Lediga jobb Nordisk Energi & Monteringsteknik AB i Katrineholm

Se alla lediga jobb från Nordisk Energi & Monteringsteknik AB i Katrineholm. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Katrineholm som finns inom det yrket.

Ställningsbyggare

SETRECO söker Ställningsbyggare SETRECO växer och nu behöver vi fler medarbetare. SETRECO är ett nystartat företag. Vi levererar säkra och funktionella ställningar, det är företagets specialistområde. Vi bygger byggnadsställningar i främst Gävleborgs-, Stockholms- och Södermanlands län. Säkerhet, effektivitet och noggrannhet är företagets ledord när vi levererar färdiga byggnadsställningar, för en säker arbetsmiljö. Vi söker nu ställningsbyggare, du bygger... Visa mer
SETRECO söker Ställningsbyggare
SETRECO växer och nu behöver vi fler medarbetare.
SETRECO är ett nystartat företag. Vi levererar säkra och funktionella ställningar, det är företagets specialistområde. Vi bygger byggnadsställningar i främst Gävleborgs-, Stockholms- och Södermanlands län. Säkerhet, effektivitet och noggrannhet är företagets ledord när vi levererar färdiga byggnadsställningar, för en säker arbetsmiljö.
Vi söker nu ställningsbyggare, du bygger mindre ställningar för olika byggnadsprojekt runt om i Södermanlands län.
Meriterande om du har dokumentation avseende verifierad och godkänd utbildning för ställningsbyggnation. Är du nybörjare erbjuder vi utbildning.
B-körkort är ett krav.
Vi kommer att lägga stor vikt hur du är som person. Du som söker tjänsten ska tänka på att det är ett fysiskt tungt arbete, utomhus, året runt. Du behöver ha en god grundfysik och gärna en aktiv fritid. Du gillar ett fysiskt arbete och gillar att arbeta med kroppen.
Som person är du noggrann och ansvarsfull, du ansvarar för andras liv när du bygger byggnadsställningar. Du skall klara av att fokusera på dina arbetsuppgifter och arbeta metodiskt även under hög belastning. Att fungera i ett arbetslag och vara en bra kollega är något som faller dig naturligt. Du lägger stor vikt i att komma i tid och du ser det som en självklarhet att följa våra rutiner. Du har en social förmåga och lätt för att kommunicera med platsledning, kollegor och externa kunder. Du ska kommunicera obehindrat på svenska för säkerheten och kontakten med kunder.
Lön baseras på marknadens förutsättningar och din personliga kompetens.
Företaget växer, det finns goda möjligheter för dig att utveckla ledaregenskaper och sikta på en yrkeskarriär vilket ger möjlighet för framtida befordran till chefsbefattning.

Ansökningsförfarande
Tjänsten kommer att tillsättas omgående och intervjuer gör vi löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan, CV och personligt brev, redan idag! Vi tar endast emot ansökningar och frågor via email: [email protected] Visa mindre