Lediga jobb som Diversearbetare i Katrineholm

Se lediga jobb som Diversearbetare i Katrineholm. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Katrineholm som finns hos arbetsgivaren.

Enklare arbete i Katrineholm, 10 veckor

Vi söker flertalet seniorer, 66+ för arbete i Katrineholm Arbetet är på heltid, dagtid, under perioden 17 juni - 23 augusti. Du behöver vara i fysiskt god form och orka vara i rörelse mer eller mindre hela dagarna. Vi värdesätter eget driv och att du är ansvarskännande och har en positiv inställning Arbetet består i att sammanfoga rörledningar som placerats i grävda kanaler. Det är inte fysiskt tungt. För mer information, ta kontakt med oss Alert Senior ä... Visa mer
Vi söker flertalet seniorer, 66+ för arbete i Katrineholm
Arbetet är på heltid, dagtid, under perioden 17 juni - 23 augusti.
Du behöver vara i fysiskt god form och orka vara i rörelse mer eller mindre hela dagarna.
Vi värdesätter eget driv och att du är ansvarskännande och har en positiv inställning
Arbetet består i att sammanfoga rörledningar som placerats i grävda kanaler. Det är inte fysiskt tungt.
För mer information, ta kontakt med oss
Alert Senior är ett bemanningsföretag med inriktning på seniorbemanning. Verksamheten grundades 2014 och har idag kontor på ett 30-tal orter i Sverige. Vi erbjuder pensionärer varierande uppdrag både inom privat- och företagsmarknaden. Visa mindre

Sommarungdom till Region Sörmland

Ansök    Feb 9    REGION SÖRMLAND    Diversearbetare
Region Sörmland Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss! Vi söker dig som bor och går i gymnasiet i Sörmland och går ut årskurs 2 till sommaren. Vi är en av Sörmlands största arbetsgivare med jobb inom hälso- och sjukvård, IT, kultur, utbildning, kollektivtrafik och hållbar utveckling. Region Sörmland har många spännande och viktiga jobb och kommer i framtiden att ha stort behov av engagerade medarbetare som vill växa och ut... Visa mer
Region Sörmland

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!


Vi söker dig som bor och går i gymnasiet i Sörmland och går ut årskurs 2 till sommaren.

Vi är en av Sörmlands största arbetsgivare med jobb inom hälso- och sjukvård, IT, kultur, utbildning, kollektivtrafik och hållbar utveckling.

Region Sörmland har många spännande och viktiga jobb och kommer i framtiden att ha stort behov av engagerade medarbetare som vill växa och utvecklas med oss. Tillsammans bidrar vi till att ge länets invånare en bra service, god vård, tillgång till utbildningsmöjligheter, hållbar regional utveckling och kulturupplevelser. Därför vänder vi oss till dig som är nyfiken på våra verksamheter. Du kommer att få en god inblick i någon av våra arbetsplatser och du får introduktion och handledning.

Vad får jag jobba med?
Under din placering kommer du få möjlighet att arbeta inom något av våra verksamhetsområden och utföra enklare arbetsuppgifter. Du kan exempelvis få sköta förråd, bädda sängar och vara behjälplig vid måltider eller hjälpa till med administrativa uppgifter, arkivering, vaktmästeri, lokalvård eller inom restaurang som köksbiträde.

Utbildning och erfarenhet
Du går ut gymnasiet årskurs 2 till sommaren och har inte tidigare haft sommarpraktik inom Region Sörmland.
Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och samarbetar bra tillsammans med andra människor.

Anställning och information
Du får en visstidsanställning under fyra sammanhängande veckor, 6 timmar om dagen (30 timmar i veckan). Varierade arbetstider kan förekomma inom olika verksamheter. Sommarjobben förläggs huvudsakligen i två perioder:
Period 1, vecka 25 - 28
Period 2, vecka 29 – 32

Du kan endast få placering under en period. Lönen exklusive semesterersättning är 120 kr/timmen.

Urval
Urval sker genom lottning. Den som blir lottad kommer att få kallelse till intervju per e-post eller telefon. Besked ges fram till den 7 maj 2024.

Information om tjänsten lämnas av
Administratör Susanne Morberg, 070-231 78 37.


Kom och jobba hos oss på Region Sörmland!


Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2024-03-31.


Följ oss gärna på Facebook (http://facebook.com/regionsormlandJobbahososs/) och Instagram (http://www.instagram.com/region_sormland_jobbahososs/)


Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär regionen ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Du som har skyddade personuppgifter bör vara aktsam med vilken information som du delar i din ansökan. Ta kontakt med den kontaktperson som finns angiven i annonsen innan du skickar in din ansökan.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Timvikarier sökes till extrajobb

Ansök    Jan 26    A-Staffing Sweden AB    Diversearbetare
Om Kunden A-Staffing i Katrineholm söker timvikarier som är intresserade av att jobba extra och som kan arbeta både dagtid, kvällstid och helger. För att kunna söka denna tjänst som timvikarie behöver du ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% i form av studier, pension eller annat jobb. Körkort och egen bil är ett krav. Arbetsbeskrivning Våra kunder jobbar inom industri, livsmedel och transport och därmed kan arbetsuppgifter variera. Personl... Visa mer
Om Kunden
A-Staffing i Katrineholm söker timvikarier som är intresserade av att jobba extra och som kan arbeta både dagtid, kvällstid och helger. För att kunna söka denna tjänst som timvikarie behöver du ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% i form av studier, pension eller annat jobb. Körkort och egen bil är ett krav.

Arbetsbeskrivning
Våra kunder jobbar inom industri, livsmedel och transport och därmed kan arbetsuppgifter variera.

Personliga kvalifikationer
Vi på A-Staffing söker dig som är driven, engagerad samt söker en mångsidig arbetslivserfarenhet.

Ansökan
För att kunna söka denna tjänst som timvikarie behöver du ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% i form av studier, pension eller annat jobb. Urvalet sker löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan.

Om oss
Vi är auktoriserade inom bemanning samt medlemmar i Almega kompetensföretagen, Byggföretagen och Installatörsföretagen (IN) så du kan vara säker på vår kompetens samt att du alltid har rätt anställningsvillkor. Inom A-Staffing verkar A-Staffing Sweden AB, A-Staffing Construction AB och A-Staffing Nordic AB.

Som anställd på A-Staffing kan du räkna med vårt engagemang för dig, dina arbetsuppgifter och din arbetsmiljö. Vår prioritet är öppenhet och tillgänglighet samt din trivsel, hälsa och säkerhet. VI erbjuder all vår personal friskvårdsbidrag. Vi är även kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001.

Vi levererar tjänster inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen samt tillverkningsindustrin. Det tidigare namnet har varit VMP Group AB, namnändringen gjordes under 2021. Visa mindre

Extra jobb! Reklambyte på kundvagnar i dagligvaruhandeln!

Active Instore har reklam längst fram på ca 50.000 kundvagnar i drygt 400 matbutiker över hela Sverige. Vi har jobbat med kundvagnsreklam på ICA, Coop, City Gross och Axfood i drygt 25 år. Vi samarbetar både med små och stora butiker med upp till 700 vagnar där reklamskyltarna ska bytas 12 gånger per år. Vi söker intresserade medarbetare i hela landet som kan utföra detta för oss väldigt viktiga uppdrag! Varje medarbetare har 2-10 butiker att ansvara för. ... Visa mer
Active Instore har reklam längst fram på ca 50.000 kundvagnar i drygt 400 matbutiker över hela Sverige. Vi har jobbat med kundvagnsreklam på ICA, Coop, City Gross och Axfood i drygt 25 år. Vi samarbetar både med små och stora butiker med upp till 700 vagnar där reklamskyltarna ska bytas 12 gånger per år. Vi söker intresserade medarbetare i hela landet som kan utföra detta för oss väldigt viktiga uppdrag! Varje medarbetare har 2-10 butiker att ansvara för. Vi söker Dig som är noggrann, intresserad och händig. Arbetet kan vara tufft och utmanande då det ofta ska utföras utomhus, alltid på fasta tider oavsett årstid och väderlek.
Vi ser gärna att Du är nybliven pensionär som vill ha ett långsiktigt extra jobb!
Vi söker nu en medarbetare för uppdrag i Katrineholm/Flen.
Vid intresse – skicka en intresseanmälan och kortfattad information om Dig själv till [email protected] Visa mindre

Resemontör

Med hela Sverige som arbetsplats kommer du bland annat utföra service och underhåll på landets större drivmedelskedjor, Arbetet i stort handlar om allt från Underhåll, reparationer till byggnationer av nya anläggningar. Du arbetar i stor del i team om två eller ensam. Arbetstiderna varierar men i regel börjar veckorna med packning och arbetsfördelning på kontoret i Katrineholm. Du reser i servicebil och bor sedan under veckorna på hotell och erhåller trakt... Visa mer
Med hela Sverige som arbetsplats kommer du bland annat utföra service och underhåll på landets större drivmedelskedjor, Arbetet i stort handlar om allt från Underhåll, reparationer till byggnationer av nya anläggningar. Du arbetar i stor del i team om två eller ensam.
Arbetstiderna varierar men i regel börjar veckorna med packning och arbetsfördelning på kontoret i Katrineholm. Du reser i servicebil och bor sedan under veckorna på hotell och erhåller traktamente, för att jobba in timmar och vara ledig under fredagar.


Personliga kvalifikationer
Är du en problemlösare som vill ha stor variation på arbete och arbetsplats, där varje dag bjuder på nya utmaningar? Har du känsla för egenansvar och arbeta mot uppsatta mål?
Du är händig, och inte blyg för nya uppgifter, du ser inga hinder att jobba långa dagar utomhus eller att spendera en hel dag i bil till ditt nya uppdrag.
Du ser inga problem att arbeta borta under veckorna

Erfarenheter
Erfarenhet av montering, Servicearbete och El-installation är önskvärt.
Högre Körkortsbehörighet, Liftutbildning, certifikat, heta arbeten. Utbildningsbevis lift/Fallskydd är meriterande
Viss vana med arbete på hög höjd,


Krav
Gymnasieutbildning, eller teknisk utbildning alternativt motsvarande kunskaper förvärvade från arbetslivet
Hög arbetsmoral och ansvarstagande
BE-Körkort


Arbetstider
Måndag till torsdag, där du själv planerar dina dagar.


Vi erbjuder
Arbete med mycket frihet under ansvar
Lön efter överenskommelse
Bil, Verktyg, och kläder efter väder.
Utmaningar
Kollektivavtal och tjänstepension
Tre månaders provanställning med god möjlighet till fastanställning.


Om oss
Sete Lindström AB är ett Katrineholms baserat företag, som startades 1992
Huvudfokus har sedan start varig service och underhåll av drivmedelsanläggningar, men under tidens gång har sidospår som butiksbyggnationer, mindre bygg och målnings uppdrag, lager och distribution, tillkommit.
I dagsläget arbetar vi även Led konvertering av bland annat livsmedels butiker.


Vi rekryterar löpande så tveka inte att höra av dig.
Uppstart enligt överenskommelse. Visa mindre

Sommarungdom till Region Sörmland

Ansök    Jan 27    REGION SÖRMLAND    Diversearbetare
Region Sörmland, Eskilstuna, Katrineholm och Nyköping Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss! Vi söker dig som bor och går i gymnasiet i Sörmland och går ut årskurs 2 till sommaren. Region Sörmland har många spännande och viktiga jobb och kommer i framtiden att ha stort behov av engagerade medarbetare som vill växa och utvecklas med oss. Tillsammans bidrar vi till att ge länets invånare en bra service, god vård, tillgång til... Visa mer
Region Sörmland, Eskilstuna, Katrineholm och Nyköping

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!


Vi söker dig som bor och går i gymnasiet i Sörmland och går ut årskurs 2 till sommaren.


Region Sörmland har många spännande och viktiga jobb och kommer i framtiden att ha stort behov av engagerade medarbetare som vill växa och utvecklas med oss. Tillsammans bidrar vi till att ge länets invånare en bra service, god vård, tillgång till utbildningsmöjligheter, hållbar regional utveckling och kulturupplevelser. Därför vänder vi oss till dig som är nyfiken på våra verksamheter. Du kommer att få en god inblick i någon av våra arbetsplatser och du får introduktion och handledning av van personal.

Vad får jag jobba med?
Under din placering kommer du få möjlighet att arbeta inom flera av våra olika områden och utföra enklare arbetsuppgifter. Du kan exempelvis få sköta förråd, bädda sängar och vara behjälplig vid måltider eller hjälpa till med administrativa uppgifter, arkivering, vaktmästeri, utomhusarbete eller inom restaurang som köksbiträde.

Utbildning och erfarenhet
Du går ut gymnasiet årskurs 2 till sommaren och har inte tidigare haft sommarpraktik inom Region Sörmland.
Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och arbetar bra tillsammans med andra människor.

Anställning och information
Du får en visstidsanställning under fyra sammanhängande veckor, 6 timmar om dagen (30 timmar i veckan). Varierade arbetstider kan förekomma inom olika verksamheter. Sommarjobben förläggs huvudsakligen i två perioder:
Period 1, vecka 25 - 28
Period 2, vecka 29 – 32

Du kan endast få placering under en period. Lönen exklusive semesterersättning är 115 kr/timmen.

Urval
Urval sker genom lottning. Den som blir uttagen kommer att få kallelse till intervju per mail, brev eller telefon. Besked ges fram till den 15 maj 2023.


Kom och jobba hos oss på Region Sörmland!


Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2023-04-16.


Följ oss gärna på Facebook (http://facebook.com/regionsormlandJobbahososs/)


Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär regionen ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Sommarungdom till Region Sörmland

Ansök    Mar 8    REGION SÖRMLAND    Diversearbetare
Region Sörmland Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss! Vi söker dig som bor och går i gymnasiet i Sörmland och går ut årskurs 2 till sommaren. Region Sörmland har många spännande och viktiga jobb och kommer i framtiden att ha stort behov av engagerade medarbetare som vill växa och utvecklas med oss. Tillsammans bidrar vi till att ge länets invånare en bra service, god vård, tillgång till utbildningsmöjligheter och kulturupp... Visa mer
Region Sörmland

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!


Vi söker dig som bor och går i gymnasiet i Sörmland och går ut årskurs 2 till sommaren.

Region Sörmland har många spännande och viktiga jobb och kommer i framtiden att ha stort behov av engagerade medarbetare som vill växa och utvecklas med oss. Tillsammans bidrar vi till att ge länets invånare en bra service, god vård, tillgång till utbildningsmöjligheter och kulturupplevelser. Därför vänder vi oss till dig som är nyfiken på våra verksamheter. Du kommer att få en god inblick i någon av våra arbetsplatser och du får introduktion och handledning av van personal.

Vad får jag jobba med?
Under din placering kommer du få möjlighet att arbeta inom flera av våra olika områden och utföra enklare arbetsuppgifter. Med anledning av pandemin så kommer vi inte kunna erbjuda placeringar inom patientnäravård denna sommar. Du kan få hjälpa till inom vaktmästeri, utomhusarbete, enklare reparationer och underhållningsarbete eller inom restaurang som köksbiträde eller hjälpa till med administrativa uppgifter t ex inom arkivering.

Utbildning och erfarenhet
Du går ut gymnasiet årskurs 2 till sommaren och har inte tidigare haft sommarpraktik inom Region Sörmland.
Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och arbetar bra tillsammans med andra människor.

Anställning och information
Du får en visstidsanställning under fyra sammanhängande veckor, 6 timmar om dagen (30 timmar i veckan). Varierade arbetstider kan förekomma inom olika verksamheter. Sommarjobben förläggs huvudsakligen i två perioder:
Period 1, vecka 25 - 28
Period 2, vecka 29 – 32

Du kan endast få placering under en period. Lönen exklusive semesterersättning är 110 kr/timmen.

Urval
Urval sker genom lottning. Den som blir uttagen kommer att få kallelse till intervju per mail, brev eller telefon. Besked ges fram till den 10 maj 2021.

Kom och jobba hos oss på Region Sörmland!


Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2021-04-14.


Följ oss gärna på Facebook (http://facebook.com/regionsormlandJobbahososs/)


Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär regionen ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Diversearbetare , extra Katrineholm

Ansök    Aug 9    VMP Bemanning AB    Diversearbetare
Om företaget VMP i Katrineholm söker extrapersonal till hösten 2019. Dina arbetsuppgifter Våra kunder behöver emellanåt hjälp bara enstaka dagar. Det kan handla om enklare industriarbete, lagerarbete, grovarbete eller däckskifte under högsäsong. Behovet av extra arbetskraft är som störst under vår och höst. Vi söker därför dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning/inkomst på minst halvtid och som har möjlighet att jobba extra på vardagar, både dag... Visa mer
Om företaget
VMP i Katrineholm söker extrapersonal till hösten 2019.

Dina arbetsuppgifter
Våra kunder behöver emellanåt hjälp bara enstaka dagar. Det kan handla om enklare industriarbete, lagerarbete, grovarbete eller däckskifte under högsäsong. Behovet av extra arbetskraft är som störst under vår och höst.

Vi söker därför dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning/inkomst på minst halvtid och som har möjlighet att jobba extra på vardagar, både dag och kväll emellanåt.
Vi ser till att du får den upplärning som krävs för de olika uppdragen.


Din profil
Flexibilitet, prestigelöshet, vilja och motivation att arbeta är mycket viktiga egenskaper.
För uppdragen krävs att du klarar av ett jobb där du står och jobbar hela dagen. Vissa uppdrag innehåller lite tyngre lyft, vissa uppdrag innebär mycket repetitiva moment.

Har du erfarenhet från industri eller lager sedan tidigare är det meriterande.

Alla uppdrag kräver att du kan tala och förstå svenska på nivå så inte säkerheten riskeras.
Beskriv i din ansökan i vilken omfattning du studerar/arbetar idag och hur din tillgänglighet för extraarbete ser ut.
B-körkort är ett krav. Truckkort är meriterande.


Om oss
VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland och Rumänien. Under 2018 omsatte VMP koncernen 2,1 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.

VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom industrin, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Som anställd på något av VMP Grops lokalkontor får du möjligheten att jobba med i projekt och på olika byggföretag. VMP samarbetar idag med såväl stora nationella byggföretagen som lokala mindre firmor. VMP Groups bolag är medlemmar i Kompetensföretagen och auktoriserat bemanningsföretag.

VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se


Följ VMP Group, Sverige på Facebook, LinkedIn och vmpgroupsverige på Instagram. Gilla och dela gärna det som tilltalar dig! Visa mindre

Diversearbetare , extra Katrineholm

Ansök    Feb 27    VMP Bemanning AB    Diversearbetare
Om företaget VMP i Katrineholm söker extrapersonal till våren 2019. Dina arbetsuppgifter Våra kunder behöver emellanåt hjälp bara enstaka dagar. Det kan handla om enklare industriarbete, grovarbete eller däckskifte under högsäsong. Behovet av extra arbetskraft är som störst under vår och höst. Vi söker därför dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning/inkomst på minst halvtid och som har möjlighet att jobba extra på vardagar både dag och kväl... Visa mer
Om företaget
VMP i Katrineholm söker extrapersonal till våren 2019.

Dina arbetsuppgifter
Våra kunder behöver emellanåt hjälp bara enstaka dagar. Det kan handla om enklare industriarbete, grovarbete eller däckskifte under högsäsong. Behovet av extra arbetskraft är som störst under vår och höst.

Vi söker därför dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning/inkomst på minst halvtid och som har möjlighet att jobba extra på vardagar både dag och kväll emellanåt.
Vi ser till att du får den upplärning och eventuella certifikat som krävs för de olika uppdragen.


Din profil
Flexibilitet, prestigelöshet, vilja och motivation att arbeta är mycket viktiga egenskaper.
För uppdragen krävs att du klarar av ett jobb där du står och jobbar hela dagen. Vissa uppdrag innehåller lite tyngre lyft, vissa uppdrag innebär mycket repetitiva moment.

Har du erfarenhet från industri eller lager sedan tidigare är det meriterande.

Alla uppdrag kräver att du kan tala och förstå svenska på nivå så inte säkerheten riskeras.
Beskriv i din ansökan i vilken omfattning du studerar/arbetar idag och hur din tillgänglighet för extraarbete ser ut.
B-körkort är ett krav. Truckkort är meriterande.


Om oss
VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
Som anställd på något av våra kontor kan du se fram emot många intressanta och utvecklande kunduppdrag. Vår ambition är att vara i bemanningsbranschens toppskikt då det gäller ansvarstagande och trivsel. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn Visa mindre