på rätt ställe
Platschef sökes - Björkvikring, Katrineholms kommun
Självständig, driven och praktiskt lagd problemlösare med dokumenterad erfarenhet av personalledning, sökes till vår anläggning i Björkvikring.
TradingSolutions är Sveriges snabbast växande företag inom försäljning av begagnade leasingbilar s.k. remarketing. Vi omsätter idag 100 mkr och har 30 anställda fördelat på tre orter i Sverige, med huvudkontor i centrala Stockholm och testanläggningar på flera platser i landet. TradingSolutions är en pionjär inom internetbaserad bilförsäljning med en egen plattform som effektivt hanterar hela avvecklingsprocessen, där bilarna säljs till köpare i Sverige och Europa. Vi är idag en av Sveriges mest tongivande aktörer inom vår del av bilbranschen. 2020 fick vi förtroendet att hantera över 15 000 bilar åt ett stort antal vagnparkskunder runt om i Sverige.
Vi erbjuder bl a våra kunder tjänsten TradingPlus. Den innebär att vi sköter hela försäljningsflödet åt kunden inklusive rengöring, provkörning, inspektioner och fotografering av bilarna på någon av våra testanläggningar, innan den läggs ut på vår marknadsplats.

Tjänsten och din roll
Det är för arbetet på vår testanläggning i Björkvikring, som du blir ansvarig för drift, rutiner, kvalitet, underhåll, personal och utveckling. Anläggningen ligger på pendlingsavstånd från t ex Nyköping, Norrköping, Oxelösund eller Katrineholm.
På anläggningen finns väl upparbetade rutiner för alla delar i processen, samtidigt som vi gärna ser att du är en person som inte ryggar för att föreslå och genomföra effektivare flöden, och andra förbättringar av verksamheten på plats.
Arbetet är omväxlande och fritt, samtidigt som du har ansvaret för att alla ovanstående delar fungerar.

Personalansvar
Du är arbetsledare för 9 anställda på Björkvikring och ansvaret omfattar fördelning av arbetsuppgifter, utbildning av personal, produktionsmöten på veckobasis med personalgruppen och en mindre del personaladministrativt arbete (som anställningar, lönerapportering till ekonomiavdelningen m m). En viktig del av ditt arbete är också att fortsätta bygga ett sammansvetsat team som har fokus på kvalitet och effektivitet.
Rutiner och kvalitet
Då vi har ett stort flöde av bilar som passerar genom anläggningen, krävs effektiva rutiner. Därför vill vi gärna att du är en person som uppskattar struktur i ditt arbete. Dessutom och är det en fördel om du har erfarenhet från bilbranschen. Och eftersom du är trygg i rollen som arbetsledare, kan du ge konstruktiv kritik när det gäller drift och kvalitet, på ett sätt som får dina medarbetare att växa i uppgiften.
Drift, underhåll och utveckling av anläggningen
Björkvikring är en stor fastighet som kräver löpande underhåll på olika sätt, varför vi söker dig som är praktiskt lagd och har ögon för vad som behöver göras och när, och är en fena på att prioritera. Om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, är det en fördel.
Dagliga egenkontroller är en del av arbetsuppgifterna, liksom inköp av förbrukningsmaterial och material för underhåll. Du ansvarar också för att ha kontakt med externa underleverantörer som på olika sätt bidrar till drift och underhåll av anläggningen.
Det är en fördel om du har vana vid att ta in offerter, göra bedömningar och förhandla.
I tjänsten ingår även en viss jourtid.
Tjänsten är på heltid och tillsättes omgående.
Skicka din ansökan till mig [email protected] med ett personligt brev och CV samt namn, telefonnummer och mejladress till en referent. Vi intervjuar kandidater löpande. Visa mindre