Lediga jobb som Hotellreceptionist i Katrineholm

Se lediga jobb som Hotellreceptionist i Katrineholm. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Katrineholm som finns hos arbetsgivaren.

Hotellreceptionist/Bokningsassistent

VI SÖKER RECEPTIONIST/BOKNINGSASSISTENT 75% (VIKARIAT) Välkommen till Hotel Statt i Katrineholm AB! Vi driver fem serviceverksamheter i Katrineholm: * Best Western Hotel Statt med 92 hotellrum, konferensverksamhet, restaurang Storgatan 20 och festvåning * Hotell Gillet med 22 personliga hotellrum, bara ett kvarter från Stadshotellet * O’Learys sportbar, öppet alla dagar i veckan, som ligger i hotellet. * Konferenscenter Safiren med plats för större ... Visa mer
VI SÖKER RECEPTIONIST/BOKNINGSASSISTENT 75% (VIKARIAT)
Välkommen till Hotel Statt i Katrineholm AB!
Vi driver fem serviceverksamheter i Katrineholm:
* Best Western Hotel Statt med 92 hotellrum, konferensverksamhet, restaurang Storgatan 20 och festvåning
* Hotell Gillet med 22 personliga hotellrum, bara ett kvarter från Stadshotellet
* O’Learys sportbar, öppet alla dagar i veckan, som ligger i hotellet.
* Konferenscenter Safiren med plats för större möten, lunchrestaurang och nöjesverksamhet.
* Stora Djulö Herrgård, precis intill Djulösjön med sommarcafé samt möten och festvåning året runt.
Vi som välkomnar dig, består av en stor familj som sätter stort värde på varandra och vår gemenskap!
Nu går vår bokningsassistent på föräldraledighet och vi söker en kombinerad receptionist och bokningsassistent. Hotellreceptionen och Bokningsavdelningen är navet i hela vår verksamhet och koordinerar alla verksamheter med stort informationsflöde och problemlösning.
Att arbeta i en hotellreception innebär ett spännande och omväxlande arbete där du har dagliga rutiner, men där den ena dagen ändå kan vara helt olik den andra. Arbetsuppgifterna är varierande och består av in- och utcheckning av hotellets gäster, gästservice, städning och iordningsställande av konferenslokaler samt andra ytor, övrig konferensservice med fikahantering och att vara tekniskt behjälplig, samt hantering av vår lobbybar, kassa och merförsäljning.
På vår bokningsavdelning tar vi emot bokningar för hotellrum, konferenser och möten – men hanterar även restaurangbokningar och frågor för våra övriga enheter. Här hanteras fakturor, avstämningar och rapportering – och vi hjälper gästen att hitta rätt lösningar för just dennes behov.
Du brinner för service och mötet med människor och vill lämna intryck så att gästerna lämnar oss med en riktigt trevlig upplevelse. Du trivs i en arbetsmiljö som har en hög flexibilitet och där det är naturligt att hjälpa till på andra avdelningar när det krävs.
Du är strukturerad och ser hellre möjligheter än problem har lätt för att lära dig nya saker och har mycket god datavana. Då arbetstiderna är varierande dag och kväll, samt varannan helg, ser vi att du är bekväm i och trivs med detta.
Vi vill att du är trygg med att arbeta ensam när det är lugnt på hotellet men trivs allra bäst när hotellet är fullbokat och vi har som mest att göra i både reception och på bokningen.
Vi ser gärna att sökanden har erfarenhet från hotell- och restaurangbranschen och/eller annat receptions- och serviceyrke.
Du har tidigare arbetat i ett bokningsssystem, där det är meriterande med HotSoft. Vi ser det som en fördel om du även arbetat på en hotellkedja och känner till rutiner och fördelar med lojalitetsprogram.
Våra gäster är huvudsakligen svensk- eller engelsktalande så detta skriver och talar du obehindrat.
Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet. Du som söker är över 20 år fyllda.
Anställningen ett vikariat till hösten 2023, på 75% med chans till tillsvidare tjänst och arbete dagar, kvällar och helger. Tillträde är snarast och intervjuer kommer att ske löpande, så välkommen med din ansökan redan idag.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag! Sista ansökningsdag är den 11 september.
Maila ev frågor och din ansökan till [email protected] Visa mindre