Lediga jobb som Hotellvärd/Hotellvärdinna i Katrineholm

Se lediga jobb som Hotellvärd/Hotellvärdinna i Katrineholm. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Katrineholm som finns hos arbetsgivaren.

Pensionatvärd

Pensionat Prinshöjden är ett modernt och personligt "hemma hos" pensionat med rymliga studios & villas, beläget centralt i Katrineholm. Vad kan vi erbjuda dig? Som pensionatvärd har du ett flexibelt och ett mycket varierande jobb, där du kan utvecklas och ta allt mer ansvar inom olika områden. Vi är ett litet familjeföretag som består av David & Andreas. Vi har snabba beslutsvägar där du har stor möjlighet att påverka och förbättra. Du får snabbt feedback ... Visa mer
Pensionat Prinshöjden är ett modernt och personligt "hemma hos" pensionat med rymliga studios & villas, beläget centralt i Katrineholm.
Vad kan vi erbjuda dig?
Som pensionatvärd har du ett flexibelt och ett mycket varierande jobb, där du kan utvecklas och ta allt mer ansvar inom olika områden. Vi är ett litet familjeföretag som består av David & Andreas. Vi har snabba beslutsvägar där du har stor möjlighet att påverka och förbättra. Du får snabbt feedback genom oss och gästernas recensioner och kan se hur ditt arbete direkt ger resultat.
Om Pensionat Prinshöjden
Pensionat Prinshöjden drivs av David och Andreas, tillika familj som har tre barn och hund. Vi drivs av att skapa en familjär vistelse för våra gäster med en fantastisk service.
Vi har skapat ett nytt modernt pensionatkoncept i Sörmland med topprecensioner på Booking, Expedia m.fl. Pensionat Prinshöjden består idag av fyra unika och rymliga boenden av olika storlek som har fullt utrustade kök, vardagsrum, badrum och privat parkering. Vi arbetar hårt för att ta hand om alla våra gäster, både fyrbenta och tvåbenta, för en fantastisk upplevelse hos oss.
Vi är i startgroparna att erbjuda frukost och middagslådor där du som pensionatvärd kommer vara en del i det arbetet.
Se pensionatet här på vår hemsida: pensionatprinshojden.se
Om dig
Våra gäster är de viktigaste personerna hos oss och vi söker dig som gillar att kombinera en fantastisk service och städning i toppklass. Du älskar att träffa nya gäster och du har förmågan att snabbt skapa goda relationer.
Du tar initiativ, är flexibel för förändringar och har förmågan att se lösningar. Hos oss gör du allt inom pensionatet vilket innebär stor variation i arbetsuppgifterna. Du är social, positiv, trygg, självgående, noggrann, rökfri och har lätt för att samarbeta. Du ska gilla och hugga i där det behövs och är lösningsfokuserad när det blir mycket att göra.
Så här ser vi din roll?
Du assisterar oss, Andreas & David i arbetet med att driva pensionatet och avlastar vid toppar och då vi behöver ledigt.
Som pensionatsvärd är det viktigt att vara uppdaterad och ha en övergripande syn över pensionatets verksamhet och dess omgivning, vilket bidrar till service utöver det vanliga.
Du ska:
Möta, välkomna och finnas till för våra gäster både digitalt och fysiskt. Vi har en digital reception.
Städning & bäddning på pensionatets boenden
Tvätta sängkläder och handdukar
Skapa merförsäljning och fylla på minishopen
Ta emot bokningar och frågor per telefon
Göra frukostpåsar
Vi söker dig som har
Tidigare erfarenhet från besöksnäringen eller något serviceyrke som t.ex. butik, hotell, B&B, hemtjänst, försäljning m.m.
En härlig inställning!
Vana vid digitala verktyg.
Goda kunskaper i svenska och engelska (tal och skrift). Tyska är ett plus men inget krav.
Gillar katter och hundar då vi är ett hund och kattvänligt pensionat samt själva har en hund.
Meriterande
Problemlösare och lite händig
Erfarenhet från administrativa arbetsuppgifter, serviceyrken och försäljning.
Har du körkort är det positivt. Önskat tillträde är omgående.
Ansökan
Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.
Anställning
Visstidsanställning med start omgående. Februari-maj vid behov och framförallt helger. Jour/beredskap på kvällar och helger med jour/beredskapslön.
Under juni-augusti 50 % eller mer.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre