Lediga jobb Cheffle AB i Katrineholm

Se alla lediga jobb från Cheffle AB i Katrineholm. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Katrineholm som finns inom det yrket.

Vikarierande kökschef på Dufweholms Herrgård

Ansök    Feb 23    Cheffle AB    Köksmästare
Dufweholms herrgård ligger vackert beläget vid Duveholmssjön strax utanför Katrineholm. Här får du arbeta med gäster som har höga förväntningar på service och kvalitet. Du får också jobba tillsammans med duktiga och drivna medarbetare i en fantastisk miljö. Vi är ett positivt gäng som stöttar varandra och som tycker om att anstränga oss för att nå uppsatta mål och få nöjda kunder. Är du en driven kock som längtar efter att ta steget uppåt? Drivs du av ... Visa mer
Dufweholms herrgård ligger vackert beläget vid Duveholmssjön strax utanför Katrineholm. Här får du arbeta med gäster som har höga förväntningar på service och kvalitet. Du får också jobba tillsammans med duktiga och drivna medarbetare i en fantastisk miljö. Vi är ett positivt gäng som stöttar varandra och som tycker om att anstränga oss för att nå uppsatta mål och få nöjda kunder.


Är du en driven kock som längtar efter att ta steget uppåt? Drivs du av att utveckla verksamhet och kollegor och vill prova på detta under en tid så har du chansen att prova det hos oss som vikarierande kökschef.

Dufweholms Herrgård söker nu en vikarierande kökschef. Vi har en traditionell restaurangverksamhet med många cateringuppdrag, fester och andra arrangemang.

Vi söker dig som vill leda och utveckla vårt kök. Till ditt förfogande har du ett gäng fantastiska kollegor och en fin mattradition som ger dig stora förutsättningar för en hög kulinarisk kvalitet. Vi förutsätter att du har en gedigen yrkeserfarenhet och en god känsla för kvalitet och service.
Som vikarierande kökschef trivs du som bäst när det är mycket att göra dessutom bidrar du med glädje och energi till arbetet. Du tycker om att visa upp och lära ut dina kunskaper, har lätt för att samarbeta med andra, du är noggrann, flexibel och lösningsorienterad samt bidrar aktivt i vårt program för hållbar utveckling.


Vi erbjuder en positiv arbetsplats med högt i tak där våra medarbetares initiativförmåga är avgörande. Det finns goda möjligheter att på sikt utvecklas vidare inom Svenska Kulturpärlor. Tjänsten är ett vikariat på heltid. Du som söker bör inneha körkort med minst klass B då cateringverksamhet förekommer. Arbetstiden är förlagd till dag-, kvälls- och helgtid. Dufweholms Herrgård har möjlighet att hjälpa till med bostad.

Svenska Kulturpärlor som består av Dufweholms Herrgård, Gripsholms Värdshus och Södertuna slott, har varit verksamma inom restaurang- och hotellbranschen sedan tidigt 80-talet och som medlemmar i Visita, värnar vi om att vår personal ska ha en bra och trivsam arbetsplats.

 

Välkommen att skicka in din ansökan med cv, personligt brev samt referenser. Antingen genom att ansöka här eller besöka www.kulturparlor.se/jobba-hos-oss. Alla ansökningar behandlas löpande.

Kontakt: Eleonore Björk 0150-347 07 eller Måns Lundqvist 0158-705 31

 

Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag!

 

Mer information om oss hittar du på www.dufweholm.se        


5 års erfarenhet eller mer Visa mindre

Kock till Dufweholms Herrgård i Katrinehom

Ansök    Feb 1    Cheffle AB    Kock, à la carte
Om Dufweholms Herrgård Dufweholms Herrgård ligger vackert belägen vid Dufweholmssjön i utkanten av Katrineholm. Dufweholm är en sörmländsk pärla som varsamt renoverats och byggts ut. Här finns fantastiska salonger där vi erbjuder klassisk matlagning inspirerad av vår omgivning. Nu söker vi kunnig och självständig kock till Dufweholms herrgård i Katrineholm. Hos oss får du vara en del i att leverera minnesvärda matupplevelser av hög kvalitet och vi er... Visa mer
Om Dufweholms Herrgård
Dufweholms Herrgård ligger vackert belägen vid Dufweholmssjön i utkanten av Katrineholm. Dufweholm är en sörmländsk pärla som varsamt renoverats och byggts ut. Här finns fantastiska salonger där vi erbjuder klassisk matlagning inspirerad av vår omgivning.Nu söker vi kunnig och självständig kock till Dufweholms herrgård i Katrineholm. Hos oss får du vara en del i att leverera minnesvärda matupplevelser av hög kvalitet och vi erbjuder dig en rolig och lärorik arbetsplats med glada och lojala arbetskamrater.

 

OM TJÄNSTEN
Som kock hos oss kommer du jobba med matlagning av hög kulinarisk kvalitet. Både varm- och kallkök förekommer och du behöver därför ha erfarenhet av båda dessa. Du kommer arbeta med att skapa matupplevelser av hög klass och samtidigt vara med och utveckla vårt kök. Vi har en mycket god stämning på vår herrgård där alla hjälps åt och jobbar tillsammans mot gemensamma mål.

Vi söker dig som har en väl dokumenterad yrkeserfarenhet, är ansvarstagande och har en god känsla för kvalitet och service. Du trivs som bäst när det är mycket att göra och du bidrar med glädje och energi till arbetet. Samarbete är en av dina bästa egenskaper och du är noggrann, flexibel och lösningsorienterad. Du som söker bör ha körkort med minst klass B då cateringverksamhet förekommer. Arbetstiden är förlagd till dag-, kvälls- och helgtid.

 

Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag!
1-2 års erfarenhet Visa mindre