Lediga jobb AD Sverige AB i Katrineholm

Se alla lediga jobb från AD Sverige AB i Katrineholm. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Katrineholm som finns inom det yrket.

Butikssäljare

AD Butik i Katrineholm söker Butikssäljare AD Sverige AB ingår i Auburn Holding AB som framför allt är verksamma inom automotive. Koncernbolagens kunder hittar vi idag över hela Sverige samt i Danmark och omsättningen för 2022 landade på ca. 750 miljoner. Organisationen är inne i en expansiv fas samtidigt som branschen är mitt i ett utvecklingssteg. Det här innebär att vi som arbetsgivare kan erbjuda en arbetsplats med stora mängder utveckling. Organisati... Visa mer
AD Butik i Katrineholm söker Butikssäljare
AD Sverige AB ingår i Auburn Holding AB som framför allt är verksamma inom automotive. Koncernbolagens kunder hittar vi idag över hela Sverige samt i Danmark och omsättningen för 2022 landade på ca. 750 miljoner. Organisationen är inne i en expansiv fas samtidigt som branschen är mitt i ett utvecklingssteg. Det här innebär att vi som arbetsgivare kan erbjuda en arbetsplats med stora mängder utveckling.
Organisationen AD finns på ca 184 orter runt om i Sverige. I Varberg finns de centrala funktionerna Inköp, Ekonomi, IT, Försäljning & Marknad samt företagsledning och AD Centrallager finns lokaliserat i Jönköping med 45 500 kvm lageryta.
AD Butik söker en butikssäljare på 100% för att stärka vårt team i Katrineholmsbutiken.
Är du en ansvarstagande, driven och serviceinriktad person med ett genuint fordonsintresse? Då kan rollen som butikssäljare hos oss på AD Butik i Katrineholm vara helt rätt för dig.
Som butikssäljare arbetar du nära våra kunder och agerar problemlösare. Vi strävar efter att ha den bästa servicen våra kunder kan hitta och därför är det viktigt att du känner det som naturligt att ta ansvar i ditt arbete och att du gillar att arbeta för att lösa problem som varierar från en dag till nästa.
Du kommer få möjlighet att jobba med allt från att hjälpa kunder över disk och i telefon, plocka order, lägga beställningar, utkörning till våra kunder samt deltaga i olika typer av förbättringsarbete i butiken.
Vi söker dig som är ansvarstagande och flexibel samt att du brinner för försäljning och att ge den bästa servicen och bygga relation till våra kunder. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, samt har B körkort och god datorvana.
Tidigare erfarenheter från servicebranschen, industri, entreprenad, fordonsbranschen eller kunskaper kring bilens funktion och komponenter är meriterande.
Är du personen vi söker? Din ansökan vill vi i så fall ha senast den 8 december till [email protected], ansök redan idag! Intervjuer kommer att ske löpande.
Vid frågor angående tjänsten kontaktar du Susanne Dahlqvist på mobilnummer 070-289 03 59. Visa mindre