Lediga jobb som Veterinär i Katrineholm

Se lediga jobb som Veterinär i Katrineholm. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Katrineholm som finns hos arbetsgivaren.

Officiell veterinär till Valla

Ansök    Jul 20    Livsmedelsverket    Veterinär
Vill du arbeta med djurskydd och livsmedelssäkerhet, med stöd av kompetenta och hjälpsamma kollegor? Vi söker en nyfiken, prestigelös och kommunikativ veterinär till team fjäderfä i Valla. Välkommen i rollen som officiell veterinär på Livsmedelsverket! En hållbar anställning Livsmedelsverket arbetar aktivt för att erbjuda alla medarbetare en hållbar anställning. Vi ger dig en gedigen introduktion när du börjar arbeta hos oss och vi erbjuder trygga anställ... Visa mer
Vill du arbeta med djurskydd och livsmedelssäkerhet, med stöd av kompetenta och hjälpsamma kollegor? Vi söker en nyfiken, prestigelös och kommunikativ veterinär till team fjäderfä i Valla. Välkommen i rollen som officiell veterinär på Livsmedelsverket! En hållbar anställning
Livsmedelsverket arbetar aktivt för att erbjuda alla medarbetare en hållbar anställning. Vi ger dig en gedigen introduktion när du börjar arbeta hos oss och vi erbjuder trygga anställningsvillkor och goda förmåner. Friskvårdsbidrag, subventionerad massage och ett generöst antal semesterdagar är några av dessa. Vi vill att du ska känna att det är roligt att gå till jobbet, och att det du gör är viktigt. Som officiell veterinär bidrar du till att Sverige har ett gott djurskydd och säkra livsmedel.

Som veterinär på Livsmedelsverket har du ett självständigt arbete, men inför svåra beslut och situationer finns dina kunniga kollegor bara ett samtal bort. Här blir du del av ett team där vi hjälps åt och stöttar varandra i det dagliga arbetet. Det är tillsammans vi gör skillnad!

Ett samhällsviktigt uppdrag
Som officiell veterinär på Livsmedelsverket bidrar du till att Sverige har ett gott djurskydd och säkra livsmedel. I arbetet ansvarar du bland annat för levandedjursbesiktning och besiktning efter slakt, vilket innebär både djurskyddskontroller och bedömningar om köttet kan godkännas som livsmedel. Du besiktar de djur som anländer till slakterier och är en viktig del av kedjan för säkra livsmedel. Rollen innebär varierande arbetsuppgifter och den ena dagen behöver inte vara den andra lik. Du har en viktig roll i att bidra till verksamhetens utveckling.

Som myndighetsperson har du ett viktigt uppdrag gentemot företagen. Du har en kontrollfunktion, men ska också agera stöd och underlätta för företagaren att göra rätt. Det gör du t ex genom att informera om vad ett bra djurskydd innebär, om djurens behov och artspecifika egenskaper och genom att hjälpa till att skapa förståelse för hygien och livsmedelssäkerhet i livsmedelsproduktion.

Om teamet 
Team fjäderfä ingår i enheten för slaktkontroll i södra Sverige, men har ett särskilt ansvar för all kontroll på Sveriges fjäderfäslakterier, vilket skapar helhet inom området och möjliggör likriktning och utveckling. Teamet består av cirka 20 officiella veterinärer.

I introduktionen kommer du stegvis erbjudas möjlighet att besöka andra anläggningar inom teamet. Tillsammans med din närmaste arbetsgrupp och chef finns viss möjlighet att påverka schemaläggning och sysselsättningsgrad, vilket skapar en flexibilitet för dig. Teamet präglas av stark laganda med stort fokus på likriktning, vilket ger goda möjligheter att utvecklas både i sakfrågor och ur ett helhetsperspektiv.

