Lediga jobb som Djurskötare, mjölk i Katrineholm

Se lediga jobb som Djurskötare, mjölk i Katrineholm. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Katrineholm som finns hos arbetsgivaren.

Djurskötare

Älvesta gård ligger i hjärtat av Södermanland strax utanför Katrineholm. På Älvesta finns ca 170 årsmjölkkor som mjölkas i modern mjölkgrop två gånger per dag. På gården finns även all rekrytering, får, hästar, hundar & katter. Ca 320 ha mark som brukas med huvudsak vall, spannmål och 100 ha naturbete. Bostäder hyrs ut inom gårdens ägor. Gården är ekologisk och KRAVcertifierad. Gården driver en kaffestuga där en gårdsbutik finns. Vi söker 1 person som... Visa mer
Älvesta gård ligger i hjärtat av Södermanland strax utanför Katrineholm. På Älvesta finns ca 170 årsmjölkkor som mjölkas i modern mjölkgrop två gånger per dag. På gården finns även all rekrytering, får, hästar, hundar & katter. Ca 320 ha mark som brukas med huvudsak vall, spannmål och 100 ha naturbete.
Bostäder hyrs ut inom gårdens ägor. Gården är ekologisk och KRAVcertifierad. Gården driver en kaffestuga där en gårdsbutik finns.


Vi söker 1 person som vill ingå i vårt team om 3–4 personer med stort intresse för lantbruk och djur. Dina huvudsakliga uppgifter blir djurskötsel och mjölkning men även traktorkörning, fastighetsvård och trädgårdsskötsel kan förekomma.
Du bör vara noggrann, nyfiken och ha ett stort intresse för djur, lantbruk, ekologisk odling /djurskötsel och dess allehanda arbetsuppgifter. B-körkort och gymnasieutbildning inom lantbruk är ett krav. Seminutbildning är meriterade.


Tjänsten omfattar 100%, veckodagar och helger enligt schema. Tillträde snarast eller efter överenskommelse.


Första kontakt via mail. Din ansökan och CV lämnas via mail tillsammans med ditt löneanspråk.


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Djurskötare sökes

Vi är ett familjeföretag som söker en djurskötare till Glindrans gård, beläget i Björkvik utanför Katrineholm. Vi är ett arbetsteam på cirka 10 personer som tillsammans arbetar med att ta hand om våra djur, växtodling och maskiner. Glindrans gård är en mjölkgård med 240 årskor + rekrytering. Arbetsuppgifterna kommer bestå av att mjölka kor i mjölkgrop, utfodra och ta hand om kalvar, tillsyn av djur, rengöring, ströning med mera. Vi letar efter en person ... Visa mer
Vi är ett familjeföretag som söker en djurskötare till Glindrans gård, beläget i Björkvik utanför Katrineholm. Vi är ett arbetsteam på cirka 10 personer som tillsammans arbetar med att ta hand om våra djur, växtodling och maskiner.
Glindrans gård är en mjölkgård med 240 årskor + rekrytering. Arbetsuppgifterna kommer bestå av att mjölka kor i mjölkgrop, utfodra och ta hand om kalvar, tillsyn av djur, rengöring, ströning med mera.
Vi letar efter en person som är ansvarskännande, noggrann, har djuröga och gillar att jobba med djur. Emellanåt fysiskt krävande så det krävs uthållighet.
Meriterande är om du har seminutbildning.
Du ska kunna prata och förstå svenska eller engelska.
Arbetstider är varierande, både morgon-, dag- och kvällspass samt helgjobb.
Vi kan erbjuda bostad på gården
Välkommen med din ansökan via mail innehållande ett personligt brev och ditt CV. Visa mindre