Lediga jobb som Kökschef i Katrineholm

Se lediga jobb som Kökschef i Katrineholm. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Katrineholm som finns hos arbetsgivaren.

Köksansvarig till Stora Djulö Herrgård

Ansök    Jan 29    Hotel Statt i Katrineholm AB    Kökschef
Funderar du på om du ska avveckla din verksamhet och ta anställning? Eller är du en driven kock som längtar efter att få ta steget uppåt? Drivs du av att utveckla såväl verksamhet som kollegor? Då kan vi vara rätt för varandra! Nu utökar vi vår verksamhet och söker en kökschef med ansvar för Stora Djulö Herrgård. Vi erbjuder dig en stimulerande och varierande arbetsplats - plus en väldigt vacker sådan. Stora Djulö Herrgård ligger beläget intill Djulösjön ... Visa mer
Funderar du på om du ska avveckla din verksamhet och ta anställning? Eller är du en driven kock som längtar efter att få ta steget uppåt? Drivs du av att utveckla såväl verksamhet som kollegor? Då kan vi vara rätt för varandra! Nu utökar vi vår verksamhet och söker en kökschef med ansvar för Stora Djulö Herrgård.
Vi erbjuder dig en stimulerande och varierande arbetsplats - plus en väldigt vacker sådan. Stora Djulö Herrgård ligger beläget intill Djulösjön och är öppet hela sommaren, kring jul samt vid beställningar. Mest tryck är det på sommarsäsong när vi har flera hundratals lunchgäster, after beach med grillteman, bröllop och fester och en strid ström av beställningar av olika slag. Ingen dag är den andra lik!
Här lagar du mat till lunchgäster och konferensmiddagar men även till bröllopsmiddagar, fester och event. I företaget har du dina kollegor på konferenscenter, Safiren, och Hotel Statt med tillhörande restaurang och en konceptrestaurang (O’Learys).
Att arbeta som kökschef
Som kökschef på Stora Djulö Herrgård leder, utvecklar och följer du upp arbetet inom dessa enheten. Du arbetar i driften i köket och sköter menyplanering och inköp. Du jobbar nära de två kökscheferna på de övriga enheterna med att koordinera våra varulager så de används optimalt. Som kökschef har du även ett personalansvar som förutom ledning innefattar ett ansvar för den fysiska och psykosociala arbetsmiljön. Under lågsäsong varierar du dina arbetsuppgifter med att stötta dina kollegor på våra andra enheter.
Som kökschef ansvarar du för:
· Tillagning och säkerställande av kvalitet på mat
· Inköp av varor till enheterna
· Utbildning och utveckling av personal
· Ordning och reda i kök och lager
· Schemaläggning
· Nyckeltal gällande råvara och personal
Vem söker vi?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av kockyrket, minst 3 år. Du behöver inte ha varit kökschef - men du har ett driv att vilja utveckla både verksamheten, produkterna, dig själv och de runt dig.
Du har gärna arbetat med ledarskap i någon form, och har god insyn i köksekonomi. Du är självklart insatt i HACCP hygien- och säkerhetsföreskrifter och allergener/specialkost
. Du arbetar strukturerat och har lätt för att kommunicera och samarbeta med kollegor. För att nå de uppsatta målen för enheten behöver du gilla att motivera och utveckla ditt team. För att trivas i rollen behöver du gilla ett högt tempo och att arbeta när det är som mest att göra – under sommarsäsongen och november/december.
Övrigt
· B-körkort är ett krav.
· Du behöver tala & skriva svenska obehindrat för att kunna kommunicera med såväl gäster som kollegor.
· Du behöver ha grundläggande, tekniska kunskaper för att lägga beställningar, scheman, skriva menyförslag och kommunicera digitalt.
Vi lägger för denna tjänst stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi har kollektivavtal och är en rökfri arbetsplats
Om tjänsten
· Tjänsten är på heltid med fast månadslön (med inledande provanställning)
· Start enligt överenskommelse.
Du söker tjänsten genom att skicka ditt CV till [email protected]. Märk mejlet ”Kökschef”. Intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Vi förstår att du som är intresserad har många frågor gällande tjänsten.
För mer information och övriga frågor, kontakta verksamhetschef Mariah Lindborg, tel: 0706-331292. Visa mindre

Regionservice söker gruppchef till Måltider

Ansök    Jul 3    Region Sörmland    Kökschef
Måltider Västra, Kullbergska sjukhuset, Katrineholm Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss! Regionservice söker gruppchef till Måltider Västra Är du en person som brinner för att skapa måltidsupplevelser för dina gäster, har service som ledstjärna och vill vara med och utveckla måltidsverksamheten inom Region Sörmland? Är du intresserad av att skapa ett engagerat, tydligt och coachande ledarskap genom synlighet och värdegrundand... Visa mer
Måltider Västra, Kullbergska sjukhuset, Katrineholm

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Regionservice söker gruppchef till Måltider Västra
Är du en person som brinner för att skapa måltidsupplevelser för dina gäster, har service som ledstjärna och vill vara med och utveckla måltidsverksamheten inom Region Sörmland? Är du intresserad av att skapa ett engagerat, tydligt och coachande ledarskap genom synlighet och värdegrundande arbete? Då kan du vara vår nästa gruppchef för Måltidsverksamheten på Måltider Västra.

Om oss
Regionservice är en smidig, flexibel och nytänkande serviceorganisation med stolta medarbetare, som tillsammans skapar värde för Region Sörmland.

Regionservice ska skapa förutsättningar för att uppfylla Region Sörmlands uppdrag på ett effektivt och ändamålsenligt sätt. Det gör vi genom att ha lyhördhet för och förstå våra kunders behov. Vi utvecklar och tillhandahåller stödtjänster av olika slag till Region Sörmlands alla verksamheter, politiken, patienter och besökare. Vi arbetar inom områdena; fastigheter och lokaler, inköp, löne- och fakturahantering, administration, informationshantering och verksamhetsnära service som måltider, transport, lokalvård och vårdnära service.

Måltider ingår i Verksamhetsservice, som är en del av Regionservice. Uppdraget för Måltider är att ansvara för produktion och leverans av kvalitativt, god och näringsriktig patient-, restaurang- och cateringmåltider samt driva caféer och butiker och konferensservice på Nyköpings lasarett, Mälarsjukhuset, Kullbergska sjukhuset samt Regionsjukhuset Karsudden.

I uppdraget ingår att utveckla den interna måltidsprocessen med tillhörande rutiner och system för att ge kostnadsmässiga, kvalitativa, affärsmässiga och administrativa fördelas till gagn för både den egna verksamheten samt Hälso- och sjukvården.

Dina arbetsuppgifter
Som gruppchef för Måltider ansvarar du för ledning och utveckling av verksamheten inom ansvarsområdet Måltider. Gruppchefen ingår också i ledningsgruppen för enheten Måltider och ska även där aktivt medverka i ledning och utveckling av hela enheten. Du har personalansvar för underställd personal med alla de sammanhörande uppgifterna kopplat till medarbetaren och ansvarar för utveckling inom ramen för uppdraget såsom medarbetar- och lönesamtal, uppföljning, rehab processer, introduktionsprogram, rekryteringsprocesser och att säkerställa att arbetsplatsen är hälsosam och säker. Det ingår även i uppdraget ett ekonomiskt ansvar gällande planering, ledning och styrning samt uppföljning som skapar förutsättningar så att mål och resultat för arbetsområdet uppfylls. I din roll som gruppchef förväntas du skapa resultat genom ett engagerat, tydligt, närvarande och coachande ledarskap.

Din kompetens
Vi söker dig som har:


• Relevant högskoleutbildning eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
• Erfarenhet av arbetsledning med personal och resultatansvar
• Erfarenhet av restaurang och/eller storhushållsarbete
• Förmåga att fatta snabba och genomtänkta beslut
• Kunkskap att planera óch organisera arbetet strukturerat och effektivt
• Förmåga att kommunicera på svenska, i såväl tal som skrift


Vi ser det som meriterande om du har:


• Erfarenhet av arbete inom offentlig måltidsverksamhet
• Erfarenhet av kostdataprogram (AIVO/Matilda)
• Erfarenhet av budgetarbete och uppföljning


Vi värdesätter personliga kompetenser samt goda referenser!

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning på heltid, provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Enhetschef Niklas Tranemyr, 073-866 93 40, [email protected]
HR-specialist Alexandra Edenfeldt, 072-084 02 19, [email protected]
Fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.


Kom och jobba hos oss på Regionservice!


Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2019-08-04.
Intervjuer sker löpande.

Se våra förmåner (http://regionsormland.se/jobb-och-utbildning/vara-formaner/)

Följ oss gärna på Facebook (http://facebook.com/regionsormlandJobbahososs/)


Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär regionen ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Regionservice söker gruppchef till Måltider

Ansök    Aug 8    Region Sörmland    Kökschef
Måltider Västra, Kullbergska sjukhuset, Katrineholm Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss! Regionservice söker gruppchef till Måltider Västra Är du en person som brinner för att skapa måltidsupplevelser för dina gäster, har service som ledstjärna och vill vara med och utveckla måltidsverksamheten inom Region Sörmland? Är du intresserad av att skapa ett engagerat, tydligt och coachande ledarskap genom synlighet och värdegrundand... Visa mer
Måltider Västra, Kullbergska sjukhuset, Katrineholm

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Regionservice söker gruppchef till Måltider Västra
Är du en person som brinner för att skapa måltidsupplevelser för dina gäster, har service som ledstjärna och vill vara med och utveckla måltidsverksamheten inom Region Sörmland? Är du intresserad av att skapa ett engagerat, tydligt och coachande ledarskap genom synlighet och värdegrundande arbete? Då kan du vara vår nästa gruppchef för Måltidsverksamheten på Måltider Västra.

Om oss
Regionservice är en smidig, flexibel och nytänkande serviceorganisation med stolta medarbetare, som tillsammans skapar värde för Region Sörmland.

Regionservice ska skapa förutsättningar för att uppfylla Region Sörmlands uppdrag på ett effektivt och ändamålsenligt sätt. Det gör vi genom att ha lyhördhet för och förstå våra kunders behov. Vi utvecklar och tillhandahåller stödtjänster av olika slag till Region Sörmlands alla verksamheter, politiken, patienter och besökare. Vi arbetar inom områdena; fastigheter och lokaler, inköp, löne- och fakturahantering, administration, informationshantering och verksamhetsnära service som måltider, transport, lokalvård och vårdnära service.

Måltider ingår i Verksamhetsservice, som är en del av Regionservice. Uppdraget för Måltider är att ansvara för produktion och leverans av kvalitativt, god och näringsriktig patient-, restaurang- och cateringmåltider samt driva caféer och butiker och konferensservice på Nyköpings lasarett, Mälarsjukhuset, Kullbergska sjukhuset samt Regionsjukhuset Karsudden.

I uppdraget ingår att utveckla den interna måltidsprocessen med tillhörande rutiner och system för att ge kostnadsmässiga, kvalitativa, affärsmässiga och administrativa fördelas till gagn för både den egna verksamheten samt Hälso- och sjukvården.

Dina arbetsuppgifter
Som gruppchef för Måltider ansvarar du för ledning och utveckling av verksamheten inom ansvarsområdet Måltider. Gruppchefen ingår också i ledningsgruppen för enheten Måltider och ska även där aktivt medverka i ledning och utveckling av hela enheten. Du har personalansvar för underställd personal med alla de sammanhörande uppgifterna kopplat till medarbetaren och ansvarar för utveckling inom ramen för uppdraget såsom medarbetar- och lönesamtal, uppföljning, rehab processer, introduktionsprogram, rekryteringsprocesser och att säkerställa att arbetsplatsen är hälsosam och säker. Det ingår även i uppdraget ett ekonomiskt ansvar gällande planering, ledning och styrning samt uppföljning som skapar förutsättningar så att mål och resultat för arbetsområdet uppfylls. I din roll som gruppchef förväntas du skapa resultat genom ett engagerat, tydligt, närvarande och coachande ledarskap.

Din kompetens
Vi söker dig som har:


• Relevant högskoleutbildning eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
• Erfarenhet av arbetsledning med personal och resultatansvar
• Erfarenhet av restaurang och/eller storhushållsarbete
• Förmåga att fatta snabba och genomtänkta beslut
• Kunkskap att planera óch organisera arbetet strukturerat och effektivt
• Förmåga att kommunicera på svenska, i såväl tal som skrift


Vi ser det som meriterande om du har:


• Erfarenhet av arbete inom offentlig måltidsverksamhet
• Erfarenhet av kostdataprogram (AIVO/Matilda)
• Erfarenhet av budgetarbete och uppföljning


Vi värdesätter personliga kompetenser samt goda referenser!

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning på heltid, provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Enhetschef Niklas Tranemyr, 073-866 93 40, [email protected]
HR-specialist Alexandra Edenfeldt, 072-084 02 19, [email protected]
Fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.


Kom och jobba hos oss på Regionservice!


Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2019-08-25.
Intervjuer sker löpande.

Se våra förmåner (http://regionsormland.se/jobb-och-utbildning/vara-formaner/)

Följ oss gärna på Facebook (http://facebook.com/regionsormlandJobbahososs/)


Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär regionen ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Kökschef

BLI VÅR NYA KOLLEGA!Vår tidigare kökschef flyttar nu till sydligare breddgrader och därför söker vi nu en kökschef som ansvarar över och utvecklar köken på våra enheter Safiren och Stora Djulö Herrgård – två omväxlande enheter som tillhör Hotel Statt i Katrineholm AB.Konferenscenter Safiren är i huvudsak en konferens- och beställningsenhet, där vi serverar förmiddagskaffe, lunch och eftermiddagskaffe till grupper om 20-200 personer. Våra kvällsevent består... Visa mer
BLI VÅR NYA KOLLEGA!Vår tidigare kökschef flyttar nu till sydligare breddgrader och därför söker vi nu en kökschef som ansvarar över och utvecklar köken på våra enheter Safiren och Stora Djulö Herrgård – två omväxlande enheter som tillhör Hotel Statt i Katrineholm AB.Konferenscenter Safiren är i huvudsak en konferens- och beställningsenhet, där vi serverar förmiddagskaffe, lunch och eftermiddagskaffe till grupper om 20-200 personer. Våra kvällsevent består av middagar, banketter och galor för upp till 400 gäster. Vi har en hög ambitionsnivå och stolta över att våra gäster väljer att återkomma år efter år.På Stora Djulö Herrgård har vi ett populärt sommarcafé som är öppet maj-augusti med hundratals gäster om dagen, och året om har vi fester, bröllop, minnesstunder och konferenser på denna vackra plats.I köket samarbetar du tätt med teamet på Safiren och Stora Djulö samt med kökschefen på Hotel Statt och tillsammans optimerar ni råvaror, inköp och schema/menyplanering.Hos oss blir du medlem av ett familjärt team - och får tillgång till en omväxlande och kreativ arbetsplats.Från dina tidigare erfarenheter har du:några års erfarenhet som kökschef/köksmästareen utbildning med inriktning kökarbetat med catering varit en trygg arbetsledare i köket för middagar med servering till 100-250 personer trivts i rollen som ledare god datavana och är trygg i Officepaketetskaffat dig bra kunskaper inom köksekonomi och kalkyleringarbetat med bemanning och schemaplaneringSom person är du:Flexibel och uppskattar ett varierande arbete med varierande arbetstiderhar ett brinnande matintresse och ser utmaningar som chanser att vara kreativ.Stresstålig och sätter bra service, god ton och gott humör högten naturlig ledare som kommunicerar tydligt och inspirerar och engagerar din omgivning talar och skriver du svenska obehindrat och kan även kommunicera utan problem på engelskaI ditt arbete ingår sedvanliga uppgifter såsom att ansvara för inköp, bemanning och schemaplanering, leda och fördela arbetet i köken och på vår bagerienhet som är placerad på Safiren, menyplanering och ansvara för att köken upprätthåller en hög standard vad gäller det som produceras till gäster såväl som hygien och hantering av specialkoster. Du deltar aktivt i det dagliga arbetet såväl dagtid som kvällstid och helger. Vi som arbetar inom Hotel Statt vet att våra dagar ser olika ut och hugger i där det behövs, när det behövs. Det kan därför bli dagar med både matlagning såväl som möblering av konferenslokaler eller utkörning av catering – och varför inte ta ett pass i vårt glasscafé om kön börja ringla sig lång? Har vi fångat ditt intresse? Vi ser fram emot att träffa dig och sätter stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten är en fast tjänst på heltid, vi tillämpar provanställning.Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag men senast 8 juni. För anställningen gäller i övrigt kollektivavtal för hotell- och restaurangpersonal träffat mellan Visita, HRF och Unionen. Visa mindre