Lediga jobb Katrineholms Fastighetsservice Sverige AB i Katrineholm

Se alla lediga jobb från Katrineholms Fastighetsservice Sverige AB i Katrineholm. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Katrineholm som finns inom det yrket.

Medarbetare till lantbruk på Sjöholms Gård med djur och växtodling

Vi söker en eller flera drivna och engagerade medarbetare till vårt team där arbetsuppgifterna kommer att variera, där bland annat djurskötsel, växtodling samt entreprenad ingår. Som person ser vi att du, förutom ett brinnande intresse för lantbruk, har god samarbetsförmåga, är positiv och inte är rädd för nya utmaningar. Vi föder upp ca 400st köttraskvigor och växtodlingen består av 633 hektar som är KRAVgodkända, och 175 hektar är naturbetesmarker. Entr... Visa mer
Vi söker en eller flera drivna och engagerade medarbetare till vårt team där arbetsuppgifterna kommer att variera, där bland annat djurskötsel, växtodling samt entreprenad ingår.
Som person ser vi att du, förutom ett brinnande intresse för lantbruk, har god samarbetsförmåga, är positiv och inte är rädd för nya utmaningar.
Vi föder upp ca 400st köttraskvigor och växtodlingen består av 633 hektar som är KRAVgodkända, och 175 hektar är naturbetesmarker. Entreprenaddelen består av körslor till andra lantbrukare samt snöröjning.
Våra djur går ute och betar 6 månader på sommarhalvåret och då består arbetsuppgifterna till stor del av tillsyn och kontroll av djuren och betesmark. Vintertid går djuren i lösdrift och då består arbetsuppgifterna av tillsyn, fodring, utgödsling mm.
Vår maskinpark är modern och vi använder oss av senaste tekniken inom gps-styrning och försöker hela tiden ligga i framkant. Därför ser vi gärna att du har erfarenhet av moderna maskiner.
Meriter: Utbildning inom lantbruk eller erfarenhet av arbete inom branschen. Administrativ hantering av KRAVansökningar, hantering av CDB, IP Sigill mm.
Krav: B-körkort.
Tjänsten är visstidsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Ansökan och ev, frågor skickas till: [email protected] Visa mindre

Fastighetsskötare

Vi söker nu nya medarbetare till vårt härliga gäng. Är du den som kan stärka upp vårt arbetslag när det gäller grönyteskötsel och yttre fastighetsskötsel så tveka inte att höra av dig till oss snarast. Stort extra plus är om du har utbildning på trädbeskärning och innehar "gröna kortet". Vi ser också att det är av stor vikt att du har erfarenhet inom yrket och att du sätter våra kunder i fokus med din noggrannhet. Du ska vara självgående och samtidigt gill... Visa mer
Vi söker nu nya medarbetare till vårt härliga gäng. Är du den som kan stärka upp vårt arbetslag när det gäller grönyteskötsel och yttre fastighetsskötsel så tveka inte att höra av dig till oss snarast. Stort extra plus är om du har utbildning på trädbeskärning och innehar "gröna kortet". Vi ser också att det är av stor vikt att du har erfarenhet inom yrket och att du sätter våra kunder i fokus med din noggrannhet. Du ska vara självgående och samtidigt gilla att samarbeta och jobba i lag. Dina arbetssysslor kommer variera stort men huvudsakligen kommer det innebära; ogräsrensning, klippa gräsmattor, trimma gräs/ogräs, klippa häckar/buskar och perenner samt yttre städning på fastigheter.
KRAV: B-körkort och goda kunskaper i Svenska i både tal och skrift. Visa mindre