Lediga jobb Dafo Vehicle Fire Protection AB i Katrineholm

Se alla lediga jobb från Dafo Vehicle Fire Protection AB i Katrineholm. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Katrineholm som finns inom det yrket.

Ritare CAD/CAM

Dafo Vehicle är inne i ett mycket expansivt skede där vi utvecklar nya produkter och vidareutvecklar befintliga för att introducera dem på världsmarknaden. Vi arbetar mycket internationellt via dotterbolag och har ett brett nätverk av distributörer. Vår nya fabrik och logistikcenter på Terminalgatan i Katrineholm fungerar som vår globala hub för lager och produktion. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta medarbetare och vi söker nu dig som vill bli en... Visa mer
Dafo Vehicle är inne i ett mycket expansivt skede där vi utvecklar nya produkter och vidareutvecklar befintliga för att introducera dem på världsmarknaden. Vi arbetar mycket internationellt via dotterbolag och har ett brett nätverk av distributörer. Vår nya fabrik och logistikcenter på Terminalgatan i Katrineholm fungerar som vår globala hub för lager och produktion.
Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta medarbetare och vi söker nu dig som vill bli en del av vårt team!

Arbetsuppgifter:
Ritningsarbete. Vi jobbar gentemot fordonstillverkare buss, gruva anläggningsmaskiner och våra produkter installeras ofta på produktionslinan.
Arbetet består till stor del av att utifrån prototyper skapa kundunika ritningar avseende främst mekaniska produkter men även ritningar på kablage eller elektriska inkopplingar kan förekomma. Att på ritningsnivå sammanfoga produkter till en unik sats utifrån "parts" kan också förekomma.

Vi arbetar främst i Solid Works samt en liten del Autocad och Corel Draw.
All ritningshantering sköts via vårt PDM-system.

I arbetsuppgifterna ingår också att i vårt administrativa system lägga upp nya artiklar och/eller artikelsatser. Vi arbetar här i Microsoft Dynamics 365.

Då arbetet innebär kontakter med vårt internationella kundnätverk både via mail och telefon så krävs goda kunskaper i engelska.
Grundläggande kunskap om Officeprogrammen är också nödvändigt.

Om Dafo Vehicle Fire Protection
Sprunget ur Dafo Brand med 100 års erfarenhet av brandskydd, erbjuder Dafo Vehicle ett komplett sortiment av släcksystem för fordon. Dafo Vehicle levererar allt ifrån enklare lösningar till skräddarsydda system för bussar, skogsmaskiner, gruvmaskiner, anläggningsmaskiner och lasthanteringsmaskiner för hamnar.
Dafo Vehicles huvudkontor ligger i Tyresö utanför Stockholm, men vi finns även representerat världen över via dotterbolag och ett brett nätverk av Dafo-återförsäljare. Dafo Vehicles omsättning är omkring 350 MSEK. Vi är kollektivavtalsanslutna och är kvalitets- och miljöcertifierade. Visa mindre

Lagerarbetare sökes till Dafo Vehicle Fire Protection i Katrineholm

Dafo Vehicle är inne i ett mycket expansivt skede där vi utvecklar nya produkter och vidareutvecklar befintliga för att introducera dem på världsmarknaden. Vi arbetar mycket internationellt via dotterbolag och har ett brett nätverk av distributörer. Vår nya fabrik och logistikcenter på Terminalgatan i Katrineholm fungerar som vår globala hub för lager och produktion Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta medarbetare och vi söker nu dig som vill bli en... Visa mer
Dafo Vehicle är inne i ett mycket expansivt skede där vi utvecklar nya produkter och vidareutvecklar befintliga för att introducera dem på världsmarknaden. Vi arbetar mycket internationellt via dotterbolag och har ett brett nätverk av distributörer. Vår nya fabrik och logistikcenter på Terminalgatan i Katrineholm fungerar som vår globala hub för lager och produktion
Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta medarbetare och vi söker nu dig som vill bli en del av vårt team!
Till vår anläggning i Katrineholm söker vi nu två lagerarbetare kvällstid.
Arbetsuppgifter
Plocka och packa mot kundorder och avdelningens planering. Utföra lagerflyttar ifrån buffertzoner till plockplats. Godsmottagning. Följa instruktioner i handdator gällande emballering och märkning. Truckkörning inkluderar ledstaplare, motviktstruck och skjutstativ. Tjänsten är initialt förlagd till dagtid men planeras för kvällsskift under hösten.
Vi söker dig som
Du som söker bör ha erfarenhet från att jobba på lager. Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. God datavana. Vi tror att du trivs med att arbeta mot uppsatta mål i grupp och har lätt att motivera och engagera människor runt dig. Kunskaper om LEAN och 5S är meriterande
Det är en klar fördel om du jobbat inom lager, men inställning och engagemang är de egenskaper vi värderar högst.
För att du skall lyckas i rollen tror vi att följande stämmer in på dig:
Erfarenhet från lagerarbete
God datavana
Gott ordningssinne
Noggrann, serviceinriktad och ansvarsfull
Fokuserar på kvalitet och resultat
Kunskaper i Microsoft Dynamics AX och/eller 365 är meriterande
Stort engagemang och intresse för förbättringar och effektiviseringar
Du är en social person som har lätt för att komma in i nya grupper

