Lediga jobb som Kategorichef/Kategoriansvarig i Katrineholm

Se lediga jobb som Kategorichef/Kategoriansvarig i Katrineholm. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Katrineholm som finns hos arbetsgivaren.

Kategoriledare till Inköp Sörmland - Västmanland

Vill du jobba med strategiska inköps- och upphandlingsfrågor inom en verksamhet där du gör skillnad för vården och ser tydliga resultat av ditt arbete? Nu söker Inköp Sörmland - Västmanland en driven kategoriledare. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. Arbetsuppgifter I rollen som kategoriledare arbetar du för att förbättra och utveckla Region Sörmland och Region Västmanlands inköp. D... Visa mer
Vill du jobba med strategiska inköps- och upphandlingsfrågor inom en verksamhet där du gör skillnad för vården och ser tydliga resultat av ditt arbete? Nu söker Inköp Sörmland - Västmanland en driven kategoriledare. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Arbetsuppgifter

I rollen som kategoriledare arbetar du för att förbättra och utveckla Region Sörmland och Region Västmanlands inköp. Du kommer med dina kollegor att leda det strategiska inköpsarbetet med fokus på kostnadsbesparingar och förbättringar och ha det övergripande inköpsansvaret för en eller flera kategorier.

Du leder kategoriarbetet och tillsammans med kategoriteamet arbetar du med att analysera verksamhetskrav, inköpsbehov och marknaden. Du ansvarar för att ta fram och genomföra strategier och handlingsplaner. Vidare ingår även arbete med leverantörsstyrning och att stödja inköparna och verksamheten i att uppnå rätt affärer. Tjänsten innebär att du jobbar i nära dialog med verksamheterna och som kategoriledare är du med och påverkar sjukvården och ser tydliga resultat av ditt arbete.

Om arbetsplatsen

Region Sörmland och Region Västmanland har en gemensam inköpsfunktion. Inköp är en expert- och stödfunktion för båda regionerna. Det innebär att vi ansvarar för organisationernas inköp av varor, tjänster och byggentreprenader för ett samlat värde om ca 5 miljarder per år. Enheten är en resurs i form av affärsstöd, i alla typer av inköpsfrågor. Vi har också det övergripande ansvaret för e-handel i Region Sörmland.

Enheten består av 56 personer med olika roller, varav 5 är kategoriledare. Inköp har kontor i Västerås, Eskilstuna, Katrineholm och Nyköping.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning inom ekonomi, inköp, juridik eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig, alternativt att du har förvärvat motsvarande kunskaper i arbetslivet. Du har god erfarenhet av kategoriledning. Det är meriterande om du har erfarenhet av projektledning och arbete med spendanalys. Har du arbetat med offentliga upphandlingar där du har tillämpat LOU/LUF/LOV är det meriterande. Vi ser även positivt på erfarenhet av att leda team med digitala verkyg på distans. Du måste kunna uttrycka dig väl i svenska språket både i tal och i skrift. Goda kunskaper i Officepaketet är ett krav.

Som person är du kommunikativ och kan bygga och underhålla nätverk, du har förmågan att leda och driva projekt, samt motivera gruppmedlemmar och få dem att arbeta mot samma mål. Du tänker strategiskt och trivs när du får använda din analytiska förmåga och hantera komplexa frågor. Vidare vågar du fatta beslut och utmana befintliga lösningar för att på så sätt optimera affären.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning på heltid hos Region Sörmland. Tillträde enligt överenskommelse. Möjliga arbetsorter är Västerås, Eskilstuna, Katrineholm och Nyköping, placeringsort enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 10 januari 2021!

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Visa mindre

Produkt- och sortimentutvecklare

Om rollen En grundpelare i Impectas strategi är att tillhandahålla det bästa sortimentet av högkvalitativa produkter inom trädgårdsskötsel, inklusive både frön och tillbehör. Impecta expanderar snabbt, både geografiskt och i produktsortiment därav söker vår produktavdelning en Produkt- och Sortimentsansvarig inriktad på trädgårdstillbehör, en kategori som vi kommer att lägga ökat fokus på framåt. Vår produktavdelning består idag av ett team på fem person... Visa mer
Om rollen

En grundpelare i Impectas strategi är att tillhandahålla det bästa sortimentet av högkvalitativa produkter inom trädgårdsskötsel, inklusive både frön och tillbehör. Impecta expanderar snabbt, både geografiskt och i produktsortiment därav söker vår produktavdelning en Produkt- och Sortimentsansvarig inriktad på trädgårdstillbehör, en kategori som vi kommer att lägga ökat fokus på framåt.

Vår produktavdelning består idag av ett team på fem personer (produktchef, produktansvarig i frön, frökvalitetsansvarig, fotograf/bildredaktör och en provassistent under sommaren). Teamet arbetar med sortimentsutveckling, förpackningsdesign och innehållsproduktion, provodlingar, kvalitetskontroller och -säkring samt övervakar regelverk relaterade till produkterna och förpackningarna. Teamet arbetar för närvarande huvudsakligen med frön men ökar sina ansträngningar inom andra produkter för trädgårdsskötsel.

I rollen som produkt- och sortimentsansvarig kommer du att vara integrerad i att driva utvecklingen av vårt produktsortiment gällande trädgårdstillbehör till hemmet, såsom konstgödsel, hydroponiska produkter, bevattning och andra tekniska produkter. Du kommer att ha ett brett ansvar i att driva utvecklingen och kommer att arbeta nära de övriga medlemmarna i produktteamet, framför allt produktansvarig på frön, samt inköps- och marknadsteamen. Du rapporterar till produktchefen.

Ansvarsområden

Utveckla tillbehörssortiment för Impectas nordiska marknader, inklusive utforska nya tillägg (antingen för att lanseras under eget varumärke eller genom att sälja via externa varumärken).
Analys och uppskattning av marknadstrender, nya produktinnovationer samt utvärdera befintliga och potentiella produkter.
Kvalitetssäkring och produkttestning.
Hålla sig uppdaterad om regelverk i de olika länderna för produkterna och förpackningarna.
Kontakt med leverantörer som till stor del befinner sig i Tyskland samt svenska myndigheter.
Produktion, efter behov, av innehåll (t.ex. bilder, förpackningsdesign) för marknadsföringsändamål samt webbplatsen.
Administration av produkterna i PIM-systemet tillsammans med produktteamet.

Krav & Kvalifikationer

Ungefär 2-5 års arbetslivserfarenhet från en likartad roll, gärna inom trädgårdsbranschen eller liknande.
Intresse för marknaden med trädgårdsprodukter, inklusive marknadstrender och ny produktinnovation
Förmåga att självständigt driva arbetsflöden och arbeta självgående.
Kommersiellt tankesätt, gärna i kombination med grundläggande kunskaper om tekniska trädgårdsprodukter
Grundläggande förståelse och/eller förmåga att bekanta dig med gällande regler för produkterna i omfattning (inkl. CE-märkning, nödvändig produktinformation på förpackning etc.)
Hållbarhetsfokuserat arbetssätt samt en nyfikenhet för att hitta nya trender och produkter
Flytande i svenska och engelska, både tal och skrift. Tyska är meriterande.

Om Impecta

Impecta® är ett nordiskt online B2C varumärke inom frön och relaterade trädgårdsprodukter, fokuserat på kvalitet och hållbarhet. Sedan vår etablering 1975 har vi strävat efter att vara trädgårdsmästarens bästa vän och den naturliga källan till högkvalitativa frön, med ca 300 fysiska återförsäljare. Våra värderingar inkluderar kvalitet, trygghet och utveckling, som är helt integrerade i hur vi arbetar och vad vi säljer. 

Impecta är en del av Growers Group, en nordisk koncern som tillhandahåller utsäde och trädgårds-/trädgårdsprodukter samt tjänster till både konsumenter och professionella odlare. Growers Group ägs ytterst av Norvestor VIII SCSp, ledning, styrelsemedlemmar och dess anställda.

Vi är ett entreprenörsdrivet företag som växer snabbt och blev 2021 utsett till ett "gasellföretag", tilldelat de snabbast växande företagen i Sverige. För att fortsätta växa i snabb takt, skalar vi nu upp vår organisation och vår kompetens, vilket ger en unik möjlighet för nya medarbetare att vara med och forma den spännande resan som ligger framför oss. Visa mindre