Lediga jobb som Enhetschef, offentlig förvaltning i Katrineholm

Se lediga jobb som Enhetschef, offentlig förvaltning i Katrineholm. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Katrineholm som finns hos arbetsgivaren.

Enhetschef till Ung kultur & fritid

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss! Kulturförvaltningen med ungefär 45 medarbetare ansvarar bland annat för kommunens kulturhus, biblioteksverksamhet, den kommunala kulturverksamheten, utställningsverksamhet i kommunens konsthall, ungdomsverksamhet o... Visa mer
Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Kulturförvaltningen med ungefär 45 medarbetare ansvarar bland annat för kommunens kulturhus, biblioteksverksamhet, den kommunala kulturverksamheten, utställningsverksamhet i kommunens konsthall, ungdomsverksamhet och konstnärlig gestaltning av kommunens byggnader, parker och torg. Vikten av kultur som bärare av goda samhällsvärden och en möjliggörare för demokratiska samtal och delaktighet är ständigt på agendan. I alla våra verksamheter ska besökarna känna sig välkomna, sedda och trygga. Vi arbetar aktivt med att främja ungdomars personliga utveckling genom att locka fram, stödja och utveckla livsmål och intressen.

Vi söker nu en enhetschef som vill leda våra ungdomsverksamheter Perrongen och Lyckliga Gatorna samt utveckla verksamhetsområdet Ung kultur & fritid. Perrongen välkomnar unga mellan 13 och 20 år till meningsfulla fritidsaktiviteter utifrån ungdomars behov. Verksamheterna spänner över ett brett spektrum, från musikproduktion till spontanidrott, och ska upplevas som tillgänglig och angelägen, oavsett kön och könsidentitet. Lyckliga Gatorna är en innovativ, kommunövergripande verksamhet som utvecklats för att ge alla barn och ungdomar möjlighet till en trygg och meningsfull fritid genom fritidsaktiviteter efter skoltid, lovverksamhet och gatufester i olika bostadsområden.

ARBETSUPPGIFTER
Som enhetschef inom verksamhetsområdet Ung kultur & fritid arbetar du aktivt med att driva och utveckla fritidsverksamhet som inspirerar och gör skillnad!

Du har personal- och arbetsmiljöansvar för ett tiotal medarbetare samt budget- och resultatansvar. Du etablerar tydliga strukturer och rutiner samt stödjer dina medarbetare så att de ska kunna lyckas i sitt uppdrag. Vidare ansvarar du för utvecklingen av området Ung kultur & fritid i kommunen med fokus på ökad kvalitet och förvaltningsövergripande samarbeten. En central del av ditt uppdrag kommer vara att skapa relevanta och levande kontaktnät såväl lokalt, regionalt som nationellt. Du omvärldsbevakar inom ungdomsdemokratiska frågor med målet att utveckla en meningsfull fritid för unga i Katrineholm och skapa en god förståelse kring socioekonomiska faktorer och dess påverkan på ungdomars uppväxtvillkor.

Du ingår i den kommunövergripande arbetsgruppen för Lyckliga Gatorna. Du är direkt underställd avdelningschefen och ingår i arbetsgrupp där du gemensamt med dina kollegor tar ansvar för och bidrar till förvaltningens utveckling och resultat. Arbetstiden är förlagd vardagar, kvällar och helger.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom relevant område för tjänsten. Du har chefs- eller ledarerfarenhet som innefattat personal- och ekonomiansvar inom liknande område. Vidare har du dokumenterad erfarenhet av att planera, leda och följa upp verksamhet och resultat. God kunskap inom ungdomspolitiska frågor, interkulturellt arbete, socioekonomiska faktorer, barnkonventionen och normkritik premieras. Krav för tjänsten är att du har en god kommunikativ förmåga i det svenska språket, tal och skrift, samt att du har körkort B.

