Lediga jobb Jobbex Service AB i Katrineholm

Se alla lediga jobb från Jobbex Service AB i Katrineholm. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Katrineholm som finns inom det yrket.

Jobbex Service söker lagerarbetare till e-handelslager

Ansök    Jun 22    Jobbex Service AB    Lagerarbetare
Är du ute efter ett roligt arbete i högt tempo? Är du en glädjespridare, med hög arbetsmoral och driv? Då kan du vara den vi söker till rollen som lagermedarbetare till vårt tredjepartslager! OM FÖRETAGET Jobbex Service grundades 2013 och är en del av Jobbexkoncernen. Verksamheten har under åren utvecklats till en renodlad lager- och logistikverksamhet med fokus på tredjepartslogistik (3PL/TPL). Vi erbjuder skräddarsydda helhetslösningar inom tredjepartslo... Visa mer
Är du ute efter ett roligt arbete i högt tempo? Är du en glädjespridare, med hög arbetsmoral och driv? Då kan du vara den vi söker till rollen som lagermedarbetare till vårt tredjepartslager!
OM FÖRETAGET
Jobbex Service grundades 2013 och är en del av Jobbexkoncernen. Verksamheten har under åren utvecklats till en renodlad lager- och logistikverksamhet med fokus på tredjepartslogistik (3PL/TPL).
Vi erbjuder skräddarsydda helhetslösningar inom tredjepartslogistik (3PL/TPL) för att hjälpa e-handlare och startups att kostnadseffektivisera hela sitt logistikflöde. Till skillnad mot större 3PL-leverantörer som ofta kräver stora volymer och standardiserade produkter för att passa in i deras automation erbjuder vi en flexibel lösning utifrån kundernas unika behov, produkter, paketeringar och ordervolymer.
Vi behöver nu stärka organisationen ytterligare med en logistikstjärna, då efterfrågan på våra tjänster är hög. Vi har de senaste månaderna fått flera nya kunder och har många fler på väg.
ARBETSUPPGIFTER
Som lagerarbetare kommer du att hantera lageruppgifter som att packa ordrar, skanna varor och hantera in- och utleveranser i en snabb och energifylld miljö. Du kommer att vara en del av ett team där alla samarbetar för att nå de mål som satts upp för att tillfredsställa våra kunders förväntningar.
Du kommer att ha kundkontakt med flertalet av våra kunder och kommer att behöva avlasta vår logistikutvecklare genom att ta ett stort ansvar för de dagliga målen. Dessutom kommer du att identifiera och rapportera eventuella brister eller områden för förbättring inom andra aspekter av våra e-handelsprocesser.
UTBILDNING, KUNSKAP OCH FÄRDIGHETER
• Tidigare arbetslivserfarenhet av att arbeta på plocklager
• Flytande svenska i tal och skrift
• God engelska är meriterande
• Grundläggande datakunskap
• Truckkort
Denna tjänst passar dig som vill arbeta i en roll som innebär fysiskt arbete, där det krävs att man jobbar strukturerat och är noggrann. Ambitiös, effektiv och snabblärd är egenskaper som passar in på dig. Du är en lagspelare som tar ansvar för att driva dina och ditt teams arbetsuppgifter mot uppsatta mål. Vi sätter stor vikt på personliga egenskaper och du behöver ha tidigare erfarenheter av arbete på lager/lagerplock.
Intervjuer och urval görs löpande så vänta inte med din ansökan. Om din profil bedöms vara intressant för tjänsten och matchar våra behov kommer vi att ta kontakt med dig för vidare samtal. Om du inte hör ifrån oss inom en viss tid, kan du anta att vi har valt att gå vidare med andra kandidater.
Andra platsbanker, rekryteringsföretag eller liknande undanbedes! Visa mindre

Extraarbete snöskottning i Flen och Malmköping

Ansök    Nov 18    Jobbex Service AB    Snöskottare
Annonssäljare och andra annonsplattformar undanbedes! Under vinterhalvåret hjälper vi våra kunder att hålla deras utemiljöer framkomliga och säkra - fria från snö och halkbekämpade. Din primära arbetsuppgift kommer därför vara handskottning och halkbekämpning. Behovet styrs av vädret, därför söker vi dig som kan hoppa in och jobba med kort varsel och vid oregelbundna tider. Dina arbetspass kommer att vara olika långa och förlagda då det snöar. Glöm träning... Visa mer
Annonssäljare och andra annonsplattformar undanbedes!
Under vinterhalvåret hjälper vi våra kunder att hålla deras utemiljöer framkomliga och säkra - fria från snö och halkbekämpade. Din primära arbetsuppgift kommer därför vara handskottning och halkbekämpning.
Behovet styrs av vädret, därför söker vi dig som kan hoppa in och jobba med kort varsel och vid oregelbundna tider. Dina arbetspass kommer att vara olika långa och förlagda då det snöar.
Glöm träningspassen, det får du varje dag på arbetstid, men ta med en hög arbetsmoral och ett glatt humör.
Det fungerar utmärkt att vara student, pensionär, egenföretagare eller ha annat deltidsjobb. Vi är flexibla i den här anställningsformen och måna om våra medarbetare!
Förutsättningar för tjänsten
Svenskt B-körkort
Tillgång till egen bil i arbete
God fysisk kondition

Varaktighet, arbetstid
Varierat oktober-april. Vi kommer att intervjua löpande, därför rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan snarast möjligt. Det finns goda förutsättningar att få fortsatt tim- och/eller säsongsanställning inom grönyteskötsel efter vintersäsongen. Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Vi söker nu trädgårdsarbetare för sommarsäsongen 2023. Jobbet som trädgårdsarbetare består av utomhusskötsel med arbetsuppgifter som exempelvis gräsklippning, trimning, ogräsrensning, häck- & buskbeskärning och plantering. Tjänsten är en säsongsanställning på heltid under perioden v.25-32. Intervjuer kommer ske löpande och anställning sker omgående. Vem är du? Vi söker dig som har arbetat med skötsel av utemiljöer tidigare och har kompetens inom trädgård. ... Visa mer
Vi söker nu trädgårdsarbetare för sommarsäsongen 2023. Jobbet som trädgårdsarbetare består av utomhusskötsel med arbetsuppgifter som exempelvis gräsklippning, trimning, ogräsrensning, häck- & buskbeskärning och plantering.
Tjänsten är en säsongsanställning på heltid under perioden v.25-32.
Intervjuer kommer ske löpande och anställning sker omgående.
Vem är du?
Vi söker dig som har arbetat med skötsel av utemiljöer tidigare och har kompetens inom trädgård. Som person är du ansvarsfull och tycker det är roligt att arbeta med målet att uppnå ett bra resultat. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team. Utbildning inom trädgård är meriterande. Du kommunicerar väl på svenska och har såväl B-körkort som röjsågskort.
Vi erbjuder ett varierande säsongsjobb med härliga kollegor.
Låter detta som något för dig?
Vill du arbeta i ett spännande företag som bokstavligen växer så det knakar? Tveka då inte, utan skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande. Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Vi söker nu trädgårdsarbetare för sommarsäsongen 2022. Jobbet som trädgårdsarbetare består av utomhusskötsel med arbetsuppgifter som exempelvis gräsklippning, trimning, ogräsrensning, häck- & buskbeskärning och plantering. Tjänsten är en säsongsanställning på heltid fram till 31 augusti 2022. Intervjuer kommer ske löpande och anställning sker omgående. Vem är du? Vi söker dig som har arbetat med skötsel av utemiljöer tidigare och har kompetens inom trädgår... Visa mer
Vi söker nu trädgårdsarbetare för sommarsäsongen 2022. Jobbet som trädgårdsarbetare består av utomhusskötsel med arbetsuppgifter som exempelvis gräsklippning, trimning, ogräsrensning, häck- & buskbeskärning och plantering.
Tjänsten är en säsongsanställning på heltid fram till 31 augusti 2022.
Intervjuer kommer ske löpande och anställning sker omgående.
Vem är du?
Vi söker dig som har arbetat med skötsel av utemiljöer tidigare och har kompetens inom trädgård. Som person är du ansvarsfull och tycker det är roligt att arbeta med målet att uppnå ett bra resultat. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team. Utbildning inom trädgård är meriterande. Du kommunicerar väl på svenska och har såväl B-körkort som röjsågskort.
Vi erbjuder ett varierande säsongsjobb med härliga kollegor.
Låter detta som något för dig?
Vill du arbeta i ett spännande företag som bokstavligen växer så det knakar? Tveka då inte, utan skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande. Visa mindre

Driven lagerchef sökes till Katrineholm

Ansök    Mar 22    Jobbex Service AB    Lagerchef
Om Jobbex Service Jobbex Service AB erbjuder tjänster som utvecklar och effektiviserar företag och e-handlares lager & logistiklösningar. Kunderna finns i alla storlekar, i alla delar av landet och består bland annat av Bonnierägda Morot & co, Rapide och Bambuland med flera Såväl lager som koncernens huvudkontor är centralt belägna i Katrineholm. Koncernen startades 2010, omsätter ca 35 miljoner och har ca 60 medarbetare. Jobbex Service AB är ett dotterbol... Visa mer
Om Jobbex Service
Jobbex Service AB erbjuder tjänster som utvecklar och effektiviserar företag och e-handlares lager & logistiklösningar. Kunderna finns i alla storlekar, i alla delar av landet och består bland annat av Bonnierägda Morot & co, Rapide och Bambuland med flera Såväl lager som koncernens huvudkontor är centralt belägna i Katrineholm. Koncernen startades 2010, omsätter ca 35 miljoner och har ca 60 medarbetare.
Jobbex Service AB är ett dotterbolag inom koncernen med ca 7 orderplockare och logistikutvecklare.
Läs mer på www.jobbexservice.se
Verksamheten expanderar
Bolaget har under 2021 genomfört en större satsning där en dubblering av lagerytan gjorts med en utbyggnad om ett nytt höglager. Nu tar bolaget sats mot ytterligare expansion då den förväntade efterfrågan ständigt fortsätter att öka i och med e-handels framfart. Vår expansion sker mot tredjepartslogistik men vi har även ett par andra kunder inom andra verksamhetsområden.
Arbetsuppgifter
I rollen som lagerchef ingår att vara operativt ansvarig för den dagliga driften av lagret och dess personal vilket innebär att man har ett personalansvar. I personalansvaret ingår även ansvar för medarbetarnas arbetsmiljö.
Arbetsuppgifterna består bland annat av:
Lagerchefens yttersta mål är att säkerställa kvalitativ, träffsäker, utvecklande och kostnadseffektiv drift av verksamheten.
Driva ett aktivt säljarbete och bevara befintliga kundrelationer.
Leda den dagliga driften så att uppsatta mål och KPI:er uppnås.
Upprätta och följa budget utifrån verksamhetens mål
Upprätta och säkerställa att interna rutiner efterlevs.
Coacha och utveckla personal.
Kontinuerligt driva, utveckla, kvalitetssäkra och implementera processer och förbättringsåtgärder för verksamheten.

Som lagerchef rapporterar du direkt till VD.
Arbetstider
Heltid.
Din profil / personliga egenskaper
För att passa in i rollen som lagerchef i en snabbt föränderlig och expansiv verksamhet krävs arbetslivserfarenhet, flexibilitet, handlingskraft och en driven personlighet. Du har mycket god kontroll med ordning och reda i din verksamhet. Du ser möjligheter och lösningar lika mycket som du ser och fokuserar på utmaningarna. Du är positiv och anpassar dig lätt till nya situationer och människor. Du har ett affärsmässigt tänk och till sist men absolut inte minst, du är duktig på att påverka människor i din omgivning och samarbeta.
Kvalifikationer
B-körkort
Truckkort (önskvärt)
Några års erfarenhet från logistikbranschen, gärna inom lager och/eller e-handel
Några års erfarenhet från att leda personal
Du har även sedvanliga baskvalifikationer som förväntas av den här typen av roll; företagsekonomisk kunskap, viss personaladministrativ kunskap, datorvana, behärskar svenska och engelska i såväl tal som skriftVi erbjuder
Vi erbjuder dig en arbetsplats som är i en tillväxtresa där du har chansen att aktivt vara med och bygga upp företaget och dess processer i en väl sammansatt ledningsgrupp. Vi erbjuder korta beslutsvägar och ett nära samarbete mellan företagets olika funktioner.
Kontaktperson
Tjänsten önskas tillsättas omgående och vi tillämpar 6 månader provanställning. Stämmer ovanstående in på dig tar vi gärna emot din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Visa mindre

Orderplockare

Ansök    Okt 13    Jobbex Service AB    Lagerarbetare
Vi söker timvikarier till vårt 3PL lager, främst under månaderna december och januari men kanske även en bit in i februari. Vi kommer periodvis att arbeta tvåskift under vardagar och helger. Arbetstiderna kan komma att ändras. Annonssäljare och andra annonsplattformar undanbedes! Utbildningskrav Du behöver inte ha någon speciell utbildning men bör kunna läsa och förstå instruktioner på dator eller ”padda” som finns i vårt lagersystem. Du måste kunna ta emo... Visa mer
Vi söker timvikarier till vårt 3PL lager, främst under månaderna december och januari men kanske även en bit in i februari. Vi kommer periodvis att arbeta tvåskift under vardagar och helger. Arbetstiderna kan komma att ändras.
Annonssäljare och andra annonsplattformar undanbedes!
Utbildningskrav
Du behöver inte ha någon speciell utbildning men bör kunna läsa och förstå instruktioner på dator eller ”padda” som finns i vårt lagersystem. Du måste kunna ta emot instruktioner, vara samarbetsvillig och positivt inställd till att arbeta.
Truckkort är meriterande men inte ett krav.
Personliga egenskaper
Stresstålig
Positiv
Nogrann
Passar tider

Vi söker personal i blandade åldrar, av alla kön, och alla nationaliteter.
Urvalet kommer att ske löpande varför tillsättning av platserna kan ske innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Orderplockare

Ansök    Sep 14    Jobbex Service AB    Lagerarbetare
Vi söker timvikarier till vårt 3PL lager, främst under månaderna december och januari men kanske även en bit in i februari. Vi kommer periodvis att arbeta tvåskift under vardagar och helger. Arbetstiderna kan komma att ändras. Utbildningskrav Du behöver inte ha någon speciell utbildning men bör kunna läsa och förstå instruktioner på dator eller ”padda” som finns i vårt lagersystem. Du måste kunna ta emot instruktioner, vara samarbetsvillig och positivt ins... Visa mer
Vi söker timvikarier till vårt 3PL lager, främst under månaderna december och januari men kanske även en bit in i februari. Vi kommer periodvis att arbeta tvåskift under vardagar och helger. Arbetstiderna kan komma att ändras.
Utbildningskrav
Du behöver inte ha någon speciell utbildning men bör kunna läsa och förstå instruktioner på dator eller ”padda” som finns i vårt lagersystem. Du måste kunna ta emot instruktioner, vara samarbetsvillig och positivt inställd till att arbeta.
Truckkort är meriterande men inte ett krav.
Personliga egenskaper
Stresstålig
Positiv
Nogrann
Passar tider

Vi söker personal i blandade åldrar, av alla kön, och alla nationaliteter.
Urvalet kommer att ske löpande varför tillsättning av platserna kan ske innan sista ansökningsdag. Visa mindre