Lediga jobb som Arbetsterapibiträde i Katrineholm

Se lediga jobb som Arbetsterapibiträde i Katrineholm. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Katrineholm som finns hos arbetsgivaren.

Aktivitetsstödjare

Ansök    Jan 11    REGION SÖRMLAND    Arbetsterapibiträde
Regionsjukhuset Karsudden, Katrineholm I våras öppnade vi ett helt nytt aktivitetscentrum i nya lokaler vilket har möjliggjort ny inriktning för rehabilitering i aktivitet för våra patienter - steget mot samhället. Vill du arbeta med rehabiliterande insatser tillsammans med engagerade kollegor? Vi söker nu ytterligare kollegor till vårt aktivitetscentrum, - kom och jobba med oss! Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss! Om os... Visa mer
Regionsjukhuset Karsudden, Katrineholm

I våras öppnade vi ett helt nytt aktivitetscentrum i nya lokaler vilket har möjliggjort ny inriktning för rehabilitering i aktivitet för våra patienter - steget mot samhället.
Vill du arbeta med rehabiliterande insatser tillsammans med engagerade kollegor?
Vi söker nu ytterligare kollegor till vårt aktivitetscentrum, - kom och jobba med oss!


Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Om oss
Regionsjukhuset Karsudden i Katrineholm är ett rättspsykiatriskt sjukhus som under hösten expanderar till 155 vårdplatser, som erbjuder högspecialiserad rikssjukvård. Här vårdas merparten av patienterna enligt lagen om rättspsykiatrisk vård (LRV). Målet för rättspsykiatrisk vård handlar om att förbättra enskilda patienters psykiska hälsa för att klara ett liv i samhället. Rättspsykiatrisk vård ska även beakta samhällsskyddet genom att vården arbetar för att förebygga återfall i brott. På Regionsjukhuset Karsuddens präglas vården och behandlingen av ett personcentrerat arbetssätt där varje enskild patient inkluderas i planeringen och utförandet av sin vård i syfte att uppnå målet. För våra medarbetare erbjuder vi kontinuerlig kompetensutveckling i en engagerad, kunskapsintensiv och lärande organisation.

Dina arbetsuppgifter
Du ska stödja och motivera patienten i genomförandet av olika aktiviteter och ansvara för planering, uppföljning och dokumentation av aktiviteterna. Du ska även inhämta och förmedla information om patientens upplevda hälsotillstånd till övrig personal som finns i teamet runt patienten.

Din kompetens
Du ska ha förmåga att etablera en förtroendefull relation med patienten så att patientfokus behålls under aktiviteten, vilket är en förutsättning för god rehabilitering.
Därför är det önskvärt att du har erfarenhet och/eller utbildning med pedagogiskt inslag det kan vara tex undersköterska/skötare, behandlingspedagog eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Erfarenhet av arbete med personer som har funktionsvariationer är önskvärt.
Vi söker dig som även har kompetens inom någon form av hantverk, underhåll, enklare reparationer, målning mm. Din erfarenhet kan vara inom mekanik, cyklar, trä, konsthantverk eller liknande.
Hos oss måste du vara flexibel då förutsättningarna kan ändras snabbt och du måste kunna hantera snabba kast. Vidare ser vi att du har utvecklings- och initiativförmåga och kan medverka till utveckling av verksamheten.
Då arbetet till stor del innefattar kommunikation behöver du ha goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform
Tillsvidareanställning på heltid(100%) eller enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Sarah Montelius, enhetschef
HR
Fackliga företrädare
Samtliga nås via vår reception, 0150-560 10


Kom och jobba hos oss på Regionsjukhuset Karsudden!


OBS! Datum Fylls i efter Nya möjligheter.
Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2022-01-31.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Se våra förmåner (http://regionsormland.se/jobb-och-utbildning/vara-formaner/)

Följ oss gärna på Facebook (http://facebook.com/regionsormlandJobbahososs/)


Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär regionen ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag. Visa mindre