Som person är du trygg, stabil och har god självinsikt och förmåga att se relationer i sitt rätta perspektiv. Du tänker strategiskt och har ett brett och långsiktigt perspektiv på frågor, där du tar initiativ till nya förslag och arbetssätt och sätter igång aktiviteter. För att nå gemensamma uppsatta mål engagerar du din arbetsgrupp och leder, motiverar och förser andra med de befogenheter som krävs. Du har en god samarbetsförmåga där du på ett lyhört sätt uppmärksammar andras synpunkter och kompetens och ger dem utrymme i gruppen på ett sätt som gynnar helheten. För att upprätthålla kvalitet och produktivitet i dina verksamheter arbetar du på ett systematiskt, metodiskt och pålitligt sätt och engagerar andra i ditt arbetssätt.

ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas. Intervjuer för tjänsten sker den 18-19 augusti.

Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Chef till kontrollen på fjäderfäanläggningar

Som teamchef för Team fjäderfä ansvarar du för Livsmedelsverkets kontroll av Sveriges fjäderfäanläggningar. Du är en inlyssnande chef som är bra på att bygga relationer och få medarbetare att växa samt skapar en god och konstruktiv dialog med de företag vi kontrollerar. Du brinner för att utveckla verksamheten och kan stå för de myndighetsbeslut som fattas. Placeringsort kan diskuteras, men då större delen av verksamheten är förlagd till södra delen av la... Visa mer
Som teamchef för Team fjäderfä ansvarar du för Livsmedelsverkets kontroll av Sveriges fjäderfäanläggningar. Du är en inlyssnande chef som är bra på att bygga relationer och få medarbetare att växa samt skapar en god och konstruktiv dialog med de företag vi kontrollerar. Du brinner för att utveckla verksamheten och kan stå för de myndighetsbeslut som fattas.

Placeringsort kan diskuteras, men då större delen av verksamheten är förlagd till södra delen av landet ser vi gärna sökande dit. Arbetet sker till större del på distans.

Kontroll för kvalitet

Den offentliga livsmedelskontrollen är den enda oberoende kvalitetsstämpeln för livsmedel som Sverige har. Kontrollen utvecklas och moderniseras för att ytterligare stärka konsumenternas förtroende för livsmedel producerade i Sverige. Som teamchef har du möjlighet att påverka utvecklingen, och att utvecklas med den.

Team Fjäderfä

Team Fjäderfä består av cirka 24 medarbetare och är ett av fyra team som tillhör avdelning Södra Sverige. Medarbetarna finns på olika orter runt om i landet och bemannar totalt 15 fjäderfäanläggningar. Teamet arbetar med besiktning och kontroller i samband med slakt och förädling där vi har fokus på livsmedelssäkerhet, djurskydd och redlighet. Teamets arbete präglas av laganda och utvecklingsfokus där man kontinuerligt stöttar varandra i kontrollarbetet. Du blir en del av ett socialt och omtänksamt team som uppmuntrar en ödmjuk och öppen attityd till en utmanande och viktig uppgift. I teamet finns även en biträdande teamchef.

Arbetsuppgifter

Du arbetar med teamets och medarbetarnas utveckling och ansvarar för verksamhetsfrågor och personalfrågor (inklusive arbetsmiljö) samt ser till att teamets arbete genomförs inom de ekonomiska ramar som finns. Du planerar för och följer upp teamets arbete i samarbete med den biträdande teamchefen, gruppledare och teamets experter inom sakfrågor. Du har även en tät kontakt med de företag vi kontrollerar med syfte att skapa en god och konstruktiv dialog där kontrollen uppfattas som tydlig och förutsägbar och som en hjälp att producera livsmedel av hög kvalitet.

Du ingår i avdelningens ledningsgrupp tillsammans med övriga chefer inklusive avdelningschefen samt avdelningens ekonomiadministratör.

Placeringsort kan diskuteras, men då de flesta fjäderfäanläggningar finns i södra delen av landet ser vi gärna en placering i Svealand eller Götaland. Då teamet är utspritt sker stor del av arbetet på distans.

Resor ingår i tjänsten. Förtroendearbetstid tillämpas.

Dina kvalifikationer

Vi ser att du har en genomförd högskoleutbildning, gärna inom områden kopplat till livsmedel som exempelvis agronom, veterinär, livsmedelsingenjör eller annan likvärdig utbildning. Tidigare chefserfarenhet är ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av kontroll eller tillsyn och/eller annat myndighetsarbete sedan tidigare. Det är även meriterande om du har erfarenhet från livsmedelsindustrin.

Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl både i tal och skrift på svenska och engelska samt har en god administrativ förmåga. God datorvana och B-körkort är krav.

Som person är du inlyssnande, prestigelös och diplomatisk. Du är duktig på att bygga relationer, både när det gäller egen personal, andra myndighetsföreträdare och de företag vi kontrollerar. Under din ledning växer medarbetarna både individuellt och som team där kontrollens kvalitet och likvärdighet hela tiden är i fokus. Du är målfokuserad och får saker gjorda inom den tidsram som är uppsatt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Kontakt: Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Henrik Björnfot, 0709 - 24 55 12. Representant för Saco-S är Jolanta Sundqvist och för ST Leif Pedersen, de nås via vår växel, tel. 018-17 55 00.

Sista ansökningsdag: 2022-05-08, ansök via platsannonsen på livsmedelsverket.se/lediga jobb

Anställningsform: Tillsvidare

Omfattning: 100%

Tillträde: Omgående, enligt överenskommelse

Område/avdelning: Kontroll/Södra Sverige

Diarienummer: 2022/01804

På Livsmedelsverket erbjuds du goda anställningsvillkor och en trygg arbetssituation. Du erbjuds bland annat många semesterdagar, friskvårdsbidrag samt en arbetsgivare som alltid finns nära och backar upp dig vid svåra beslut.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Betyg, intyg samt ID-handling som styrker din ansökan tas med vid en eventuell intervju. Vi kommer även efterfråga referenser. All tillsvidareanställd personal vid Livsmedelsverket är krigsplacerad inom myndigheten.

Välkommen med din ansökan!

Denna rekrytering sker helt genom Livsmedelsverkets försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Lönechef - ditt nästa steg i karriären!

Nu har du chansen att söka ett intressant uppdrag. Vill du leda och utveckla vår löneenhet som lönechef på HR-avdelningen med ansvar för lönebildning och förhandlingar? Löneavdelningen ingår i vår HR-avdelning. Du tillhör personalavdelningen vilken omfattas av löneenheten och HR-enheten. Löneenheten ansvarar för lönehanteringen i Katrineholms kommun, Gnesta kommun, de kommunala bolagen samt Vårdförbundet Sörmland. Du rapporterar till Personalchef. Ditt u... Visa mer
Nu har du chansen att söka ett intressant uppdrag. Vill du leda och utveckla vår löneenhet som lönechef på HR-avdelningen med ansvar för lönebildning och förhandlingar?

Löneavdelningen ingår i vår HR-avdelning.
Du tillhör personalavdelningen vilken omfattas av löneenheten och HR-enheten. Löneenheten ansvarar för lönehanteringen i Katrineholms kommun, Gnesta kommun, de kommunala bolagen samt Vårdförbundet Sörmland. Du rapporterar till Personalchef.

Ditt uppdrag innebär en central roll i hela vår organisation .
Samtidigt som du leder, driver och utvecklar vår löneavdelning är du ett stöd till HR-kollegor och chefer i hela vår organisation i frågor rörande tex arbetsrätt och avtal. Du samverkar med kommunens förhandlare och deltar i förhandlingar med våra arbetstagarrepresentanter. Att utbilda medarbetare i ditt specialistområde inom organisationen är även en del i uppdraget.
Uppdraget inom löneenheten innebär personal-, ekonomi-, budget- och arbetsmiljöansvar. Du utvecklar arbetsmiljö, ledarskap, team- och kompetens och samverkar med övriga verksamheter inom kommunen i olika projekt. Ständiga förbättringar, processutveckling och systemförvaltning med fokus på måluppfyllelse är en viktig del i rollen.

Vi söker dig som ser uppdraget som nästa steg i din karriär. Du har en eftergymnasial utbildning inom lön eller personalvetenskap alt. annan utbildning som bedöms som likvärdig. Du har erfarenhet av att driva lönebildningsprocessen och att ha agerat i en ledarroll som motiverar, engagerar och involverar medarbetarna mot långsiktiga mål och visioner. Du är en beslutsfattare och kravställare vid tex upphandlingar eller projekt.

Ansök NU. Urval sker löpande!

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Lön
Löneform: Månadslön

Facklig företrädare
Fackliga företrädare nås via kommunens växel
0150-570 00

Övrigt
Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas.
Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning.

Välkommen med din ansökan!

Foto: Hanna Maxstad

Vi växer - väx med oss! Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Fler invånare, ökad sysselsättning och utveckling av näringslivet är avgörande för kommunens utveckling. Befolkningen växer och målsättningen att vi ska bli 40 000 invånare år 2030 är inom räckhåll. Visa mindre

Kulturskolan och KomTek söker ny enhetschef

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss! Katrineholms skolor erbjuder en trygg och utvecklande skolgång med det kreativa och lustfyllda lärandet i fokus. I Katrineholms skolor får barn och elever förutsättning att utveckla sina talanger och blomstra i sin... Visa mer
Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Katrineholms skolor erbjuder en trygg och utvecklande skolgång med det kreativa och lustfyllda lärandet i fokus. I Katrineholms skolor får barn och elever förutsättning att utveckla sina talanger och blomstra i sin egen takt.

Katrineholms skolor växer! Vi är i ett spännande utvecklingsskede med ekonomi i balans, ett systematiskt starkt kvalitetsarbete och visioner för framtiden. Inom bildningsförvaltningens har vi förskola, grundskola, gymnasieskola, kulturskola, central elevhälsa och en mottagningsenhet för nyanlända barn. Tillsammans skapar vi möjligheter att nå visionen ”Läge för liv och lust”.

Inom bildningsförvaltningens ramar har vi förskola, grundskola, gymnasieskola, kulturskola, KomTek, central elevhälsa och en mottagningsenhet för nyanlända barn. Tillsammans skapar vi möjligheter att nå visionen Läge för liv och lust.

Kulturskolan har 30 medarbetare. Antalet inskrivna barn är runt 500. Här erbjuds ämneskurser i musik, bild och form, skrivande, sång, teater och kör. Undervisningen ges både individuellt och i grupp. Målsättningen är att skapa och utveckla ett kulturintresse hos barn och unga i Katrineholm.

KomTek har två medarbetare och är en kommunal teknikskola som en del av ett riksomfattande nätverk. På KomTek får barn och unga gå på fritidsverksamhet, likt Kulturskolan, fast med teknik. Personalen tar också emot skolklasser och åker ut till skolorna under skoltid.


ARBETSUPPGIFTER
Som enhetschef för Kulturskolan och KomTek arbetar du direkt underställd en verksamhetschef på bildningsförvaltningen och dina arbetsuppgifter är att leda och utveckla verksamheterna och ingå i förvaltningens skolledargrupp.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en chef med högskoleutbildning som är strukturerad, noggrann och prestigelös. Du har tidigare erfarenhet av kulturarbete och har gärna en bakgrund inom någon konstart och pedagogik. Tekniskt intresse och kompetens är meriterande liksom dokumenterad erfarenhet av ledarskap. Förmåga att bedriva ett systematiskt kvalitets- och utvecklingsarbete är ett grundkrav.

Du är en entreprenör och har god förmåga att skapa och utveckla nätverk både internt och externt. Verksamheterna behöver en närvarande chef som har förmåga att vara lyhörd mot personalen men som ändå kan ta tydliga beslut och stå för dem. Du litar på personalens kompetens och ger frihet under ansvar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där egenskaper som flexibilitet, ödmjukhet och social kompetens värdesätts.

ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas.

Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Chefsjurist tillika enhetschef på rättsenheten

Chefsjurist tillika chef för rättsenheten Vill du ha ett meningsfullt arbete som bidrar till en väl fungerande arbetsmarknad? På Inspektionen för arbetslöshetsförsäkringen är du med och bidrar till att Sveriges trygghetssystem som arbetslöshetsförsäkringen, aktivitetsstödet och etableringsersättningen är rättssäkra och effektiva. Vi arbetar med tillsyn över arbetslöshetskassorna och över de uppdrag som Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan har i tr... Visa mer
Chefsjurist tillika chef för rättsenhetenVill du ha ett meningsfullt arbete som bidrar till en väl fungerande arbetsmarknad? På Inspektionen för arbetslöshetsförsäkringen är du med och bidrar till att Sveriges trygghetssystem som arbetslöshetsförsäkringen, aktivitetsstödet och etableringsersättningen är rättssäkra och effektiva. Vi arbetar med tillsyn över arbetslöshetskassorna och över de uppdrag som Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan har i trygghetssystemen.

Vi erbjuder dig en utvecklande roll i en kunskapsorganisation där din kompetens bidrar till vårt resultat. Vi erbjuder effektiva arbetssätt med tvärprofessionella arbetsgrupper och digitala lösningar som underlättar arbetet både på kontoret och när du jobbar hemifrån. Vi uppmuntrar till kompetensutveckling och arbetar ständigt med att utveckla våra arbetssätt och metoder. Vi erbjuder goda möjligheter att arbeta på distans och om du pendlar har du möjlighet att arbeta under restiden.

Arbetsuppgifter

I rollen som chefsjurist är du generaldirektörens juridiska stöd samt ansvarar för myndighetens juridiska arbete. Som enhetschef leder du rättsenhetens arbete och har personalansvar för medarbetarna. Du har som enhetschef stora möjligheter att påverka hur rättsenhetens uppdrag ska utföras.

Du är direkt underställd generaldirektören och ingår tillsammans med övriga tre enhetschefer i myndighetens ledningsgrupp där du aktivt bidrar till myndighetens strategiska arbete. Myndighetens styrfilosofi är tillitsbaserad styrning och ledning.

Rättsenheten står för myndighetens juridiska kompetens och bidrar till att lösa myndighetens uppdrag, bland annat genom deltagande i granskningar integrerat med andra enheter. Enheten ansvarar också för att föra myndighetens talan i domstol, handlägga skadeståndsärenden, besvara remisser och ta fram föreskrifter.

Myndigheten är förbindelseorgan i EU för arbetslöshetsförsäkringen, och arbete kopplat till denna roll och till övrig internationell samverkan hanteras huvudsakligen på rättsenheten. På enheten arbetar 17 personer, huvudsakligen jurister.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har


• jur. kand.- eller juristexamen
• chefserfarenhet med personalansvar
• erfarenhet av rättstillämpning och kvalificerat juridiskt arbete
• bred juridisk kompetens

Det är meriterande med erfarenhet av


• arbete i statlig myndighet eller annan offentlig verksamhet
• författningsarbete
• domstolsarbete eller processföring i domstol
• att utveckla verksamhet och medarbetare

Du har en förmåga att göra rättsliga analyser och att överblicka hela rättsområdet. Du har goda kunskaper inom förvaltningsjuridik och förvaltningsprocess.

Vi fäster mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har goda ledaregenskaper, god självinsikt, är lyhörd, samarbetsinriktad och strukturerad. Du har god språklig analytisk förmåga. Vi förutsätter att du har ett brett intresse för arbetsmarknadsfrågor.

