Lediga jobb Svensk Fastighetsförmedling AB i Katrineholm

Se alla lediga jobb från Svensk Fastighetsförmedling AB i Katrineholm. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Katrineholm som finns inom det yrket.

Fastighetsmäklare till Svensk Fastighetsförmedling i Katrineholm

Är du redo för en spännande utveckling i din yrkeskarriär? Vi letar just nu efter dig som vill vara en del av ett marknadsledande lag och Sveriges största oberoende mäklarkedja! Nu utökar vi teamet i vårt franchiseområde Katrineholm och söker både dig som är nyregistrerad mäklare, har några års erfarenhet och är intresserad av nya möjligheter som mäklare! Vi har butiker i både Katrineholm och Flen/Malmköping, och beroende på din profil och intressen kan vi... Visa mer
Är du redo för en spännande utveckling i din yrkeskarriär? Vi letar just nu efter dig som vill vara en del av ett marknadsledande lag och Sveriges största oberoende mäklarkedja! Nu utökar vi teamet i vårt franchiseområde Katrineholm och söker både dig som är nyregistrerad mäklare, har några års erfarenhet och är intresserad av nya möjligheter som mäklare!
Vi har butiker i både Katrineholm och Flen/Malmköping, och beroende på din profil och intressen kan vi avgöra vilken plats som lämpar sig bäst för dig.
Vår bobutik i Katrineholm är en del av ett engagerat team som fokuserar på att uppnå uppsatta mål samtidigt som vi har roligt på jobbet. Vi söker dig som är driven, lyhörd, social och en lagspelare. Vi tror att du trivs i en kultur som präglas av högt tempo, affärsmässighet, laganda, tydliga mål och glädje.
Kravprofil:
Registrerad mäklare med tillhörande fastighetsmäklarutbildning eller är i slutskedet på utbildningen till fastighetsmäklare
Erfarenhet av framgångsrika fastighetsförsäljningar.

Vad vi erbjuder:
Marknadens största kundregister, ett lukrativt område och styrkan av att tillhöra ett etablerat varumärke med över 85 års branscherfarenhet och omfattande samarbeten.
En framgångsrik försäljningsmetod, unika produkter/tjänster, kontinuerlig kompetensutveckling och moderna digitala system.
Gemenskap och erfarenheter från en väletablerad kedja över hela landet.

Vi ger dig de bästa förutsättningarna och verktygen för att lyckas som mäklare. Vi är i framkant när det gäller att möta framtidens utmaningar inom mäklartjänster. Om du är nyfiken och vill veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig.
Om oss:Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Här blir du en del av ett engagerat team med 1250 kollegor som stöttar varandra och växer tillsammans. Vi strävar aktivt efter att skapa en trivsam arbetsmiljö och har flera år i rad utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Som medarbetare erbjuds du löpande utbildningar och unika verktyg. Vårt fokus är att vara branschledande både idag och i framtiden. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på jobb.svenskfast.se.
Kontakt:Är du nyfiken och vill veta mer om tjänsten? Du är varmt välkommen att kontakta Franchisetagare Sofia Malmsten på 070-858 13 56 eller [email protected] eller TA-Partner Sofia Lundberg på [email protected], 076-771 92 32 eller skicka in din ansökan via knappen "Skicka ansökan". Naturligtvis behandlar vi din kontakt konfidentiellt.
Läs mer om oss här
https://jobb.svenskfast.se/
https://www.facebook.com/svenskfastkarriar/
https://www.instagram.com/livetpasvenskfast/ Visa mindre