Dina kompetenser
För att kunna arbeta som officiell veterinär hos oss ska du ha svensk veterinärlegitimation, eller veterinärlegitimation från annat land som godkänts av Jordbruksverket för yrkesutövning i Sverige. Du ska även ha B-körkort och goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt kunna förstå och göra dig förstådd på engelska. God administrativ förmåga värderas också högt för denna tjänst. Erfarenhet i närtid av liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Som person behöver du vara flexibel, punktlig och kunna ta egna välgrundade beslut och initiativ. Du har hög personlig mognad med förmåga att reflektera kring dina egna styrkor och utvecklingsområden samt kan se och bidra till helheten. Du vågar fatta de beslut som krävs i samråd med dina kollegor och chef. Du har god samarbetsförmåga och etablerar goda relationer. Du delar gärna med dig av din kunskap och erfarenhet, samtidigt som du är öppen för att lära av andra. Det är tillsammans med dina kollegor du lyckas och utvecklas. Samtal i mötet med företagare och i kontakt med andra intressenter är också en del av arbetet, vilket kräver att du är tydlig, professionell och lyhörd i din kommunikation. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Välkommen att kontakta oss
Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Rebecca Hallberg eller Ann-Sofi Ivarsson, biträdande teamchef. Representant för Saco-S  är Jolanta Sundqvist och för ST Annika Gunnarsson (nås v. 29-30) och Annie Gozzie (nås från v. 32). Samtliga nås via vår växel, tel. 018-17 55 00.

Sista ansökningsdag är 2023-09-17. Ansök via platsannonsen på Lediga jobb (livsmedelsverket.se), märk ansökan med diarienummer 2023/03001.

Mer information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Omfattning: Heltid eller sysselsättningsgrad enligt överenskommelse.

Tillträde: Omgående, enligt överenskommelse

Organisationstillhörighet: Kontroll/Södra Sverige

Placeringsort: Valla, Katrineholm

Krigsplacering: All tillsvidareanställd personal vid Livsmedelsverket är krigsplacerad inom myndigheten.

Inför intervju
Veterinärlegitimation, relevanta betyg, intyg och ID-handling som styrker din ansökan tas med vid en eventuell intervju. Visa mindre

Officiell veterinär till Valla, Katrineholm

Ansök    Jul 5    Netjobs Group AB    Veterinär
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/officiell-veterinar-till-valla-katrineholm. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mer
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/officiell-veterinar-till-valla-katrineholm. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Legitimerad klinikveterinär till AniCura Katrineholm

Ansök    Maj 22    Anicura AB    Veterinär
Om oss AniCura Djurkliniken i Katrineholm är en vacker byggnad som ligger naturskönt med närhet till vatten och grönska. Vi är en välutrustad klinik som erbjuder hög kompetens inom bland annat ögonsjukdomar, medicinska utredningar, kirurgi, enkla ortopediska fall, tandsjukvård, akutsjukvård ochförebyggande hälsovård. Vi samverkar för att erbjuda våra patienter den bästa vården och arbetar löpande med att utveckla våra olika avdelningar gemensamt. Vi erbj... Visa mer
Om oss
AniCura Djurkliniken i Katrineholm är en vacker byggnad som ligger naturskönt med närhet till vatten och grönska. Vi är en välutrustad klinik som erbjuder hög kompetens inom bland annat ögonsjukdomar, medicinska utredningar, kirurgi, enkla ortopediska fall, tandsjukvård, akutsjukvård ochförebyggande hälsovård. Vi samverkar för att erbjuda våra patienter den bästa vården och arbetar löpande med att utveckla våra olika avdelningar gemensamt.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett omväxlande arbete i ett glatt team med kompetenta kollegor. Hos oss är det viktigt med engagemang, kvalité, serviceanda och att vi mår bra påjobbet.Vi arbetar aktivt med miljö och hållbarhet.
Vi satsar på din utveckling som veterinär och därför arbetar vi med individuella utvecklingsplaner. Är du ledare eller vill utvecklas inom ledarskap, finns goda möjligheter hos oss.
Vår ambition är att vara Sveriges bästa arbetsplats och vi vill att du som kommer till oss ska stanna länge och utvecklas tillsammans med oss.
AniCura en stor organisation med djursjukhus och kliniker över hela världen. Hos oss finns stor möjlighet till erfarenhetsutbyte.AniCura Djurkliniken i Katrineholm tillhör region Mitt som består av 15 kliniker, varav 2 sjukhus och ett krematorium.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med 6 månadersprovanställning. Hos oss finns möjligheten att ha med hund på jobbet, och vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag.

Vem är du?
För att lyckas i rollen och för att trivas, tror vi att du drivs av att föra det veterinärmedicinska arbetet framåt tillsammans med dina kollegor samt att erbjuda kvalitativ veterinärmedicinsk vård och god service för patienter och djurägare.
- Legitimerad veterinär.
-Ledarerfarenheter är meriterande.
-Konstruktiv kommunikatör.
-Trivs med att arbeta både i det korta och långa perspektivet.
-Du drivs av att se andra växa och arbeta värdegrundsbaserat.
-Du ser helheten och har förmåga att hitta vägar framåt.
Du delarvåra fem principer: Kvalitét, ansvarstagande, ömsesidighet, effektivitet och frihet.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din passion för djur, att du är positiv och skicklig i ditt bemötande och harviljan attständigt utvecklas och lära. Din initiativförmåga är viktig, liksom förmågan att samarbeta och samverka. Du värdesätter service och kvalitét högt, är nyfiken, inte rädd att hugga i där det behövs. Dudrivs av att skapa den bästa djursjukvården.

Vill du bli en del av vårt team?
Ansök genom att klicka på sök. Har du frågor om tjänsten eller dina utvecklingsmöjligheter hos oss, är du välkommen att kontakta Eva Quist, Klinik- och veterinärchef, [email protected]. Telefon: +46 765 045 869
Ansökningstiden går ut 2024-04-30. Intervjuer sker löpande. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Visa mindre

TF veterinär till AniCura Djurkliniken Katrineholm

Ansök    Nov 15    Anicura AB    Veterinär
Vi söker dig som sommaren 2023 uppfyller Jordbruksverkets kvalifikationer (https://jordbruksverket.se/djur/personal-inom-djurens-halso--och-sjukvard/att-arbeta-inom-djurens-halso--och-sjukvard/veterinarer-och-veterinarstudenter#h-Veterinarstudenter) för att arbeta som TF veterinär och vill utvecklas inom veterinäryrket. Du har god förmåga att kommunicera med djurägare, ett gott handlag med hundar och katter och har goda kunskaper i svenska i tal och skrift... Visa mer
Vi söker dig som sommaren 2023 uppfyller Jordbruksverkets kvalifikationer (https://jordbruksverket.se/djur/personal-inom-djurens-halso--och-sjukvard/att-arbeta-inom-djurens-halso--och-sjukvard/veterinarer-och-veterinarstudenter#h-Veterinarstudenter) för att arbeta som TF veterinär och vill utvecklas inom veterinäryrket.
Du har god förmåga att kommunicera med djurägare, ett gott handlag med hundar och katter och har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Att arbeta som TF veterinär en sommar hos oss ger dig en unik chans till att lära dig mer om veterinäryrket och du kommer att få möta intressanta fall tillsammans med högt specialiserade kollegor.

Om oss
AniCura Djurkliniken Katrineholm ligger naturskönt med närhet till vatten och grönska. Vi samverkar för att erbjuda våra patienter den bästa vården och arbetar löpande med att utveckla våra olika avdelningar gemensamt. Utöver sedvanliga allmänna veterinärtjänster har vi även kompetens inom ögonsjukdomar, hudsjukdomar, ortopedi och medicinska utredningar. Vi lägger vikt vid det personliga och familjära i mötet med både djur och djurägare.

Djurkliniken grundades 1984 och till en början var där två veterinärer och en sköterska för att ta hand om patienterna. Sedan dess har kliniken vuxit till sig betydligt och idag har vi en personalstyrka på ca 20 kollegor.

AniCura Djurkliniken Katrineholm ingår i Region Mitt som omfattar djursjukhus och kliniker på sju orter i Mälardalen.

Besök gärna vår hemsida för att läsa mer om vår klinik och vad vi utför på den:

- AniCura Djurkliniken Katrineholm (https://www.anicura.se/hitta-klinik/djurkliniken-i-katrineholm/)

Ett familjeägt företag
AniCura (https://www.anicuragroup.com/sv/om-anicura/) är en del av Mars Veterinary Health/Mars Petcare, som grundades för över 75 år sedan och som har lång erfarenhet av djursjukvård och djurfoder. Mars Petcares syfte är att skapa en bättre värld för våra sällskapsdjur. Det är en stark och långsiktig ägare, vårt Forever home.

Mars Petcare är en ledande aktör inom djursjukvård och äger flera framstående veterinära företag, till exempel Blue Pearl, VCA Hospitals, Pet Partners och Banfield samt engelska Linnaeus.

Utöver djursjukvård erbjuder Mars Petcare djurfoder under fler än 50 varumärken som till exempel Royal Canin, Pedigree och Whiskas. Företaget är också aktivt inom innovation och ny teknologi för sällskapsdjur.

Beskrivning av tjänst
På AniCura Djurkliniken Katrineholm arbetar du tillsammans med drivna kollegor och möter dagligen varierande och utmanande fall.

Hos oss får du möjlighet till yrkesmässig utveckling i en trygg arbetsgrupp som är mån om att hjälpa och stötta varandra i det dagliga arbetet. Bokningarna styrs så att de ska passa kompetensnivå och det finns alltid erfarna kollegor på plats att bolla med.

Att arbeta hos oss innebär:

- Mottagning av patienter på poliklinikavdelningen tillsammans med sköterska

- Veterinärmedicinska bedömningar och vidare vårdplan i samråd med erfarna kollegor

- Stor variation av patientfall, på en liten och familjär klinik

- Nära samarbete med veterinärer, djursjukskötare, djurvårdare och receptionister

Vi söker dig som har möjlighet att arbeta under sommarmånaderna och det är en stor fördel för den som har möjlighet att påbörja sin introduktion redan under vintern/våren.

Vill du bli en del av vårt team?

Ansök genom att klicka på skicka ansökan.

Intervjuer och urval sker löpande.

Har du frågor kring tjänsten och dina utvecklingsmöjligheter hos oss är du välkommen att kontakta vår klinikchef Eva Qvist (https://www.anicura.se/hitta-klinik/djurkliniken-i-katrineholm/vi-som-jobbar-har/administration/eva-quist/): [email protected]
Observera att vi ej tar emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Veterinär till Katrineholm

Ansök    Jan 31    Anicura AB    Veterinär
AniCura Djurkliniken i Katrineholm är en vacker herrgårdsliknande byggnad som ligger naturskönt med närhet till vatten och grönska. Vi är en välutrustad klinik som kan erbjuda hög kompetens inom bland annat ögonsjukdomar, kirurgi, enkla ortopediska fall, tand och medicinska utredningar. Vi samverkar för att erbjuda våra patienter den bästa vården och arbetar löpande med att utveckla våra olika avdelningar gemensamt. Arbetsuppgifter Vi söker en legitimerad... Visa mer
AniCura Djurkliniken i Katrineholm är en vacker herrgårdsliknande byggnad som ligger naturskönt med närhet till vatten och grönska. Vi är en välutrustad klinik som kan erbjuda hög kompetens inom bland annat ögonsjukdomar, kirurgi, enkla ortopediska fall, tand och medicinska utredningar. Vi samverkar för att erbjuda våra patienter den bästa vården och arbetar löpande med att utveckla våra olika avdelningar gemensamt.

Arbetsuppgifter
Vi söker en legitimerad veterinär, gärna erfaren med intresse av ultraljud. Som veterinär hos har du ett varierat arbeta och möjlighet att arbeta på samtliga av våra avdelningar. Vi satsar på din utveckling som veterinär och därför arbetar vi med individuella utvecklingsplaner. Är du ledare eller vill utvecklas inom ledarskap, finns goda möjligheter hos oss.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med provanställning.

Vem är du?
Vi söker dig som drivs av att erbjuda högkvalitativ veterinärmedicinsk vård och en förstklassig service till våra patienter och de djurägare som besöker oss. Du trivs i en miljö med stort engagemang och som person har du ambitionen att fortsätta att utvecklas och strävar hela tiden efter att ge dina patienter den bästa veterinärmedicinska vården


- Legitimerade veterinär

- Du har god samarbetsförmåga med både kollegor och dina patienter

- Du värdesätter service och hög kvalitet i ditt arbete mot patienter och djurägare

- Du bör kunna kommunicera både på svenska och engelska i skrift och tal

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och din passion för djur. Din ambition och vilja att ständigt utvecklas och att lära är något vi värdesätter. Du är nyfiken och inte rädd att hugga i där det behövs.

Vår ambition är att vara den mest attraktiva arbetsplatsen inom djursjukvården. Vi investerar betydande resurser och tid i kompetensutveckling, eftersom vi vet att nöjda medarbetare är en förutsättning för att nå våra mål.

AniCura Continuing Education (ACE) är ett internationellt utbildningskoncept med många olika veterinärmedicinska kurser runtom i Europa. Kurserna omfattar alla veterinärmedicinska fält och yrkesområden, och leds av välmeriterade externa föreläsare och ackrediterad utbildningspersonal.

Vill du bli en del av vårt team?
Sista ansökningsdatum är 12 mars.

Intervjuer och urval sker löpande, tillträde snarast enligt överenskommelse. Du kan läsa mer om oss här: https://www.anicura.se/djurkliniken-i-katrineholm/

För frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta: Klinikchef Eva Quist på mailadress: [email protected] alt, HR-Chef Mälardalen Anna Huzelius på mailadress: [email protected] Visa mindre