Övrig information
Start: Enligt ök.
Omfattning: Heltid.
Arbetstid: Dagtid under introduktionsperioden sedan kväll.
Placering: Katrineholm
Lön enligt överenskommelse

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Skicka din intresseanmälan och CV redan idag då platsen kan tillsättas innan.
Om Dafo Vehicle Fire Protection
Sprunget ur Dafo Brand med 100 års erfarenhet av brandskydd, erbjuder Dafo Vehicle ett komplett sortiment av släcksystem för fordon. Dafo Vehicle levererar allt ifrån enklare lösningar till skräddarsydda system för bussar, skogsmaskiner, gruvmaskiner, anläggningsmaskiner och lasthanteringsmaskiner för hamnar.
Dafo Vehicles huvudkontor ligger i Tyresö utanför Stockholm, men vi finns även representerat världen över via dotterbolag och ett brett nätverk av Dafo-återförsäljare. Dafo Vehicles omsättning är omkring 280 MSEK. Vi är kollektivavtalsanslutna och är kvalitets- och miljöcertifierade. Visa mindre

Resande tekniker sökes till Dafo Vehicle Fire Protection i Katrineholm

Dafo Vehicle Fire Protection tillhandahåller ett komplett sortiment av släcksystem till fordon. Vi levererar allt ifrån enklare lösningar till skräddarsydda system för bussar, skogsmaskiner, gruvmaskiner, anläggningsmaskiner och lasthanteringsmaskiner. Med ett brett utbud utför vi arbetsuppdrag såsom projektering, installation, servicearbeten och reparationer inom mellersta och södra Sverige. Till Service & Installation söker vi nu ytterligare medarbetare.... Visa mer
Dafo Vehicle Fire Protection tillhandahåller ett komplett sortiment av släcksystem till fordon. Vi levererar allt ifrån enklare lösningar till skräddarsydda system för bussar, skogsmaskiner, gruvmaskiner, anläggningsmaskiner och lasthanteringsmaskiner. Med ett brett utbud utför vi arbetsuppdrag såsom projektering, installation, servicearbeten och reparationer inom mellersta och södra Sverige. Till Service & Installation söker vi nu ytterligare medarbetare.
Arbetsuppgifter
Det här är en tjänst för dig som vill fokusera på varierande och utmanande arbetsuppgifter. Det kan handla om allt ifrån felsökning ute i skogen till installationer hos maskintillverkare. Vanligtvis utförs jobbet på plats hos kunden inom mellersta och södra Sverige. Det innebär att du arbetar självständigt ibland och tillsammans med kollegor vid större projekt. Du kommer ha stor frihet och stort eget ansvar att planera ditt arbete då vi är ett driftigt och sammansvetsat gäng som trivs bra tillsammans och litar på varandra.
Vi söker dig som
Har en förmåga att kunna lösa mekaniska och el-tekniska problem på plats.
Kan arbeta på annan ort under vanligtvis måndag till fredag.
Kan uppvisa kunskaper inom mekanik/el-teknikområdet och har ett mekaniskt intresse.
Är noggrann, serviceinriktad och ansvarsfull.
Kan dokumentera arbeten på plats och behöver därför ha viss administrativ förmåga samt vana att arbeta med datorer.
Har körkort behörighet B.
Utbildning
Du kommer att utbildas internt av oss på företaget. Under utbildningstiden utgår du från Katrineholm.
Övrig information
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Placering: Katrineholm med arbetsområde Sverige
Tillhörighet: Service & Installation Katrineholm
Lön enligt överenskommelse
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Skicka din intresseanmälan och CV redan idag då platserna kommer att tillsättas löpande.
Ansökan sker via e-post till [email protected]
Välkommen med din ansökan!. Visa mindre

Team Leader Lager till Dafo Vehicle Fire Protection i Katrineholm

Till vårt lager i Katrineholm söker vi nu en engagerad och driven Team Leader som kommer att utgöra en viktig länk mellan lagret och övriga delar av företaget. Du förväntas driva mycket av förändringsarbetet för att optimera processerna på lagret. Teamet består av dig plus 8 engagerade medarbetare. Du rapporterar till platschefen. Arbetsuppgifter Tjänsten som Team Leader är både varierande och bred. Arbetsuppgifterna innefattar daglig och långsiktig planer... Visa mer
Till vårt lager i Katrineholm söker vi nu en engagerad och driven Team Leader som kommer att utgöra en viktig länk mellan lagret och övriga delar av företaget. Du förväntas driva mycket av förändringsarbetet för att optimera processerna på lagret. Teamet består av dig plus 8 engagerade medarbetare. Du rapporterar till platschefen.
Arbetsuppgifter
Tjänsten som Team Leader är både varierande och bred.
Arbetsuppgifterna innefattar daglig och långsiktig planering av alla aktiviteter på lagret, allt från in- till utleverans. Du kommer att vara mycket operativ i din roll vilket kräver att du klarar av att utföra alla på lagret förekommande arbetsuppgifter. Bevaka och fördela plock. Beställa emballage och förpackningsmaterial. Utfärda transportdokument (EUR-1, ATR, DGD, COO). Offertförfrågning och bokning av frakt.
Vi söker dig som
Har dokumenterad erfarenhet från lager/logistik. Besitter goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Är mycket van att arbeta med MS-officepaketet och ett eller flera affärssystem/WMS – kunskaper i Microsoft Dynamics 365 eller liknande är mycket bra för att snabbt komma in i arbetet. Du trivs med att arbeta mot uppsatta mål i grupp och har lätt att motivera och engagera människor runt dig. Erfarenhet från arbete i olika portaler för leverantörer och kunder är det ett stort plus. Kunskaper från fordonsindustrin samt LEAN och 5S är meriterande. Truckkort och IATA/IMDG/ADR-behörighet ser vi som en bonus.
En positiv och lösningsorienterad inställning är förutsättningar för att trivas i denna roll. Vidare tror vi att följande stämmer in på dig:
Lösningsorienterad och målinriktad
Naturlig ledare
Trivs bra i en dynamisk miljö
Noggrann, serviceinriktad och ansvarsfull
Stort engagemang och intresse för förbättringar och effektiviseringar
Har lätt för att komma in i nya grupper

Övrig information
Tillträde: Snarast
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid, skiftarbete kan förekomma
Placeringsort: Katrineholm
Lön: enligt överenskommelse
Vi erbjuder flexibilitet och satsar på välmående och en bra arbetsmiljö för att få starka medarbetare som tycker det är kul att gå till jobbet.
Skicka din ansökan med personligt brev och uppdaterat CV senast den 31 mars 2023 till: [email protected]
Vi går löpande igenom ansökningarna och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Välkommen med din ansökan!


Om Dafo Vehicle Fire Protection
Sprunget ur Dafo Brand med över 100 års erfarenhet av brandskydd, erbjuder Dafo Vehicle ett komplett sortiment av släcksystem för fordon. Dafo Vehicle tillhandahåller allt ifrån enklare detekteringslösningar till skräddarsydda släcksystem för bl a bussar, skogsmaskiner, gruvmaskiner, anläggningsmaskiner och lasthanteringsmaskiner för hamnar.
Dafo Vehicles huvudkontor ligger i Tyresö utanför Stockholm, men vi finns även representerade världen över via dotterbolag och ett brett nätverk av återförsäljare.
Vårt nya logistikcenter på Terminalgatan i Katrineholm fungerar som vår globala hub för lager och produktion. Vår omsättning uppgick 2022 till ca 345 MSEK.
Vi är kollektivavtalsanslutna och kvalitets- och miljöcertifierade. Visa mindre

Customer & Sales Support till Dafo Vehicle Fire Protection i Katrineholm

Till vårt logistikcenter i Katrineholm söker vi nu en engagerad och driven medarbetare till vår Customer & Sales Support (CSS). I denna roll fungerar du som spindeln i nätet mellan sälj, service&installation;, inköp och lager och ansvarar för orderadministration och daglig kontakt med våra kunder. Teamet består av 6 personer baserade i Stockholm, Katrineholm och Helsingfors. Arbetsuppgifter Tjänsten på CSS är mycket varierande och ställer stora krav på str... Visa mer
Till vårt logistikcenter i Katrineholm söker vi nu en engagerad och driven medarbetare till vår Customer & Sales Support (CSS). I denna roll fungerar du som spindeln i nätet mellan sälj, service&installation;, inköp och lager och ansvarar för orderadministration och daglig kontakt med våra kunder. Teamet består av 6 personer baserade i Stockholm, Katrineholm och Helsingfors.
Arbetsuppgifter
Tjänsten på CSS är mycket varierande och ställer stora krav på stresstålighet och förmågan att hålla många bollar i luften.
Arbetsuppgifterna innefattar orderregistrering, leveransbevakning, daglig kontakt med externa och interna kunder. Uppdatering av prisavtal och kundregister. Fakturering och kreditering, returhantering. Du kommer även att hantera vissa inköp av varor och tjänster kopplade till försäljningsorder. Med tiden förväntas du även att klara av enklare teknisk support.
Vi söker dig som
Har dokumenterad erfarenhet från kundservice/order/logistik. Besitter goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. God vana av MS-officepaketet och ett eller flera affärssystem. Du trivs med att arbeta mot uppsatta mål i grupp och är självgående när det gäller utförandet av tilldelade arbetsuppgifter. Har du arbetat i olika portaler för leverantörer och kunder är det ett plus. Kunskaper från fordonsindustrin är meriterande.
En positiv och lösningsorienterad inställning är förutsättningar för att trivas i denna roll.
För att du skall lyckas i rollen tror vi att följande stämmer in på dig:
Driven och målinriktad
Trivs bra i en dynamisk miljö
Noggrann, serviceinriktad och ansvarsfull
Kunskaper i Microsoft Dynamics 365 F&O är meriterande
Stort engagemang och intresse för förbättringar och effektiviseringar
Du är en social person som har lätt för att komma in i nya grupper

Övrig information
Tillträde: Snarast
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Placeringsort: Katrineholm
Lön enligt överenskommelse
Vi erbjuder flexibilitet och satsar på välmående och en bra arbetsmiljö för att få starka medarbetare som tycker det är kul att gå till jobbet.
Skicka din ansökan med personligt brev och uppdaterat CV senast den 31 mars 2023 till: [email protected]
Vi går löpande igenom ansökningarna och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Välkommen med din ansökan!
Om Dafo Vehicle Fire Protection
Sprunget ur Dafo Brand med över 100 års erfarenhet av brandskydd, erbjuder Dafo Vehicle ett komplett sortiment av släcksystem för fordon. Dafo Vehicle tillhandahåller allt ifrån enklare detekteringslösningar till skräddarsydda släcksystem för bl a bussar, skogsmaskiner, gruvmaskiner, anläggningsmaskiner och lasthanteringsmaskiner för hamnar.
Dafo Vehicles huvudkontor ligger i Tyresö utanför Stockholm, men vi finns även representerade världen över via dotterbolag och ett brett nätverk av återförsäljare.
Vårt nya logistikcenter på Terminalgatan i Katrineholm fungerar som vår globala hub för lager och produktion. Dafo Vehicles omsättning uppgick 2022 till ca 345 MSEK. Vi är kollektivavtalsanslutna och är kvalitets- och miljöcertifierade. Visa mindre

Servicetekniker sökes till Dafo Vehicle Fire Protection

Dafo Vehicle Fire Protection tillhandahåller ett komplett sortiment av släcksystem till fordon. Vi levererar allt ifrån enklare lösningar till skräddarsydda system för bussar, skogsmaskiner, gruvmaskiner, anläggningsmaskiner och lasthanteringsmaskiner. Med ett brett utbud utför vi arbetsuppdrag såsom projektering, installation, servicearbeten och reparationer inom mellersta och södra Sverige. Till Service & Installation söker vi nu ytterligare en kompetent... Visa mer
Dafo Vehicle Fire Protection tillhandahåller ett komplett sortiment av släcksystem till fordon. Vi levererar allt ifrån enklare lösningar till skräddarsydda system för bussar, skogsmaskiner, gruvmaskiner, anläggningsmaskiner och lasthanteringsmaskiner. Med ett brett utbud utför vi arbetsuppdrag såsom projektering, installation, servicearbeten och reparationer inom mellersta och södra Sverige. Till Service & Installation söker vi nu ytterligare en kompetent medarbetare.
Arbetsuppgifter
Det här är en tjänst för dig som vill fokusera på varierande och utmanande arbetsuppgifter. Det kan handla om allt ifrån felsökning ute i skogen till installationer hos maskintillverkare. Vanligtvis utförs jobbet på plats hos kunden inom mellersta och södra Sverige. Det innebär att du arbetar självständigt ibland och tillsammans med kollegor vid större projekt. Rollen medför stor frihet där du under eget ansvar planerar ditt arbete. Vi är ett driftigt och sammansvetsat gäng som trivs bra tillsammans.
Vi söker dig som
Har en förmåga att kunna lösa mekaniska och el-tekniska problem på plats.
Kan arbeta på annan ort under vanligtvis måndag till fredag.
Kan uppvisa kunskaper inom mekanik/el-teknikområdet och har ett mekaniskt intresse.
Är noggrann, serviceinriktad och ansvarsfull.
Har viss administrativ förmåga samt vana att arbeta med datorer då du kommer att dokumentera dina arbeten på plats.
Talar svenska och engelska, ytterligare språk är meriterande.
Har B-körkort.

Utbildning
Du kommer att utbildas internt av oss på företaget. Under utbildningstiden utgår du från Katrineholm.
Övrig information
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Placering: Flexibel
Tillhörighet: Service & Installation Katrineholm
Lön enligt överenskommelse.
Vi följer kollektivavtal.
Mångfald på arbetsplatsen är något vi ser positivt på och strävar därför efter att ha en blandad arbetsgrupp av män/kvinnor med olika bakgrund, nationaliteter, och ålder.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Skicka därför in din intresseanmälan och CV redan idag. Visa mindre

Medarbetare sökes till Dafo Vehicle Fire Protections produktionsenhet

Om tjänsten Dafo Vehicle är inne i ett mycket expansivt skede där vi utvecklar nya produkter och vidareutvecklar befintliga för att introducera dem på världsmarknaden. Vi jobbar mycket internationellt via dotterbolag och har ett brett nätverk av distributörer. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta medarbetare och vi söker nu dig som vill bli en del av vår produktionsenhet i Katrineholm. Arbetsuppgifterna är varierande och innefattar bland annat mekani... Visa mer
Om tjänsten
Dafo Vehicle är inne i ett mycket expansivt skede där vi utvecklar nya produkter och vidareutvecklar befintliga för att introducera dem på världsmarknaden. Vi jobbar mycket internationellt via dotterbolag och har ett brett nätverk av distributörer.
Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta medarbetare och vi söker nu dig som vill bli en del av vår produktionsenhet i Katrineholm.
Arbetsuppgifterna är varierande och innefattar bland annat mekaniskt montage, slangpressning, tillverkning/kontaktering av kablage, rörbockning, packning av kit samt produktionsbokningar och kvalitetskontroll.
Vi söker dig som
Du som söker bör ha erfarenhet från mekanisk och/eller elektronisk produktion. Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Kunskaper om LEAN och 5S är meriterande.
Det är en klar fördel om du jobbat inom fordonsindustrin eller liknande verksamhet, men inställning och engagemang är de egenskaper vi värderar högst.
För att du skall lyckas i rollen tror vi att följande stämmer in på dig:
Mycket praktiskt lagd
Gott ordningssinne
Noggrann, serviceinriktad och ansvarsfull
Kvalitet- och produktivitetmedveten
God datorvana
Kunskaper i Microsoft Dynamics AX är meriterande
Stort engagemang och intresse för mekanik och/eller elektronik
Du är en social person som har lätt för att komma in i nya grupper.
Du är hjälpsam och en fin arbetskamrat.
Ritningsläsning
Flytande svenska och bra Engelska

Övrig information
Start: April 2022
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Placering: Katrineholm
Lön enligt överenskommelse

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Skicka din intresseanmälan och CV redan idag då platserna kommer att tillsättas löpande.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Resande tekniker sökes till Dafo Vehicle Fire Protection i Katrineholm

Om tjänsten Dafo Vehicle Fire Protection Katrineholm tillverkar, monterar och underhåller släcksystem på fordon, vars arbetsområde finns i brandfarlig miljö samt på bussar över 10 ton. Vårt arbetsområde för resande tekniker är södra och mellersta Sverige. Vi är i dagsläget 38 personer sysselsatta i verksamheten i Katrineholm, varav 8 resande tekniker. Nu behöver vi förstärka med ytterligare en RESANDE TEKNIKER. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med våra... Visa mer
Om tjänsten
Dafo Vehicle Fire Protection Katrineholm tillverkar, monterar och underhåller släcksystem på fordon, vars arbetsområde finns i brandfarlig miljö samt på bussar över 10 ton. Vårt arbetsområde för resande tekniker är södra och mellersta Sverige.
Vi är i dagsläget 38 personer sysselsatta i verksamheten i Katrineholm, varav 8 resande tekniker. Nu behöver vi förstärka med ytterligare en RESANDE TEKNIKER.
Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med våra produkter ute i fält, vilket bl a kan innefatta skräddarsydd montering och underhåll av vår släckutrustning på unika anläggningar eller fordon. Du kommer att ha direktkontakt med våra kunder, där ni gemensamt planerar inför montering av släckutrustningen.
Vi söker dig som
Du kommer att intern utbildas av oss på företaget, men för att du skall lyckas i rollen tror vi att följande stämmer in på dig:
Du har en förmåga att kunna lösa mekaniska och el-tekniska problem på plats.
Du kan arbeta på annan ort under vanligtvis måndag till torsdag.
Du kan uppvisa kunskaper inom mekanik/el-teknikområdet och att Du har ett mekaniskt intresse.
Du är noggrann, serviceinriktad och ansvarsfull
Du kommer att dokumentera Dina arbeten på plats och behöver därför ha viss administrativ förmåga samt vana att arbeta med datorer.

Övrig information
Start: Omgående #jobbjustnu
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Placering: Katrineholm med arbetsområde i södra och mellersta Sverige.
Lön enligt överenskommelse
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Skicka din intresseanmälan och CV redan idag då platsen kommer att tillsättas löpande. Visa mindre

Resande tekniker sökes till Dafo Vehicle Fire Protection i Katrineholm

Om tjänsten Dafo Vehicle Fire Protection Katrineholm tillverkar, monterar och underhåller släcksystem på fordon, vars arbetsområde finns i brandfarlig miljö samt på bussar över 10 ton. Vårt arbetsområde för resande tekniker är södra och mellersta Sverige. Vi är i dagsläget 38 personer sysselsatta i verksamheten i Katrineholm, varav 8 resande tekniker. Nu behöver vi förstärka med ytterligare 2 RESANDE TEKNIKER. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med våra ... Visa mer
Om tjänsten
Dafo Vehicle Fire Protection Katrineholm tillverkar, monterar och underhåller släcksystem på fordon, vars arbetsområde finns i brandfarlig miljö samt på bussar över 10 ton. Vårt arbetsområde för resande tekniker är södra och mellersta Sverige.
Vi är i dagsläget 38 personer sysselsatta i verksamheten i Katrineholm, varav 8 resande tekniker. Nu behöver vi förstärka med ytterligare 2 RESANDE TEKNIKER.
Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med våra produkter ute i fält, vilket bl a kan innefatta skräddarsydd montering och underhåll av vår släckutrustning på unika anläggningar eller fordon. Du kommer att ha direktkontakt med våra kunder, där ni gemensamt planerar inför montering av släckutrustningen.
Vi söker dig som
Du kommer att intern utbildas av oss på företaget, men för att du skall lyckas i rollen tror vi att följande stämmer in på dig:
Du har en förmåga att kunna lösa mekaniska och el-tekniska problem på plats.
Du kan arbeta på annan ort under vanligtvis måndag till torsdag.
Du kan uppvisa kunskaper inom mekanik/el-teknikområdet och att Du har ett mekaniskt intresse.
Du är noggrann, serviceinriktad och ansvarsfull
Du kommer att dokumentera Dina arbeten på plats och behöver därför ha viss administrativ förmåga samt vana att arbeta med datorer.

Övrig information
Start: Omgående #jobbjustnu
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Placering: Katrineholm med arbetsområde i södra och mellersta Sverige.
Lön enligt överenskommelse
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Skicka din intresseanmälan och CV redan idag då platserna kommer att tillsättas löpande. Visa mindre

Medarbetare sökes till Dafo Vehicle Fire Protections produktionsenhet

Om tjänsten Dafo Vehicle är inne i ett mycket expansivt skede där vi utvecklar nya produkter och vidareutvecklar befintliga för att introducera dem på världsmarknaden. Vi jobbar mycket internationellt via dotterbolag och har ett brett nätverk av distributörer. Idag har vi lager och produktion i Stockholm och Katrineholm. I september slår vi ihop dessa enheter till vårt nya logistikcenter på Terminalgatan i Katrineholm. Detta kommer att fungera som vår glob... Visa mer
Om tjänsten
Dafo Vehicle är inne i ett mycket expansivt skede där vi utvecklar nya produkter och vidareutvecklar befintliga för att introducera dem på världsmarknaden. Vi jobbar mycket internationellt via dotterbolag och har ett brett nätverk av distributörer. Idag har vi lager och produktion i Stockholm och Katrineholm. I september slår vi ihop dessa enheter till vårt nya logistikcenter på Terminalgatan i Katrineholm. Detta kommer att fungera som vår globala hub för lager och produktion. Första utleverans är planerad till 1 oktober.
Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta medarbetare och vi söker nu dig som vill bli en del av vårt team!
Till vår nya produktionsenhet söker vi nu fem engagerade medarbetare.
Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är varierande och innefattar bland annat mekaniskt montage, slangpressning, tillverkning/kontaktering av kablage, rörbockning, packning av kit samt produktionsbokningar och kvalitetskontroll.
Vi söker dig som
Du som söker bör ha erfarenhet från mekanisk och/eller elektronisk produktion. Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Kunskaper om LEAN och 5S är meriterande.
Det är en klar fördel om du jobbat inom fordonsindustrin eller liknande verksamhet, men inställning och engagemang är de egenskaper vi värderar högst.
För att du skall lyckas i rollen tror vi att följande stämmer in på dig:
Mycket praktiskt lagd
Gott ordningssinne
Noggrann, serviceinriktad och ansvarsfull
Kvalitet- och produktivitetsmedveten
God datorvana
Kunskaper i Microsoft Dynamics AX är meriterande
Stort engagemang och intresse för mekanik och/eller elektronik
Du är en social person som har lätt för att komma in i nya grupper
Du är hjälpsam och en fin arbetskamrat

Övrig information
Start: September-oktober 2020
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid, skiftarbete kan förekomma
Placering: Katrineholm
Lön enligt överenskommelse

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Skicka din intresseanmälan och CV redan idag då platserna kommer att tillsättas löpande.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lagerarbetare sökes till Dafo Vehicle Fire Protections lager i Katrineholm

