Lediga jobb som Planeringschef i Katrineholm

Se lediga jobb som Planeringschef i Katrineholm. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Katrineholm som finns hos arbetsgivaren.

Chef Operativ planering, Kronfågel

Ansök    Nov 30    Logent AB    Planeringschef
Om tjänsten Att jobba på Kronfågel är att vara med på en inspirerande förändringsresa, där det händer mycket och utvecklingstakten är hög! Vår vision ”En bättre kyckling för ett bättre liv” sammanfattar varför vi finns – att med vår produkt skapa förutsättningar för en välmående värld. För människor, kycklingarna och vår planet. Kronfågels värdegrund utgörs av 3 värdeord: Öppenhet, Utmana och Agera nu. Söker du en arbetsgivare där du har förmånen att u... Visa mer
Om tjänsten

Att jobba på Kronfågel är att vara med på en inspirerande förändringsresa, där det händer mycket och utvecklingstakten är hög!

Vår vision ”En bättre kyckling för ett bättre liv” sammanfattar varför vi finns – att med vår produkt skapa förutsättningar för en välmående värld. För människor, kycklingarna och vår planet. Kronfågels värdegrund utgörs av 3 värdeord: Öppenhet, Utmana och Agera nu.

Söker du en arbetsgivare där du har förmånen att utvecklas, ta ansvar och göra skillnad på vägen?
Med oss på Kronfågel kommer du att få vara med på en resa för att skapa en hög kvalité för människan, kycklingarna, vår planet och produkterna då vi strävar efter en mer hållbar men framför allt hälsosammare matproduktion.


En av Kronfågels viktigaste processer är Sales & Operations Planning, vilket är där vi balanserar efterfrågan och utbud över hela värdekedjan och det är avdelningen Planering & Logistik som håller ihop och driver detta. Till Planering & Logistik söker vi nu en Chef Operativ planering som tillsammans med sitt team ansvarar för att planera produktionen utifrån försäljningsprognoser, kundbehov, produktionskapacitet och olika råvaruflöden. Tillsammans med ditt team skapar och kommunicerar ni dag- och veckoplanering i nära samarbete med främst Sälj och Produktion.

Operativ planering är en central funktion som förutom att säkerställa en hög servicegrad gentemot våra kunder även är en viktig del i att optimera produktionsflöden och vår lönsamhet. Kronfågel är på en förändringsresa, både vad gäller processer och IT-stöd. Vi söker dig som vill vara en del av denna resa. Du sitter med i lokal ledningsgrupp och rapporterar till Head of Planning & Logistics

Tjänsten är på heltid och placerad i Valla, Katrineholm - möjlighet till att delvis att arbeta hemifrån.

Ansvarsområde

o Produktionsplanering på dags- och veckonivå
o Råvarustyrning
o Kapacitetsplanering
o Intransportplanering
o Initierar förändringar enligt uppsatta mål
o Ansvarar för avdelningens ekonomiska mål
o Personalansvar


Om kunden

Vad erbjuder vi?

En förändringsresa och innovativt samarbete bestående av glädje och balans mellan arbete och fritid. Du kommer få möjligheten att bygga din egen kompetens och ta ansvar, självklart med stöd från dina kollegor och chef. Vi arbetar för att skapa ett involverande ledarskap i teamet där vi har dialog och pratar ihop oss om vad vi kan göra för att bli en attraktiv, framgångsrik och välmående arbetsgivare.
Din profil

Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleutbildning gärna med inriktning mot Ekonomi, Civilingenjör eller Produktionsteknik. Du har dokumenterat god ledarerfarenhet med minst 3 års erfarenhet. Ditt ledarskap ska återspeglas av öppenhet, flexibilitet och en förmåga att skapa engagemang.

Förutom analytisk förmåga har du även ett lösningsorienterat arbetssätt och vana av att arbeta kross-funktionellt.
Du har erfarenhet från planeringssystem samt är en van användare av MS Office, främst Excel. Vi förväntar oss att du hanterar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.
Det är meriterande om du har erfarenhet av tillverkande industri.


Om Logent

Logent AB är auktoriserat av Kompetensföretagen och branschorganisationen Almega. Vi är specialister inom Logistik, Lager, Distribution, Industri och erbjuder rekrytering i alla nivåer inom Supply Chain Management, Inköp, Lager och Produktion.

Om ansökan

Vi jobbar löpande med urval av kandidater så uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, 2022-12-29 Har du övriga frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Iréne Nilsson på [email protected] eller 073–7140860.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre