Lediga jobb som Driftingenjör, maskin i Katrineholm

Se lediga jobb som Driftingenjör, maskin i Katrineholm. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Katrineholm som finns hos arbetsgivaren.

Underhållsansvarig

Ansök    Jun 28    Experis AB    Driftingenjör, maskin
För en hållbar samhällsutveckling arbetar vi resurseffektivt och kretsloppsanpassat med service och miljö varje dag. Det gör vi för dig som bor i, verkar i eller besöker vår region - även kallat Sörmlands hjärta. Vi ägs av de tre kommunerna Flen, Katrineholm och Vingåker. Läs gärna mer om oss på www.sormlandvatten.se Sörmland Vatten och Avfall AB ansvarar för att producera och leverera dricksvatten av god kvalitet, omhänderta och rena avloppsvatten samt... Visa mer
För en hållbar samhällsutveckling arbetar vi resurseffektivt och kretsloppsanpassat med service och miljö varje dag. Det gör vi för dig som bor i, verkar i eller besöker vår region - även kallat Sörmlands hjärta. Vi ägs av de tre kommunerna Flen, Katrineholm och Vingåker. Läs gärna mer om oss på www.sormlandvatten.se

Sörmland Vatten och Avfall AB ansvarar för att producera och leverera dricksvatten av god kvalitet, omhänderta och rena avloppsvatten samt ta hand om hushållsavfall på ett ansvarsfullt sätt. Vi tar tillvara på våra restprodukter genom att producera och leverera klimatvänlig biogas samt återföra växtnäring till produktiv åkermark.

Vi söker dig som vill arbeta för hållbar samhällsutveckling med spännande arbetsuppgifter under ledorden engagemang, öppenhet och delaktighet.

Är du en person som brinner för underhållsarbete och vill leda ett dedikerat team? Vi söker en underhållsansvarig som vill ta sig an en utmanande och varierande roll hos oss. Om du har en passion för mekaniskt underhåll och vill bidra till en effektiv och pålitlig drift av våra anläggningar, är detta möjligheten för dig!

Vad ska du göra?

Som underhållsansvarig hos oss kommer du att vara en nyckelspelare i vårt team. Din huvuduppgift blir att planera, förbereda, utföra och följa upp både förebyggande och akut underhåll. Detta för att säkerställa att våra anläggningar är tillgängliga för en effektiv drift och uppfyller våra höga krav på ekonomi och prestanda.

Dina arbetsuppgifter:

Du kommer att ansvara för planerade och akuta underhållsåtgärder på våra anläggningar, med fokus på att minimera driftstörningar och maximera utrustningens livslängd för bästa möjliga ekonomi, driftsäkerhet och miljö. Underhållsgruppen på Sörmland Vatten hanterar det förebyggande, förbättrande och avhjälpande underhållet på alla Sörmland Vattens anläggningar inom VA-verk.

Du kommer leda och coacha underhållsteamet samt planera och förbereda underhållsåtgärder, så att arbetet kan utföras effektivt, med god arbetsmiljö och enligt tidsplan. Vidare ansvarar du för att rapportera status på arbetet löpande via våra system och följa upp budget och driftprojekt. Du arbetar med rotorsaksanalyser och skapar motåtgärder tillsammans med avdelningarna inom VA-verk. Det ingår också att förbättra och utveckla underhållsarbetet för maskinutrustning, styrsystem och pumpar inom Sörmland Vattens anläggningar. Du har också arbetsmiljöansvaret för de underhållsarbeten som utförs i din grupp. Allt arbete sker i tätt samarbete med driftsorganisationen på Sörmland Vatten.

Du kommer att följa upp utförda arbeten och dokumentera dem enligt fastställda rutiner för att säkerställa att vi har en tydlig bild av underhållshistoriken och kan förbättra våra processer.

Vem är du?

Vi söker dig som har en stark teknisk bakgrund och erfarenhet av mekaniskt underhåll. Du är en lagspelare som är noggrann, strukturerad och gillar att ta initiativ för att förbättra underhållsarbetet.

Du har en gymnasieutbildning med inriktning mot mekaniska arbeten eller en annan utbildning som vi bedömer som likvärdig. Du har också erfarenhet av ledarskap. Vi ser gärna att du har erfarenhet av mekaniskt underhåll, samt att du har goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftligt. Det är meriterande om du har ytterligare utbildningar inom mekaniskt underhåll, VA-tekniska utbildningar eller andra relevanta eftergymnasiala utbildningar. Kunskap om processer och VA-teknik är också en fördel.

Som person har du en utmärkt samarbetsförmåga och är både anpassningsbar och initiativtagande. Du har en förmåga att bygga goda relationer och är mycket serviceinriktad. Din kreativa sida hjälper dig att hitta innovativa lösningar.

Vi erbjuder

Som medarbetare på Sörmland Vatten får du en möjlighet att arbeta i ett företag som arbetar med miljö och service varje dag. Med denna tjänst erbjuder vi dig en spännande och varierande arbetsmiljö med möjlighet att påverka och utveckla ditt arbete. Du kommer få möjlighet att arbeta i ett samarbetsvilligt team. Bland våra medarbetare hittar du engagerade personer som brinner för samhällsutveckling.

Hos oss har du tillgång till flextid, friskvårdsbidrag och förmånsportalen Benify. Du har möjlighet att träna en timme på arbetstid. Vi erbjuder även möjlighet för dig att semesterväxla vilket gör att du kan växla in din semesterersättning till extra semesterdagar. Vi tillämpar halvdagar och ledig klämdag vilket ger extra ledighet med ca 5 dagar.

Placeringsort är Katrineholm och resor i Flens, Katrineholms och Vingåkers kommuner ingår i tjänsten varvid ett B-körkort är ett krav.

Vi arbetar för en arbetsplats som genomsyras av mångfald och inkludering. Vi välkomnar sökande oavsett ålder, etnisk/kulturell bakgrund, kön, religion, sexuell läggning eller funktionsförutsättning

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Sörmland Vatten och Avfall AB med Jefferson Wells. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Gutke, 070-377 54 27 alternativt [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre