Lediga jobb som Betongelementmontör i Katrineholm

Se lediga jobb som Betongelementmontör i Katrineholm. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Katrineholm som finns hos arbetsgivaren.

Produktionsmedarbetare till Katrineholm

Ansök    Jan 14    Randstad AB    Betongelementmontör
Arbetsbeskrivning Är du sugen på att testa något nytt och vill utvecklas på arbetsplatsen? Vi på Randstad söker produktionsmedarbetare till vår kund i Katrineholm! Är du engagerad, driven och villig att pusha dig själv för att lära dig nytt?  Då kanske det är just dig vi söker! Som produktionsmedarbetare kommer du bland annat arbeta med betongelementstillverkning, armeringsarbete, montage av ingjutningsgods och daglig/löpande städning. Du kommer arbeta som... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du sugen på att testa något nytt och vill utvecklas på arbetsplatsen? Vi på Randstad söker produktionsmedarbetare till vår kund i Katrineholm! Är du engagerad, driven och villig att pusha dig själv för att lära dig nytt?  Då kanske det är just dig vi söker!
Som produktionsmedarbetare kommer du bland annat arbeta med betongelementstillverkning, armeringsarbete, montage av ingjutningsgods och daglig/löpande städning. Du kommer arbeta som maskinoperatör och med operatörsunderhåll.  Det kan även förekomma arbetsuppgifter med truckkörning och traverskörning. Dessa utbildningar är därför meriterande. 

 
Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har god förmåga att samarbeta. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 


Till denna tjänst söker vi personer för extraarbete. Enligt vårt kollektivavtal är det därför viktigt att du som söker kan visa intyg att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det kan vara exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning på minst 50%. Om du söker arbete på heltid så hänvisar vi istället till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete. 

Ansvarsområden
 Du säkerställer att du genomför ditt arbete i rätt tid och med rätt kvalitet. 

Arbetstider
 Arbetstiderna på arbetsplatsen varierar.
2- skift:
Måndag -Torsdag 05.48-14.06,  Fredag 05.48 – 12.30 
Måndag -Torsdag 14.00 – 23.12,  Fredag ledig

Ständig natt; Söndag – Torsdag 23.00-06.00 

Kvalifikationer
För den här tjänsten söker vi dig som är driven, engagerad och flexibel. Du är prestigelös och trivs där arbetsuppgifterna varierar. Vi fäster stor vikt vid personlig tillämpning vid anställning. Du är som person lättlärd, noggrann, och kan arbeta både självständigt samt i grupp. Du behöver ha en god kommunikativ förmåga, då samarbete med kollegor ständigt sker på ett positivt och konstruktivt sätt. 

Det är meriterande om du har: 
• tidigare erfarenhet av tillverkande industri
• Truckkort B1
• Hjullastarkort C2
• är van att arbeta i team
• jobbat med ritningsläsning innan

Det är även meriterande om du har följande utbildningar: 
• Sax/bomutbildning
• Tornkran/Gårdskranutbildning
• Betongutbildning klass 3 element
• HLR
• Travers/säkra lyft

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan
 Vi hanterar ansökningar löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Ledande montör till Ställverksmontage

Ansök    Dec 9    Finja Prefab AB    Betongelementmontör
Tjänsten ingår i Finja Prefab AB som är ett av koncernens affärsområden och levererar såväl färdiga system som skräddarsydda lösningar för flerbostadshus, villor, industri och kontor, lantbruk samt offentlig miljö. Allt efter våra kunders behov och önskemål. Vår tillverkning och försäljning sker på någon av våra 8 anläggningar runt om i landet.  Vi söker nu Ledande montörer/byggnadsarbetare till vår montageorganisation i Region Produkter för arbete i hela ... Visa mer
Tjänsten ingår i Finja Prefab AB som är ett av koncernens affärsområden och levererar såväl färdiga system som skräddarsydda lösningar för flerbostadshus, villor, industri och kontor, lantbruk samt offentlig miljö. Allt efter våra kunders behov och önskemål. Vår tillverkning och försäljning sker på någon av våra 8 anläggningar runt om i landet. 
Vi söker nu Ledande montörer/byggnadsarbetare till vår montageorganisation i Region Produkter för arbete i hela Sverige. Du kommer att ingå i ett arbetslag med ca10-12 kollegor i mindre arbetslag som reser runt tillsammans och monterar och färdigställer ställverk. I arbetsuppgifterna ingår montering av prefabricerade väggar, montage av takstolar, yttertak, dörrar, installationsgolv och annat förekommande byggnadsarbete. Du kommer som Ledande montör att samverka och driva projektet tillsammans med vår Montageledare.
Bakgrund och egenskaper:  
För oss är det viktigt att du som person vill arbeta som montör/byggarbetare med ett ledaransvar för arbetslaget och att du trivs att arbeta och bo på annan ort under veckorna.
Vi vill att du är noggrann, ansvarsfull och tycker om att arbeta i lag mot ett gemensamt mål. Då säkerhetsaspekten är av yttersta vikt vid montage av tunga betongelement ser vi egenskaper som lugn och trygg som ytterligare förutsättningar för denna tjänst.  
Vi söker dig som arbetat som montör eller har praktisk erfarenhet från bygg/betongbranschen. Har du dessutom byggteknisk utbildning, certifikat för liftar, svetsning,  säkra lyft eller heta arbeten är det ett plus.
Erfarenhet från någon typ av arbetsledning/lagbas tjänst är meriterande.

På grund av arbetets utformning är körkort ett krav. 
Övrigt:  
• Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Raimo Huhta , Montageansvarig Region Produkter 0722-371511
• Tillträde efter överenskommelse.  
Intervjuer sker löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast, dock senast 2020-01-31 Visa mindre

Montörer till montage avdelningen Region Öst

Ansök    Jun 14    Finja Prefab AB    Betongelementmontör
Tjänsten ingår i Finja Prefab AB som är ett av koncernens affärsområden och levererar såväl färdiga system som skräddarsydda lösningar för flerbostadshus, villor, industri och kontor, lantbruk samt offentlig miljö. Allt efter våra kunders behov och önskemål. Vår tillverkning och försäljning sker på någon av våra 8 anläggningar runt om i landet.    Vi söker nu montörer/byggnadsarbetare till vår montageorganisation i Region Öst för arbete i Mellansverige (... Visa mer
Tjänsten ingår i Finja Prefab AB som är ett av koncernens affärsområden och levererar såväl färdiga system som skräddarsydda lösningar för flerbostadshus, villor, industri och kontor, lantbruk samt offentlig miljö. Allt efter våra kunders behov och önskemål. Vår tillverkning och försäljning sker på någon av våra 8 anläggningar runt om i landet. 
 
Vi söker nu montörer/byggnadsarbetare till vår montageorganisation i Region Öst för arbete i Mellansverige (Sthlm reg.), Östergötland och till viss del i Småland. Du kommer att ingå i ett arbetslag med ca 5-7 kollegor som monterar stomentreprenader. 
 
Bakgrund och egenskaper:  
För oss är det viktigt att du som person vill arbeta som resemontör och trivs med det. Vi vill att du är noggrann, ansvarsfull och tycker om att arbeta i lag mot ett gemensamt mål. Då säkerhetsaspekten är av yttersta vikt vid montage av tunga betongelement ser vi egenskaper som lugn och trygg som ytterligare förutsättningar för denna tjänst.  
 
Har du arbetat som stommontör eller har praktisk erfarenhet från bygg/betongbranschen är det meriterande. Har du dessutom byggteknisk utbildning, certifikat för liftar, svetsning, säkra lyft eller heta arbeten är det ett plus.   
 
På grund av arbetets utformning är körkort ett krav. 
 
Övrigt:  
• Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Mats Falk, Montageansvarig Region Öst.
• Tillträde efter överenskommelse.
 
Intervjuer sker löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast, dock senast 30 augusti. 
Vi har semesterstängt vecka 28-31

Vi söker nu montörer/byggnadsarbetare till vår montageorganisation i Region Öst för arbete i Mellansverige (Sthlm reg.), Östergötland och viss del i Småland. Du kommer att ingå i ett arbetslag med ca 5-7 kollegor som monterar stomentreprenader.
Bakgrund och egenskaper:
För oss är det viktigt att du som person vill arbeta som resemontör och trivs med det. Vi vill att du är noggrann, ansvarsfull och tycker om att arbeta i lag mot ett gemensamt mål. Då säkerhetsaspekten är av yttersta vikt vid montage av tunga betongelement ser vi egenskaper som lugn och trygg som ytterligare förutsättningar för denna tjänst.
Har du arbetat som stommontör eller har praktisk erfarenhet från bygg/betongbranschen är det meriterande. Har du dessutom byggteknisk utbildning, certifikat för liftar, svetsning, säkra lyft eller heta arbeten är det ett plus. Visa mindre