Om tjänsten Dafo Vehicle är inne i ett mycket expansivt skede där vi utvecklar nya produkter och vidareutvecklar befintliga för att introducera dem på världsmarknaden. Vi jobbar mycket internationellt via dotterbolag och har ett brett nätverk av distributörer. Idag har vi lager och produktion i Stockholm och Katrineholm. I september slår vi ihop dessa enheter till vårt nya logistikcenter på Terminalgatan i Katrineholm. Detta kommer att fungera som vår glob... Visa mer
Om tjänsten
Dafo Vehicle är inne i ett mycket expansivt skede där vi utvecklar nya produkter och vidareutvecklar befintliga för att introducera dem på världsmarknaden. Vi jobbar mycket internationellt via dotterbolag och har ett brett nätverk av distributörer. Idag har vi lager och produktion i Stockholm och Katrineholm. I september slår vi ihop dessa enheter till vårt nya logistikcenter på Terminalgatan i Katrineholm. Detta kommer att fungera som vår globala hub för lager och produktion. Första utleverans är planerad till 1 oktober.
Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta medarbetare och vi söker nu dig som vill bli en del av vårt team!
Vi söker omgående fem lagerarbetare med truckkort.
Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter blir att plocka och packa order, lossa och lasta leveranser, registrera inleveranser, fylla på lager och boka transporter.
Vi söker dig som
Du som söker bör ha erfarenhet från lagerarbete och bevisad truckvana. Du behöver ha god fysik och goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
Det är en klar fördel om du jobbat på lager innan men inställning och engagemang de egenskaper vi värderar högst.
För att du skall lyckas i rollen tror vi att följande stämmer in på dig:
Truckkort
Utbildning farligt gods ADR 1.3 samt IATA är meriterande
Gott ordningssinne
Noggrann, serviceinriktad och ansvarsfull
Kvalitet- och produktivitetsmedveten
God datorvana
Kunskaper i Microsoft Dynamics AX är meriterande
Stort engagemang och intresse för lagerarbete
Du är en social person som har lätt för att komma in i nya grupper
Du är hjälpsam och en fin arbetskamrat

Övrig information
Start: September-oktober 2020
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Placering: Katrineholm
Lön enligt överenskommelse

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Skicka din intresseanmälan och CV redan idag då platserna kommer att tillsättas löpande.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsledare sökes till Dafo Vehicle Fire Protections lager i Katrineholm

Om tjänsten Dafo Vehicle är inne i ett mycket expansivt skede där vi utvecklar nya produkter och vidareutvecklar befintliga för att introducera dem på världsmarknaden. Vi jobbar mycket internationellt via dotterbolag och har ett brett nätverk av distributörer. Idag har vi lager och produktion i Stockholm och Katrineholm. I september slår vi ihop dessa enheter till vårt nya logistikcenter på Terminalgatan i Katrineholm. Detta kommer att fungera som vår glob... Visa mer
Om tjänsten
Dafo Vehicle är inne i ett mycket expansivt skede där vi utvecklar nya produkter och vidareutvecklar befintliga för att introducera dem på världsmarknaden. Vi jobbar mycket internationellt via dotterbolag och har ett brett nätverk av distributörer. Idag har vi lager och produktion i Stockholm och Katrineholm. I september slår vi ihop dessa enheter till vårt nya logistikcenter på Terminalgatan i Katrineholm. Detta kommer att fungera som vår globala hub för lager och produktion. Första utleverans är planerad till 1 oktober.
Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta medarbetare och vi söker nu dig som vill bli en del av vårt team!
Vi söker omgående en erfaren arbetsledare till vårt lager.
Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter blir att planera och leda arbetet på vårt lager, att följa upp och kvalitetssäkra in- och utleveranser. Tillsammans med order och produktion ansvarar du för att tidsramar hålls och att alla leveranser håller högsta möjliga kvalitet. Du deltar även i det dagliga arbetet med att lossa och lasta leveranser, registrera inleveranser, göra ankomstkontroll, fylla på lager och boka transporter. Till din hjälp har du ca nio motiverade medarbetare. Rekrytering pågår.
Vi söker dig som
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet som arbetsledare eller chef på ett lager. Du är driven, kundfokuserad, lösningsorienterad och nyfiken samt har god förmåga att leda människor mot ett gemensamt mål.
Inställning och engagemang är de egenskaper vi värderar högst.
För att du skall lyckas i rollen tror vi även att följande stämmer in på dig:
Dokumenterad erfarenhet av att leda personal
Goda kunskaper i det svenska och engelska språket, både i skrift och tal.
Truckkort
Utbildning farligt gods ADR 1.3 samt IATA är meriterande
Mycket gott ordningssinne
Erfarenhet av LEAN/5S är meriterande
Noggrann, serviceinriktad och ansvarsfull
Kvalitet- och produktivitetsmedveten
God datorvana
Kunskaper i Microsoft Dynamics AX är meriterande
Erfarenhet av att leda personal
Stort engagemang och intresse för lagerarbete

Övrig information
Start: Så snart som möjligt
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Placering: Katrineholm
Lön enligt överenskommelse

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Skicka din intresseanmälan och CV redan idag då platserna kommer att tillsättas löpande.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre