Lediga jobb som Fritidsledare i Katrineholm

Se lediga jobb som Fritidsledare i Katrineholm. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Katrineholm som finns hos arbetsgivaren.

Fritidsledare inom Funktionsstöd, Vård och omsorgsförvaltningen

Ansök    Jun 4    Katrineholms kommun    Fritidsledare
Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss! Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att människor med särskilda behov och deras anhöriga ska kunna vara trygga och ha förutsättningar att leva som aktiva och självständiga medborgare. ARBETSUPPGIFTER Vi... Visa mer
Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att människor med särskilda behov och deras anhöriga ska kunna vara trygga och ha förutsättningar att leva som aktiva och självständiga medborgare.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en Fritidspedagog/ Fritidsledare som kan delta i utvecklingsarbetet inom Barn och ungdom LSS i Vård och omsorgsförvaltningen. Detta inom insatserna korttidsvistelse och korttidstillsyn.

Som Fritidspedagog inom Barn och ungdom LSS arbetar du tillsammans med övriga medarbetare för att skapa en meningsfull och utvecklande vistelse för de barn och ungdomar som har insats hos oss. Det innebär att arbeta för att uppnå verksamhetsspecifika mål, delta i verksamhetsutveckling och arbeta enligt vetenskapligt beprövade metoder.

I tjänsten arbetar du med personer som har intellektuell funktionsnedsättning, autism eller neuropsykiatrisk diagnos. Fritidspedagogens uppdrag i verksamheten är att leda, stödja och utveckla arbetet utifrån ett individanpassat förhållningssätt. Du är ledande i verksamheten inom AKK, och tydliggörande pedagogik. Som innebär arbetet att du stöttar och strukturerar arbetet i grupperna, samt leda det vardagliga arbetet såväl enskilt som i grupp.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med yrkesinriktad utbildning som Fritidspedagog, eller erfarenhet/kompetens som arbetsgivaren bedömer som motsvarig. Meriterande är att du har erfarenhet av att arbeta med Tydliggörande pedagogik. Du ska kunna arbeta med struktur, schema och tidsstöd i vardagen för målgruppen.

För att lyckas i rollen hos oss är du en person med stort ansvarstagande, god samarbetsförmåga mot samtliga kontaktytor för barn och ungdomarna. Arbetet innebär att du är stresstålig. Vi ställer höga krav på självständighet vilket innebär att du fattar egna beslut och har en god organisationsförmåga samt att du är serviceinriktad.

Du arbetar med en flexibilitet i både tanke och handling. Du har förmågan att kunna se till helheten i organisationen. Du ska ha god förmåga att samarbeta med andra och ha ett öppet och förtroendeskapande förhållningssätt. Du kan arbeta drivande, självständigt och flexibelt.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas.

Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Kolloledare till AUGUSTI sökes

Ansök    Jul 29    Stiftelsen Barnens Dag    Fritidsledare
Kolloledare sökes NU I AUGUSTI till vårt LSS-kollo på Fiskeboda. Vi har flera kolloverksamheter för barn och unga inom LSS på vår kollogård Fiskeboda i Julita, Katrineholms kommun. Till exempel SMULTRONET med barn i åldern 7-15 år med högfungerande autism. Perioden vi söker personal till är: 6/8-16/8 Vi söker dig som vill jobba med våra fantastiska deltagare som alla har någon typ av funktionsvariation och som kommer till oss på kollo för att få uppleva s... Visa mer
Kolloledare sökes NU I AUGUSTI till vårt LSS-kollo på Fiskeboda.
Vi har flera kolloverksamheter för barn och unga inom LSS på vår kollogård Fiskeboda i Julita, Katrineholms kommun. Till exempel SMULTRONET med barn i åldern 7-15 år med högfungerande autism. Perioden vi söker personal till är: 6/8-16/8
Vi söker dig som vill jobba med våra fantastiska deltagare som alla har någon typ av funktionsvariation och som kommer till oss på kollo för att få uppleva sommardagar med meningsfull fritid! Det vi gör en vanlig dag på kollo är att ha temadagar, bad och utflykter. Ett toppen-liv helt enkelt
Du ska trivas i sociala sammanhang och kommer att bo tillsammans med dina kollegor i ett personalboende på gården. Fiskeboda ligger vid sjön Hjälmaren och är en fantastiskt vacker plats!
Vill du jobba med ett gäng ambitiösa, varma och proffsiga ledare- hör av dig till oss bums
mejl: [email protected]
Tel: 076-124 39 14 för mer info.
Du måste vara 20 år gammal och kunna uppvisa tomt belastningsregister för att få jobba hos oss.
Kolla in vår hemsida för mer info om gården. Perioden vi söker personal till är: 6/8-16/8
Varmt välkommen med din intresseanmälan! Visa mindre

Fritidsledare

Ansök    Feb 28    Triangelfören Kfum    Fritidsledare
Triangelgården söker en fritidsledare,?med vissa administrativa uppgifter Vi på Triangelgården har inlett en omfattande satsning i syfta att skapa än mer värde och tillhörighet för unga i Katrineholm. Som ett led i denna satsning önskar vi anställda en social, driven och kreativ medarbetare att stärka vårt team. Triangelgården är en ideell förening som funnits i Katrineholm sedan 2000. Vår förening syftar till att skapa en trygg miljö och ett respekt... Visa mer
Triangelgården söker en fritidsledare,?med vissa administrativa uppgifter

Vi på Triangelgården har inlett en omfattande satsning i syfta att skapa än mer värde och tillhörighet för unga i Katrineholm. Som ett led i denna satsning önskar vi anställda en social, driven och kreativ medarbetare att stärka vårt team.

Triangelgården är en ideell förening som funnits i Katrineholm sedan 2000. Vår förening syftar till att skapa en trygg miljö och ett respektfullt klimat bland ungdomar, samt att skapa förutsättningar för ungdomar att nå sin fulla potential. Detta, gör vi genom att bedriva fritidsgård i Nävertorp. Målgruppen för vår verksamhet är unga från 10-18 år.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär att skapa en stimulerande och trygg miljö för våra unga på fritidsgården; att planera och organisera den dagliga verksamheten tillsammans med övriga medarbetare och besökare, samt samverkan med skola och andra aktörer som jobbar med unga. Du förväntas även kunna vara vår föreningskonsulent behjälplig med administrativa uppgifter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad fritidsledare, eller har annan likvärdig utbildning. Vi ser även att du har erfarenhet av att jobba med barn och ungdomar eller annat socialt arbete. Vi ser gärna att du har god datorvana och B-körkort.

Vi ser att du som söker har god förmåga att bygga relationer och skapa förtroende. Du behöver kunna uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Andra språkkunskaper är meriterande. Du förväntas arbeta efter vår värdegrund – trygghet och gemenskap. Du kan samarbeta och arbeta i team, och ha förmåga att hantera såväl gränssättning som konflikthantering. Du är en trygg vuxen, och en förebild för våra unga.

Övrigt
Tjänsten är heltid. 6 månaders provanställning.?

Tjänsten innebär arbete på kvällstid. Även helger kan förekomma.

B-körkort är meriterande.

Om du vill bli en del av Triangelgårdens verksamhet, och tror att ovanstående tjänst skulle passa dig skicka din ansökan till [email protected] senast 2022-03-30.

Om du har frågor kring tjänsten kontakta Lovisa Stenberg på 076?022 32 55 eller Magnus Moström 070?955 89 36.?

Hoppas vi ses!?

KFUM Triangelförening Visa mindre

Aktivitetsledare under sommaren

Ansök    Apr 9    Katrineholms kommun    Fritidsledare
Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss! Vill du vara med? Katrineholms kommun genom Lyckliga gatorna ordnar tillsammans med föreningslivet ett aktivt sommarlov för alla barn och ungdomar i kommunen. Under sommaren anordnar vi hundratals olika aktiviteter... Visa mer
Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Vill du vara med?
Katrineholms kommun genom Lyckliga gatorna ordnar tillsammans med föreningslivet ett aktivt sommarlov för alla barn och ungdomar i kommunen. Under sommaren anordnar vi hundratals olika aktiviteter för barn och ungdomar i åldern 6-15 år, alla dessa är gratis och genomförs tillsammans med lokala föreningar. Våra ledare är ungdomar i åldern 16-25 år.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker flera ledare som vill arbeta veckorna 23-32, arbetet är oftast förlagt till eftermiddagar och kvällar. I uppdraget ingår att anordna aktiviteter kring exempelvis dans, skateboard, teater, fotboll, cosplay m.m. Det är bra om du har möjlighet att på egen hand ta dig mellan dina uppdrag. Vi ser gärna att du talar och skriver flera olika språk. Deltagande vid obligatorisk utbildning under vecka 23 är en viktig förutsättning för att kunna genomföra jobbet.

KVALIFIKATIONER
Vid ansökan: Bifoga en länk till en videopresentation av dig själv som finns tillgänglig på en social plattform, ex youtube. I den videon visar och berättar du vem du är i två (2) minuter. Sedan ska du även marknadsföra din aktivitet som pågår i bakgrunden för att få andra att vilja komma och delta. Den delen av videon ska vara max en (1) minut.

Bifoga även ett dokument där du skriver in dina adress- och kontaktuppgifter samt svarar på följande frågor:

· Vilka språkkunskaper har du?
· Hur bra är du i tal och skrift i respektive språk?
· Vilka sociala medier använder du idag?
· Vad har du för ledar-erfarenhet och utbildningar?
· Vilka punktinsatser vill du göra?
· Vilka aktiviteter har du tänkt för målgruppen och vad behöver för material?
· Varför ska vi anställa just dig?
· Vilka veckor av perioden vecka 23-32 kan du jobba?
· Kan du delta vid utbildningen vecka 23?

Vi kommer att begära utdrag ur belastningsregistret innan eventuell anställning.

Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas.

Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre