Lediga jobb som Flyttkarl/Stadsbud i Katrineholm

Se lediga jobb som Flyttkarl/Stadsbud i Katrineholm. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Katrineholm som finns hos arbetsgivaren.

Veterankraft Katrineholm söker personal till flytthjälp - 244782

Ansök    Feb 10    Veterankraft AB    Flyttkarl/Stadsbud
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
För kunds räkning söker vi nu pigga veteraner som ska hjälpa med flyttservice. Där du som veteran anses vara kry och stark. Detta då uppdraget innefattar många tunga lyft, trappsteg & många böjningar.

Kund kan höra av sig sporadiskt där man på kort varsel kan åka ut på uppdrag. Därav bör man vara lätt tillgänglig.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna innebär komplett flyttservice åt kund

Vem är du?
En pigg och social person som tycker om att se till att saker och ting blir gjort i gott resultat. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbeten sedan tidigare.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre