Lediga jobb som Transportsamordnare i Katrineholm

Se lediga jobb som Transportsamordnare i Katrineholm. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Katrineholm som finns hos arbetsgivaren.

K-Prefab söker Transportsamordnare Region Öst

Ansök    Apr 20    Finja AB    Transportsamordnare
Som transportsamordnare i Region Öst så är det din uppgift att stötta och samordna våra fyra fabriker samt våra byggplatsmontage i transportfrågor. Vi transporterar tunga betongelement av olika slag till våra byggarbetsplatser där vårt måtto är Just-In-Time. Olika interna och externa faktorer påverkar oss ständigt vilket innebär att vi behöver kunna anpassa våra transportupplägg.    Våra transporter hanteras av en extern transportör och Du blir den primä... Visa mer
Som transportsamordnare i Region Öst så är det din uppgift att stötta och samordna våra fyra fabriker samt våra byggplatsmontage i transportfrågor.
Vi transporterar tunga betongelement av olika slag till våra byggarbetsplatser där vårt måtto är Just-In-Time.
Olika interna och externa faktorer påverkar oss ständigt vilket innebär att vi behöver kunna anpassa våra transportupplägg.   
Våra transporter hanteras av en extern transportör och Du blir den primära kontaktpersonen mellan oss och transportören.
I samband med nya projekt så är din uppgift att säkerställa att vi valt optimalt sätt att transportera. Du skapar lasten i vårt gemensamma planeringssystem samt bokar transporter på avrop från våra montage.
När det sker störningar av olika slag samordnar du kommunikationen och jobbar aktivt för att lösa situationerna på bästa möjliga sätt.
Det finns behov av en mer aktiv uppföljning och utveckling av vår logistik, och där har du en naturlig roll. I mån av tid kan även andra planeringsuppgifter kopplat till våra fabriker och montage vara aktuella.
Vi ser att Du har ett  intresse av planeringsfrågor och Du tycker om att kommunicera med andra. Du hanterar stress väl och klarar av att hålla dig lugn när saker inte blir som planerat och lägger då ditt huvudfokus på att hitta lösningar.
Vi ser gärna att du har erfarenheter av tungtransporter och/eller byggbranschen.
Man arbetar mycket framför data så datavana är ett krav.
Gymnasieutildning är ett krav, meriterade om det är inom Bygg, Transport eller Fordon.
Arbetet är förlagt dagtid, viss övertid kan förekomma. Visa mindre