IAF strävar efter en balanserad köns- och åldersfördelning samt värdesätter den kompetens som etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Anställningsform

Heltid. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Sista ansökningsdag

I denna rekrytering samarbetar vi med SOURCE och du kan göra en intresseanmälan hos SOURCE. Du kan också söka direkt via myndighetens hemsida. Ansökan ska vara märkt med referensnummer 2020/496. Sista ansökningsdag är den 15 januari 2021.

För intresseanmälan eller frågor kring tjänsten välkommen att ta kontakt med Jonna Ramm-Schmidt
tel 070-864 1334 eller Erik Asp, tel 073-3523481 på SOURCE.

Placeringsort

Katrineholm

Fackliga kontaktpersoner

Saco-S: Anna Berg, 0150-48 70 93
ST: Dan Svensson, 0150-48 70 79

Mer om IAF

Inspektionen för arbetslöshetsförsäkringen bidrar till en väl fungerande arbetsmarknad genom att ha tillsyn över arbetslöshetsförsäkringen och sanktionshanteringen inom aktivitetsstödet och utvecklings- och etableringsersättningen. Vi arbetar för att trygghetssystemen ska vara rättssäkra för de som ansöker om ersättning vid arbetslöshet.

Vårt kontor ligger i Katrineholm. Till Katrineholm finns goda pendlingsförbindelser från bland annat Stockholm, Mälardalsregionen och Östergötland. Vi erbjuder goda möjligheter att arbeta på distans och om du pendlar har du möjlighet att arbeta under restiden.

Läs mer om IAF på vår hemsida

https://www.iaf.se/jobba-hos-oss/ Visa mindre

Interimschef Mat & Måltider

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss! Service- och teknikförvaltningen är Katrineholms kommuns gemensamma service- och tjänsteleverantör. Vi är cirka 200 medarbetare som arbetar för att Katrineholm ska nå sin vision om Läge för liv & Lust. Vi ansvarar ... Visa mer
Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Service- och teknikförvaltningen är Katrineholms kommuns gemensamma service- och tjänsteleverantör. Vi är cirka 200 medarbetare som arbetar för att Katrineholm ska nå sin vision om Läge för liv & Lust. Vi ansvarar för drift, förvaltning och utveckling av tjänster inom: måltid, livsmiljö, kommunikation, aktiv fritid och service. Förvaltningens medarbetare drivs av stort engagemang och kundfokus - varje dag utför vi tjänster som både invånare och medarbetare i kommunen värderar högt.

Välkommen att jobba med ett gäng som älskar sitt jobb - och det hoppas vi att du också kommer att göra!

ARBETSUPPGIFTER
Mat och måltider är en organisation tillhörande Service- och teknikförvaltningen som består av drygt 40 enheter och som servar skolor, förskolor och äldreomsorgen med måltider. På många förskolor är det även Mat och måltider som ansvarar för städningen.

I samband med att en av enhetscheferna på Mat och Måltider går vidare till andra uppdrag inom kommunen ser vi över organisationen för att på bästa sätt kunna möta verksamhetens behov. Med anledning av detta behöver vi nu en interim chef som under sex månader antar rollen som enhetschef samt är del i att, tillsammans med avdelningschef, enhetschef och övriga medarbetare, utvärdera vad organisationen behöver samt ta fram en kravprofil för tjänsten som nu är vakant.

I uppdraget ingår även personal-, verksamhets- samt budgetansvar. Du har ett nära samarbete med den andra enhetschefen på Mat och Måltider samt med avdelningschef, kökschefer och övriga medarbetare inom enheten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med erfarenhet och kunskap kring offentliga måltids- och städorganisationer (måltidsorganisation som består av tillagnings- och mottagningskök). Du har erfarenhet av liknande uppdrag och kan uppvisa goda referenser från dessa.

Uppdraget kommer att vara på sex månader.

ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas.

Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre