Lediga jobb som Arbetsledare, skogsbruk i Katrineholm

Se lediga jobb som Arbetsledare, skogsbruk i Katrineholm. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Katrineholm som finns hos arbetsgivaren.

Arbetshandledare till utearbetslag

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss! Viadidakt är en gemensam förvaltning för Katrineholms och Vingåkers kommuner. Vi arbetar med frågor som rör vuxenutbildning och arbetsmarknad. Vårt uppdrag är att höja utbildningsnivån i de båda kommunerna och att ... Visa mer
Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Viadidakt är en gemensam förvaltning för Katrineholms och Vingåkers kommuner. Vi arbetar med frågor som rör vuxenutbildning och arbetsmarknad. Vårt uppdrag är att höja utbildningsnivån i de båda kommunerna och att ge invånarna möjlighet att skapa förutsättningar för sin egen försörjning.
Till oss kommer man på beslut från en myndighet. För att stärka personer som står utanför arbetsmarknaden så arbetar vi coachande och motiverande med personens arbetsförutsättningar i fokus. Det kan vara aktuellt med insatser som till exempel praktik, språkträning och arbetsträning. Detta kan ske i kombination med insatser som digital inkludering eller information om samhället till exempel. Det praktiska arbetet kan ske i ett av våra arbetslag, en annan kommunal förvaltning eller hos ett företag.ARBETSUPPGIFTER
Ett av våra arbetslag i Katrineholm står nu utan arbetshandledare och vi söker dig som på riktigt tycker att det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder då större delen av arbetet är utomhus.
Det är ett krav att du har körkort. Förhoppningen är att du även har vana att köra med släpkärra, kan hantera en motorsåg och röjsåg.
Du behöver ha erfarenhet av att leda andra och tar stort ansvar för att genomföra arbetsuppgifter som är till stor nytta för våra kommuner. Du ansvarar för att ditt arbetslag ska lära sig arbetsuppgifter som gör att de kan gå vidare till anställningar eller blir intresserade av att studera vidare.
Du tror på allas lika värde och att alla kan!

KVALIFIKATIONER
Du behöver ha gymnasiekompetens, samt B körkort. Det är en merit om du har en högre behörighet på körkort.

Det är meriterande om du har kunskap om och erfarenhet av att arbeta med människor från andra kulturer och /eller med personer som talar svenska i liten utsträckning.
Till ditt sätt är du noggrann, pedagogisk och du gillar att arbeta fysiskt. Du kommunicerar väl med kollegor.
Du måste även gilla snabba förändringar och kunna förhålla dig till att förutsättningar förändras.
Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet.


ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas.

Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre