Lediga jobb som Butiksansvarig i Katrineholm

Se lediga jobb som Butiksansvarig i Katrineholm. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Katrineholm som finns hos arbetsgivaren.

Vikarierande Butikschef Dressmann Katrineholm

Ansök    Jan 14    Dressmann AB    Butiksansvarig
Dressmann är en av Nord-Europas största klädkedjor inom herrkläder med över 400 butiker i 5 länder. Dressmann har för avsikt att täcka det totala klädbehovet för alla kvalitets- och prismedvetna män, med bra köp till både arbete och fest. Hos Dressmann gör närmare 2400 medarbetare varje dag ett avgörande arbete för att vi ska lyckas. Dressmann är en del av Varner som består av 9 fashionkoncepter med närmare 8.500 medarbetare och över 1.200 butiker fördel... Visa mer
Dressmann är en av Nord-Europas största klädkedjor inom herrkläder med över 400 butiker i 5 länder. Dressmann har för avsikt att täcka det totala klädbehovet för alla kvalitets- och prismedvetna män, med bra köp till både arbete och fest. Hos Dressmann gör närmare 2400 medarbetare varje dag ett avgörande arbete för att vi ska lyckas.

Dressmann är en del av Varner som består av 9 fashionkoncepter med närmare 8.500 medarbetare och över 1.200 butiker fördelat på 5 länder. Varner Service Office ligger i Slependen utanför Oslo.

Dressmann har som mål att vara förstahandsvalet när män ska handla kläder i Norden. Nu söker vi en Butikschef som vill vara och jobba mot målet samt att säkerställa att butiken ger bästa tänkbara service till våra kunder. Hos oss står alltid kunden i fokus!

Som Butikschef i Dressmann är du en ledare med personal- och resultatansvar med huvuduppgift att säkra den dagliga driften samt att leda butikens medarbetare. Du arbetar tätt tillsammans med dina medarbetare på golvet med att sälja, leda, inspirera och motivera. En viktig del av arbetet handlar om att sprida Dressmanns kultur ut i butiken och skapa en arbetsmiljö som består av god sammanhållning, fokus på resultat, positivitet och engagemang. Vi gör allt för att få våra kunder glada!

Dina drivkrafter, egenskaper och erfarenheter:

Finnas till för kunden och dina medarbetare – lyssna, hjälpa, sälja, motivera och coacha. Vara lösningsorienterad och ha en ”no problem”-inställning.
Vara resultatfokuserad och vilja att skapa bra business genom att ha egenskaper som god ekonomisk förståelse, våga ta ansvar samt vara prestigelös.
Vågar bjuda på dig själv, ger energi och kan hantera förändringar. I detta är du positiv och kommunikativ.
Ha förståelse för webhandel och den digitala utvecklingen.
Vårt erbjudande till dig:

En tjänst med varierade arbetsuppgifter i en fartfylld miljö där utmaningar och utveckling är en stor del av din vardag. Möjlighet till personlig utveckling är oändlig.
Att få arbeta i ett företag där kulturen präglas av värme, glädje och stolthet för det vi gör. Vi jobbar alltid som ett team; vinner tillsammans och firar tillsammans! Vi ser positivt på ansvar och på interna karriärvägar, flera av oss har tagit klivet från Butikschef till regionchef.
Anställning i ett seriöst företag som är kollektivavtalsanslutna och har arbetsvillkor och förmåner därefter.
Förmånlig personalrabatt inom hela Varner koncernen samt bra bonusordning.
Tjänsten är på heltid, 40 timmar/veckan och arbetstider är varierande, dag-, kväll-, och helg.
Om du känner dig träffad av vår beskrivelse hoppas vi att du vill skicka in din CV och ansökan snarast.  Intervjuer kan komma att ske löpande.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre